Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756983 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şampiyon olamazsak 3-3 lük fb macına degil, hatta yenilebilirdikde umrumda degil, asıl kendi sahamizda sivas erzurum ve antalya yenilgilere yanarım :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kyiv

Bu akşam Trabzonun puan kaybetmesi iyi oldu zira 33. hafta maçına sürekli kazanarak gelen Trabzonsporu deplasmanda yenmemiz zor olacaktı şimdi en azından ne aşağı ne yukarı gitme durumları olmayacak. Şenol Güneşli Beşiktaşın şampiyonluğuna soğuk bakmayacaklardır. Ancaaak kilit takım Sivas bugün 1 puan almış oldu bu kötü. Sivasın belirleyici olduğunu düşünüyorum. Son hafta Galatasaray maçına rahat girmemeliler maç satmaya son derece müsait bir camia( bknz Fnerbahçe ile geçmişleri) o nedenle kalan maçlarında Başakşehir, Göztepe(d),Ankaragücü(d) ve Galatasaray.Son 90 dakika önce düşme riskleri olmalı.

Çaykur Rize Galatasaray maçından en ufak bir beklentim yok. Abdülrahim Albayrak rizelilerle çözer o işi!

Kendi maçlarımızın tamamını alsak da ona buna hiç bakmasak en iyi çözüm kendimiz. Vurup geçeceksin!
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2019, 22:21:52 kyiv ]

Çevrimdışı kyiv

Bunlara ilave olarak yarın Bursasporun mutlak surette Akhisarı yenmesi lazım. Alt tarafın ateşi kesilirse Galatasaray her türlü pisliği yapacak imkan bulur. Bundan sonra Bursaspor,Erzurum,Göztepe maçlarını kazanmalı hatta Fnerbahçe bile Erzurum maçı hariç kazansın.Ligde kalma barajı artsın.39-40ları bulsun. Ortalığın kızışacağını hisseden taçsız krallı Konya pazartesi kendini zorlasın.

Çevrimdışı f_madida

yahu yine olumsuz yazan adamlar da gelmis.. ne guzel kimse yazmiyordu kac haftadir, kendi halimizde takiliyorduk. yok o maca uzulurum yok buna seyaparim. o maclar olmus bitmis iste, niye donup de tekrar isitip isitip bunlari yaziyorsunuz. lig bitsin gorecegiz zaten ne oldugunu. 

tam havaya girecegiz, potaya girmisiz, yok fener maci soyle oldu da, bilmemne maci boyle oldu da. baslayacagim fener macindan da... arkadas simdi butun maclarimizi kazandigimiz vakit sampiyon oluyor muyuz? oluyoruz, hic basak masak demeyin durum ortada. biraz olumlu dusunun yahu.

su sezon takimin ilk gunesli gununde felaket tellalligi icin sirada bekliyorsunuz. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

yahu yine olumsuz yazan adamlar da gelmis.. ne guzel kimse yazmiyordu kac haftadir, kendi halimizde takiliyorduk. yok o maca uzulurum yok buna seyaparim. o maclar olmus bitmis iste, niye donup de tekrar isitip isitip bunlari yaziyorsunuz. lig bitsin gorecegiz zaten ne oldugunu. 

tam havaya girecegiz, potaya girmisiz, yok fener maci soyle oldu da, bilmemne maci boyle oldu da. baslayacagim fener macindan da... arkadas simdi butun maclarimizi kazandigimiz vakit sampiyon oluyor muyuz? oluyoruz, hic basak masak demeyin durum ortada. biraz olumlu dusunun yahu.

su sezon takimin ilk gunesli gununde felaket tellalligi icin sirada bekliyorsunuz.

Kesinlikle katılıyorum. Artık pozitif olma zamanı.Eskiyi unutalım. 5 maçlık bir lig var. 1 tanesini Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Kazan 5 maçı şampiyon ol. Bu kadar basit kimse kimseye altın tepside şampiyonluk vermez. Söküp alacaksın. Acı çekeceksin. 13 puan geriden gelip bu hale gelmesi bile başlı başına işarettir.

