Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3762827 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tabi tabi taktik yoktu oyun falan yoktu
Hakemin uydurdugu penaltiyla atildi goller
Fazla bassaksiti maci seyredenlerin serzenisleri
böylesine hırpalandığımız maç hatırlamıyorum ne taktiği üç pas yapamadık maçı
usta ayaklar sayesinde çevirdik kazandık. birde kaleci sayesinde 7 net kurtarışı var.
takım geriye yaslandı bu işde bizim hocanın ilk şampiyonluğundaki futbola benzedi
o zamanda biraz top yapan takım çıkınca karşımıza bizi geriye mıhlıyordu maçı kazanırsak
biraz yetenekli oyuncuların birşeyler yapmasıyla oluyordu. takım topu ele geçirince ne yapacağını bilmiyordu
söyledim daha önce çok kötü oynadık 4-1 kazandık bir mucize gerçekleşti buda tamamen usta ayakların
şapkadan tavşan çıkarmasıyla oldu. istatistiklere bak hepsinde ezilmişiz.
neyse kötü oynayıp kazanmak şampiyonluk alametidir. bu saatten sonra hoca oyuncu eleştirilmez.
çok değil 5 hafta önce başakla aramızda 13 puan fark vardı. önümüzdeki hafta gs yi yendiğimiz taktirde bambaşka
şeyler olur.

Çevrimdışı sametbagan

kötü oynayıp 4 maç kazanalım
ister kalecimiz maçın yıldızı olsun ister sağ bek ister forvet
ister q7 ister lens oynasın farketmez bu saatten sonra
inanarak çıkan bütün oyuncular kapasitesinin üstünde vereceği performansla bizi şampiyon yapacaktır.
Daumun da dediği gibi türkiyede şampiyonluk yarışı 28.haftada başlar

33,34.haftada da şampiyon belli olur net .

son 4 hafta son 4 maç yen şampiyon ol .

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Konyaspor Galatasaray maçının VAR ıda Cüneyt olmuş. Bu hafta 2. VAR hakemliği 1 de saha  :alala:

İnşallah bizim maçtaki gibi nanometrik temaslara bile dikkat eder.

Çevrimiçi Necmi

Başta Burak, Atiba, Vida, Adem ve Gönül. Çok istiyorlar, karakter koyuyorlar, tamamen bunların sayesinde
bu isimlerin içine caneride katarım özellikle son maçlarda oldukça temiz oynamaya çabalıyor hata yapmıyor
takıma hırs katıyor.

Bugün konya gs'yi, cuma sivas başakşehir'i yenerse bize tokide beraberlik bile yetebilir.

Bence Sivas'a gerek bile yok. gs'yi yenelim Başak zaten biyerlerde takılır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bence Sivas'a gerek bile yok. gs'yi yenelim Başak zaten biyerlerde takılır.
Kalan 4 maçlarını birden kazanamayabilirler öyle saçma bi durumdalar şu an  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

