Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731330 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lobi dediginiz sey guclu bir oyunla un ufak olur insanlarin anlamak istemedikeri sey tam da bu. Lobi dediginiz sey olsa olsa bizden daha fazla sampiyon olan takimin daha fazla taraftari olmasi ve bunun da dogal olarak ekonomik bir karsiliginin olmasidir. Ekonomik olarak senden fazla guce sahip olan bir futbul kulubunu zeka ve guclu oyunlarla alt edebilirsin. Bunun dunyada bir suru ornegi var. Kaldi ki gsnin oyle abartili aman aman bir ekonomik gucu falan da yok. Taraftar sayilari ile ilgili olarak bir karsilastirma yapmak istiyorsaniz passolig kart sayilarini bakin onlarda 10 birim gs passolig kart sayisi varsa bizde de 8 birim var. Arada oyle inanilmaz abarti bir fark falan da yok. Gozunuzde buyutuyorsunuz lobi lobi diyerek. Guclu oyunun karsisinda lobi falan duramaz bunu artik anlayin.
Istediğin kadar güçlü oyna , hakeme rağmen kazanamazsın

Lobiye rağmen kazanamazsın

Yahu Faulü Gs li oyuncu yapıyor Sari karti senin futbolcum görüyor

Senin futbolcum faul bile yapmadigi halde sari kart goruyor

Adamlar kartlık faul yapıyor ama bırak sarı kartı faul bile vermiyor ve oyunu devam ettiriyor

Top auta gidiyor korner veriyor

Top rakipten taca gidiyor taci onlara verip golü yediriyor , yetmiyor birde itiraz eden herkese Sarı kart verip seni sindiriyor

Bu şartlar altında nasil kazanacaksın

Belki Suarez-Mbappe-  Ronaldo - Messi 4 lüsü ile çıkarsan kazanabilirsin bu şartlar altında :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Nartallo

17 Ekim 2018 Fikret Orman: Ben esasında Yusuf Namoğlu’na yönelik bir istifa çağrısında bulunmadım. Yusuf abiyi şahsen de çok severim. Yusuf Namoğlu’nun iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim.

19 Şubat 2019 Fikret Orman: Yeni MHK Başkanı Sabri Çelik’i çok severiz. Ben de çok severim. Ekibinde kıymetli insanlar var. Bir şeyler yapma hırsları beni heyecanlandırıyor.

Önce Beşiktaş diyen bir tane düzgün başkan adayı çıkaramayan camianın ne bugünü olur, ne de geleceği olur.

Bana göre az bile yapıyorlar bize, insaflılar gene. İnce ince çalışılmamalıydı, ayarı kaçırıp kaba kaba çalışmalılardı palabıyık gibi.

Çevrimdışı tangaz

Lobi falan yok
Besiktas taraftarinin ezikligi o yahu
Gs guclu falan degil biz buyutuyoruz
Iki pas yapamamisin hala hakem lobi diyon

faiz lobisi söylemi neyse gese lobisi söylemi de aynıdır başlatmayın lobinizden lobiymiş hıh
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

ülke çok pis bir yere sürükleniyor.öyle bir sarmala girmişiz ülkenin içinde bir zararlı organizma türedi gs yi şampiyon yapıyor şampiyon oldukça taraftar sayısı artıyor doğal olarak zararlı organizma gittikçe büyüyor büyüdükçe şampiyon oluyorlar kartopu etkisi en son çığ olarak başımıza çökecekler. adamlar fenerli cumhurbaşkanınıda kullanıyor beşiktaşlı federasyon başkanını da.fetöye selam çakıyorlar cumhurbaşkanına gider de yapıyorlar mhk yi de fırçalıyorlar yayıncı kuruluşu  gümüşdağı da.
Olayın özeti bu sabahtan beri bende Bunu anlatmaya çalışıyorum

Olağan-üstü bir güç var bunların arkasında Cumhurbaşkanı dahil kimsenin gücünün yetmediği bir güç..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene VS Bu sene:

İlk devre VS İkinci devre:

Abi ne yapalım? Statlarını mı patlatalım, kulüp binasını mı yakalım? Tek tek bütün gslileri mi katledelim? Nasıl olacak? Bu duruma karşı istediğin kadar çırpın ne değişir ki? Bu durum topyekün bir tavır olmadıkça bu şekilde devam eder.
Onu da denedik top yekun tavır da koyduk 17 kulüp birleşti ama yine önüne geçemedik

Adamlar Mhk başkanı ve üyeleri ile toplantı yapıp Fırça atıyor daha ötesi var mı ? Ve bir Allahın kulu birşey diyemiyor..
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 10:47:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

17 Ekim 2018 Fikret Orman: Ben esasında Yusuf Namoğlu’na yönelik bir istifa çağrısında bulunmadım. Yusuf abiyi şahsen de çok severim. Yusuf Namoğlu’nun iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim.