Çevrimiçi murat

Şu Fb 1 puanla filan kümede kalırsa 3-3'lük maça çok yanarız.
en çok kim üzülür bu 1 puanlardan ts mi biz mi? gs iyiki 1puan vermişiz canım kardeşim fenerbahçe camiasına der birde prim yapar :icool: :D

Çevrimiçi yaço58

bizim bi talisca orta parmak hareketinden savcılığa cağrııldı adam canlı yayında tehdit ediyor adamı bakalım görcekmiyiz savcılıkta gerçi ilk yarı adamlar tekme tokat birbirine girdi bir tane oyuncu bile çağrılmadı bzde caner tosic talisca çağrıldı bunların yaptıklarının yanında hiçbişeyken yaptıkları gerçekten insanın aklı almıyor bide fbnin puan alması iyi oldu bizim maça hedefsiz ts daha iyi yoksa iyi takımlar çok zor maç olurdu şimdi bi tık daha kolay geçebilir ama yarın çok önemli inşallah 3 puanı alcaz burak riskli tokiye eksiksiz gitmeliyiz

Çevrimdışı Orhan_

en çok kim üzülür bu 1 puanlardan ts mi biz mi? gs iyiki 1puan vermişiz canım kardeşim fenerbahçe camiasına der birde prim yapar :icool: :D

Herkes üzülür :D. Ama durumdan istifade edecek grup tam da dediğin gibi gs olur.

Çevrimiçi Necmi

Bu akşam Trabzonun puan kaybetmesi iyi oldu zira 33. hafta maçına sürekli kazanarak gelen Trabzonsporu deplasmanda yenmemiz zor olacaktı şimdi en azından ne aşağı ne yukarı gitme durumları olmayacak. Şenol Güneşli Beşiktaşın şampiyonluğuna soğuk bakmayacaklardır. Ancaaak kilit takım Sivas bugün 1 puan almış oldu bu kötü. Sivasın belirleyici olduğunu düşünüyorum. Son hafta Galatasaray maçına rahat girmemeliler maç satmaya son derece müsait bir camia( bknz Fnerbahçe ile geçmişleri) o nedenle kalan maçlarında Başakşehir, Göztepe(d),Ankaragücü(d) ve Galatasaray.Son 90 dakika önce düşme riskleri olmalı.

Çaykur Rize Galatasaray maçından en ufak bir beklentim yok. Abdülrahim Albayrak rizelilerle çözer o işi!

Kendi maçlarımızın tamamını alsak da ona buna hiç bakmasak en iyi çözüm kendimiz. Vurup geçeceksin!
sivasın 36 puanı var ve bu 4 maçtan başak gs maçları evde göztepe ankaragücü deplasman yani bu maçlarda sıfır çekmeleri puan almalarından daha yüksek bir ihtimal dört maçtan kimi yensinler dersen başaksporu yensinler derim gs maçı önemli değil zaten bizim onları yenmemiz gerekiyor yenersek işi bitiririz yenemezsek bir önemi kalmaz ama başakla maçımız yok ve gs nin başağı yeneceğini düşünüyor herkes ya başak alırsa o maçı ben sivasa kaybetmesini tercih ederim biz gs yi yensek başakda gs yi yenerse bizim başakı yakalamamız için bir maçta daha puan kaybetmesi gerekiyor.
tehlike gs değil Başak çünkü onları durdurma ihtimali bizim elimizde değil. gs nin yeneceğini falanda
farzedemeyiz sivasda yenilsinde sonra gitsin gs yi yensin hiç umrumda olmaz :D
biz önce şu ankaragücünü yenelimde sonra gs işine bakarız.

Çevrimdışı Orhan_

Şampiyon olamazsak 3-3 lük fb macına degil, hatta yenilebilirdikde umrumda degil, asıl kendi sahamizda sivas erzurum ve antalya yenilgilere yanarım :s20:

Bu sene Sivas, Antalya Fb'den daha iyiler. Bence Fb maçını ayırmamak lazım. Çakıp geçecektik ki bütün koşullar bizden yanaydı...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu 1 ay sonra lig bitecek
Bizim ozzi ile larin gece maclarinda kosturuyormus diyirlar
Yahu sahada kosun arkadasim sonra rakip iki omuz koyunca sumuk gibi yapisiyonuz yere
Eskiden kosup arkadan falan daliyordu ozzi simdi dalacak gucu de kalmadi
Yahu azicik erdemli olun azicik sabirli olun gene artiz bi kizin pesine dusmus
Butun gun tivi mi izliyon nabiyon arkadas, kaptansin 10nomerosun

Koy takimina gol atinca kulak tikiyordun, noldi ozzi efendi?