gs de ilk yarım saat bize taraftarla birlikte pres yapcak şenol hocanın farklı bişeler denemesi lazım oyun kurulumunda dorukhan rol almıyor bu gelişir zamanla ama final maçımız gs maçı ya tamam ya devam maçı şenol hocanın farklı bişe denemesi lazım adri kesinlikle oynamalı bence adri caner sol kagawa ljajic kombinasyonu mantıklı olabilir kagawa ve adri ile topu çıkarma konusunda daha rahat ederiz ljajicde burakla ilerde işi bitirir ama önemli olan gs presini kırcak formulü bulmak kritik nokta o her maçın hikayesi farklı olur haftya bizim finalimiz var ya şampiyonluk yada 3.lük maçı  haftaya şansda bizim yanımızda olsun dün burağa sarı çıkmadı diye bas bas bağıranlar adamın burağa faulu olduğunu söylemiyor önce adam lak diye gelip arkadan şarj yapıyor kardeşim burak ne yapsın top zaten burakta bi ikili mücadele desen yok herkes bunu konuştu konuşun bu penalt niye tekrarlandı diye biz antlya maçında güven içeri attı gene tekrarlattılar karius kurtarır tekrarlatrlar başka hiçbr takımda olmaz cüneyt o kadar sinsiki o anda ya bizim averajı düşünd yada meleri sahada ezmek istedi bunun başka açıklaması yok o kadar saçma bir karardıki lan adamlar dönen topu boş kaleye atamadı zaten daha neyin kafası kardeşim ayrcıa burağa yapılan yüzde yüzlük kırmızıda nasıl çağırmazsın direk ayağına gelse zaten kırardı heralde o şiddetle az sıyırdı allahtan ama kırmızı için kırılması lazım kitapcıkta böyledir kesin yeni kural ayrıca lensin ofsayt pozisyonu da büyük ihtimal yoktu diye düşünüyorum kırmızı göstermemek için ofsaytı verdi yan hakem zaten sinsi var diye bişe var bırak oyun aksın hhemen niye bayrağı kaldırıyorsun birde milimliik pozisyon o pozisyonu süzmüş olması imkanszken hemen bayrağı kaldırmayı ihmal etmedi
Bunlar bizi- yeterki eksik kalmayalım - maçın oynandığı yer farketmeksizin ye-ne-mez. Rakip farketmeksizin kendi evlerinde ciddi pozisyonlar veriyorlar. Dediğin gibi gs iç saha avantajıyla  ciddi saldırarak başlayacaktır. Eğer erken bir gol yemezsek arkada bırakacakları alana Adem'in ince ara paslarıyla Burak'ın ciddi pozisyonlara girerek özellikle ilk yarıda gol veya goller bulacağımızı düşünüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

oyun kurulumunda sorumluluk almıyor hep ljajic daha geride dorukhan daha ilerde oluyor top çıkartırken daha çok alıp topu gitmesi lazım baskı yediğimiz dakikalarda bi kaç haftadır düşüş var gs maçına toparlar inşallah o maçta çok ihtiyacımız olcak
aslında bu atibanın sazı eline almasıyla alakalı biraz. kısıtladı onu
yoksa hala takımın en çok koşanı en fazla mücadele edeni ama atiba merkez orta sahada oyun kurma görevini devraldı
dorukhan atibanın alan savunma işini yapıyor. tabi atiba kadar yapamıyor. yükü biraz arttı atiba daha ilerde kalıyor.
son haftalarda takımın hücum anlamında çoğalma nedeni bu. Bence doğru iş yapıyorlar elimizde atiba yerine yetişmesi en müsait oyuncu
dorukhan hata yapacak belki ama orda pişmesi lazım. yeni atiba aramaya gerek yok elimizde bir tane var.
atiba ile mükayese edip kötü demek haksızlık kimse atiba olamaz.

