Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

neden pozisyon gereği faul olunca verilmiyormu :D
kart göstersin demedim ama faulü çalmak zorundaydı bileği kırılırdı  orda ceza sahası içinde sakatlanmaya yönelik
faul oluyor hakem oyunu devam ettiriyor. hakemin hiç yüzünü gördünmü hele ikinci golden sonra ben ne yapabilirim
der gibiydi. akşam hem hakem olarak kötü hemde karakter olarak kötü bir hakem vardı sahada
ama yediğimiz baskı hakemin yarattığı bir baskı falan değildi.
herkes 7 golle gelen galibiyetten mutlu ama çok çok kötü bir futbol oynadık şans meleklerimiz yanımızdaydı
girdiğimiz pozisyonlarda quaresma olmadığı için diğer oyuncularda topun kalmasından kaynaklandı
7 gollük galibiyet aldığımız maçı 5 orta ile bitirmişiz. bu oyunu oynadığında işde kötü oynasanda kazanıyorsun.
bence maçın adamı quaresmaydı. bu farklı galibiyeti ona borçluyuz.
mirin yatarak pozisyonu önlemese maçın kaderi değişebilirdi. maç 5-2 olduğunda bile rahat değildim.

Senol Gunes Quaresma uğruna sezonun icine etti malesef. Ozan'a "eğer Quaresma oynarsa Rize icimizden gecer" demistim, O da "Rize zaten zor deplasman, Quaresma oynamasada zor" demisti. Evet Rize beklendiği gibi zorlu bir rakipti, bizi oyun olarak ezdiler. Fakat Quaresma olmadıgı icin dikine oynayarak dagittik adamları. Quaresma olsaydi adim gibi eminim en fazla 1 puan alabilirdik. Allah'tan sakatlandı da kurtulduk bu bas belasından.

Lens'e gelince herif tamamen tükenmiş vaziyette. Sahada durusu bile bitik. Sezon sonu bu arkadastan da kurtulmak şart. Iyi niyetli ama asiri yetersiz bir oyuncu. Yeni sezonda 2 atletik ve gole yakin kanat oyuncusu şart olacak.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

ama kimse katılmadı fikrine mal gibi ortada kaldı. kendi bile söylediğine inanmıyordu
bocalaması ondandı düştüğü komik durum eğlenceliydi. aslında kızmak yerine bu şekilde düştüğü durumla dalga
geçmek lazım bu tip insanlar kendilerine kızıldıkça coşarlar ama dalga geçilmekten hoşlanmazlar

Studyodaki saz arkadaşları da bunun iflah olmaz bir Beşiktaş dusmani oldugunu ve artik çok kotu bir görüntü oluştuğunu anladıkları icin buna destek olmuyorlar. Herif bildigin açık açık Beşiktaş dusmanligi yapıyor.

Bunun yanısıra programın sunucusu Serkan Korkmaz sefili de Ilker'e soruyor "sizce maçın hakki neydi?"  Ilker'de donup "ya Allah askına 7 gol atmış Beşiktaş, maçın hakki neydi diye sorulur mu" diyerek Serkan'i dot etti. Eli ayağına dolaştı, "tabiki öyle de ama bu kadar fark..." falan filan diye geçiştirmeye calisti. GS rezil oynayıp sansa gollerle kazanınca ove ove bitiremeyen birinden bahsediyoruz. Antalya'ya 6 attigimiz maçtan hemen sonra da herseyi Boffin'e bağlamaya kalkmisti.

Çevrimdışı Librarius

bu arada sahadaki en etkisiz eleman lensti
7gollü maçta bi hücum kanadının hiç katkısı olmaz mı?
lensse olmaz...

Rakibe duran top kazandırmaktan baska hiçbir ise yaramadı.

Çevrimdışı Librarius

sorun bence yetersizliği ve yeteneksizliği değil daha çok mental.beceremediği pozisyonun altında eziliyor.yılgın, direnç gösteremiyor, takılı kalıyor.beklentinin düşük olduğu takımlarda daha başarılı olacağı kesin bu yüzden anadolu topçusu tanımına katılabilirim ama elimizde olduğuna göre faydalanmak lazım bundan çok dha iyi olabileceğine inanıyorum.kişiliğine özel bir tavırla yaklaşılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum fırçalayarak lensten verim alamazsın.