Yahu cok mu sey istedik, sahada guclu ol hirsli ol istekli ol dedik bunlari yapamazsan o yuksek ayku sahaya yansimaz, istediklerini yapamazsin dedik, yahu nejipjan bile oynuyor arkadas azicik kendine dikkat et ihtiyacimiz var

Yalniz yonetimin bu isleri fazla basina yansitmamasi mukemmel bi is.
Azicik bakinca kasimpasa maci zamani babel basta falan sabahlara gezmisler bunlar ama cok gundem olmadi eskiden olsa sayfa sayfa linc yerdi bizim topcular

Zamaninda onlem alacaksin ama boyle tiplere
Samet aybaba ne demis
Teknik direktörümüz Samet Aybaba genç futbolcu ile ilgili şunları söylemişti;

'Keşke daha önce çıkarsaydım. Transfer olduğu günden bu yana en kötü futbolunu oynadı. Performansını daha da yukarı çekmeli... Doğru yerlere gitsinler, doğru insanlarla sohbet etsinler. Hep bunları söylüyoruz'

Larinin zaten sabikasi boldu amerigadan
190bin dolar alana 1.6 milyon yuro cakarsan parayi dolara cevirip aradaki farki da ezer gecekerde

Bunlar icin ustun isvicre cakisi yoneticilerimizten metin albayrak ne demis onu da hatirlayalim
"LARİN SEMBOL BİR İSİM OLACAK"

Kanadalı forvet Cyle Larin'den de övgüyle söz eden Albayrak, "Biz Larin'i 1-2 senedir izliyorduk. Beşiktaş'a 1 sene gecikmeli geldi. Ben Larin'in önümüzdeki sezon daha başarılı olacağını ve formayı bırakmayacağını düşünüyorum. Çok arzulu, istekli, fiziksel özellikleri üst düzey bir oyuncu. Beşiktaş'ın sevilen, sembol isimlerinden birisi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"OĞUZHAN'A GÜVENİYORUZ" 

Metin Albayrak, kaptan Oğuzhan Özyakup'un daha iyi bir performans göstereceğine inandıklarını dile getirerek, "Oğuzhan bizim kaptanımız, sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oğuzhan'ı yönetim olarak da çok seviyoruz. Her insanın bazı dönemlerde inişli çıkışlı grafiği olur. Oğuzhan'ın bu sene onu yaşadığını düşünüyorum. Ama o bu sorunun üstesinden gelebilecek iyi bir karakter. Akıllı, kendine bakan ve hedefleri olan bir oyuncumuz. O yüzden bu sene daha iyi olacağına inanıyorum. Kendisi de öz eleştirisini yapacaktır diye tahmin ediyorum. İnşallah daha iyi olacak. Bu sezon kendisinden beklentimiz daha fazla" diye konuştu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yahu 1 ay sonra lig bitecek
Bizim ozzi ile larin gece maclarinda kosturuyormus diyirlar
Yahu sahada kosun arkadasim sonra rakip iki omuz koyunca sumuk gibi yapisiyonuz yere
Eskiden kosup arkadan falan daliyordu ozzi simdi dalacak gucu de kalmadi
Yahu azicik erdemli olun azicik sabirli olun gene artiz bi kizin pesine dusmus
Butun gun tivi mi izliyon nabiyon arkadas, kaptansin 10nomerosun

Koy takimina gol atinca kulak tikiyordun, noldi ozzi efendi?

Yahu cok mu sey istedik, sahada guclu ol hirsli ol istekli ol dedik bunlari yapamazsan o yuksek ayku sahaya yansimaz, istediklerini yapamazsin dedik, yahu nejipjan bile oynuyor arkadas azicik kendine dikkat et ihtiyacimiz var

Yalniz yonetimin bu isleri fazla basina yansitmamasi mukemmel bi is.
Azicik bakinca kasimpasa maci zamani babel basta falan sabahlara gezmisler bunlar ama cok gundem olmadi eskiden olsa sayfa sayfa linc yerdi bizim topcular

Zamaninda onlem alacaksin ama boyle tiplere
Samet aybaba ne demis
Teknik direktörümüz Samet Aybaba genç futbolcu ile ilgili şunları söylemişti;

'Keşke daha önce çıkarsaydım. Transfer olduğu günden bu yana en kötü futbolunu oynadı. Performansını daha da yukarı çekmeli... Doğru yerlere gitsinler, doğru insanlarla sohbet etsinler. Hep bunları söylüyoruz'

Larinin zaten sabikasi boldu amerigadan
190bin dolar alana 1.6 milyon yuro cakarsan parayi dolara cevirip aradaki farki da ezer gecekerde

Bunlar icin ustun isvicre cakisi yoneticilerimizten metin albayrak ne demis onu da hatirlayalim
"LARİN SEMBOL BİR İSİM OLACAK"

