Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735107 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı murat

''Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli teknik adam, "Oyunu kaybettik, güven kaybımız oldu. Oyuna başlarken önde baskı yapan bir Galatasaray olacağını biliyorduk, baskı yapıp kapacağımız toplarla çıkmak istiyorduk. Dış sebeplerden kaynaklanan sinirlenmemiz oyunu disiplinsizliklere götürdü ve güvensizlik oluştu. İlk yarıda taçtan yediğimiz gol vardı, aynı hatayı ikinci yarıda da yaptık." dedi.

Yedikleri gollerin oldukça acemice olduğunu belirten Güneş, şöyle devam etti: "Yanlış çalınan fauller, gereksiz düdükler vardı. Bunları bekliyorduk ama taçlarda olduğu gibi yanlış kararlar beklemiyorduk. Yine de yediğimiz goller acemiceydi. Bizim için kayıp olan 3 puan üzüntü verici çünkü çok kolay, dikkatsiz ve anlamsız yediğimiz goller vardı."

Güneş, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirtirken, "Kazanmak için sahaya çıkmıştık, haftaya da aynı şekilde oynayacağız. Hakemler belli, rakipler belli, biz belliyiz. Oyuncular görevini yapacak. Hakem hataları ne olursa olsun kızabilirsin, sinirlenebilirsin ama futbolu bırakmak olmaz. Hakem hataları her maçta oluyor, bugün de olmuşsa onlara bakarak kendimize mazeret bulamayız. Haklı olabilirsiniz belki ama bunları söyleyerek kendinizi temize çıkarmış olmazsınız." diye konuştu.

"Necip'le ilgili bir şikayetim yok"
Şenol Güneş, ilk 11'de sürpriz bir şekilde Necip Uysal'a şans vermesiyle ilgili ise şöyle konuştu: "

Necip'in oynadığı futbolla yönetilen oyun arasında bir çelişki var. Oyuna o kadar müdahaleler oldu ki! Önündeki korneri nasıl aut verebilirsin? Tartışılır çok karar vardı ama oyun içinde bırakmamalısınız, oyun disiplininden kopmamalısınız. Bir süre oyun disiplini, konsantrasyonu anlamında iyiydik ama kararlar ısrarla yanlış olunca bir yerden sonra ipin ucu kaçtı. Bir oyuncu itiraz edince hepsi etmeye başladı. Necip'le ilgili bir şikayetim yok. Performansından memnun olmasam devam ettirmezdim."
bu maçta taktik konuşmayalım hakem konuşalım diyenler hoca da hakemi bahane etmeyelim diyor yanlış kararlar olur bunlar normaldir diyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Mirin alinirken cok karsi ciktim. Yavu PSV’nin as stopperleri Viergever ve Schwaab Besiktas kaletisinde degilken, sen gidiyorsun onlarin yedegi trajikomik Mirin’i, Pepe’nin yerine aliyorsun.

Guslem mi, aglasam mi

Çevrimiçi yaço58

Her sene bunlara yenilip şampiyon yapıyoruz. Hakeminin bin belasını versin içim soğumuyor. Şampiyonluk umuduyla gidiyosun bir şekilde engel olunuyor. Adam şampiyon olmak için senin stadına gelmiyor a.w illa biz gidiyoruz o lanet stada. Nasıl ayarliyorlar nasıl beceriyorlar ya neyse olan gençliğimize oldu.
fikstür sonuçta kurayla belirleniyor öyle denk geliyor senelerdir ne yapalım tabi yersek 2 senedir hr fb gs maçında biz başakla maç yapıyoz ts ile maçımız olduğunda bunlar kendi evinde başakla oynuyor nasıl güzel kendi istedikleri gibi ayarlatıyor adamlar fikstürü 7 sezondur 2. yarı deplasmana gidiyoruz gsye bu tesadüfle falan açıklanamaz adamlar taa başından ayarlıyorlar ligi zaten istediklerine göre benim hocaya tek eleştirim kenarda kagawa var gidip maç eksiği olan quaresmaı oyuna alıyon bi tane pozisyondada ceza sahasında rasgele vurdu auta attı hoca kendi sisteminde ısrar etmiyor gidip hemen orta kafagole geçyim dedi ne diyelim gene şampiyonluk kursağımızda kaldı hayallerimiz çalanlardan elbeet birgün hesabı sorulur

Çevrimdışı mylife1903

Koc deyince. Su takimin yonetiminde Koc olacakti, bu maci catir catir alirdik. Seneye de fener sampiyon olur zaten, sirasi geldi onlarin da. Besiktas daha bir 5 sene hicbirsey yapamaz. Yonetim de buna gore yapti planlamayi, bosuna degil 350binlik Mirin gibi futbol fakiri adamlari getirmeleri.
Mirin kimyasal bombaci
59 sefer yazdim buyuk takim sitoperi her topu taca vurmaz diye
Noldu?

