Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739933 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı bordele

Şenol Güneş e rağmen kazanacagiz
Av zamanı

Çevrimiçi Rasim

Gençler kendini genç hissedenler. Bugün maç bizim. Ne Necip, ne hocanın tercihleri, ne hakemler ne de paralar maralar. Unutun gitsin. Hafta başından beri oluşan sinerjiyi bölmeyin, yok etmeyin. Bugün maç bizim... Zafer inananlarındır.
insallah dedigin gibi olur  :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çok fena yenecez, ne olduğunu anlayamayacaklar  :evillol:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Terim maçtan önce ödül icin ne ağladı ama maçtan sonra da devam eder artık
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar az sabir vazgecmek yok
Sinerji sinerji
Sinerji ile bir kisi fazla oynayacagiz
Enerjimizi gonderiyoruz temsilcilerimize
Vira bismillah

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Fazla heyecanlanmayin cakacaz
Arkadaslar sinerjiye yuklenin

Çevrimiçi levitate

en son 16-17'deki derbide bu kadar gerildim ondada 1-0 koyduk hadi hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Top rakipteyken barajdaki oyuncu gibi kapaniyoruatak parnaklarimizi sikiuoruz
Ellwr yumruk seklinde gogusumuzde caorazlama
Topa vururken hoooossssttt kopeeenkk diye bagiriyiruz

Top bizdeyken tam tarsi kollar yanlara acik parnaklar arasinia cik birbirine detmeyecek sekilde bacaklar acik erkeklik organimiz bereket versin diye saga sola salliyoruz bereket bereket diyoruz

Çevrimdışı caner.eryigit

Son cigaramı yaktım portakal suyumu içtim. Haydi bismillah

Çevrimiçi murat

işe yarayan totemlerimin hepsini yaptım ama necip kozuna karşı koyabilir mi emin değilim.

Çevrimdışı sEuL

(Hakaret Yasak)₅ hskemler basladi. Ortada faul yok   sari kart cikariyor. Allah belanizi versin hepinizin.

Çevrimiçi murat

işe yarayan totemlerimin hepsini yaptım ama necip kozuna karşı koyabilir mi emin değilim.
necipe gerek kalmadı hakemler maçı oynamışlar zaten.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hakem feci.. Hoca'nın Necip tercihi feci. Futbolcuların defans yerine taç itirazı yapması feci. İlk yarı böyleydi.. Bakalım ikinci yarı ne değişecek?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

Hakem feci.. Hoca'nın Necip tercihi feci. Futbolcuların defans yerine taç itirazı yapması feci. İlk yarı böyleydi.. Bakalım ikinci yarı ne değişecek?

hucum icin set yapmis futbolcu, yalan yanlis bir kararla rakibe kontradan gol verdi hakem hala futbolculara suc bul sen de. Bu kafayla kendini yedi yillardir Besiktas.

The world is better in black and white, and red.

hucum icin set yapmis futbolcu, yalan yanlis bir kararla rakibe kontradan gol verdi hakem hala futbolculara suc bul sen de. Bu kafayla kendini yedi yillardir Besiktas.

Hakem yanlış karar verebilir. İtiraz edip pozisyon almayıp gol yemek başka bişey. İtiraz edince pardon dediğini gördün mü hakemin? Geç yerine işte.

Çevrimdışı caner.eryigit

Düştü yine aynı arkadaşlar 6 haftadır yoklardı ilk fırsatta geldiler yine.
Ya arkadaş sahada neler oluyor siz hala onu oynasaydı bunu oynasaydı yazıyorsunuz.
Gol atsak golümüzü iptal edecek adam.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yok arkadaş, her şey ayarlanmış, hakem kararları feci, yorumcular bile sus pus. Takın sahadan çekilsin çıkmayalım ikinci yarı.  Organize işler dönüyor.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

mayıstan tek beklentimiz yeni bir yönetim ve hoca olmalı (hoca gidici gerçi)

bu yönetimle olmaz böyle adamlar mahvetti bizi
bipbipbupbup

Hakem yanlış karar verebilir. İtiraz edip pozisyon almayıp gol yemek başka bişey. İtiraz edince pardon dediğini gördün mü hakemin? Geç yerine işte.

2. gol de dediğim gibi itirazlar pozisyon takip etmeme vs.. Akıl alır gibi değil.

Çevrimiçi levitate

2. gol de dediğim gibi itirazlar pozisyon takip etmeme vs.. Akıl alır gibi değil.
büyük takıma yakışacak bir şey değil adam yürüye yürüye gol attı
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Ilk gol ile ikinci gol arasinda cok buyuk farklar var. Ilkinde takim taci kendi atacagi icin hucum seti almis bekliyordu. Ikincisinde bariz defans hatasi var. Ama sen devam et, nasil olsa hakem Besiktas'i lime lime dograsa bile olayi takima baglayacaksin, bastan vermissin kararini.

Sonra niye Besiktas'in hakki yeniyor, senin gibi taraftari olan klube ne yapsalar yeridir. Hakeme lime lime dogradi takimi, tek bir laf etme gel bir de bunlara hak ver.
The world is better in black and white, and red.

Düştü yine aynı arkadaşlar 6 haftadır yoklardı ilk fırsatta geldiler yine.
Ya arkadaş sahada neler oluyor siz hala onu oynasaydı bunu oynasaydı yazıyorsunuz.
Gol atsak golümüzü iptal edecek adam.

Kim bu 6 haftadır yazmayan bu gece yazan arkadaşlar? Ben öyle birini göremedim henüz  :alala:

Çevrimiçi levitate

@mylife1903 abi sinerji bi tarafımızda patladı sağolsunlar
bipbipbupbup