Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735111 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Lan korsan yayin takildi
Lensin sarisini gormemistim
Lan neyin sarisi
Gsli futbolcuya kirmizi vermesi lazim adam bire birde gecmis basip gidecek
Lense sari veriyir lan ne cakalsin

Çevrimiçi yaço58

Yok kardeşim tesadüf falan yok bunların babasının çiftliği olmuş bu lig kötü giderlerse aradan bir iki şampiyonluk çıkarır fener bazen biz falan. Akhisar'ı malatya'yı ezdirmedi bu hakemler bu kadar bizi taraftarı camiayı yok saydılar adam yerine konmadık kendileri çaldı kendileri oynadı taca vurdu gitti tacı kullandı 3'e 1 yakaladın faul verdi arttırmaz attırmıyor yan hakemin gözünün önünde adama çarpıp kornere çıkıyor gol atsan ikili averajı vermeyeceksin görmüyor adam. Ne yapmamız lazım bilmiyorum benim tecrubem yok senin de yok bizim hayatımız bunların şampiyonluğuyla geçti eskiler ne kadar şanslı.
günlerdir heycanla şu maçı bekliyordum hevesle yapılanlarla hevesimizi kursağmıza tıktılar her sene aynısı senin dediğin gibi insanın içi soğumuyor nasıl olabilir böyle aklım almıyor lan senden istenen tek şey gördüğünü çal görmezsen kritik yerde var zaten uyarır adam tribünden gelen sesden dolayı feguli canere pozisyonuna faul verip sarı çıkardı donka faul yokken faul uydurdu bu adamlar en az 15 puan hakemle almışlardır şimdi birleri imPARAtor diye çıkıp yalayacak medyada avrupadada görüyoruz işte at kim eşek kim yazık günah bizim yönetimde sussun hiç değilse çık konuş ortalığı yık taraftarda arkanda durssun ama yok sussunlar ne olursa olsun sussunlarsahada dayak attılar atibaya dirsek burağa tekme daha sayamadığımız neler vardır vida ne yaptı sarı gördü hiçbirşey adam birde penaltı vermeye o kadar şartlamışki diagne tak düştü penaltıya koştu pozisyonda adam vidaya ayğını takıp atıyor ofsayt olmasa penaltıydı ayrıca ljajice köşe direğine vurdu diye sarı verenler belhandaya onyekuruya aynı harekette veremedi yazıklar olsun

Çevrimdışı ferdi1903

Su ilk goldeki tac mevzusu acikliga kavustumu

Çevrimdışı mylife1903

Neyine bakacaz
Adam taca vuruyor kendi atiyor
Dingonin ahiri iste

Çevrimdışı levitate

bizim seçim ne zaman ya

ve forumda üye var mı acaba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

ülke çok pis bir yere sürükleniyor.öyle bir sarmala girmişiz ülkenin içinde bir zararlı organizma türedi gs yi şampiyon yapıyor şampiyon oldukça taraftar sayısı artıyor doğal olarak zararlı organizma gittikçe büyüyor büyüdükçe şampiyon oluyorlar kartopu etkisi en son çığ olarak başımıza çökecekler. adamlar fenerli cumhurbaşkanınıda kullanıyor beşiktaşlı federasyon başkanını da.fetöye selam çakıyorlar cumhurbaşkanına gider de yapıyorlar mhk yi de fırçalıyorlar yayıncı kuruluşu  gümüşdağı da.

Çevrimdışı Sedat.Y

Sen saldırgan hücumcu bir 11 çıkarsan rakip ona göre önlem alacak....Korkak savunmacı defansif orta saha bize 3. lüğü belkide !!! 4.lüğü getirecek....Utandım yaaa ......
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2019, 22:29:04 Sedat.Y ]

Çevrimiçi sEuL

En son Bilic için yazmıştım ama Şenol Güneş'de dibine kadar haketti bu sıfatı; Korkaksın Şenol Güneş...

+1903

Hakemlere ragmen rahat sampiyon olabilecegimiz bir seneyi daha gs’ye hediye ettik.