Kanadalı forvet Cyle Larin'den de övgüyle söz eden Albayrak, "Biz Larin'i 1-2 senedir izliyorduk. Beşiktaş'a 1 sene gecikmeli geldi. Ben Larin'in önümüzdeki sezon daha başarılı olacağını ve formayı bırakmayacağını düşünüyorum. Çok arzulu, istekli, fiziksel özellikleri üst düzey bir oyuncu. Beşiktaş'ın sevilen, sembol isimlerinden birisi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"OĞUZHAN'A GÜVENİYORUZ" 

Metin Albayrak, kaptan Oğuzhan Özyakup'un daha iyi bir performans göstereceğine inandıklarını dile getirerek, "Oğuzhan bizim kaptanımız, sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oğuzhan'ı yönetim olarak da çok seviyoruz. Her insanın bazı dönemlerde inişli çıkışlı grafiği olur. Oğuzhan'ın bu sene onu yaşadığını düşünüyorum. Ama o bu sorunun üstesinden gelebilecek iyi bir karakter. Akıllı, kendine bakan ve hedefleri olan bir oyuncumuz. O yüzden bu sene daha iyi olacağına inanıyorum. Kendisi de öz eleştirisini yapacaktır diye tahmin ediyorum. İnşallah daha iyi olacak. Bu sezon kendisinden beklentimiz daha fazla" diye konuştu.

Sahaya çıkan adamdan kimin antrenmanda, antrenman sonrası salonda koştuğunu kimin de geceleri koştuğunu çok iyi anlarsın. Bunu anlamayan gider suçu başkalarında en başta da Hocada aramaya başlar. Şimdi giderler burada da kusuru Hocada bulurlar. Derler  Oğuzhan'ın oynama şevkini kırdı, çocuğu demotive etti diye. Sanki Hocadan önce Bilic zamanı hep oynuyordu da Hoca zamanı birden kulübeye çekildi. Hep Hocanın kusurlarından konuşuluyor da madem o kusurlardan bahsedeceğiz bunlardan bir tanesi de Hocanın elindeki futbolculara işlerinin haklarını vermemelerine rağmen çok şans vermesi, onları kazanmak için elinden geleni yapması. Bunu o kadar çok yapıyor ki kendini sistemci, taktikçi ilan eden yetkin bir insanmış gibi başkalarını sorgulayan daha da komiği Hocaya bak şöyle bizim dediğimizi yapacaksın diye akıl veren  :D (şu kafayı ben de yaşamak isterdim. Nasıl olduğunu merak ettiğimden) ünlü sosyal medya scout, menajer uzman bilirkişilerimiz sorunun Hocadan kaynaklandığını sandı. Yabancı bir Hoca olsa bu oyuncu kendine iyi bakmıyor diye fazla üzerinde durmaz, kazanmak için çok uğraş vermez, kadro dışı bırakır buna da sistemci taktikçi yetkin insanlar topluluğu fazla bir ses çıkarmazdı sanırım.

Sezon bitene kadar bu yöneticiler ağızlarını açmasınlar. Yaptıkları tek şey yürüyen tekere çomak sokmak. İşler biraz düzelmeye başlayınca  birden tekrar ortaya çıkıp biz yaptık ettik demeye başlayacaklar tekrardan. Hiç kendilerini anlatmalarına gerek yok.  İşler kötü giderken ne yapıp ettiklerini daha iyi görüyor insan. İyice gördük, tanıdık kedilerini. Neler yapıp ettiklerini anlatmalarına gerek yok. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Çevrimdışı mylife1903

Yorum yapmak istemiyorum
Sonra kavga dovus cikar
Ama arkadas siz nasi yineticisiniz nasil bir yonetimdir bu
Tiribunden geldik diyorlar sonra yusuf abi sabri hoca
Bu zirve noktasidir rezaletin
Papilayi cagirmak nedir
Neyin kariyeri ulan
Devresi sekip ile sampiyonluk calip kariyer yapmalarini mi anlatacak?
Hadi bu yonetici zaten garip birisi ali naibi abijim senin ne isin var
Cikip desene bu herifle ayni ortamda nefes almam diye
Belki silkinip kendine gelirdi

Neyse bu camiaya mustehak bunlar
Daha taze ali pala inonuye geldi, noldu tepki mi oldu?
Baskiya bile alamadik

