Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737985 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Kim bu 6 haftadır yazmayan bu gece yazan arkadaşlar? Ben öyle birini göremedim henüz  :alala:
Onlar biliyor kendilerini boşver

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şenol Güneş'in looser ağırlığı winner ağırlığını fazlasıyla bastırıyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Gelse sabaha kadar çalış. Totemler de boşa gitti.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Yediğimiz iki golde de oyunu takip etmeme var..

Neyse canın sağolsun Beşiktaş'ım. Umudumuzu kaybettiğimiz anda umutlandırdın bizi.

Önümüzdeki sezona bakalım artık.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ilk gol ile ikinci gol arasinda cok buyuk farklar var. Ilkinde takim taci kendi atacagi icin hucum seti almis bekliyordu. Ikincisinde bariz defans hatasi var. Ama sen devam et, nasil olsa hakem Besiktas'i lime lime dograsa bile olayi takima baglayacaksin, bastan vermissin kararini.

Sonra niye Besiktas'in hakki yeniyor, senin gibi taraftari olan klube ne yapsalar yeridir. Hakeme lime lime dogradi takimi, tek bir laf etme gel bir de bunlara hak ver.

Kardeşim anlıyorum şu an sinirlisin hepimiz sinirliyiz ama sen yazılanları okuyamacak kadar sinirlisin herhalde. Önce sakinleş sonra yazdıklarımı tekrar oku. Hakem feci dedim. Şenol hocanın tercihleri kötü dedim. Ama takım da itiraz edeceğine yerini alsaymış dedim. Seti meti bırak herkes yürüyor uyanık olacaksın. Hakemin rakipten yana olacağı zaten belliydi. Yeni bişey mi bu oku yazdıklarımı 2 yıldır gömüyorum yönetimi. Maç oynanıyor artık ne yapalım oyuncular da uyanık olacak.

Çevrimdışı ozankarakoc

Böyle büyük takım olmaz...

Bu duygusallıkla büyük takım olunmaz.

'Bence taç bizim' diye oyunu nasıl bırakırsın kardeşim, sen pozisyonunu al, sonra VAR bakar, kararını verir. Sen öyle durunca hakem etkilenecek mi ondan, tepende 50 bin tane adam var. Şampiyonluk maçında rakibe bile bile iki pozisyon veriyorsun, iki gol yiyip bütün sezonu çöpe atıyorsun. Halı sahada 'adamın diyo' diye koşturan ergenlerden hiçbir farkları yok. Yazıklar olsun.

Yıl 2019 olmuş, endüstriyel futbol tek gerçek, biz hala 90'ların başında, duygusal, kırılgan Beşiktaş'ız... Futbolcular değişiyor, yönetimler değişiyor, teknik direktörler değişiyor, statlar değişiyor, karakter değişmiyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

Bağıra bağıra gelindi bugün ki hakem olayına emeğe geçen herkesi şu mübarek günde Allaha havale ediyorum! Kim kendi çıkarlarını Beşiktaşımın önünde tutmuşsa yazıklar olsun

Çevrimiçi Mehmet57

Hakem kotu olabilir, ama bu Senol hocanin korkakligi, takimin disiplinsisligini, Besiktas seviyesinde olmayan futbolcularin varligini DEGISTIRMEZ

Çevrimdışı Orhan_

Bugünün kritik tercihi Necip. Ne yazılır ki üstüne?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Necibi hangi altyapı hocası bulup getirdiyse mirini hangi scout aldıysa allah bin belasını versin
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne zaman derbi kadrolarında Necip'i görsem kaybediyoruz. Bize en çok özkaynak oyuncumuz sıkıntı çıkarıyor. Necip başka söze gerek yok. Hoca konusunda söylenecekler söylendi. Bir şekilde ikinci bitirmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Hoca takımı çorba etti yine...

6 haftadır kazanan bir takım var. Oturmuş bir düzen var. Quaresma'yla başlamamaya da razısın. Necip nedir allahaşkına! Bu nasıl diziliş, nasıl oyun planı... Gökhan sakatlanınca işin iyice suyu çıktı, onun da tek sorumlusu yönetim. İyi kötü bir sağ bek almayı beceremez misin koskoca bir transfer döneminde! Adriano sağa geçiyor, sonra Kagawa giriyor, Kagawa'yla Ljajic aynı adam, aynı yerlerde dolaşıp birbirlerine çarpıp duruyorlar. Quaresma ve Lens aynı anda oyunda, ikisi de aynı kanatta, sağ açık Necip... Bu maçta teknik direktörümüz Atilla Taş olsaydı daha iyi bir oyun oynardık.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Korkak T.D, amatör topçular ve taraflı hakem maçı verdiniz.
Teşekkürler, Galatasaray yeterince şampiyon olmamıştı zaten farkı biraz daha büyütün.
 Yönetim deki Başkan zaten sezon bitince yatına kaçar.
Hakemlere laf edemez korkar, ezeli rakibin başkanından özür diler.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi tolga1903

Böyle büyük takım olmaz...