Çevrimdışı celiker1

Şenol hocam maalesef sana yakismayan sekilde kapanis yaptin.Atiba-Dorukhan ikilisi varken Necip oynatmak sana yakismadı.Bu gune kadar yaptiklarina hakaret ettin.Hoşçkal hocam derken hakem ve Var syskem fuck😡😡😡😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Lobi dediginiz sey guclu bir oyunla un ufak olur insanlarin anlamak istemedikeri sey tam da bu. Lobi dediginiz sey olsa olsa bizden daha fazla sampiyon olan takimin daha fazla taraftari olmasi ve bunun da dogal olarak ekonomik bir karsiliginin olmasidir. Ekonomik olarak senden fazla guce sahip olan bir futbul kulubunu zeka ve guclu oyunlarla alt edebilirsin. Bunun dunyada bir suru ornegi var. Kaldi ki gsnin oyle abartili aman aman bir ekonomik gucu falan da yok. Taraftar sayilari ile ilgili olarak bir karsilastirma yapmak istiyorsaniz passolig kart sayilarini bakin onlarda 10 birim gs passolig kart sayisi varsa bizde de 8 birim var. Arada oyle inanilmaz abarti bir fark falan da yok. Gozunuzde buyutuyorsunuz lobi lobi diyerek. Guclu oyunun karsisinda lobi falan duramaz bunu artik anlayin.

Bana şu gs'nin oyununun gücünü anlatır mısın abi 2 yıldır şampiyon olacak nasıl bir güç bu? Sonuncu akhisar'a da set oyunu yok lider başakşehir'e de. Savunmadan hızlı çık rakibi eksik yakala ve golü bul. Sana izin verilmiyor güçlü oyun oynaman için necip'in kapıp 3'e 1 kalacağın pozisyonu kloop yaptırınca övülüyor gegenpress diye peki sana yaptırılıyor mu? Ben ilk yarı planını beğendim kendi adıma kim ne derse desin beğenmeyen de çıkabilir saygı duyarım ama hakem konuşulmasın sen ne yaptın diyene saygı duyamıyorum 9 kişilik fener'e maç vermen gibi durum değil bu baştan sona engellendik sindirildik ilk defa mental olarak güçlü çıkmıştı bu takım derbi deplasmanına uzun zamandır ama hakem eliyle yine çökertildi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Caner'den çıkmadı. VAR'da bakılmadı ;)

Saçma sapan taçdan 2 gol yedik/yedirdiler ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu maçı Beşiktaşımın kazanması imkansızdı. Hakem gese taktiğini sahaya müthiş yansıttı. Olay bundan ibaret, yönetim, şenol hoca vs konusu değil

Çevrimdışı mylife1903

+1903

Hakemlere ragmen rahat sampiyon olabilecegimiz bir seneyi daha gs’ye hediye ettik.

Hakemlere ragmen zor olursun
Bilic gidiyordu antep manisa konya yaptilar taktaktak

Çevrimdışı Savaş

Herşeyi gectim bir allahin kulu da çıkıp demiyor ki biz 2 senedir ayni haftalarda neden bu deplasmana gidiyoruz.

Bu nasil bir tesadüf diye kimse sorgulamıyor ya ben buna deli oluyorum işte. 

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Herşeyi gectim bir allahin kulu da çıkıp demiyor ki biz 2 senedir ayni haftalarda neden bu deplasmana gidiyoruz.

2 değil 8 sene
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Fikret baskan yapiyor fiksturu ona sormak lazim

Çevrimdışı Orhan_

ülke çok pis bir yere sürükleniyor.öyle bir sarmala girmişiz ülkenin içinde bir zararlı organizma türedi gs yi şampiyon yapıyor şampiyon oldukça taraftar sayısı artıyor doğal olarak zararlı organizma gittikçe büyüyor büyüdükçe şampiyon oluyorlar kartopu etkisi en son çığ olarak başımıza çökecekler. adamlar fenerli cumhurbaşkanınıda kullanıyor beşiktaşlı federasyon başkanını da.fetöye selam çakıyorlar cumhurbaşkanına gider de yapıyorlar mhk yi de fırçalıyorlar yayıncı kuruluşu  gümüşdağı da.

Abi ne yapalım? Statlarını mı patlatalım, kulüp binasını mı yakalım? Tek tek bütün gslileri mi katledelim? Nasıl olacak? Bu duruma karşı istediğin kadar çırpın ne değişir ki? Bu durum topyekün bir tavır olmadıkça bu şekilde devam eder.

Çevrimdışı murat

Ben bunu tam anlamadım. 'Renklilere yaranmak' derken neyi kastediyorsunuz?

