Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3762411 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İddia şampiyonluk oranları ne oldu ya  :D
En son:
Başakşehir: 1,30
Gs: 2,30
Beşiktaş: 25 'ti diye hatırlıyorum..

Bizi lütfedip 20'ye indirirler belki bu hafta.
Sergen iddianin yeni sahibi olacak
100 orandan girmis yuklu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sivas zaten küme düşmez. Bu hafta başak'a çelme takıp işe yarasınlar yeter. gs maçına gelene kadar çoktan düşmemeyi garantilerler. O maçta da yatarlar zaten. Buradaki en büyük düğüm gs ile maçımız. Bence dünkü Konya beraberliği bize gs maçında berabere kalma lüksü getirdi. gs Konya'yı yense, haftaya da bizle berabere kalsa yenilmelerini bekleyecektik hatta havlu atacaktık yarışa. Şimdi haftaya gs ile berabere kalsak herhangi maçları berabere bittiği anda üstlerine çıkabiliriz.

Sergen iddianin yeni sahibi olacak
100 orandan girmis yuklu

Alanya bu hafta maç yapmaz cenaze yüzünden. Sonraki maçı bizle olacak umarım gaza gelip süper oynamazlar.

Çevrimdışı uğur07

Başakşehir sivasla berabere kalır ve gs ye yenilirse. Diğer maçları kazanirsa

Gs bizimle ve Rize deplasmanında berabere kalırsa. Başağı ve Sivas'ı  yenerse

Bizde GS ile berabere kalır diğerlerini kazanirsak

Sezon sonu

Beşiktaş.      69
Başakşehir   69
Galatasaray 68

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir sivasla berabere kalır ve gs ye yenilirse. Diğer maçları kazanirsa

Gs bizimle ve Rize deplasmanında berabere kalırsa. Başağı ve Sivas'ı  yenerse

Bizde GS ile berabere kalır diğerlerini kazanirsak

Sezon sonu

Beşiktaş.      69
Başakşehir   69
Galatasaray 68

Bu is buyuk ihtimal son haftaya kalmaz
Tirabzon macinda cozeriz isi

Yapilmisi var tarihimizde tirabzonda bu sefer gene bi gokhan atacak insallah

Çevrimdışı mylife1903

Herkes sergen atti sampiyonluk geldi mac bitti kutladik bi guzelce diye hatirliyor tabi
Sunlari da bi hatirlayalim
Belediye kaybeden fetocu davranislari sergilemislerdi

Sinerji sinerji
Ozellikle gencler
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2019, 10:28:53 mylife1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Ziya dogan abimizi neden severiz
Sinerji arkadaslar sinerji
Kolay sampiyonluk yok aci cekecez

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz sinerji derken, belli bir taraftar gurubunun (!) şampiyonluk hevesimize nasıl çomak sokarım çalışması vol. 234342

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1122835517983416322
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Arkadaşlar olayların akışına bir bakın hele. 10 hafta kala 13 puan gerideyken şimdi 4 maç kala 3 puan var. Bu şampiyonluk bize gelecek ! İnanalım.

Dün akşam spor programlarına bakıyorum halen daha Galatasaray favori Başakşehir plase olarak görülüyor. Bizi halen daha fark etmediler ki inşallah Galatasaray da fark etmeyecek ve fark ettiklerinde biz motorları mavililiklere çoktan sürmüş olacağız.

Ulan Lens totem olarak algıla, ciddi olarak algıla ne istersen öyle al. Be adam, 2 senedir yatıp duruyorsun, umursamaz bir tavırdasın şu Galatasaray maçında bari arkadaşlarına 1 gram faydan dokunsun. Pazar akşamı herkesin katkısına ihtiyaç var anlıyor musun? Biraz taraftarı düşünmüyorsan, aynı masada yemek yediğin, antrenman yaptığın arkadaşlarını düşün 1 kere maça kendini ver ve şu maçı al!2 yıldır alacağın maça hasretiz.1 kere bozuk saat ol ve doğruyu göster!

