Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3762165 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi murat

Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
Ben mi futboldan anlamıyorum , tarafsız mı bakamıyorum bilemedim.
abi hiç birimiz anlamıyoruz mesela ben orada hiç faul bile görmedim  ama sarıbuçuk görenler var.topu alan arkası dönük adama niye yapışırsın.biraz incelesen daha önce benzer pozisyonlarda tam tersini savunmuşluğunu bile bulursun.hafızam şu maçta benzeri bir pozisyon olmuştu diye net birşey söylemiyor ama bilinçaltım bu gibi konularda pek yanılmaz.şöyle örnek vereyim bizim alpay hakan şükürü sadece tutup bırakmıştı doberman olmaz arkdaş tutmayacaksın tutarsan penaltıyı yersin demişti sonra bir beşiktaş denizli maçıydı sanırım sergeni ceza sahasından altıpasa kadar çekmişler ve en sonunda çelme ile indirmişlerdi doberman düşürecek kadar çekmemiş oyna devam demişti.yetenekli arkadaşlar videosunu bulabilir.bence bununla ilgilenecek çetelesini tutacak bir ekip oluşturulmalı gerçi telif filan hep bu sistemi koruyan unsurlar bunu nasıl aşabiliriz.oyun oynanırken kural değişiyor yada uyduruluyor ve bizde test ediliyor örneğin antalya maçıydı yanılmıyorsam adam ofsayttakine pas atıyor adrianoda can havliyle topu engellemeye çalışırken aynı adama gidiyor ve gol oluyor bilinçli bir vuruş değil zaten ofsayt olduğunu bilse hiç dokunmaz çift bilinçsiz pozisyon.akla mantığa uymayan çok saçma bir kural ve daha sonra başka maçta sanki uygulanmadı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/godfatherbjk/status/1122544253836697602

böyle birşey buldum burda dirsek teması olmadığı net görünüyor.
Abi herif curuk cikti faulu yapiyor kendi burnunu kiriyir

Çevrimdışı mylife1903

abi hiç birimiz anlamıyoruz mesela ben orada hiç faul bile görmedim  ama sarıbuçuk görenler var.topu alan arkası dönük adama niye yapışırsın.biraz incelesen daha önce benzer pozisyonlarda tam tersini savunmuşluğunu bile bulursun.hafızam şu maçta benzeri bir pozisyon olmuştu diye net birşey söylemiyor ama bilinçaltım bu gibi konularda pek yanılmaz.şöyle örnek vereyim bizim alpay hakan şükürü sadece tutup bırakmıştı doberman olmaz arkdaş tutmayacaksın tutarsan penaltıyı yersin demişti sonra bir beşiktaş denizli maçıydı sanırım sergeni ceza sahasından altıpasa kadar çekmişler ve en sonunda çelme ile indirmişlerdi doberman düşürecek kadar çekmemiş oyna devam demişti.yetenekli arkadaşlar videosunu bulabilir.bence bununla ilgilenecek çetelesini tutacak bir ekip oluşturulmalı gerçi telif filan hep bu sistemi koruyan unsurlar bunu nasıl aşabiliriz.oyun oynanırken kural değişiyor yada uyduruluyor ve bizde test ediliyor örneğin antalya maçıydı yanılmıyorsam adam ofsayttakine pas atıyor adrianoda can havliyle topu engellemeye çalışırken aynı adama gidiyor ve gol oluyor bilinçli bir vuruş değil zaten ofsayt olduğunu bilse hiç dokunmaz çift bilinçsiz pozisyon.akla mantığa uymayan çok saçma bir kural ve daha sonra başka maçta sanki uygulanmadı diye hatırlıyorum.
Besiktas gol yiyince uydurulan kurallardan abi o

Çevrimdışı ProjectOrigin

O değilde teşvikler boşa gitti  :evillol:

Başarabilseler puan almaya, puan almayı başaramasalar bile derbiye yaralı göndermek için çok çaba harcadı küçük şikeci kardeş. Normalde o pozisyonda koşa koşa sarıyı verirlerdi bizim futbolculara hele sınırdaysa ki faul bile yok. Şaşırdım açıkçası

Unuttum, bir de Burak'ı direk sakatlamaya da çalıştılar, işe yaramadı. Göklerden gelen bir karar var belli ki  :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2019, 19:31:21 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı kyiv

21:45 de 2. lik geliyor inşallah.