'Doğrucu davut'la alakasını çözemediğim için soruyorum. Mesela hakem bugün maçı çok kötü yönettiği için sistemli bir şekilde 'o düdük asılacak', 'hain Bülent', 'yönetim göreve', MHK istifa' diye bağırmak yerine (ya da ona ek olarak), 'kardeşim taca niye itiraz ediyorsun, adam verdiyse sen pozisyonunu al, işine bak, bu ne biçim profesyonellik' demek mi 'renkliye yaranmak', yoksa ben yanlış mı anladım?
herhalde twiterda yalakalık yapanlardan bahsetmişlerdir.olayı tüm yönleriyle değerlendirmek lazım.taç pozisyonu olmasa bir kırmızı vs ile yine çözerlerdi bizi onu net hissettirdiler ama bazı arkadaşlarda hocanın hatalarını görmezden gelmek için hakemin arkasına saklanmaya başladılar.

Çevrimdışı mylife1903

2 değil 8 sene
Vodafonda olsa yenemezsin gene o maca cikana kadar biletini keserler

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan şuan bindirilmiş kıtalara kalacak yer otel falan ayarlıyordur. Millet. Mhk ziyareti yapar bizimkisi dernek dernek geziyor.
Oyna devam

Çevrimdışı ilhan mansız

hakem resmen gese taktiğini uygulamak İçin sahaya çıkmıştı. Böylesini ilk kez gördüm. Akıl almaz bir durum, Allah sonumuzu hayretsin

Çevrimdışı mylife1903

herhalde twiterda yalakalık yapanlardan bahsetmişlerdir.olayı tüm yönleriyle değerlendirmek lazım.taç pozisyonu olmasa bir kırmızı vs ile yine çözerlerdi bizi onu net hissettirdiler ama bazı arkadaşlarda hocanın hatalarını görmezden gelmek için hakemin arkasına saklanmaya başladılar.
Kirmizi var macta abi
Mesela donk buragin kafasina tekme atiyor kirmizi
Lensi indiriyir markao burnunu sardiriyor kolpadan o da bariz gol sansindan kirmizi
Luyindama dirsegi cakiyor atibaya kirmizi
Maryano sekerparesi 189 tane faul yapti cift saridan at
Jagne canlisi kendini atmaktan top oynayamadi

Çevrimdışı murat

Sen saldırgan hücumcu bir 11 çıkarsan rakip ona göre önlem alacak....Korkak savunmacı defansif orta saha bize 3. lüğü belkide !!! 4.lüğü getirecek....Utandım yaaa ......
ama bunu anlatamıyoruz birde oynattığın oyuncu necip.bakın şu çocuğun istatistiğine 300 maç 3 gol 3 asist filandır heralde.bu 300 maçta kaç galibiyet kaç beraberlik mağlubiyet var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kimseye üzülmem şu adama üzüldüğüm kadar.
Sen bunca hafta kıcını yırt şampiyon olacagına inan sonra gel hakem seni doğrasın.
Hocaya mı dert yansın baskanına mı , yoksa Seri A'ya dönsem mi diye düşünüyor. 

Çevrimdışı mrred

Bana şu gs'nin oyununun gücünü anlatır mısın abi 2 yıldır şampiyon olacak nasıl bir güç bu? Sonuncu akhisar'a da set oyunu yok lider başakşehir'e de. Savunmadan hızlı çık rakibi eksik yakala ve golü bul. Sana izin verilmiyor güçlü oyun oynaman için necip'in kapıp 3'e 1 kalacağın pozisyonu kloop yaptırınca övülüyor gegenpress diye peki sana yaptırılıyor mu? Ben ilk yarı planını beğendim kendi adıma kim ne derse desin beğenmeyen de çıkabilir saygı duyarım ama hakem konuşulmasın sen ne yaptın diyene saygı duyamıyorum 9 kişilik fener'e maç vermen gibi durum değil bu baştan sona engellendik sindirildik ilk defa mental olarak güçlü çıkmıştı bu takım derbi deplasmanına uzun zamandır ama hakem eliyle yine çökertildi.
Gs cok kotu oynuyor hangi mesajimda iyi oynuyor demisim ?
Ayrica gecen hafta yuzde 68 pas isabetiyle oynayan bir takimiz. O pas yuzdesiyle hic bir takim kaptigi topla hizli falan cikamaz.
The great gig in the sky