Bunlarin besiktasliligi tartismali kotu yoneticiler olmasini gectim

Çevrimdışı mylife1903

Sahaya çıkan adamdan kimin antrenmanda, antrenman sonrası salonda koştuğunu kimin de geceleri koştuğunu çok iyi anlarsın. Bunu anlamayan gider suçu başkalarında en başta da Hocada aramaya başlar. Şimdi giderler burada da kusuru Hocada bulurlar. Derler  Oğuzhan'ın oynama şevkini kırdı, çocuğu demotive etti diye. Sanki Hocadan önce Bilic zamanı hep oynuyordu da Hoca zamanı birden kulübeye çekildi. Hep Hocanın kusurlarından konuşuluyor da madem o kusurlardan bahsedeceğiz bunlardan bir tanesi de Hocanın elindeki futbolculara işlerinin haklarını vermemelerine rağmen çok şans vermesi, onları kazanmak için elinden geleni yapması. Bunu o kadar çok yapıyor ki kendini sistemci, taktikçi ilan eden yetkin bir insanmış gibi başkalarını sorgulayan daha da komiği Hocaya bak şöyle bizim dediğimizi yapacaksın diye akıl veren  :D (şu kafayı ben de yaşamak isterdim. Nasıl olduğunu merak ettiğimden) ünlü sosyal medya scout, menajer uzman bilirkişilerimiz sorunun Hocadan kaynaklandığını sandı. Yabancı bir Hoca olsa bu oyuncu kendine iyi bakmıyor diye fazla üzerinde durmaz, kazanmak için çok uğraş vermez, kadro dışı bırakır buna da sistemci taktikçi yetkin insanlar topluluğu fazla bir ses çıkarmazdı sanırım.

Sezon bitene kadar bu yöneticiler ağızlarını açmasınlar. Yaptıkları tek şey yürüyen tekere çomak sokmak. İşler biraz düzelmeye başlayınca  birden tekrar ortaya çıkıp biz yaptık ettik demeye başlayacaklar tekrardan. Hiç kendilerini anlatmalarına gerek yok.  İşler kötü giderken ne yapıp ettiklerini daha iyi görüyor insan. İyice gördük, tanıdık kedilerini. Neler yapıp ettiklerini anlatmalarına gerek yok. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.
Ya sonra yuve olacaz ambargo koyacaz falan
Once kurumsal hafizan olsun senin hele

Çevrimiçi murat

Yorum yapmak istemiyorum
Sonra kavga dovus cikar
Ama arkadas siz nasi yineticisiniz nasil bir yonetimdir bu
Tiribunden geldik diyorlar sonra yusuf abi sabri hoca
Bu zirve noktasidir rezaletin
Papilayi cagirmak nedir
Neyin kariyeri ulan
Devresi sekip ile sampiyonluk calip kariyer yapmalarini mi anlatacak?
Hadi bu yonetici zaten garip birisi ali naibi abijim senin ne isin var
Cikip desene bu herifle ayni ortamda nefes almam diye
Belki silkinip kendine gelirdi

Neyse bu camiaya mustehak bunlar
Daha taze ali pala inonuye geldi, noldu tepki mi oldu?
Baskiya bile alamadik

Bunlarin besiktasliligi tartismali kotu yoneticiler olmasini gectim
Rezalet.

Çevrimdışı mylife1903

Rezalet.
Abi sinirden kendimi seederken yazdim iletiyi
Fotoyu editlemeyi unutmusum
Editlenmis halini ekleyem de ozendirmeyelim

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını yöneten Cüneyt Çakır, bu akşam Beşiktaş'ın sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı müsabakanın da Video Yardımcı Hakem'i (VAR) oldu.

Çevrimiçi levitate

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını yöneten Cüneyt Çakır, bu akşam Beşiktaş'ın sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı müsabakanın da Video Yardımcı Hakem'i (VAR) oldu.
mesai?
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Kitabina iydurulup vardan sari gosterilen ilk futbolcu burak yilmaZ olacak

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi yaço58

herkes heycanla maçı bekliyor şöyle güzel bi oyunla farklı galibiyet alırız umarım tokiyede tam kadro gidersek son 4 hafatnın en büyük şampiyonluk adayı biziz bugün ankaragücü sert oynayacaktır erken bi golle dirençlerini kırmalıyız gsden talimat gelmştir çoktan kaybetseler bile bize zarar vermeye çalışcaklardır tuzağa düşmemelyiz sakin kalmalıyız hayırlısı olsun

Çevrimdışı mylife1903

mesai?
Soyle bi kirmizi cakarlar burak yilmaza
Haftaua oynamaz sonra bi de sari ustune bir mac daha oynamaz ohh mis

Arkadas ne cektik hakemlerden ya turkiyesi avrupasi falan da yok hep bizi seediyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Angara baskani gs baskanini arayip talimatlari almistir