Çevrimiçi Necmi

gs de ilk yarım saat bize taraftarla birlikte pres yapcak şenol hocanın farklı bişeler denemesi lazım oyun kurulumunda dorukhan rol almıyor bu gelişir zamanla ama final maçımız gs maçı ya tamam ya devam maçı şenol hocanın farklı bişe denemesi lazım adri kesinlikle oynamalı bence adri caner sol kagawa ljajic kombinasyonu mantıklı olabilir kagawa ve adri ile topu çıkarma konusunda daha rahat ederiz ljajicde burakla ilerde işi bitirir ama önemli olan gs presini kırcak formulü bulmak kritik nokta o her maçın hikayesi farklı olur haftya bizim finalimiz var ya şampiyonluk yada 3.lük maçı  haftaya şansda bizim yanımızda olsun dün burağa sarı çıkmadı diye bas bas bağıranlar adamın burağa faulu olduğunu söylemiyor önce adam lak diye gelip arkadan şarj yapıyor kardeşim burak ne yapsın top zaten burakta bi ikili mücadele desen yok herkes bunu konuştu konuşun bu penalt niye tekrarlandı diye biz antlya maçında güven içeri attı gene tekrarlattılar karius kurtarır tekrarlatrlar başka hiçbr takımda olmaz cüneyt o kadar sinsiki o anda ya bizim averajı düşünd yada meleri sahada ezmek istedi bunun başka açıklaması yok o kadar saçma bir karardıki lan adamlar dönen topu boş kaleye atamadı zaten daha neyin kafası kardeşim ayrcıa burağa yapılan yüzde yüzlük kırmızıda nasıl çağırmazsın direk ayağına gelse zaten kırardı heralde o şiddetle az sıyırdı allahtan ama kırmızı için kırılması lazım kitapcıkta böyledir kesin yeni kural ayrıca lensin ofsayt pozisyonu da büyük ihtimal yoktu diye düşünüyorum kırmızı göstermemek için ofsaytı verdi yan hakem zaten sinsi var diye bişe var bırak oyun aksın hhemen niye bayrağı kaldırıyorsun birde milimliik pozisyon o pozisyonu süzmüş olması imkanszken hemen bayrağı kaldırmayı ihmal etmedi
valla hocanın konuşmasını çok beğendim algı kasmaya çalışan herkesin ağzına tıkadı vermemezlikde edemediler :D
ermanın hocanın konuşmasından sonraki pes edişini görmedinmi. aklınca hocaya laf dokundurmaya çalıştı ama ileri gidemedi
sanırım birileri ikaz etmiş şenol güneşe karşı tavırları konusunda
gs bize ankaragücü kadar pres yapamaz biz o kadar pozisyon vermeyiz biz geriden geliyoruz tüm avantajlar bizim lehimizde
tamamen üstünlük kurma maçı olacak biri üstünlük kurduğu anda diğeri pes edecek. zor maçları oynama kazanma konusunda
biz daha tecrübeli bir takımız.
ağlamaları boşuna değil bizim korunduğumuzu kendilerinin sürekli tff tarafından saldırı altında olduğunu düşünüyorlar.
yanlış bir faulde falan bizim bazı arkadaşların gs yi şişirmesini şöyle böyle güçlü denmesini bir kenara bırakırsak bu sene bütün kritik maçlarda ünlü derin gs ortaya çıkamadı. şimdide ölesiye korkuyorlar. bütün hamleleri bu sezon ellerinde patladı.
madem gerçekleri konuşuyoruz tam konuşalım yanlış hatırlamıyorsam iki takımla aramızda 21 puan fark vardı şu an itibariyle fark 3 puan akşamki maça göre 6 da olabilir 4 de olabilir. bu kadar puan farkı bu kadar kısa sürede sahada kazanarak kapanmaz bunun böyle olduğunu düşünende
bu güne kadar konuştuğunu inkar etmiş olur. yönetim sessiz kaldı diyen arkadaşlarda belkide sessiz kalmamışdır bizim duyamayacağımız
şekilde konuşuyordur.
renkliler korkuyor hiç düşünmüyorlardı Beşiktaşın geriden gelip devreye gireceğini 5 haftada şu ana kadar süperlig tarihinde olmamış birşey yaşandı
hele birde şampiyon olursak on hafta kala 13 puan fark yemiş bir takımın ipi göğüslemesi sonrasında çok şey konuşulacak.
herkesi çok hazırlıksız yakaladık bütün planları renklilerin başak hedef alınarak yapılmışdı.