Yok yok yetersiz bir arkadas. Artik buna ikna oldum. Pas ozrulu bir arkadas, top tekniği de çok kilitli. Topla rakibin uzerine gidiyor ama aklında hiçbir eylem planı yok. Kervan yolda duzulur mantigiyla oynuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Iddia ediyorum su ligde aleyhine en rahat düdük çalınan kulüp durumundayız. Diger büyük kulüpleri geçtim, ligin son sırasındaki takımlara karşı bile urkek olan hakemler Beşiktaş'a karşı cesaret abidesi kesiliyor. Yasar Kemal Ugurlu'yu GS maçında gorduk, herif korkusundan altına sicti. Arda Kardesler gibi yeni yetme hakem bile bize racon kesiyor. Caner'e ve Burak'a çıkan kartlar ibretlik.
Ezik diyen reyiz goreve
Kendimi ezik hissediyorum, bi konussun bu arkadas. Rize taraftarini da beyenmis beyzade
Yahu tff gs maclarindaki hakem kararlsrina aciklama yayinliyor
Biz kendimizi seediyoz sinirden
Boyle sahipsizlik olur mu? Ayiptir yaziktir gunahtir ya

Rizesipor bile aciklama yapiyor arkadas.

Besiktas yonetimine sesleniyorum kafanizi kume gomuyonuz ama o pzosiyonda poponuz acikta arkadas

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hoca son zamanlarda bişey deniyor ve bence kötü de değil bu. Artık topu kendimiz tutmuyoruz genelde rakibe bırakıp pres yapıyoruz. Orta sayısı epey azaldı göbekten delmeye başladık bunda Burak'ın rakip defansı yıpratması da önemli. Yıllardır ilk defa bi Başakşehir maçı için umutluyum. Fener maçı gibi presle başlarsak skoru buluruz. Eğer Rize maçı gibi Medel+Atiba+Dorukhan olursa göbekte gol yemeyim derken 3'lük 5'lik oluruz. Kanatta Lens yerine Güven, defansta Adriano yoksa Caner yerine Medel olmalı. Dorukhan Atiba Kagawa 3'lüsü de ideal olur.

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Adriano(Medel)
Güven-Atiba-Kagawa-Dorukhan-Ljajic
Burak

Gs mutlaka fenere puan kaybedecektir o yüzden bu maçı almamız çok önemli. Büyük ihtimalle yenilirler ve önümüz açılır bu maçla beraber.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dün açıklanan KAP bildirimi de moral bozdu. 200 küsür milyon zarar herhalde maaşlardan falan geliyordur diye düşünüyorum. Gs'nin kar açıklaması da ŞL geliri olmalı. Konuya hakim birisi aydınlatırsa bizi mutlu oluruz :)

Çevrimdışı ahmet türken

Ahahaahaaa

Orada hoca Necipi bi daha oyuna alsa @ahmet türken abi kesin kalpten giderdi :evillol: :evillol:

Onun kadar Necipe sevgi gösteren birisini daha görmedim hayatimda :kop: :kop: :kop:

Not : 40 sayfa geriden geliyorum idare edin
haksızmıyım peki?

Çevrimdışı mylife1903

Dün açıklanan KAP bildirimi de moral bozdu. 200 küsür milyon zarar herhalde maaşlardan falan geliyordur diye düşünüyorum. Gs'nin kar açıklaması da ŞL geliri olmalı. Konuya hakim birisi aydınlatırsa bizi mutlu oluruz :)
Valla bu dunyada iki sekil zarar edersin teoriye girmeden
Ya elde olanlari satip erirsin gelen girdi cikani dengelerken eriye eriye eriye surune surune sarar edersin babelden gelen 2 milyon gibi
Yahut zaten fazla acilmisindir kara gorunmuyordur gemi su aliyordur artik gelen su giden suyu bile dengeleyemiyordur batarsin

Çevrimdışı sametbagan

yetersizyeteneksizpahalı bir anadolu takımı topçusu = lens
çok sevdiimden de ama lens asla bu tanıma girmedi girmez de

lens taktiği olan iyi bir takımın görevini yerine getiren iyi bir oyuncusudur.

lens böyle bir ortamda 10 üzerinden daima7 verir

ha 9 luk performans asla vermez ama 5 de olmaz performansı.