19 Şubat 2019 Fikret Orman: Yeni MHK Başkanı Sabri Çelik’i çok severiz. Ben de çok severim. Ekibinde kıymetli insanlar var. Bir şeyler yapma hırsları beni heyecanlandırıyor.

Önce Beşiktaş diyen bir tane düzgün başkan adayı çıkaramayan camianın ne bugünü olur, ne de geleceği olur.

Bana göre az bile yapıyorlar bize, insaflılar gene. İnce ince çalışılmamalıydı, ayarı kaçırıp kaba kaba çalışmalılardı palabıyık gibi.

ince ince değil bildiğin baya kalın kalın doğradı dün 45 dk. ama böle başkanın varken gene inceydi demek doğru o anlamda haklısın. dün febe forumunu okudum fenerliler bile çıldırmıştı fikret başkanın tavırları sessizliği karşısında. ben böyle bir başkan oldugu sürece 5 liralık ürün dahi almam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Onu da denedik top yekun tavır da koyduk 17 kulüp birleşti ama yine önüne geçemedik

Adamlar Mhk başkanı ve üyeleri ile toplantı yapıp Fırça atıyor daha ötesi var mı ? Ve bir Allahın kulu birşey diyemiyor..

f.orman kulüpler birliği başkanlığından istifa etsin koltugu ali koça devretsin

Çevrimdışı mylife1903

Istediğin kadar güçlü oyna , hakeme rağmen kazanamazsın

Lobiye rağmen kazanamazsın

Yahu Faulü Gs li oyuncu yapıyor Sari karti senin futbolcum görüyor

Senin futbolcum faul bile yapmadigi halde sari kart goruyor

Adamlar kartlık faul yapıyor ama bırak sarı kartı faul bile vermiyor ve oyunu devam ettiriyor

Top auta gidiyor korner veriyor

Top rakipten taca gidiyor taci onlara verip golü yediriyor , yetmiyor birde itiraz eden herkese Sarı kart verip seni sindiriyor

Bu şartlar altında nasil kazanacaksın

Belki Suarez-Mbappe-  Ronaldo - Messi 4 lüsü ile çıkarsan kazanabilirsin bu şartlar altında :)
Yooo gene kazanamazsin
Santrayi yanlis kullando diye suareze cat kart el kaldirinca itirazdan ikici kart
Messi firikik atarken mac 0-0 zaman gecirmekten cat kart sonra ilk faulde kendini atti diye ikinci kart

Yahu buraga yerde tekme atiyor adam
Suratina tekme

Bizim caner quaresma falan yapsa once bizim taraftar 5-6 mac ceza almali falan der
Dogruculuk yapacak ya romantikler

Ben başkan olsam bugün Okan değerli çocuk severiz teknik direktörlük adaylarımızdan biri der Rize maçı öncesi kendini göster mesajı verirdim. Rize çakabilir gs'ye belli olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Olayın özeti bu sabahtan beri bende Bunu anlatmaya çalışıyorum

Olağan-üstü bir güç var bunların arkasında Cumhurbaşkanı dahil kimsenin gücünün yetmediği bir güç..
Mason falan herhalde bunlar uliminatici gibin bisiler fa$o gs

Çevrimdışı yoruk

Rize maçından ziyade Başak maçına bakacağım ben.Yani Başakşehir Ankaragücü.Eğer o maç Başakşehir alırsa sezon bizim için 3.sırada biter.Galatasaray Başakşehir..Her ikisinde de puan eşitliğinde gerideyiz.Ama hangisini alta almamız daha kolay ? Maçlara bakacak olursak Galatasaray.Ama işte bir şekilde kazanırlar diyoruz.Bu yüzden de Başakşehir'e bakacağım.Ben Galatasaray'ın son haftalarda maçları kaybettiğine 25 yıldır tanık olmadım.Adamlar böyle maçları alıyorlar hep.Ama öyle ama böyle.

Başkan konuşacak olsa bunun zamanı artık geçti.Çok önceden yapması lazımdı,yapmadı.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 10:58:43 yoruk ]

Çevrimdışı mylife1903

Ben başkan olsam bugün Okan değerli çocuk severiz teknik direktörlük adaylarımızdan biri der Rize maçı öncesi kendini göster mesajı verirdim. Rize çakabilir gs'ye belli olmaz.
Rize cakabilir de caktirirlar mi
Rize cakarsa sana alanya macinda cakarlar mi

Çevrimdışı tangaz

Yooo gene kazanamazsin
Santrayi yanlis kullando diye suareze cat kart el kaldirinca itirazdan ikici kart
Messi firikik atarken mac 0-0 zaman gecirmekten cat kart sonra ilk faulde kendini atti diye ikinci kart

Yahu buraga yerde tekme atiyor adam
Suratina tekme

Bizim caner quaresma falan yapsa once bizim taraftar 5-6 mac ceza almali falan der
Dogruculuk yapacak ya romantikler

aynen öyle o donkun burağın kafasına diziyle koydugu pozisyonu caner veya ricardo yapsa bizim forumda 125 tane gömü iletisi döşenmişti

Çevrimdışı tangaz

ben daha ilerisini yapardım önüne kontratı koyardım yen geseyi ertesi gün izmalayayım noteri de sen ayarla derdim.