Çevrimdışı mylife1903

valla hocanın konuşmasını çok beğendim algı kasmaya çalışan herkesin ağzına tıkadı vermemezlikde edemediler :D
ermanın hocanın konuşmasından sonraki pes edişini görmedinmi. aklınca hocaya laf dokundurmaya çalıştı ama ileri gidemedi
sanırım birileri ikaz etmiş şenol güneşe karşı tavırları konusunda
gs bize ankaragücü kadar pres yapamaz biz o kadar pozisyon vermeyiz biz geriden geliyoruz tüm avantajlar bizim lehimizde
tamamen üstünlük kurma maçı olacak biri üstünlük kurduğu anda diğeri pes edecek. zor maçları oynama kazanma konusunda
biz daha tecrübeli bir takımız.
ağlamaları boşuna değil bizim korunduğumuzu kendilerinin sürekli tff tarafından saldırı altında olduğunu düşünüyorlar.
yanlış bir faulde falan bizim bazı arkadaşların gs yi şişirmesini şöyle böyle güçlü denmesini bir kenara bırakırsak bu sene bütün kritik maçlarda ünlü derin gs ortaya çıkamadı. şimdide ölesiye korkuyorlar. bütün hamleleri bu sezon ellerinde patladı.
madem gerçekleri konuşuyoruz tam konuşalım yanlış hatırlamıyorsam iki takımla aramızda 21 puan fark vardı şu an itibariyle fark 3 puan akşamki maça göre 6 da olabilir 4 de olabilir. bu kadar puan farkı bu kadar kısa sürede sahada kazanarak kapanmaz bunun böyle olduğunu düşünende
bu güne kadar konuştuğunu inkar etmiş olur. yönetim sessiz kaldı diyen arkadaşlarda belkide sessiz kalmamışdır bizim duyamayacağımız
şekilde konuşuyordur.
renkliler korkuyor hiç düşünmüyorlardı Beşiktaşın geriden gelip devreye gireceğini 5 haftada şu ana kadar süperlig tarihinde olmamış birşey yaşandı
hele birde şampiyon olursak on hafta kala 13 puan fark yemiş bir takımın ipi göğüslemesi sonrasında çok şey konuşulacak.
herkesi çok hazırlıksız yakaladık bütün planları renklilerin başak hedef alınarak yapılmışdı.
Romantizmine hayranim abi
O olmayan gs lobisini de taliskaya anlatirsin

Çevrimdışı 'TaNeR'

Memlekette başka hakem kalmamış, 3 günde 3 görev arka arkaya. suriyespor'a ne yapar eder bi penaltı şapkadan çıkarır ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
Ben mi futboldan anlamıyorum , tarafsız mı bakamıyorum bilemedim.
diyelimki sarının babası bu kadar konuşulurmu ayıptır ya rakip antrenör çıkıyor burağa kart çıkmadı lan çıksa ne olcak 10 kişimi kalıyoruz sanene kardeşim tüm spor programları burak sarı görmeliymiş diagne atılmazken ts maçlarında hakem kötüydü gs iyiydi zten yenerdi diye konuşanlar takıldı burağa böyle göstere göstere taraf tutulmaz 2. yarı 2 maçta diagne atılmadı bi  maçta mariano bi maçtada akbaba atılmadı 4 maçta hakemler direk skora etki etmiş ama gs lehne diye hiç konuşan görmedim başlığa taşıyan hiç görmedim bunlara en güzel dersi haftaya tokiyi başlarına yıkıp meşaleleri yakarak vericez  başak zaten dağıldı artık zor toplar bizim rakibimiz gs ve haftaya bu düğüm çözülcek

