Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
Ben mi futboldan anlamıyorum , tarafsız mı bakamıyorum bilemedim.
yanıldığın birşey var o pozisyon sarı demek lobi gücü değil o pozisyona sarının çıkartılamaması lobi gücüdür
normal koşullarda biz o pozisyonda sarıyı yemişdik. hani kart yediğimizde deniyor ya gücümüz yok bize sürekli böyle davranıyorlar
diye işde dün o kartın çıkmaması da gücümüzün olduğu için. bu kadar can hıraş yaygara kopartma nedenleride bu zaten
o kartın çıkması gerekiyordu çıkmadıysa bu onların anladığı dilden bir şey söylüyor. panikleri bundan.
hakem maç içinde çok şey yaptı ama kritik hiç bir pozisyonda Beşiktaş aleyhine birşey yapmadı. kimsede hakeme fazla birşey diyemiyor.
lensin pozisyonu bence faul ve kırmızı karttı bunu hakemde veriyordu var devreye girdi ofsaytmı bilmiyorum.
ben hakemin maç içindeki haraketlerine baktım hiç bir düdüğü terettüt ederek çalmadı penaltımızı falan duraksamadan net verdi
o pozisyondada kararlı şekilde elini cebine attı verecekti var olmasa. hepimiz biliyoruz o pozisyonda burak sarı görürdü.
normal şartlarda geçmişe baktığımızda. itirazda edemezdik rakip gereken manuplasyonu yaptı bütün şartları oluşturdular ama
hakemi manuple edemediler.
bir derbiye hemde kritik bir derbiye eksiksiz gidiyoruz. hoca kart görmesin diye burakı farklı galipken bile oyundan çıkartmaya tenezzül etmiyor
bunlar hep meydan okuma ben öyle görüyorum maç içinde çok kızdım hocaya burakı neden oyundan almıyor diye
hatta güveni aldığında kötü lafda etmiş olabilirim

ama şimdi sakin kafayla bakıyorum olaya bu haraketlerin hepsi
kendinden emin olma davranışı Şenol hoca gibi tecrübeli bir hoca böyle hata yapmaz yapıyorsa bilinçli yapıyordur
mesaj veriyordur. Dünde gövde gösterisi yaptı. psikolojik savaştanda zaferle çıktı. sadece maçtada değil maç öncesi bir hafta boyunca
iyi incelemek lazım demeçleri sakinliği kendinden emin tavırları tüm camiaya mesaj verir gibiydi ha sarı görse gardımız fena düşerdi
ama görmedi buda güç gösterisi oldu. bir haftadır satranç gibi oynandı maça kadarda oynanacak.
gs eskiden sinsi sinsi iş bitirirdi. fenerle mücadele ederken karşılıklı atışarak güç gösterisi yaparak sürdürdük
ama gs ile bunu yapamazsın belkide bu kadar sessiz kalma nedenimiz bu gs bu sene sinsice iş biteremiyor o nedenle sürekli
ayaklanıyorlar eskiden işi bitirir sinsice kıs kıs gülerlerdi. rakipleri kıyamet koparırken onlar işlerine bakardı.
bu sene pek öyle olmuyor. normal bir gs fener maçından galip çıkardı. normal bir gs bu akşamki maça meteyi atatmazdı
metenin aleyhine olmasından kaynaklı değil camiasına güç gösterisi yapmak için meteyi atatmazdı.
değişik işler oluyor bu sezon lig kendi ritminden farklı haraket ediyor. bakalım sonu nasıl olacak.