@MURAT abinin dediği gibi taktiği ve planı olan bir hoca ile de görmek lazım lensi.

Ha bide lens maalesef Şenol hocanın kendine inanmadığını görüyor ve aklında ben ağzımla kuş da tutsam Şenol Güneşe kendimi beğendiremem düşüncesi kuvvetli bir şekilde hakim.

oynadığı takımlar içerisinde sanırım en kötü performansı bizde verdi lens.

Çevrimiçi yaço58

transfer komitesi negredo pepe transferlerinde falan çok eleştirildi ama adamlar sene başında getirdiği adem güven dorukhan gibi sağlam futbolcular oldu kim bunları dile getirdi hakeza bunları vidayıda ekleriz  bu transferleri fb gs yapsa hem taraftar hemde tvlerde nasıl övgüler düzülür biz taraftar olarak kendimizi sorgulamalıyız işte herkesin ağzında erdal torunoğulları var ama bu transfer komiteside totalde kötü işler yapmadı ama adamlar acaip eleştirilirdi maalesef taraftar olarak dengemiz yok şu ademi fb yada gsde olsa ortalık ayağı kalkardı adamın ayağına top gelince insan heycanlanıyor frikikleri zaten iyi biz bu adamın üzerine sistem kurmak yerine sene başında kulanamadık hatırlayın quaresma frikiklerde vermiyordu topu ademe adamda hocaya dönüp şikayet etmişti sonra artık taraftar ıslıkladıda öyle öyle biraz bıraktı yinede kornerde falan top göstermiyordu biz elimizdeki adamı bile ilk devre kullanamadık sonrada oyuncu kalitemiz kötü dedik.

Çevrimdışı Necmi

sahanın en iyi oyuncusu quaresmaydı.
lens evet berbat oynadı bile diyemiyorum maçın daha başında çıkartması lazım diye düşündüm
ama bu gelen farklı sonuçta sahada quaresma değilde lensin olmasından kaynaklandı
düşünün işde quaresmanın bu takıma verdiği zararı bir oyuncu kötü oynar ama takımı olumlu etkiler
başka bir oyuncu kötü oynar takımı yıkar quaresma ile lens arasındaki fark bu
5 orta açmışız maç boyu 7 gol attık quaresma olsaydı o orta sayısı 5 mi olurdu en iyimser konuşsak 25 olurdu
25 orta demek o 7 gol attığın pozisyonlara girmek yerine orda topu seçenek olarak quaresmaya verip pozisyonu daha oluşmadan yok etmek demek oluyor.
lens kötü ama takım çok iyiydi içinde lensin olduğu takım peki içinde quaresmanın olduğu takımın iyi olduğunu
söyleyebileceğimiz maç varmı. şimdi önümüzdeki haftaya bakıyorum en azından sahada savaşan takım olacak herkes elinden geleni yapacak diyorum
bütün farklı kazandığımız maçlarda quaresmanın olmaması rastlantı değil. quaresma varken gol atma ihtimalimiz sadece mucizeye bağlı kalıyor.
hocaya gelince oyuncu kötümü oynuyor fırça atacağına oyundan çıkart 60. dakikadan önce oyuncu çıkartılmaz diye bir kuralmı var.
lensi oyundan aldığı dakika 78 madem görüyorsun kötü olduğunu ve bunu kenarda haraketlerinle gösteriyorsun bunu yapma oyundan al
böyle davranış ne takıma ne oyuncuya fayda sağlar. geldiği günden beri seni istemiyorum sırf mecbur olduğum için oyuna alıyorum havasında.
biz fenerle yarışırken bu lens feneri tek başına ayakta tutan oyuncuydu bizde neden hiç iyi değil bunun olmasında tek suç lensdemi acaba
resmen lensi tüketti pasosunu çıkardı şimdi o tükettiği oyuncuya mecbur kaldı.
hafta sonu bakalım adriano düzelirmi düzelmezse visca nın karşısına canerlemi çıkacak görelim caner oynarsa sol stoperide kaybederiz.
bu arada takım çok iyiydi dedim bu iyi oynadık demek değil sahada ne yaptığımız belli değildi sokak futbolu oynadık farkda takımın çok iyi olmasından kaynaklandı
çok berbat bir oyunla sadece maçı almak isteyen oyuncular sayesinde maçı kazandık bunda rizeninde çirkinleşmeden kazanmak için oynamasının
payı var. okan bizim kanattan oynayacağımızı düşünerek kanatları kapatma yoluna gitmiş ama piyango ortadan çıktı onun adına şansız geceydi
kanatları öyle bloke ettilerki caner bile çıkamadı. quaresma sakatlanmamış olsaydı bu maç lige havlu atardık