Adamlar topu taca vuruyor sonra taca attiklari topu gidip oyuna sokuyorlar mutis
Boyle golu de anca besiktas yer zaten

Lan sosyal medyada falan canerden cikti falan diye konusan gerzek besiktaslilAr var gercekten dusmana gerek yok yani

Çevrimiçi yaço58

Abi super kafalar aspor ac mutis buloyu akliyor gsliler
Harika
ne diyorlarki bu kadar yüzsüz olunabilir gs kesin hakederek kazanmıştır hakem etki etmemiştir

Çevrimiçi tolga1903

fikstur ayarlanirken belli zaten sonuc...ali durust dene (Küfür Yasak)14 orada oldugu muddetce de degismeyecek.

Ya abi hep mi aynı olur hep mi? Bizi ligin 30.haftasından sonra yenip şampiyon oldukları 3.maç olacak 5 senede ve hepsi de içerde hakemleri baskı altına aldıkları maçlar. Soruyorum ya Beşiktaş vodafone'da o taçtan gol yer miydi? Bu lanet heriflerin nasıl bir gücü nasıl bir lobisi neyi var da tüm ülke bunlara amade aklımı oynatacam artık. Ulan 2 yıldır sampiyonluktaki tüm rakipleriyle ikinci yarı evinde oynadı adamlar hepsi de son haftalarda ve hakemleri arkalarına alarak. Be itogluitler şu takımı 22 kere şampiyon yapınca elinize ne geçiyor futbolu bitirdiniz ülkede avrupa'ya gidince kedi oluyor p.ler ne geçti eline bulent iti çok mu mutlusun bir gs şampiyonluğu daha gördüğün için? Şu gs'yi bitirmek için feneri kardeş takım mi belleriz trabzonla fahri dostluk mu imzalarız ne yaparız artık yeter cidden yeter bu kulüplerin birleserek gücü de yetmeyecekse kapatsınlar boşa duruyorlar. Ömrümüz gs şampiyonluğuyla geçti.

Çevrimdışı mylife1903

fikstür sonuçta kurayla belirleniyor öyle denk geliyor senelerdir ne yapalım tabi yersek 2 senedir hr fb gs maçında biz başakla maç yapıyoz ts ile maçımız olduğunda bunlar kendi evinde başakla oynuyor nasıl güzel kendi istedikleri gibi ayarlatıyor adamlar fikstürü 7 sezondur 2. yarı deplasmana gidiyoruz gsye bu tesadüfle falan açıklanamaz adamlar taa başından ayarlıyorlar ligi zaten istediklerine göre benim hocaya tek eleştirim kenarda kagawa var gidip maç eksiği olan quaresmaı oyuna alıyon bi tane pozisyondada ceza sahasında rasgele vurdu auta attı hoca kendi sisteminde ısrar etmiyor gidip hemen orta kafagole geçyim dedi ne diyelim gene şampiyonluk kursağımızda kaldı hayallerimiz çalanlardan elbeet birgün hesabı sorulur
Fiksturu fikret baskan yapiyor yalniz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hürser Tekinoktay ile güzel bir yapılanma bekliyorum.
Beşiktaş'ın hakkını koruyaman adamlar bir zahmet burdan ekmek yemesin. :s20:

Çevrimdışı ozankarakoc

Tamam, ilk yarıda savunma ağırlıklı oynamak istedin, temkinli olayım dedin, anladık... Ama bunun yolu Necip'le başlayıp takıma aylardır oynatmadığın bir oyunu dayatmak mıdır yahu? Atiba'yla Dorukhan'a dersin siz fazla çıkmayın, 'biraz oyunu kendi yarı sahamızda kabul edelim, sonrasına bakarız'. Baktın ki çok baskı yiyorsun, adamlar oyunu senin sahana yığmışlar, o zaman başka bir önlem alırsın. Kaldı ki, iki stoperin, iki bekin, iki de ön liberon var. Neu Camp'ta Barcelona karşısına da çıksan daha ne yapacaksın, iki defans oyuncusu daha mı oynatacaksın...