Çevrimiçi Necmi

Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
yanıldığın birşey var o pozisyon sarı demek lobi gücü değil o pozisyona sarının çıkartılamaması lobi gücüdür
normal koşullarda biz o pozisyonda sarıyı yemişdik. hani kart yediğimizde deniyor ya gücümüz yok bize sürekli böyle davranıyorlar
diye işde dün o kartın çıkmaması da gücümüzün olduğu için. bu kadar can hıraş yaygara kopartma nedenleride bu zaten
o kartın çıkması gerekiyordu çıkmadıysa bu onların anladığı dilden bir şey söylüyor. panikleri bundan.
hakem maç içinde çok şey yaptı ama kritik hiç bir pozisyonda Beşiktaş aleyhine birşey yapmadı. kimsede hakeme fazla birşey diyemiyor.
lensin pozisyonu bence faul ve kırmızı karttı bunu hakemde veriyordu var devreye girdi ofsaytmı bilmiyorum.
ben hakemin maç içindeki haraketlerine baktım hiç bir düdüğü terettüt ederek çalmadı penaltımızı falan duraksamadan net verdi
o pozisyondada kararlı şekilde elini cebine attı verecekti var olmasa. hepimiz biliyoruz o pozisyonda burak sarı görürdü.
normal şartlarda geçmişe baktığımızda. itirazda edemezdik rakip gereken manuplasyonu yaptı bütün şartları oluşturdular ama
hakemi manuple edemediler.
bir derbiye hemde kritik bir derbiye eksiksiz gidiyoruz. hoca kart görmesin diye burakı farklı galipken bile oyundan çıkartmaya tenezzül etmiyor
bunlar hep meydan okuma ben öyle görüyorum maç içinde çok kızdım hocaya burakı neden oyundan almıyor diye
hatta güveni aldığında kötü lafda etmiş olabilirim :D ama şimdi sakin kafayla bakıyorum olaya bu haraketlerin hepsi
kendinden emin olma davranışı Şenol hoca gibi tecrübeli bir hoca böyle hata yapmaz yapıyorsa bilinçli yapıyordur
mesaj veriyordur. Dünde gövde gösterisi yaptı. psikolojik savaştanda zaferle çıktı. sadece maçtada değil maç öncesi bir hafta boyunca
iyi incelemek lazım demeçleri sakinliği kendinden emin tavırları tüm camiaya mesaj verir gibiydi ha sarı görse gardımız fena düşerdi
ama görmedi buda güç gösterisi oldu. bir haftadır satranç gibi oynandı maça kadarda oynanacak.
gs eskiden sinsi sinsi iş bitirirdi. fenerle mücadele ederken karşılıklı atışarak güç gösterisi yaparak sürdürdük
ama gs ile bunu yapamazsın belkide bu kadar sessiz kalma nedenimiz bu gs bu sene sinsice iş biteremiyor o nedenle sürekli
ayaklanıyorlar eskiden işi bitirir sinsice kıs kıs gülerlerdi. rakipleri kıyamet koparırken onlar işlerine bakardı.
bu sene pek öyle olmuyor. normal bir gs fener maçından galip çıkardı. normal bir gs bu akşamki maça meteyi atatmazdı
metenin aleyhine olmasından kaynaklı değil camiasına güç gösterisi yapmak için meteyi atatmazdı.
değişik işler oluyor bu sezon lig kendi ritminden farklı haraket ediyor. bakalım sonu nasıl olacak.

Çevrimiçi Necmi

Süleyman abi; onlar bir yerden aldıkları talimat doğrultusunda haber yapıyor. Kamuoyunu biz yönlendirir kimin şampiyon olacağına hangi takımda kimin yönetici, teknik direktör, futbolcu olacağına biz karar veririz diyor bu yapı. Paranın rantın olduğu her yere el attılar şimdi de futbola el atıp kurutacaklar. O pozisyonda faul yapılan isim Burak.
kesinlikle katılıyorum o pozisyonda buraka faul yapılıyor. ama biz neler gördük çok uzaklaşmaya gerek yok taliscanın
kartı mesela öncesinde velinin gırtlağına sarıldılar veli kırmızı gördü o nedenle o pozisyondada pek ala sarı kart çıkardı.
katılmadığım konu bir yerlerden talimat almaları talimat alsalar o talimatı veren hakemede o sarıyı çıkartırdı. tam tersi alışmışlar bu
haraketlere, beklentileri olmadığı için böyle yaygara koparıyorlar. talimat değil beklentileri cevap bulmadığı için
o kartı çıkartmaya güçleri yetmediği için bu yaygara.