Çevrimdışı Necmi

transfer komitesi negredo pepe transferlerinde falan çok eleştirildi ama adamlar sene başında getirdiği adem güven dorukhan gibi sağlam futbolcular oldu kim bunları dile getirdi hakeza bunları vidayıda ekleriz  bu transferleri fb gs yapsa hem taraftar hemde tvlerde nasıl övgüler düzülür biz taraftar olarak kendimizi sorgulamalıyız işte herkesin ağzında erdal torunoğulları var ama bu transfer komiteside totalde kötü işler yapmadı ama adamlar acaip eleştirilirdi maalesef taraftar olarak dengemiz yok şu ademi fb yada gsde olsa ortalık ayağı kalkardı adamın ayağına top gelince insan heycanlanıyor frikikleri zaten iyi biz bu adamın üzerine sistem kurmak yerine sene başında kulanamadık hatırlayın quaresma frikiklerde vermiyordu topu ademe adamda hocaya dönüp şikayet etmişti sonra artık taraftar ıslıkladıda öyle öyle biraz bıraktı yinede kornerde falan top göstermiyordu biz elimizdeki adamı bile ilk devre kullanamadık sonrada oyuncu kalitemiz kötü dedik.
vidanın geldiğinde taraftar tarafından neler söylendiğini unuttunmu ilk yarı ljajic içinde balon deniyordu.
onu değerlendirirken hiç ne oynadığımıza bakılmadı taliscada aynı taraftar nedeniyle öğütüldü. Bugün ljajici kazandıysak taraftar sayesinde oldu
ilk yarının sonlarında taraftar tepkisi ve baskısı olmasa şu anda ljajic bidon diye konuşuyor olurduk.
taliscayı yedikten sonra gitmesinin farkını sahada görünce anca gözleri açıldı esas sorunun nerde olduğunu görmeye başladı taraftar

Çevrimdışı Necmi

iyide bu zararı yapmamak için hiç maaş ödememek lazım o zaman

Çevrimdışı Egos

...

hocaya gelince oyuncu kötümü oynuyor fırça atacağına oyundan çıkart 60. dakikadan önce oyuncu çıkartılmaz diye bir kuralmı var.
lensi oyundan aldığı dakika 78 madem görüyorsun kötü olduğunu ve bunu kenarda haraketlerinle gösteriyorsun bunu yapma oyundan al
böyle davranış ne takıma ne oyuncuya fayda sağlar. geldiği günden beri seni istemiyorum sırf mecbur olduğum için oyuna alıyorum havasında.
biz fenerle yarışırken bu lens feneri tek başına ayakta tutan oyuncuydu bizde neden hiç iyi değil bunun olmasında tek suç lensdemi acaba
resmen lensi tüketti pasosunu çıkardı şimdi o tükettiği oyuncuya mecbur kaldı
...

taraftar da geldiği sezonun, takriben 10. haftasından itibaren ıslıkladığı oyuncuya mecbur kaldı. sosyal medyadaki, hazırlık maçlarındaki olumsuz baskıyı hesaba katmıyorum bile, o şekilde "mobbing" uygulanan oyunculardan kadro bile çıkartırız. eğer taraftar birkaç kez alkışladığı için aradaki buzları eritebiliyorsa, şenol güneş de birkaç kez oynatarak o buzları eritmiştir.