Çevrimdışı ALDENYX

Hep söylüyoruz.Beşiktaş denk olduğunda sonuç alamaz.Açık ara iyi olmalı onlarla.Adamlar saha dışını da iyi kullanıyor.Dün kazanmayı da kaybetmeyi de haketmedik.Böyle olunca kaybediyoruz mesele bu
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı El Nino

Ben artık bu adamların arkasında olağanüstü bir güç olduğunu düşünmeye başladım

Bakin bu iğrenç camia Feto ile en çok bağlantısı olan takım , içlerinde ki Fetoculari bile oy birliği ile kongre üyeliğinden atamayan bir camia

Feto olaylarından sonra bu takımın Talan edilmesi yerle bir edilmesi lâzımdı

Ülkenin Cumhurbaşkanı hem Fenerli , hem Basaksehirli ve bu adamın her sozu emir ve vahiy gibi algılanıyor buna rağmen bu takım bi şekilde maçlar kazanıyor

17 kulüp ortak bildiri yayınlıyor , guc birligi yapiyor ama olmuyor , Federayon başkanı Beşiktaşlı yine sonuç degismiyor , Mhk baskani Fanatik Gs li onu kovduruyorsun yerine başka bir Fanatık Gs li geliyor ?

Bu nasıl bir güç ? Nasıl olabiliyor da bu iğrenç camianın bu iğrenç hamlelerinin önüne geçilemiyor , nasıl oluyor da bu iğrenç camianın yaptığı haksızlıkların , aldıkları haksız şampiyonlukların önüne geçilemiyor ? Nasıl oluyor da her zama haksızlıklarla şampiyon olabiliyorlar

@Necmi abi sakın bir daha lobileri falan kalmadı deme bu adamların arkasında Olagaustu bir lobi ve olağanüstü bir güç var ve kimse bunun önüne geçemiyor malesef..

Adamlar Türkiye'de maç kazanıyor ama Avrupa'da hava alıyorlar. Buradan belli zaten. 15 maç 2 galibiyet. Avrupa'da bunların Türkiye'deki gibi hakemleri de yok. Onlarda biliyor da aslında salağa yatıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Hep söylüyoruz.Beşiktaş denk olduğunda sonuç alamaz.Açık ara iyi olmalı onlarla.Adamlar saha dışını da iyi kullanıyor.Dün kazanmayı da kaybetmeyi de haketmedik.Böyle olunca kaybediyoruz mesele bu

kazanmayı haketmemiştik demeyeydin iyiydi

bu yorum hatalı. neden? maç başlamış rakibin etkisi yok üstüne sen durdurup vurma taktiği ile sahadasın ve bunu başarmana ramak kalmış hooop hakemsi önce kartlar ve olmayan faullerle topu gesenin yapamadıgını yapıp senin sahanda tutuyor sana kart uydururken rakibin donkuna marianosuna marcaosuna diagnesine vermesi gereken kartları vermiyor üstüne en kritik dakikada golü yedirtiyor iş o anda bitiyor başlangıç  planın dakikalar kala taca çıkıyor hal böyleyken kazanmayı hak etmedik diyemeyiz.

haa başkan haftalardır yatıyordu beşiktaşı boşlamıştı ikinci devre puan kaybettiğimiz 3 maçıda hakemler katletmişti ve başkan sus pustu bu maça geldiğinde elbetteki tokide seni ezerler döverler dersen buna varım getir altına imzayı atayım.

Çevrimdışı Egos

Rize cakabilir de caktirirlar mi
Rize cakarsa sana alanya macinda cakarlar mi

ağabey zaten iş işten geçti, bunları sezon sonu tekrar konuşuruz. önümüzdeki haftayı bir halledelim, istediğimiz beraberlikler gelirse trabzonspor maçının anlamı değişir. galatasaray-başakşehir'in başlama düdüğünden önce dördüncülüğü de liderliği de görebiliriz.

hepimiz buraya yaklaşık kırk milyonda bir ihtimali gerçekleştirerek geldik. iğne başı kadar olasılık kalmayıncaya dek, öyle mi?