Bu duygusallıkla büyük takım olunmaz.

'Bence taç bizim' diye oyunu nasıl bırakırsın kardeşim, sen pozisyonunu al, sonra VAR bakar, kararını verir. Sen öyle durunca hakem etkilenecek mi ondan, tepende 50 bin tane adam var. Şampiyonluk maçında rakibe bile bile iki pozisyon veriyorsun, iki gol yiyip bütün sezonu çöpe atıyorsun. Halı sahada 'adamın diyo' diye koşturan ergenlerden hiçbir farkları yok. Yazıklar olsun.

Yıl 2019 olmuş, endüstriyel futbol tek gerçek, biz hala 90'ların başında, duygusal, kırılgan Beşiktaş'ız... Futbolcular değişiyor, yönetimler değişiyor, teknik direktörler değişiyor, statlar değişiyor, karakter değişmiyor.

Adam aldı attı taçı. Stoperler hücumda bekler gelmemiş çat diye aldı attı adam kimse inanamadı büyük takimlikla ne alakası var ... İlk yarıda sindirdi takımı gördüğün hangi sarı kart sarıydı? Gs'ye ilk faulü 26.dakika çaldı ikinci gol eleştirilecek gol ama ilk yarı yediğimiz gol kadar skandal gol olamaz. Şu golü gs yese türkiye ayağa kalkmıştı hocaları anırıyordu bu takım büyük takım değilse işte böyle taraftar profiline sahip olduğu için değil. Haftalardır agliyorlar mükafatı bu oldu mhk basıyor adamlar bizim yönetimimiz seçim derdine düştü. Atiba'ya atılan dirseğe faul vermedi faul. Allah bin belasını versin böyle düzenin iki yıldır gs ile yarışın içindeyiz ve son haftalarda gs stadında oynuyoruz gs fb olduğu hafta başakla oynatiyorlar tesadüflere bak. Şu maç vodafone'da olsa o taçı eşşekkkkk gibi verecekti rezilin oğlu hırsız assaglik.

Çevrimiçi levitate

çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum üzüldüm yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Maçın hikayesi Necip'i görünce belli oldu.

Oynamaya çıkmadık ki biz ilk yarı. Ilk yarı adam gibi hücum bile etmedik. Sacma sapan bir oyun ve oynatmamaya dayalı bir sistem.

Haftalardır oynadığımız oyunu oynasak yeneceğiz bunları ama yok. Maalesef olmuyor..

Her zaman ki oyunu, iyi oynadığın oyunu sağını solunu değiştirmeden oyna.. Eğer korkarsan, kaybedersin..

Umarım önümüzdeki dönemde korkmayan, korkak olmayan bir hoca ile çalışmak nasip olur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Ne zaman derbi kadrolarında Necip'i görsem kaybediyoruz. Bize en çok özkaynak oyuncumuz sıkıntı çıkarıyor. Necip başka söze gerek yok. Hoca konusunda söylenecekler söylendi. Bir şekilde ikinci bitirmemiz lazım.

O iş bitti. Trabzon'a yenilip 4. olmayalım da...

Çevrimdışı f_madida

Kotu gun yorumculari da geldigine gore gercek yuzunuzu gosterebilirsiniz. Hakeme tek laf yok tabi. Her sene ayni terane sonra biz niye yenemiyoruz. Yenemezsin tabi, bugun yapilanin yarisi gsye veya fbye yapilsa ortalik yikilirdi, Besiktas taraftari, yorumculari sucu futbolcuda, hocada ariyor. Boyle taraftari boyle ezerler iste, eze eze bugunlere getirdiler zaten. Su golu gsye karsi ver bakalim, ulan yeni kural icad ederler o golu iptal ederler ama Besiktas'a karsi verince oyuncular niye bakmiyor bilmemne.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Adam aldı attı taçı. Stoperler hücumda bekler gelmemiş çat diye aldı attı adam kimse inanamadı büyük takimlikla ne alakası var ... İlk yarıda sindirdi takımı gördüğün hangi sarı kart sarıydı? Gs'ye ilk faulü 26.dakika çaldı ikinci gol eleştirilecek gol ama ilk yarı yediğimiz gol kadar skandal gol olamaz. Şu golü gs yese türkiye ayağa kalkmıştı hocaları anırıyordu bu takım büyük takım değilse işte böyle taraftar profiline sahip olduğu için değil. Haftalardır agliyorlar mükafatı bu oldu mhk basıyor adamlar bizim yönetimimiz seçim derdine düştü. Atiba'ya atılan dirseğe faul vermedi faul. Allah bin belasını versin böyle düzenin iki yıldır gs ile yarışın içindeyiz ve son haftalarda gs stadında oynuyoruz gs fb olduğu hafta başakla oynatiyorlar tesadüflere bak. Şu maç vodafone'da olsa o taçı eşşekkkkk gibi verecekti rezilin oğlu hırsız assaglik.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Bunu gore gore yazamayan sucu Besiktasli futbolcularda bulan biri benim gozumde Besiktasli degildir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Söylediklerinin hepsi doğru ama hiçbirinin konuyla ilgisi yok.