fenerbahçe kariyeri de yere göğe sığdırılmıyor, ancak ligde 26 maçta oynamış, ligin ilk yarısında 2 gol 8 asist, ligin ikinci yarısını 2 gol 4 asistle bitirmiş. bunu neredeyse tamamıyla üstüne kurgulanan bir futbol planıyla ve kendisine neredeyse hiç faul çalınmadan yapıyordu. herhalde bizde topla buluşma başına yaptığı faul miktarı en yüksek olan oyuncu kendisidir.

aslında lens'in kötü performansı konusunda hiçbir şeyi bahane etmeye gerek yok, illa bahane etmeye başlayacaksak şenol güneş'in lens'e tavrını ilk üçe sokmam.

Çevrimdışı o2bucak

Bu sezonunu iyi kötü atlatıyoruz şimdiden önümüzdeki yılın kadrosu için çalışmalara başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Kadro hemen hemen aşağıdaki gibi olmalı istikrar sağlanırsa ileriye dönük bir seçim olabilir. Minimum transfer gözü ile bakıyorum.

Kaleci:
Loris Karius Karius sözleşmesini fesih edip fesih bedeli ödeyerek yerine tekrar Fabri için para ödenecekse yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Utku Yuvakuran (Kupa Maçlarında mutlaka 11 oynamalı)
Ersin Destanoğlu (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Defans:
Domagoj Vida
Nicolas İsmit-Mirin
Alpay Çelebi (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)
Fatih Aksoy (Enzo Roco yedek bekleyeceğine değerlendirilebilir. Kupa Maçlarında Mutlaka 11 oynamalı.)

SolBek:
Caner Erkin
Rıdvan Yılmaz (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

SağBek:
Gökhan Gönül
Kerem Kalafat (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Defansif Ortasaha:
Gary Medel
Necip Uysal

Ortasaha:
Dorukhan Toköz
Oğuzhan Özyakup
Muhayer Oktay (Çok izlemedim ama niyeyse bu çocuktan bir umudum yok beni yanıltan transferlerden biri olur umarım.)
+1 Transfer

SağKanat:
Jermien Lens
Orkan Çınar

Sol Kanat:
+1 Transfer
Oğuzhan Aydoğan (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Ofansif Ortasaha:
Adem Ljajic

Forvet:
Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Oğuzhan Akgün (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç Kupa Maçlarında 11 olmalı.)

Sözleşmesi bitecek;
Tolga Zengin
Gökhan Töre
Adriano
Atiba Hutchinson
Mustafa Pektemek

Quaresma Ayrılmak istiyor maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.
Aras Özbiliz çok fazla bilgim yok ama geldiği yıldan beri 3-4 yıldır ilk 11 oynamadı artık satılması lazım.
Enzo Roco Defansız kaldığımız maçta bile Necip 11 oynadıysa bir ışık yoktur boşuna bekletilmemeli. maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.
Cyle Larin bize uygun bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.

1 Sol Bek almak gerekir ama büyük bir aciliyet olarak görmüyorum Adriano ikna edilirse sorun olmaz.
1 Sağ Bek almak gerekir Gökha'ın dalgalı performansı göz önüne alınırsa 1 futbolcu ile yürümez. 25 yaş civarı bir futbolcu güzel olur. yada Mert Müldür geleceğe yönelik olarak güzel olur.
1 Defans çok aciliyeti yok ama Vida gitme ihtimali göz önünde bulundurulması gerekir.
1 Defansif ortasaha almak gerekir ama büyük bir aciliyet olarak görmüyorum Medel performası ve satılması durumunuda göz önünde bulundurmak için.
2 Sol Kanat gerekli 1'inin Kenan Karaman olması tercih edilmesini isterim.
1 Adem'in yedeği 20'li yaşların başında bir yedek bulunması gerekir.