Galatasaray bu akşam yenilecek!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://twitter.com/godfatherbjk/status/1122544253836697602

böyle birşey buldum burda dirsek teması olmadığı net görünüyor.
Burak'a kart çıkartmak için Ankaragüçlü oyuncu numara yapıyor, yetmiyor Burak'ı sakatlamaya çalışıyorlar. Yapamayınca 70 küsür yaşına gelmiş yaşından başından utanması olmayan adam ve türevleri arsız arsız algı yapıyor. Bunlara insan gibi anlatarak bir yere varılmaz. Bu arsız, utanmazların ahlaksızlıklarını bağıra bağıra sosyal medyada her yerde yüzüne vuracaksın. Bunların anlayacakları dil bu.

Çevrimiçi Necmi

Burak'a kart çıkartmak için Ankaragüçlü oyuncu numara yapıyor, yetmiyor Burak'ı sakatlamaya çalışıyorlar. Yapamayınca 70 küsür yaşına gelmiş yaşından başından utanması olmayan adam ve türevleri arsız arsız algı yapıyor. Bunlara insan gibi anlatarak bir yere varılmaz. Bu arsız, utanmazların ahlaksızlıklarını bağıra bağıra sosyal medyada her yerde yüzüne vuracaksın. Bunların anlayacakları dil bu.
numara yaptığını söyleyemeyiz burnundan kan geldi orda kontrolsüz şarz yapıyor
burakta birden topu istoplamak için geriye hamle yapınca konyalı suratını koruyamıyor
burakın sırtına çarpıyor. burakında geriye doğru haraketi olduğu için faul çalınması normal bir durum
hakem olayı iyi süzmüş bence sarı kart çıkartmaması bu nedenle.
ben gayet normal bir karar olarak gördüm olayı. tabi rakibin aleyhinede çalınabilirdi faul ama lehine çalındı
diyede hakemi suçlamamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Sinerji sinerji

Çevrimiçi Necmi

ben hala çelişkideyim sanki gs nin yenmesi bizim daha çok işimize yarar
düşün bu akşam yenildiler haftayada biz gömdük bir anda başakla arasında 6 puan oluşma ihtimali yüksek
ondan sonra ikincilik ihtimali bile kalmıyor bunlar başağa yatar unutmayalım başak hala bizim 3 puan önümüzde
başakla her türlü mücadele içinde olacak durumda olmaları lazım başak sivasdada puan bırakır ama ihtimallerle haraket edilmez
bu akşam kimin kazandığı bizim için belirleyici değil
gs nin konyaya yenilmesi bizim ikincilik şansımızı çok yükseltir ama başakın puan kaybı şampiyonluk getirir
biz her türlü gs yi yenmek zorundayız sadece bu akşam yenilmeleri haftaya beraberlikle bize şl kapısını açar

Çevrimiçi Necmi

bu arada yenilselerde ikinci olamıyoruz averajları iyi

Çevrimdışı mylife1903

düşün bu akşam yenildiler haftayada biz gömdük bir anda başakla arasında 6 puan oluşma ihtimali yüksek
ondan sonra ikincilik ihtimali bile kalmıyor bunlar başağa yatar unutmayalım başak hala bizim 3 puan önümüzde
başakla her türlü mücadele içinde olacak durumda olmaları lazım başak sivasdada puan bırakır ama ihtimallerle haraket edilmez
gs nin konyaya yenilmesi bizim ikincilik şansımızı çok yükseltir ama başakın puan kaybı şampiyonluk getirir
biz her türlü gs yi yenmek zorundayız sadece bu akşam yenilmeleri haftaya beraberlikle bize şl kapısını açar
Abi sinerjiyi bozma konya koysun gecsin
Gecen sene sinerjiyi bozanin tucaboylu oldugunu dusunduk ama degilmis herhalde sendin gene
Yenilsin pislikler
Ayrica gonya sahaya picank kelenbek falan atacahmi onu merak ediyorum
Gslinin ayagina basip kendi ayagina basilmis gibi kendini atacaklar mi