Çevrimiçi Necmi

Romantizmine hayranim abi
O olmayan gs lobisini de taliskaya anlatirsin

maçta nerdeydi gs lobisi kardeşim neden gösteremedi buraka o ünlü lobi sarı kartı :D
geçen sene başımıza gelenler gs lobisimiydi yoksa azizin pisliğimiydi biz kalkıp fenerle çebelleşirken
devreye cb ye kadar insanlar girmişken hangi gs lobisinden bahsediyorsun iş onlara bile kalmadı biz kendi kendimize
harakiri yaptık boktan bir kupa maçı yüzünden ligi teslim ettik olan buydu. gs de aradan sıyrıldı gitti.
biz fenerle kapışmasak geçen sene gs şampiyon olamazdı ya biz olurduk yada fener olurdu. geçen senenin gs ile alakası yoktu
gs maçında yaşananlar bizle başkalarının hesap görmesiydi. gs bu işden sadece kazançlı çıktı.

Çevrimiçi Necmi

diyelimki sarının babası bu kadar konuşulurmu ayıptır ya rakip antrenör çıkıyor burağa kart çıkmadı lan çıksa ne olcak 10 kişimi kalıyoruz sanene kardeşim tüm spor programları burak sarı görmeliymiş diagne atılmazken ts maçlarında hakem kötüydü gs iyiydi zten yenerdi diye konuşanlar takıldı burağa böyle göstere göstere taraf tutulmaz 2. yarı 2 maçta diagne atılmadı bi  maçta mariano bi maçtada akbaba atılmadı 4 maçta hakemler direk skora etki etmiş ama gs lehne diye hiç konuşan görmedim başlığa taşıyan hiç görmedim bunlara en güzel dersi haftaya tokiyi başlarına yıkıp meşaleleri yakarak vericez  başak zaten dağıldı artık zor toplar bizim rakibimiz gs ve haftaya bu düğüm çözülcek
iyide kardeşim bir şey istersin elde edemezsin o nedenle ağlarsın amaçlarına ulaşamadılar tam tersi Beşiktaşın güç gösterisine
dönüşdü olay buda ağlamalarının nedeni işde. gayet doğal durum bırakın ağlasınlar bırakın sarıydı gösterilemedi desinler
bu bizi kötü göstermez güçlü gösterir. bunca yıl aynı şekilde biz davranmadıkmı haksız yere verilen kartlarla
her derbiye eksik çıkarken biz kıyamet koparırken sessizce sırıttılar işde senin düştüğün rakibin güçlendiği anlar bunlardır şimdi biz sırıtalım kenarda sessizce
biz kalkıp bu durumda bile hakeme söveriz kötü maç yönetti diye şimdi çıkıp hakeme yönettiği maç için teşekkür etme zamanı bence
hoca bunu konuşmasında gayet güzel yaptı orda buraka faul yapılıyor ne sarısı dedi.

Çevrimiçi levitate

Niye ilk defa 6'da 6 yaptık Şenol Hoca'yla ve son zamanların en gollü maçlarını çıkarttık. Bence ne yapıyosa devam etsin ama iki devrede de aynı oynayalım. Bi devre iyi bi devre kötü olmaz.
golü atana kadar çok diken üstünde gidiyoruz abi sıkıntı bence

hatta attıktan sonrada diken üstüydük çok ilginç :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Şu ülkenin yorumcu hakemleri dikkate alınmamalı sanki abi? Markus Merk bile bozdu bu ülkede. Sen ne gördüysen doğrusu o bence (:.

Çevrimdışı Orhan_

aslında bu atibanın sazı eline almasıyla alakalı biraz. kısıtladı onu
yoksa hala takımın en çok koşanı en fazla mücadele edeni ama atiba merkez orta sahada oyun kurma görevini devraldı
dorukhan atibanın alan savunma işini yapıyor. tabi atiba kadar yapamıyor. yükü biraz arttı atiba daha ilerde kalıyor.
son haftalarda takımın hücum anlamında çoğalma nedeni bu. Bence doğru iş yapıyorlar elimizde atiba yerine yetişmesi en müsait oyuncu
dorukhan hata yapacak belki ama orda pişmesi lazım. yeni atiba aramaya gerek yok elimizde bir tane var.
atiba ile mükayese edip kötü demek haksızlık kimse atiba olamaz.