Sağ Bek, Defans ve Defansif Ortasaha yı yedekleyecek hatta ilk 11 zorlayacak adam olarak Kaan Ayhan,
SolKanat olarak Kenan Karaman

Çevrimdışı Librarius

Hoca son zamanlarda bişey deniyor ve bence kötü de değil bu. Artık topu kendimiz tutmuyoruz genelde rakibe bırakıp pres yapıyoruz. Orta sayısı epey azaldı göbekten delmeye başladık bunda Burak'ın rakip defansı yıpratması da önemli. Yıllardır ilk defa bi Başakşehir maçı için umutluyum. Fener maçı gibi presle başlarsak skoru buluruz. Eğer Rize maçı gibi Medel+Atiba+Dorukhan olursa göbekte gol yemeyim derken 3'lük 5'lik oluruz. Kanatta Lens yerine Güven, defansta Adriano yoksa Caner yerine Medel olmalı. Dorukhan Atiba Kagawa 3'lüsü de ideal olur.

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Adriano(Medel)
Güven-Atiba-Kagawa-Dorukhan-Ljajic
Burak

Gs mutlaka fenere puan kaybedecektir o yüzden bu maçı almamız çok önemli. Büyük ihtimalle yenilirler ve önümüz açılır bu maçla beraber.

Kim ne derse desin Guti'nin bunda etkisi fazla.

Çevrimdışı Librarius

sahanın en iyi oyuncusu quaresmaydı.
lens evet berbat oynadı bile diyemiyorum maçın daha başında çıkartması lazım diye düşündüm
ama bu gelen farklı sonuçta sahada quaresma değilde lensin olmasından kaynaklandı
düşünün işde quaresmanın bu takıma verdiği zararı bir oyuncu kötü oynar ama takımı olumlu etkiler
başka bir oyuncu kötü oynar takımı yıkar quaresma ile lens arasındaki fark bu
5 orta açmışız maç boyu 7 gol attık quaresma olsaydı o orta sayısı 5 mi olurdu en iyimser konuşsak 25 olurdu
25 orta demek o 7 gol attığın pozisyonlara girmek yerine orda topu seçenek olarak quaresmaya verip pozisyonu daha oluşmadan yok etmek demek oluyor.
lens kötü ama takım çok iyiydi içinde lensin olduğu takım peki içinde quaresmanın olduğu takımın iyi olduğunu
söyleyebileceğimiz maç varmı. şimdi önümüzdeki haftaya bakıyorum en azından sahada savaşan takım olacak herkes elinden geleni yapacak diyorum
bütün farklı kazandığımız maçlarda quaresmanın olmaması rastlantı değil. quaresma varken gol atma ihtimalimiz sadece mucizeye bağlı kalıyor.
resmen lensi tüketti pasosunu çıkardı şimdi o tükettiği oyuncuya mecbur kaldı.
hafta sonu bakalım adriano düzelirmi düzelmezse visca nın karşısına canerlemi çıkacak görelim caner oynarsa sol stoperide kaybederiz.
bu arada takım çok iyiydi dedim bu iyi oynadık demek değil sahada ne yaptığımız belli değildi sokak futbolu oynadık farkda takımın çok iyi olmasından kaynaklandı
çok berbat bir oyunla sadece maçı almak isteyen oyuncular sayesinde maçı kazandık bunda rizeninde çirkinleşmeden kazanmak için oynamasının
payı var. okan bizim kanattan oynayacağımızı düşünerek kanatları kapatma yoluna gitmiş ama piyango ortadan çıktı onun adına şansız geceydi
kanatları öyle bloke ettilerki caner bile çıkamadı. quaresma sakatlanmamış olsaydı bu maç lige havlu atardık

Tamamen katılıyorum. Lens'i bitirdi, artik posasi cikmis bir oyuncuya dönüştü. Lens rezil oynasa da öfkelenmiyorum, çünkü iyi niyetinden hic şüphem yok. Takim icin mücadele ediyor, hocanın mobinglerini sineye çekiyor. En azından Quaresma gibi takim arkadaşlarına ihanet etmiyor, kisisel show pesinde degil. Quaresma avrupadan etti bizi, ligde tonlarca puan kaybına sebep oldu.  Ama Senol Gunes hazretleri Quaresma beyin formasını hep hazır tutuyor. Herif topa vurma ozurlu olmasina ragmen tonlarca frikiği kullanarak heba etti. Allah affetsin ama rakip takımlarda bile bundan nefret ettigim kadar nefret ettigim oyuncu yok. Yedi bitirdi beni.