Çevrimdışı cursedofdragon

31. hafta oynayacağımız Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu.
.
•Galatasaray 1.85
•Beraberlik 3.10
•Beşiktaş 2.90

Çevrimdışı mylife1903

Abi az genis dusun yenilsin 6-0 bak noluyo

Çevrimdışı mylife1903

.
•Galatasaray 1.85
•Beraberlik 3.10
•Beşiktaş 2.90
Hehe kg alt iy0 ms0 orani bunlar

Çevrimiçi emre_1978

Abi ne çelişkisi Allah aşkına, koysun Konya,

Çevrimdışı kyiv

gizli ikinciyiz aradaki ma i simdilik biz kaza dik ona istinaden sonucta lig sonunda aradaki maclara bakacaklar

Çevrimdışı kyiv

Abi sinerjiyi bozma konya koysun gecsin
Gecen sene sinerjiyi bozanin tucaboylu oldugunu dusunduk ama degilmis herhalde sendin gene
Yenilsin pislikler
Ayrica gonya sahaya picank kelenbek falan atacahmi onu merak ediyorum
Gslinin ayagina basip kendi ayagina basilmis gibi kendini atacaklar mi
galatasaray her turlu kaybetsin basaksehir macini alacaklar basaksehir kalan 4 macida kazanamaz hatta 2 galibiyet zor alirlar

Çevrimiçi yaço58

Abi ne çelişkisi Allah aşkına, koysun Konya,
keşke koysa şu oyunla sabaha kadar  gol atamazlar bu kadar kötü maç izlememiştim bayadır 

Çevrimiçi yaço58

bugünkü maçtan sonra bizim için en tehlikeli gs topçusu diagne adam her pozisyonda ceza sahası içinde kendini yere atıp penaltı bekliyor hatırlayın kasımpaşa maç 2-1 fatih diagne saçma sapan pozisyonda penaltıyı çaldıydı cüneyt gs bizim maçta penaltı kovalayacaktır

Çevrimiçi murat

bugünkü maçtan sonra bizim için en tehlikeli gs topçusu diagne adam her pozisyonda ceza sahası içinde kendini yere atıp penaltı bekliyor hatırlayın kasımpaşa maç 2-1 fatih diagne saçma sapan pozisyonda penaltıyı çaldıydı cüneyt gs bizim maçta penaltı kovalayacaktır
rakibin önündeyse kendini rakibe takıyor yanında veya gerisindeyse pençeleriyle avantaj sağlamaya çalışıyor.diagne ile başabaş bırakmamak lazım stoperleri ikili sıkıştırmak lazım.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi yaço58

bakalım bugün çıkmayan kartlar tüm kanallarda eş zamanlı konuşulcakmı fırsat ayağımıza geldi haftaya yen ve şampiyon ol başka yolu yok bu puan kaybı iyi oldu bizle berabere kalma lüksleri yok saldırcaklar arkadaki boşluğu burak ve lens ile değerlendirmemiz lazım bizde burak var onlarda diagne arada büyük fark var tek korkum dediğim gibi kendini atıp penaltı alması her pozisyonda kendini atıp penaltı istiyor yoksa gs deplasmanında galibiyete inanıyorum inşallah şampiyonluk uzak değil 4 hafta fark 3 puan biz gsyi yenersek başak biyerde takılcak illaki

Çevrimiçi levitate

.
•Galatasaray 1.85
•Beraberlik 3.10
•Beşiktaş 2.90

ms0 kokuyor :D itirazım olmaz şahsen gs ve başağın saçma salak zor bir fikstürü var xd
bipbipbupbup

ms0 kokuyor :D itirazım olmaz şahsen gs ve başağın saçma salak zor bir fikstürü var xd

2.90 güzel oran  :bandit:

beraberlik 2 takımında işine yaramıyor başağa avantaj sağlar hele bide başak bizden önce oynuyor sivas deplasmanında kazanırsa.

1) Başakşehir : 62 Puan
2) Galatasaray: 60 Puan
3) Beşiktaş: 59 Puan