Dorukhan formayı bu sene aldı. Bölgesine göre görece genç bir oyuncu. İnişleri çıkışları olacak. Olmak zorunda. İki hafta düşüş yaşadı diye gömülmemeli, oldu ya da olmadı denmemeli. Şu an için iyi gidiyor.

gs maçı kadrosu veriyorum. Galibiyetin şifresi  :D

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Adriano
Lens-Dorukhan-Kagawa-Atiba-Ljajic
Burak

Bence bu maç Kagawa kesinlikle oynamalı. Orta sahada ayağında top tutan dağıtan bi adam olmazsa seyirci gazıyla bizi sahamıza hapsedebilirler. Dün Ljajic'le yaptığı verkaç çok klastı hem gol yollarında hem de top tutmada böyle bi tecrübeye ihtiyacımız var. İlerleyen dakikalarda Güven'de takviye edilebilir ikinci yarı gidişata göre.

Çevrimdışı mylife1903

iyide kardeşim bir şey istersin elde edemezsin o nedenle ağlarsın amaçlarına ulaşamadılar tam tersi Beşiktaşın güç gösterisine
dönüşdü olay buda ağlamalarının nedeni işde. gayet doğal durum bırakın ağlasınlar bırakın sarıydı gösterilemedi desinler
bu bizi kötü göstermez güçlü gösterir. bunca yıl aynı şekilde biz davranmadıkmı haksız yere verilen kartlarla
her derbiye eksik çıkarken biz kıyamet koparırken sessizce sırıttılar işde senin düştüğün rakibin güçlendiği anlar bunlardır şimdi biz sırıtalım kenarda sessizce
biz kalkıp bu durumda bile hakeme söveriz kötü maç yönetti diye şimdi çıkıp hakeme yönettiği maç için teşekkür etme zamanı bence
hoca bunu konuşmasında gayet güzel yaptı orda buraka faul yapılıyor ne sarısı dedi.
Gs macinda beles bi penalti alalim muzlera da kirmizi gorsun dusuncem belki degisir, belki dedim ama

Çevrimdışı kyiv

gs maçı kadrosu veriyorum. Galibiyetin şifresi  :D

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Adriano
Lens-Dorukhan-Kagawa-Atiba-Ljajic
Burak

Bence bu maç Kagawa kesinlikle oynamalı. Orta sahada ayağında top tutan dağıtan bi adam olmazsa seyirci gazıyla bizi sahamıza hapsedebilirler. Dün Ljajic'le yaptığı verkaç çok klastı hem gol yollarında hem de top tutmada böyle bi tecrübeye ihtiyacımız var. İlerleyen dakikalarda Güven'de takviye edilebilir ikinci yarı gidişata göre.
bence kagawa 2. Yari girmeli 45 dakikadan fazla performans veremiyor kursunumuzu ilk yarıda atarsak galatasarayın 2. Yari onlem almasini saglamıs oluruz

Çevrimdışı cursedofdragon

bence kagawa 2. Yari girmeli 45 dakikadan fazla performans veremiyor kursunumuzu ilk yarıda atarsak galatasarayın 2. Yari onlem almasini saglamıs oluruz

fener maçında gayet iyiydi ama tek başına oynamıştı.Ljajic ile beraber olmuyor.

85 dk filan oyunda kalmıstı yanlış hatırlamıyorsam.

[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2019, 17:52:28 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Gs macinda beles bi penalti alalim muzlera da kirmizi gorsun dusuncem belki degisir, belki dedim ama
:D az şey istemişsin birşeyler daha eklerimde kendime ceza vermek zorunda kalırım

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/godfatherbjk/status/1122544253836697602

böyle birşey buldum burda dirsek teması olmadığı net görünüyor.