Çevrimdışı Librarius

vidanın geldiğinde taraftar tarafından neler söylendiğini unuttunmu ilk yarı ljajic içinde balon deniyordu.
onu değerlendirirken hiç ne oynadığımıza bakılmadı taliscada aynı taraftar nedeniyle öğütüldü. Bugün ljajici kazandıysak taraftar sayesinde oldu
ilk yarının sonlarında taraftar tepkisi ve baskısı olmasa şu anda ljajic bidon diye konuşuyor olurduk.
taliscayı yedikten sonra gitmesinin farkını sahada görünce anca gözleri açıldı esas sorunun nerde olduğunu görmeye başladı taraftar

Senol beycigim Ljajic'i "atmosfere aliskin degil" diyerek FB derbisinde oynatmamisti.  Daha sonra tepkiler gelince adam nerede iyi degilse oralara koyarak (tipik Senol taktiği) adami tu kaka etmeye calisti. Erzurum maçında ortasahayi boşaltıp adami 8 numaraya koyup 50 metre koşturup durdu. Sonra da cikip Ljajic beklentileri karsilayamadi dedi.  Aboubakar'i da Cenk askından neredeyse bitiriyordu da adam soke soke formayı aldi. 

Çevrimdışı mylife1903

iyide bu zararı yapmamak için hiç maaş ödememek lazım o zaman
Lens gibilerine 2.5 maas 5.5 bons verip pekto gibilerini 1.7 ile beslersen digerlerine verecek para bulamazsin

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezonunu iyi kötü atlatıyoruz şimdiden önümüzdeki yılın kadrosu için çalışmalara başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Kadro hemen hemen aşağıdaki gibi olmalı istikrar sağlanırsa ileriye dönük bir seçim olabilir. Minimum transfer gözü ile bakıyorum.

Kaleci:
Loris Karius Karius sözleşmesini fesih edip fesih bedeli ödeyerek yerine tekrar Fabri için para ödenecekse yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Utku Yuvakuran (Kupa Maçlarında mutlaka 11 oynamalı)
Ersin Destanoğlu (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Defans:
Domagoj Vida
Nicolas İsmit-Mirin
Alpay Çelebi (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)
Fatih Aksoy (Enzo Roco yedek bekleyeceğine değerlendirilebilir. Kupa Maçlarında Mutlaka 11 oynamalı.)

SolBek:
Caner Erkin
Rıdvan Yılmaz (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

SağBek:
Gökhan Gönül
Kerem Kalafat (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Defansif Ortasaha:
Gary Medel
Necip Uysal

Ortasaha:
Dorukhan Toköz
Oğuzhan Özyakup
Muhayer Oktay (Çok izlemedim ama niyeyse bu çocuktan bir umudum yok beni yanıltan transferlerden biri olur umarım.)
+1 Transfer

SağKanat:
Jermien Lens
Orkan Çınar

Sol Kanat:
+1 Transfer
Oğuzhan Aydoğan (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç)

Ofansif Ortasaha:
Adem Ljajic

Forvet:
Burak Yılmaz
Güven Yalçın
Oğuzhan Akgün (21YA ile maçlara çıkmalı yaşı genç Kupa Maçlarında 11 olmalı.)

Sözleşmesi bitecek;
Tolga Zengin
Gökhan Töre
Adriano
Atiba Hutchinson
Mustafa Pektemek

Quaresma Ayrılmak istiyor maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.
Aras Özbiliz çok fazla bilgim yok ama geldiği yıldan beri 3-4 yıldır ilk 11 oynamadı artık satılması lazım.
Enzo Roco Defansız kaldığımız maçta bile Necip 11 oynadıysa bir ışık yoktur boşuna bekletilmemeli. maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.
Cyle Larin bize uygun bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. maaş ve trasfer bütçesi oluşması açısından gönderilmesi taraftarıyım.

