Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761420 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emekliligi gelmis feda edilebilecek birini atarlar
Bülent Yildirim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

asalete bak heyt be

auuuuuuuuw

gurt la o :D

auvvv ne ocak dışısın yavru gurt :D  :evillol:

Çevrimiçi levitate

sizce haftaya kimi verirler? bence fırat boi gelir doğrar bizi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gurt la o :D

auvvv ne ocak dışısın yavru gurt :D  :evillol:
:kop:

bilmiyorum abi gaza geldim sebepsiz yere :D
bipbipbupbup

sizce haftaya kimi verirler? bence fırat boi gelir doğrar bizi
Bulenti verirler

Firati vermesinler de aman diyim

Çevrimdışı mellfred

Hakem maç kopuncaya kadar  Leh’imize tek düdük çalmadı
Atina’nın mikroskobik TEMA’sına uydurulan penaltıyı mı diyeyim yoksa kaçan penaltının tekrarlatılmasına bilemedim
yapılan işler sadece Beşiktaş’a özel
akıl alır değil
uyanık olun, uyumayın

Çevrimiçi levitate

Bulenti verirler

inşallah vermezler

keşke mete'yi verseler diyeceğim ama gs'liler ağlar şimdi
bipbipbupbup

Atina’nın mikroskobik TEMA’sına uydurulan penaltıyı mı diyeyim yoksa kaçan penaltının tekrarlatılmasına bilemedim
akıl alır değil
uyanık olun, uyumayın

biz uyanığız zaten de bizim yönetim uykuda!

inşallah vermezler

keşke mete'yi verseler diyeceğim ama gs'liler ağlar şimdi

meteyi de yeni verdiler bize.

-Bülent Yıldırım
-Fırat Aydınus

bu 2 sinden birisi olucak muhtemelen.

Çevrimiçi murat

şunu verseler diyebileceğimiz tek isim yok işin vahim tarafı bu biraz serkan çınar var onunnda yaşı başı uygun ama biraz temiz olduğu için hakettiği yerde değil.hakettiği yer derken diğerleriyle kıyaslıyorum :icool:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bulenti verirler

Aynen Fırat en kötüsü olur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

cücü bu hafta yönetti fb,ts maçını.

ali yeni yönetti.

meler bizim maçı yönetti üst üste veremezler.

geriye ya bülo ya fırat kalıyor.

ya bülo yada cüno verilir.
hafta içi cüno için bayağı çalışır renkli medya

Çevrimiçi Necmi

akıl alır değil
uyanık olun, uyumayın
ilk yarı yediğimiz baskıda hakemin payı büyüktü. faullerle bizi çıkartmadı.
atibanın pozisyonu penaltıydı. bazı şeyleri kabul etmek lazım orda dirsekle top temas etmiyor dirseğiyle topa
dokunuyor aslında az veya çok farkedermi atiba gibi birinin bunu yapmaması lazım
hayatımda bir bu hakemi birde alperi sevimsiz buluyorum ama her zaman dediğimi tekrar edeyim tecrübeli bir tetikçi geleceğine
tecrübesiz olanları her zaman tercih ederim.
çok kötü oynadığımız bir maçı 4-1 kazandık oyun üstünlüğünü bir türlü alamadık işin gerçeği
usta ayaklarla maçı kazandık. maçı alan karius ile burak oldu.

Çevrimdışı mellfred

atibanın pozisyonu penaltıydı. bazı şeyleri kabul etmek lazım orda dirsekle top temas etmiyor dirseğiyle topa
dokunuyor aslında az veya çok farkedermi atiba gibi birinin bunu yapmaması lazım
hayatımda bir bu hakemi birde alperi sevimsiz buluyorum ama her zaman dediğimi tekrar edeyim tecrübeli bir tetikçi geleceğine
çok kötü oynadığımız bir maçı 4-1 kazandık oyun üstünlüğünü bir türlü alamadık işin gerçeği
Pozisyon penaltıydı ama dediğim gibi mikroskopla bakılarak ancak bize çıkardı böyle bir penaltı ve akabinde yenilenmesi
hakem kadar ileride top tutacak karakterde oyuncumuzda yoktu güven lens Burak tamamı yüzü dönük oyuncular. Ayağında top tutacak kimse yoktu
hakeme sen değinmişsin zaten
Burak’ın pozisyonuna sarı çıkmaması mucizeydi ancak o oynamasaydı maçı da alamazdık
Zor maç oldu
Ankaragücü td’si ısrarla bıraka kart çıkaramadı diye ağladı
muhtemelen kaçan teşvik primine ağladı
şükür atlattık

Çevrimdışı mellfred

bu arada TRT spikeri hünkar Mutlu’ya sahip çıkın adam bence Beşiktaşlı
Alt metinde ölümüne savunuyor hakkımızı
milli maç sunumlarında da Beşiktaş ismini anmaktan imtina eden Levent Çelik gibilerine inat her oyuncumuzun hakkını veriyor

bütün suriye sporlu yorumcular burağa yükleniyorlar.

haftaya gs maçında kırmızı kart gördürmeye çalışıyorlar top oynattırmıcaklar adama.