Üstelik Galatasaray'da bir şey olmadığı da ortada. Daha geçen hafta Konya karşısında kaleye şut isabet ettirememiş bir takımdan bahsediyoruz. Son 15 derbide 1 galibiyet alabilmişler. Final maçı bu, çık, saldır. Yenilirsen de 6'da 6 yapan takımı yenmiş olsun Galatasaray, biz de 'e adamlar haketti' diyelim. Takımın bütün düzenini, kimyasını altüst ettin, kim nerde oynadığının, ne oynadığının farkında değil... Bir bocalama ortamı yarattın. Hakemin tuz biber ekeceği zaten adını ilk duyduğumuz an belli olmuştu... Bir çuval inciri berbat ettik.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Hoca hicbir zaman hakem ardina saklanmadi hakemi bahane etmedi. Bu ozelligi takdir edilesi fakat bu kadroyla cok daha iyisini oynayabilirdik cok yazik oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Ekmek degil pasta yiyorlar pasta

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ekmek degil pasta yiyorlar pasta

Artık her ne zıkkımsa abi.
Kaç yılda kazandıgımız basarıya bak.
İki yılda 'Ben yaptımcılar' oldular.

Çevrimdışı mellfred

Şu maça sahip çıkan kim ?
çoluğunun çocuğunun rızkından çalıp veren taraftar
umurunda olmayanlar kim
Beşiktaş’ın ekmeğini yiyen kaymağını sıyıran kodamanlar
Şöyle düşünüyorum
biz saf miyiz ?

Çevrimdışı f_madida

Mirin kimyasal bombaci
59 sefer yazdim buyuk takim sitoperi her topu taca vurmaz diye
Noldu?

Adamlar topu taca vuruyor sonra taca attiklari topu gidip oyuna sokuyorlar mutis
Boyle golu de anca besiktas yer zaten

Lan sosyal medyada falan canerden cikti falan diye konusan gerzek besiktaslilAr var gercekten dusmana gerek yok yani

Ustune alinan alinsin ama Besiktas taraftari kadar renklilere yaranmaya calisan 'dogrucu davut' kafali taraftar kimsede yok. Bu adamlar ezilmeyi, somurulmeyi her turlu haklarinin calinmasini hakediyorlar aslinda. Allah'in ezikleri saniyor ki iki tane renkliye yaraninca birsey olacak. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sedat.Y

Beşiktaş futbol takımı yenik bitirdiği ilk yarıdan sonra ikinci yarı maçı lehine çevirecek ,saldıracak,hücum kombinasyonlarını presi yapacak arkadaş.....İç saha dış saha fark etmezzzzzz.Sen Beşiktaşsan saldıracaksın.Potadaki takım kazanmak için oynayacak.

Umarım bu bilinçte futbol oynatan bir TD.gelir seneye.....   !!!

Çevrimdışı mylife1903

Ustune alinan alinsin ama Besiktas taraftari kadar renklilere yaranmaya calisan 'dogrucu davut' kafali taraftar kimsede yok. Bu adamlar ezilmeyi, somurulmeyi her turlu haklarinin calinmasini hakediyorlar aslinda. Allah'in ezikleri saniyor ki iki tane renkliye yaraninca birsey olacak.
Imza yazam suna

Çevrimiçi tolga1903

Yok kardeşim tesadüf falan yok bunların babasının çiftliği olmuş bu lig kötü giderlerse aradan bir iki şampiyonluk çıkarır fener bazen biz falan. Akhisar'ı malatya'yı ezdirmedi bu hakemler bu kadar bizi taraftarı camiayı yok saydılar adam yerine konmadık kendileri çaldı kendileri oynadı taca vurdu gitti tacı kullandı 3'e 1 yakaladın faul verdi arttırmaz attırmıyor yan hakemin gözünün önünde adama çarpıp kornere çıkıyor gol atsan ikili averajı vermeyeceksin görmüyor adam. Ne yapmamız lazım bilmiyorum benim tecrubem yok senin de yok bizim hayatımız bunların şampiyonluğuyla geçti eskiler ne kadar şanslı.

Çevrimdışı f_madida

Yahu o eleman kimdir, nedir? Topcuymus, antenor olmus simdi de populist soylemlerle milleti gaza getiriyor. Borcu nasil cevirecek, hangi bankalarla is yapacak, hangi sponsorlardan nasil para bulacak/dondurecek? Bunlari soran hic yok. 

Bize is bilecek, is bitirecek adam lazim, su anda ANC disinda oyle bir alternatif sunacak kimse de yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mrred