1 Sol Bek almak gerekir ama büyük bir aciliyet olarak görmüyorum Adriano ikna edilirse sorun olmaz.
1 Sağ Bek almak gerekir Gökha'ın dalgalı performansı göz önüne alınırsa 1 futbolcu ile yürümez. 25 yaş civarı bir futbolcu güzel olur. yada Mert Müldür geleceğe yönelik olarak güzel olur.
1 Defans çok aciliyeti yok ama Vida gitme ihtimali göz önünde bulundurulması gerekir.
1 Defansif ortasaha almak gerekir ama büyük bir aciliyet olarak görmüyorum Medel performası ve satılması durumunuda göz önünde bulundurmak için.
2 Sol Kanat gerekli 1'inin Kenan Karaman olması tercih edilmesini isterim.
1 Adem'in yedeği 20'li yaşların başında bir yedek bulunması gerekir.

Sağ Bek, Defans ve Defansif Ortasaha yı yedekleyecek hatta ilk 11 zorlayacak adam olarak Kaan Ayhan,
SolKanat olarak Kenan Karaman
Bizim seviyemizde oynayabilecek kanat oyuncusu zor buluruz bulsak da arpasi cok olur
Onun yerine 2 tane afili bek alip 3luye donmek daha ekonomik
Bir tane de buragin tersi oyuncu lazim
Pivotta oynayabilen mobil degil de kanada da kayabilen mobil olabilen pivot santrafor gibi bi tipleme

Ikarusu da boyle rezilken 1-2 milyona kapayabiliyorsak kapayalim evlendiririz bunu kendini futbola verir bu haliyle masallah alamanya 3. Liginde bile antremana almazlar, kumbara gibi valla
Daha da dusmez bundan sonrasi hep yukari cikan bir performans olur
Islak islakken hemen almak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Tamamen katılıyorum. Lens'i bitirdi, artik posasi cikmis bir oyuncuya dönüştü. Lens rezil oynasa da öfkelenmiyorum, çünkü iyi niyetinden hic şüphem yok. Takim icin mücadele ediyor, hocanın mobinglerini sineye çekiyor. En azından Quaresma gibi takim arkadaşlarına ihanet etmiyor, kisisel show pesinde degil. Quaresma avrupadan etti bizi, ligde tonlarca puan kaybına sebep oldu.  Ama Senol Gunes hazretleri Quaresma beyin formasını hep hazır tutuyor. Herif topa vurma ozurlu olmasina ragmen tonlarca frikiği kullanarak heba etti. Allah affetsin ama rakip takımlarda bile bundan nefret ettigim kadar nefret ettigim oyuncu yok. Yedi bitirdi beni.
Lens okeye donuyordu zaten ayrica iyi niyetli falan da degil yatisa gecmis oyuncu 20kg falan fazlasi var gibi duruyor ama tivi sisman gosterir canli canli belki filinta gibidir
Senol gunes yuzunden mi top suremiyor bu adam bodoslama rakibe giriyor, fbde de ayniydi komsunun tavuguydu sadece.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens gibilerine 2.5 maas 5.5 bons verip pekto gibilerini 1.7 ile beslersen digerlerine verecek para bulamazsin

güven yalçın 8 bin € oynuyor.
Pektemek 1.7 milyon €.
Atiba için 250 bin € kovalanıyor.
Pepe'ye 5 milyon € maaş veriliyordu.

Çevrimiçi yaço58

anca eleştiriyorsunuz yazsana dorukhanla güvenin maaşınıda adamlar buldu tuttu getirdi bunu fb gs yapsa göklere çıkarırlardı tutturmuşunuz hala lens negredo vidanın beleşe gelişini mirinin 600 bin euroya alınmasını bunlarıda yazalım anca eleştirmeye gelince ortaya çıkıyorsunuz bizim sorunumuz bu eleştiri gelince sonuna kadar övgüye gelince yok adamlar totalde bakınca başarılı bunu kabul etmek lazım ayrıca negredoyu bizler getirttik romantik tayfa burak gelmesin gelmesin al geldide ne oldu adam takır takır sallıyor işte takım maç ayırt etmeden

Çevrimdışı levitate

Kim ne derse desin Guti'nin bunda etkisi fazla.
+1903

hafiften işler ona veriliyor sanki
bipbipbupbup