Çevrimdışı mellfred

Pek adı anılmıyor ama seneye vida da satılırsa bize 3 stoper gerek
Miren çok savruk bizde rotasyon olacak kalibrede gözüküyor

Çevrimiçi yaço58

burağa sarı çıkmaması renklileri kudurtmuş her programda burağın sarısı konuşuluyor bu adamlar diğerlerinin lehine yapılanları bu kadar konuşmazlar emre akbabanın pozisyon bu kdar konuşulmadı haftaya burak tokidede atacak inşallah galip geleceğiz başka yolu yok artık atibayıda hayranlıkla izliyorum keşke hiç emekli olmasa bugun düştü düşmesine rağmen bir pas çıkardı ljajice adamın vücudu çok esnek gerçekten farklı biri klonlamak lazım

Çevrimiçi levitate

meteyi de yeni verdiler bize.

-Bülent Yıldırım
-Fırat Aydınus

bu 2 sinden birisi olucak muhtemelen.

Meteyi veremezler Mete yarın ki Konya - Gs maçını yönetiyor

Ultravesti grubu resmi hesabindan algı kasmış bir dünya yok Beşiktaşin çocuğunu maça atamışlar da yok operasyon yapacaklarmış da yok gözleri üzerindeymiş de

Hemen psikolojik baskı uygulamışlar şimdiden Meteye , boyle pislikbir camia yok , dümdüz olsun , yok olsun istiyorum , enkazina işemek istiyorum şu pislik camianin

Ben Bülente Okeyim :)

o zaman allah yardımcımız olsun ne diyeyim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Pozisyon penaltıydı ama dediğim gibi mikroskopla bakılarak ancak bize çıkardı böyle bir penaltı ve akabinde yenilenmesi
hakem kadar ileride top tutacak karakterde oyuncumuzda yoktu güven lens Burak tamamı yüzü dönük oyuncular. Ayağında top tutacak kimse yoktu
hakeme sen değinmişsin zaten
Burak’ın pozisyonuna sarı çıkmaması mucizeydi ancak o oynamasaydı maçı da alamazdık
Zor maç oldu
Ankaragücü td’si ısrarla bıraka kart çıkaramadı diye ağladı
muhtemelen kaçan teşvik primine ağladı
şükür atlattık
ağlamakta haklı kim bilir ne prim kaçırdılar yenilmeleri yetmedi birde averajımızı bayağı toparladılar :D
bu arada burakın pozisyona sarı vermemesi mucizeydi. Görmemiş atlanmış bir durum değil
net olarak vermedi. Hocada maçın sonuna kadar burakı oyunda tutarak meydan okudu resmen
farkı bulmuşsun neden tutuyorsun oyunda maçın sonunda alkışlatmak için çıkardı resmen.
korktuğum hakem yönetimi olmadı maçta. kötü yönetti ama istese bizi çok zor durumlara sokardı.
baş edemeyeceğimiz bir kötü yönetim değildi hakemden oyuncularda huzurlu değildi mimiklerinden
belli ediyorlardı.
neyse kazasız belasız atlattık. Bundan sonra önümüzdeki gs maçı şampiyonluk maçı olur.
yen şampiyon ol. mazereti olmayan bir maç. hiç beklenmedik şekilde şampiyonluk altın tepsiyle
sunuldu reddedersek ayıp olur artık.
gs nin sınırda çok oyuncusu var bakalım yarın kaç tanesi sarı kart cezalı olacak. Konya direnç gösterirse
gs sertleşir.
konyaya puan kaybetmesi işimize gelirmi onu düşünüyorum. konyaya kaybeder bir sonraki hafta bizede kaybederse ikincilik şansını bile yitirir
başak maçı onun için kazanılması gereken bir maç olmaz. gs yi yendiğimiz anda artık rakibimiz başak oluyor
ve kaybetmesi gereken 3 puan var. sivas maçı önemli orda yenilmezse sıkıntı olur bize.
bence konya maçını kazanmalı ki başak maçı hayati önemde olsun puan farkı 6 olursa bunlar başağa yatar.
bizim için konya maçını kazanmaları bir önem taşımıyor aslında bizim her halukarda onları yenmemiz gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

bütün suriye sporlu yorumcular burağa yükleniyorlar.

haftaya gs maçında kırmızı kart gördürmeye çalışıyorlar top oynattırmıcaklar adama.
boş ver burak sinirlendikçe iyi oynayan bir oyuncu ne kadar yüklenirlerse
o kadar bizim lehimize olur. Taraftardan çekineceği için öyle kırmızılık bir durum yaratmaz
üstüne oynayacakları kesin. ama çok olgunlaşmış eski burak değil

Çevrimdışı f_madida

boş ver burak sinirlendikçe iyi oynayan bir oyuncu ne kadar yüklenirlerse
o kadar bizim lehimize olur. Taraftardan çekineceği için öyle kırmızılık bir durum yaratmaz
üstüne oynayacakları kesin. ama çok olgunlaşmış eski burak değil

Burak bu hafta hicbir hava topuna cikmadi neredeyse, sirf kart gormemek icin. Haftaya daha etkili olacagindan eminim.
The world is better in black and white, and red.