Çevrimdışı ALDENYX

kazanmayı haketmemiştik demeyeydin iyiydi

bu yorum hatalı. neden? maç başlamış rakibin etkisi yok üstüne sen durdurup vurma taktiği ile sahadasın ve bunu başarmana ramak kalmış hooop hakemsi önce kartlar ve olmayan faullerle topu gesenin yapamadıgını yapıp senin sahanda tutuyor sana kart uydururken rakibin donkuna marianosuna marcaosuna diagnesine vermesi gereken kartları vermiyor üstüne en kritik dakikada golü yedirtiyor iş o anda bitiyor başlangıç  planın dakikalar kala taca çıkıyor hal böyleyken kazanmayı hak etmedik diyemeyiz.

haa başkan haftalardır yatıyordu beşiktaşı boşlamıştı ikinci devre puan kaybettiğimiz 3 maçıda hakemler katletmişti ve başkan sus pustu bu maça geldiğinde elbetteki tokide seni ezerler döverler dersen buna varım getir altına imzayı atayım.
  yediğimiz o aptalca gollerden ötürü yazdım .. hakem kepaze olduğunu bizlerden daha iyi futbolcularımızın bildiği için her dk. her sn gardlarini yinede düşürmemeleri gerekiyordu o taçlardan yediğimiz golleri kabul edemiyorum. yoksa herkezin söğlediği doğru.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

dün izlemedim ama şöle bişey okudum sosyal medyada tam rıdvam operasyon yapıldı derken ntv yorumu kesip reklama girmiş reklam dönüşü de rıdvan başka yorumlar yapmış

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle o donkun burağın kafasına diziyle koydugu pozisyonu caner veya ricardo yapsa bizim forumda 125 tane gömü iletisi döşenmişti
Abi o pzoisyonu tam vurus aninda alacan ileri geri oynatacan acayip algi cikar
Gsye ya da fbye olsa o ft falan sahaya girerdi kirmizi cikartirlardi mis gibi

Fbnin gsye attigi golu bizim atma ihtimalimiz yok dedik anlatamadik
O golu besiktas hanesine yazacak hakem daha portakalda vitamin bile degil

Çevrimdışı tangaz

yediğimiz o aptalca gollerden ötürü yazdım .. hakem kepaze olduğunu bizlerden daha iyi futbolcularımızın bildiği için her dk. her sn gardlarini yinede düşürmemeleri gerekiyordu o taçlardan yediğimiz golleri kabul edemiyorum. yoksa herkezin söğlediği doğru.

taç da sonuçta oyunun içinde topu rakibe verdiğin bir pozisyon üstelik de top sende olmalı ve oyuncular buna göre rakip sahaya yerleşiyor nasılsa biz atacağız güdüsüyle. ikinci taç ise ayrı bi kepazelik oyuncu değişikliği yapılıyor dünyanın her yerinde bu durumlarda hakem elini havada tutar oyuncu sahaya girer pozisyonunu alır hakem düdüğü öttürür ve maçı başlatır uygulama marsda bile böyledir şayet erken atan olursa hakem düdüğü öttürür elini gösterir havadaydı neden atıyorsun der hatta bazı hakem düdüğü beklemeden attı die sarı bile verir sonra tacı attırır yerleşim ve uyuma durumunun ikinci goldeki nedeni budur.

Çevrimdışı mylife1903

taç da sonuçta oyunun içinde topu rakibe verdiğin bir pozisyon üstelik de top sende olmalı ve oyuncular buna göre rakip sahaya yerleşiyor nasılsa biz atacağız güdüsüyle. ikinci taç ise ayrı bi kepazelik oyuncu değişikliği yapılıyor dünyanın her yerinde bu durumlarda hakem elini havada tutar oyuncu sahaya girer pozisyonunu alır hakem düdüğü öttürür ve maçı başlatır uygulama marsda bile böyledir şayet erken atan olursa hakem düdüğü öttürür elini gösterir havadaydı neden atıyorsun der hatta bazı hakem düdüğü beklemeden attı die sarı bile verir sonra tacı attırır yerleşim ve uyuma durumunun ikinci goldeki nedeni budur.
Ya abi gsliler yuzsuz utanmaz canerden cikti diyir adamlar onu birak dogrucu davut besiktaslilar var altina yaziyor evet abi canerden cikti falan diye
Lan tam tersi olsa tac dogru bile verilse bir tane gsli bulamazsin algi kasmayan
Herifler kokusmus

Adamlar Türkiye'de maç kazanıyor ama Avrupa'da hava alıyorlar. Buradan belli zaten. 15 maç 2 galibiyet. Avrupa'da bunların Türkiye'deki gibi hakemleri de yok. Onlarda biliyor da aslında salağa yatıyorlar.

15 mi? 24 mü 26 mı ne oldu o..