...
hocaya gelince oyuncu kötümü oynuyor fırça atacağına oyundan çıkart 60. dakikadan önce oyuncu çıkartılmaz diye bir kuralmı var.
lensi oyundan aldığı dakika 78 madem görüyorsun kötü olduğunu ve bunu kenarda haraketlerinle gösteriyorsun bunu yapma oyundan al
böyle davranış ne takıma ne oyuncuya fayda sağlar. geldiği günden beri seni istemiyorum sırf mecbur olduğum için oyuna alıyorum havasında.
biz fenerle yarışırken bu lens feneri tek başına ayakta tutan oyuncuydu bizde neden hiç iyi değil bunun olmasında tek suç lensdemi acaba
resmen lensi tüketti pasosunu çıkardı şimdi o tükettiği oyuncuya mecbur kaldı
...
taraftar da geldiği sezonun, takriben 10. haftasından itibaren ıslıkladığı oyuncuya mecbur kaldı. sosyal medyadaki, hazırlık maçlarındaki olumsuz baskıyı hesaba katmıyorum bile, o şekilde "mobbing" uygulanan oyunculardan kadro bile çıkartırız. eğer taraftar birkaç kez alkışladığı için aradaki buzları eritebiliyorsa, şenol güneş de birkaç kez oynatarak o buzları eritmiştir.
fenerbahçe kariyeri de yere göğe sığdırılmıyor, ancak ligde 26 maçta oynamış, ligin ilk yarısında 2 gol 8 asist, ligin ikinci yarısını 2 gol 4 asistle bitirmiş. bunu neredeyse tamamıyla üstüne kurgulanan bir futbol planıyla ve kendisine neredeyse hiç faul çalınmadan yapıyordu. herhalde bizde topla buluşma başına yaptığı faul miktarı en yüksek olan oyuncu kendisidir.
aslında lens'in kötü performansı konusunda hiçbir şeyi bahane etmeye gerek yok, illa bahane etmeye başlayacaksak şenol güneş'in lens'e tavrını ilk üçe sokmam.