Çevrimdışı mylife1903

Biz sinerji derken, belli bir taraftar gurubunun (!) şampiyonluk hevesimize nasıl çomak sokarım çalışması vol. 234342

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1122835517983416322
Golleri zaten tolgay atiyor

Çevrimdışı mylife1903

Yaptik gene yapacaz
Senin o formayi cikaramayisina gurban olam deli ibo
Kazma deli ibo sag ayaylan sapladiysa
Adriyano koyyara muhtassaam sayn ayaylan muzlerayi emekli eder

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bozmayin sinerjinizi
Bolunmeyin
Saflari siklastiralim
Butun enerjimizi takima gonderiyoruz
Bi hafta var onumuzde
Besiktasla ilgilenin
Hepimiz acisi cekecez zor olacak
Kolay sampiyonluk yok
Sinerji sinerji

Bolunmeyin
Saflari siklastiralim
Bi hafta var onumuzde
Besiktasla ilgilenin
Kolay sampiyonluk yok
Sinerji sinerji

Totemciler de toteme başlasın yavaş yavaş.. Benim küçük bi totemim var zamanı gelince yapıcam  :D Şimdilik sektiği olmadı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bolunmeyin
Saflari siklastiralim
Bi hafta var onumuzde
Besiktasla ilgilenin
Kolay sampiyonluk yok
Sinerji sinerji
Biz transfer dönemi bittiğinden beri sinerji içindeyiz zaten

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Totemciler de toteme başlasın yavaş yavaş.. Benim küçük bi totemim var zamanı gelince yapıcam  :D Şimdilik sektiği olmadı.
Erken baslayalim
Arkadaslar son galibiyette ustunudekileri yikamayin
Gs maci giyecez onlari
Ugurlu formasi olan forma alti yapsin
Mac gunu fotolarini karistirin telefonlarinizdan
Ordan bakarken enerji yogunlugunu hissedersiniz o fotolari tekrar canlandiracagiz
Buyucu medyum falan tanidigi olan enerji siparis etsin
Dusumuzu da alip dualarimizi da gonderecez
Yahudi falan yok mu lan sinagoga gitsin capraz atese alalim

Çevrimdışı mylife1903

Biz transfer dönemi bittiğinden beri sinerji içindeyiz zaten
He he biliyom sinerjiyi
Actirma kutuyu simdi
Burda 3-4 kisiden fazlasi degildik sampiyon olacaz diyen

Çevrimiçi yaço58

Herkes sergen atti sampiyonluk geldi mac bitti kutladik bi guzelce diye hatirliyor tabi
Sunlari da bi hatirlayalim
Belediye kaybeden fetocu davranislari sergilemislerdi

Sinerji sinerji
Ozellikle gencler

bunlar hep aynı genetik demekki adam yumruğu geçirmiş kırmızı görmüş daha itiraz ediyor hakeme hep aynılar haftaya çok dikkat etmeliyiz dün bi pozisyon vardı diagnenin hem ofsayttı hemde adam çaprazdan içeri girerken arkadaki rakibinin ayağına kendi ayağını takıp düştü hakemde hıyar bulmuş gibi tuzlukla koşa koşa gidip tehlikeli yerden faulu verdi dün izeldim maçı adam en az 5 kere falan kendini atıp faul yada penaltı bekledi bizim maçtada aynısını yapcaktır cüneyt kasımpaşa maçında fatihle diagnenin saçma sapan pozisyonuna izleyip penaltıyı çalmıştı belkide 2-2 bitcek maçta yenilmiştik şuan gsden korkum yok sadece hakemlerin bunların oyununa destek vermemesi lazım yoksa adamlar top oynamıyor ama bizde kesinlikle ankaragücü maçındaki yanlışa düşmemliyiz presten çıkabilcek bir kadro sürmeli hoca lens bu maç ne olursa olsun bence oynamalı gs arkada çok boşluk bırakıyor burakla ikisi oraları deşer ben ljajic kagawa oynasın daha rahat çıkalım derim kagawa girince aankara maçında daha rahatladı takım çıkarken hocanın zamanı var bu finale kendine yakıışan şekilde hazırlamalı ve 3 puanla dönmeliyiz geçen sene yenndiler ama zaten maç başında hocanın yüzünden belliydi ayrıca negro yada babel ekstra beceriksizlikleri yapmasa en kötü halimizle 1 puan gene çıkarırdık geçen sene bu sene forvetimiz burak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

suriyespor maçında geri bölgemiz belli gibi önemli olan ilerisi.

Karius

Gökhan           Vida        Mirin            Adriano

Dorukhan   Atiba

Ben bir şekilde kagawanın da oynaması gerektiğini düşünüyorum dün oyuna girdikten sonra çok güzel 2 tane net adamın ayağına paslar attı.ama ljajic ile 2 si beraber oynayınca olmuyor.Kagawa tek basına fener macında oynadığında çok iyiydi beraber oynadıkları hiç bir maç iyi oynuyamadık bilemedim.