Lobi dediginiz sey guclu bir oyunla un ufak olur insanlarin anlamak istemedikeri sey tam da bu. Lobi dediginiz sey olsa olsa bizden daha fazla sampiyon olan takimin daha fazla taraftari olmasi ve bunun da dogal olarak ekonomik bir karsiliginin olmasidir. Ekonomik olarak senden fazla guce sahip olan bir futbul kulubunu zeka ve guclu oyunlarla alt edebilirsin. Bunun dunyada bir suru ornegi var. Kaldi ki gsnin oyle abartili aman aman bir ekonomik gucu falan da yok. Taraftar sayilari ile ilgili olarak bir karsilastirma yapmak istiyorsaniz passolig kart sayilarini bakin onlarda 10 birim gs passolig kart sayisi varsa bizde de 8 birim var. Arada oyle inanilmaz abarti bir fark falan da yok. Gozunuzde buyutuyorsunuz lobi lobi diyerek. Guclu oyunun karsisinda lobi falan duramaz bunu artik anlayin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yok kardeşim tesadüf falan yok bunların babasının çiftliği olmuş bu lig kötü giderlerse aradan bir iki şampiyonluk çıkarır fener bazen biz falan. Akhisar'ı malatya'yı ezdirmedi bu hakemler bu kadar bizi taraftarı camiayı yok saydılar adam yerine konmadık kendileri çaldı kendileri oynadı taca vurdu gitti tacı kullandı 3'e 1 yakaladın faul verdi arttırmaz attırmıyor yan hakemin gözünün önünde adama çarpıp kornere çıkıyor gol atsan ikili averajı vermeyeceksin görmüyor adam. Ne yapmamız lazım bilmiyorum benim tecrubem yok senin de yok bizim hayatımız bunların şampiyonluğuyla geçti eskiler ne kadar şanslı.
En superi seydi mactaki
Herif one oynuyor ofsayt ama hakem devam ettiriyor var diye
Topu kornere atiyoz
Herifler korneri attiriyor ulan ya gol olsa serrrefsizzz
Taca at kendin at basla
Ofsaytten korner attir
Arkadas biz gs kadar iynasak 3-4 kirmizi gorurduk

Çevrimdışı 'TaNeR'

İlk gol öncesi top taca çıkan top Caner'e değmedi, bizimkiler o yüzden savunma poz. almadılar önde kaldılar. Hakemsi de top kolunla bir şey göstermedi, gsli koştu topu aldı ve devamı gol olduç Burada bizimkiler uyumuş olsa bile, cücü niye VAR'da bunu görüp iptal ettirmedi; biz böyle atsaydık o poz. geri saradı iptal ederdi ;)

İkinci golde oyuncu değişikliği yapılıyor, Adriano giriyor... normalde hakem oyuncuların yerleşmesini bekler ve oyunu başlatır. Burada ama Adriano ta öbür kenardan giriyor bek pozisyonuna doğru gidecek, hakem biz orada daha eksşkken oyunu başlatıyor...

Burada bunlar bilinçli yapılmıştır. Başka türlü gol pozisyonları yok genelde, biz hakem kurbanı olduk, ha uyuduk mu yine de tabii, daha uyanık olmalıydık. Bu ayak oyunlarına gelmemeliydik. Haksız kartları ve bize verilmeyen faoul ve kartları saumıyorum bile.

Üzgünüm, hak etmedikleri bir galibiyet. Hak yiyenlerin 7 sülalesinden çıksın !!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben bunu tam anlamadım. 'Renklilere yaranmak' derken neyi kastediyorsunuz?

'Doğrucu davut'la alakasını çözemediğim için soruyorum. Mesela hakem bugün maçı çok kötü yönettiği için sistemli bir şekilde 'o düdük asılacak', 'hain Bülent', 'yönetim göreve', MHK istifa' diye bağırmak yerine (ya da ona ek olarak), 'kardeşim taca niye itiraz ediyorsun, adam verdiyse sen pozisyonunu al, işine bak, bu ne biçim profesyonellik' demek mi 'renkliye yaranmak', yoksa ben yanlış mı anladım?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Dunyada lobisi en guclu takimlar real madrid ac milan falandir herhalde. Ama reali barcelona ligde sampiyonluk sayisinda neredeyse yakalicak. Juventusu hic konusmuyorum bile adamlar 10 sene uste uste sampiyon olacaklar az kaldi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yahu o eleman kimdir, nedir? Topcuymus, antenor olmus simdi de populist soylemlerle milleti gaza getiriyor. Borcu nasil cevirecek, hangi bankalarla is yapacak, hangi sponsorlardan nasil para bulacak/dondurecek? Bunlari soran hic yok. 

Bize is bilecek, is bitirecek adam lazim, su anda ANC disinda oyle bir alternatif sunacak kimse de yok.

Abi ANC yok bu dönem aday olmuyor. Olsa zaten bu halde olmazdık.
Fikret Orman cok mu iyi ? Yıllarca aldıgımız 2 şampiyonluk. Bu mu başarı?
Kim gelirse gelsin bundan daha kötü olmayız zaten.
Yönetimin karsısında biri olmadıgı için böylesi şımarıklar zaten.

Çevrimdışı Orhan_

En son Bilic için yazmıştım ama Şenol Güneş'de dibine kadar haketti bu sıfatı; Korkaksın Şenol Güneş...