'Adam aldı attı tacı' ne demek? Atacak tabi, niye atmasın? 'Stoperler hücumda, bekler gelmemiş', senin stoperlerinin geri dönmesini, beklerinin yerleşmesini mi bekleyecek. Hakem tacı vermiş, adam da kullanacak tabi ki...

Çevrimiçi murat

Hakem kotu olabilir, ama bu Senol hocanin korkakligi, takimin disiplinsisligini, Besiktas seviyesinde olmayan futbolcularin varligini DEGISTIRMEZ
Öyle deme şenol güneşin necip hamlesi olmasa fark yerdik.4 senede necipi çözememişsen hoca filan değilsin.necipli ve necipsiz bir puan durumu varsa elinde olan bir görsek.benmi yanlış değerlendiriyorum bu çocuğu.

Çevrimdışı mrred

2 senedir bizi oyalayan hocayla yollar ayrildigi icin cok sansliyiz. Yerine insaa edici bir teknik direktor gelmeli. Esas hedef tarif edilebilir ve her yerde gecerli guclu ve seyir zevki yuksek bir oyun olmali... Gsliler de terimin ne kadar vasat bir hoca oldugunu yakinda anlarlar. Bizim soyledigini yaptirabilen cizdigi oyuna inandirabilen bir hocaya ihtiyacimiz var. Elimizde ljajic kagawa oguzhan varken neciple baslayan bir hoca var. Hala neyi anlatiyorsunuz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Şu maçtan sonra teknik analiz kasan arkadaşlara Allah akıl fikir versin. Daha beterlerini hak ediyorsunuz.

Çevrimdışı f_madida

Kardeşim anlıyorum şu an sinirlisin hepimiz sinirliyiz ama sen yazılanları okuyamacak kadar sinirlisin herhalde. Önce sakinleş sonra yazdıklarımı tekrar oku. Hakem feci dedim. Şenol hocanın tercihleri kötü dedim. Ama takım da itiraz edeceğine yerini alsaymış dedim. Seti meti bırak herkes yürüyor uyanık olacaksın. Hakemin rakipten yana olacağı zaten belliydi. Yeni bişey mi bu oku yazdıklarımı 2 yıldır gömüyorum yönetimi. Maç oynanıyor artık ne yapalım oyuncular da uyanık olacak.

Al bak cevabin burada, arkadas cok daha net yazmis.

"Adam aldı attı taçı. Stoperler hücumda bekler gelmemiş çat diye aldı attı adam kimse inanamadı büyük takimlikla ne alakası var ... İlk yarıda sindirdi takımı gördüğün hangi sarı kart sarıydı? Gs'ye ilk faulü 26.dakika çaldı ikinci gol eleştirilecek gol ama ilk yarı yediğimiz gol kadar skandal gol olamaz. Şu golü gs yese türkiye ayağa kalkmıştı hocaları anırıyordu bu takım büyük takım değilse işte böyle taraftar profiline sahip olduğu için değil. Haftalardır agliyorlar mükafatı bu oldu mhk basıyor adamlar bizim yönetimimiz seçim derdine düştü. Atiba'ya atılan dirseğe faul vermedi faul. Allah bin belasını versin böyle düzenin iki yıldır gs ile yarışın içindeyiz ve son haftalarda gs stadında oynuyoruz gs fb olduğu hafta başakla oynatiyorlar tesadüflere bak. Şu maç vodafone'da olsa o taçı eşşekkkkk gibi verecekti rezilin oğlu hırsız assaglik. "

Hucumda baski kurdugun pozisyonda futbolcular niye defans formasyonu alsin, boyle sacmalik mi olur?

Çevrimdışı ozankarakoc

:claps: :claps: :claps: :claps:

Bunu gore gore yazamayan sucu Besiktasli futbolcularda bulan biri benim gozumde Besiktasli degildir.

Gereksiz duygusallık yapmayın.

'Adam hemen tacı kullandı' ne demek yahu? Hakem tacı vermiş, kullanmasa mıydı? Neye itiraz ediyorsun, hakem VAR'a mı gidecek 'taç kimin tacı' diye...

'Hakeme laf yok' falan diye de algı kasmaya çalışmayın. Hakemin ne kadar iğrenç bir yönetim gösterdiğini, mafyanın karşısında nasıl tir tir titrediğini hepimiz gördük. Zaten beklemediğimiz bir şey de değildi. Ama pozisyonun bununla alakası yok. Baştan sona, %100 amatörlük ve aptallık, başka bir şey değil.