Karius

Gökhan           Vida        Mirin            Adriano

Dorukhan   Atiba

Lens                      Kagawa                Ljajic

Burak
No Lens , Yes Güven

Ben okeyim bu kadroya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı uğur07

Kaç senedir hep sezonun son haftalarında gs nin evine gitmemiz sizinde sorunuza gitmiyor mu. Kuradir bilgisayar dir. Yersen.

Çevrimdışı mylife1903

bunlar hep aynı genetik demekki adam yumruğu geçirmiş kırmızı görmüş daha itiraz ediyor hakeme hep aynılar haftaya çok dikkat etmeliyiz dün bi pozisyon vardı diagnenin hem ofsayttı hemde adam çaprazdan içeri girerken arkadaki rakibinin ayağına kendi ayağını takıp düştü hakemde hıyar bulmuş gibi tuzlukla koşa koşa gidip tehlikeli yerden faulu verdi dün izeldim maçı adam en az 5 kere falan kendini atıp faul yada penaltı bekledi bizim maçtada aynısını yapcaktır cüneyt kasımpaşa maçında fatihle diagnenin saçma sapan pozisyonuna izleyip penaltıyı çalmıştı belkide 2-2 bitcek maçta yenilmiştik şuan gsden korkum yok sadece hakemlerin bunların oyununa destek vermemesi lazım yoksa adamlar top oynamıyor ama bizde kesinlikle ankaragücü maçındaki yanlışa düşmemliyiz presten çıkabilcek bir kadro sürmeli hoca lens bu maç ne olursa olsun bence oynamalı gs arkada çok boşluk bırakıyor burakla ikisi oraları deşer ben ljajic kagawa oynasın daha rahat çıkalım derim kagawa girince aankara maçında daha rahatladı takım çıkarken hocanın zamanı var bu finale kendine yakıışan şekilde hazırlamalı ve 3 puanla dönmeliyiz geçen sene yenndiler ama zaten maç başında hocanın yüzünden belliydi ayrıca negro yada babel ekstra beceriksizlikleri yapmasa en kötü halimizle 1 puan gene çıkarırdık geçen sene bu sene forvetimiz burak
Goruntusunu bulamadim ama resmi vardi bende cok net hatirliyorum
Vedat kopek gibi deli ibonun burnunu isirmisti hakemin onunde

Burun isirildi diyorum kol omuz falan degil
Suarez aglar gorse ben nasi isiramadim boyle diye
Dusun yani agzini acip karsindaki adamin burnunu isiriyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Kaç senedir hep sezonun son haftalarında gs nin evine gitmemiz sizinde sorunuza gitmiyor mu. Kuradir bilgisayar dir. Yersen.

Son 25 sene irdelenmeli

Çevrimdışı mylife1903

No Lens , Yes Güven

Ben okeyim bu kadroya
Yaw guvenle falan derbi mi olur
Kazanan kadroyu bozmaz zaten
Lens iyi calisiyor herhalde oynatiyor yoksa bu haliyle oynamasi mumkun degil senin quaresma da lensin bile gerisinde olmali calismalarda
Hoca goruyor biliyor en iyi 11i cikarmaya calisacaktir
Ayrica uzun zamandir oynatiyor lensi bir anda bir fayda verebilir

Çevrimdışı kyiv

Şanslı insanlarız vesselam bir tarih yazılıyor ve biz buna tanık oluyoruz. Torunlara anlatacak muhteşem bir dönüş hikayesi yazılıyor bilmem farkında mısınız? -13 den şampiyonluğa.

71 puanla şampiyon olacağız!

Erken baslayalim
Arkadaslar son galibiyette ustunudekileri yikamayin
Gs maci giyecez onlari
Ugurlu formasi olan forma alti yapsin
Mac gunu fotolarini karistirin telefonlarinizdan
Ordan bakarken enerji yogunlugunu hissedersiniz o fotolari tekrar canlandiracagiz
Buyucu medyum falan tanidigi olan enerji siparis etsin
Dusumuzu da alip dualarimizi da gonderecez
Yahudi falan yok mu lan sinagoga gitsin capraz atese alalim

Büyüye girersek gs karlı çıkar abi. Adamların kadrosunun yarısının kabilesi belli şimdiden başlamışlardır kara büyüye. Bizim zenciler kanadadan beyaz yakalı sıcak nedir bilmeyen karda kışta yaşayan adamlar.

Çevrimdışı mylife1903

Büyüye girersek gs karlı çıkar abi. Adamların kadrosunun yarısının kabilesi belli şimdiden başlamışlardır kara büyüye. Bizim zenciler kanadadan beyaz yakalı sıcak nedir bilmeyen karda kışta yaşayan adamlar.
Amokaciyi abuyu falan arayalim madida da olur