İyi akşamlar değerli arkadaşlarım,
foruma 2014 Ekim ayında üye olmama rağmen sanırım kurulduğu günden beri takip ediyordum. Genelde git-gelli, krizi bol bir ortam oluşmuştu ilk yıllarda ama özellikle son 6 ayda bariz bir kalite artışı oldu. Çoğu zaman meşhur sitelerde (ekşi, fourfourtwo, tribun ve diğer sakıncalı siteler
![ismile :)](https://besiktasarena.com/Smileys/newicon/ismile.png)
)bulamadığım yorum değerlendirme yazılarını burada buluyorum. Gün içinde ilk açıp baktığım site burası oluyor. Muazzam bir gelişme yaşadık. Burada herkesin olduğu kadar benim de ufak bir payım var. O sebeple kendime de +1 puan eklersen sanırım ukalalık olmaz
Öncelikle özellikle son aylarda forumu tam kararında (zaman zaman tatlı-sert, zaman zaman otoriter, zaman zaman kedi gibi
) yöneten
@Necmi abiye, benim her sabah işe geldiğim gibi "günaydın" mesajı atan tatlı insan görünmez kahraman
@Altuğ 'a, zaman zaman tam ayarlayamasalar da genelde doğru işler yaptıklarına inandığım
@MURAT , mardin kapısından atlayıp gelen :P
@ALI RIZA , divan kurulu üyesi karizmatik abimiz
@ZEKI , dengeci ve yapıcı
@Yunus , olaylara benzer açılardan bakmasak da ne bana ne de başkasına yanlış bir karar veya hareketine şahit olmadığım
@Oktay , günlerce gereksizce sıkılmadan aynı meseleleri tartışıp birbirimizi kırdığımız yazıları yine saatlerce silmekle uğraşan
@KUMANOVALI @CanEmre @SDemirsoy ve
@ahmetx 'e teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız, bu forum bu seviyeye ve popülerliğe gelemezdi.
Bununla birlikte; TUS'a hazırlandığını öğrenince ayrıca şaşırdığım (o kadar yoğunlukta bize çok zaman ayırdı ve emek verdi) ve önceleri robot olduğunu düşündüğüm, 3 yıldır sosyal medya hesaplarından fotograf/bilgi kovalayıp hiç kendinden ödün vermeden bu bilgileri bizlere sızlanmadan paylaşan
@FARUK , yine icabında stadın etrafında saatlerce dolaşıp içerinden bilgi almaya çalışan, korktuklarından işçileri bile ekstra çalıştıran yine Faruk gibi bize yılmadan bilgi aktaran
@Efe , inşaatın yapımında çalışma onuruna erişen ve içerinden hiçbirimizn erişemeyeceği bilgileri yılmadan bize ulaştıran
@bjk_mabet 'e ayrıca teşekkür ederim. Siz olmasaydınız muhtemeldir ki bu kadar kalabalık olmazdı buraları.
Son olarak, hem Beşiktaş hem futbol konusunda ufkumun açılmasına yardımcı olan, benzer ideallere inandığımız sevgili kardeşim
@Çağrı ile yine Beşiktaşlılığı ve futbol bilgisi ile genelde bize örnek olan
@Tolga ya teşekkür etmek isterim.
Bu veda mesajı değil kesinlikle. Belki doğrudan stadı yapmadınız, taş taşımadınız ama insanları organize ettiniz, bilgilendirdiniz. Bundan çok daha önemli bir şey var; bizim sitemiz, internette binlercesini bulabileceğimiz küfürün kafirin dezenformasyonun olduğu sıradan sitelerden birisi de olabilirdi. Sizler, bu vasatlaşma yolunu izleyip yüzbinlerce tıka ve beklemediğiniz reklam gelirlerine sahip olabilirdiniz ama bunu yapmadınız. Bu sıradan yolun dışında, küfür, siyaset, argo ve troller olmadan bu tip bir işin olabileceğini herkese gösterdiniz. İcabında Beşiktaş yönetimi bile burayı takip edip, buradan alınan feedbackler ile bazı konularda stad inşaa sürecini değiştirdi. Ve eminim ki,
@Çağrı ve
@atalay ın yorumlarını okuyup transferler hakkında bilgi bile aldılar. Bu çok büyük bir şeydir. Hepinize... kuruculara, yöneticilere, denetçilere, yazarlara, üyelere ve sadece takip edenlere... kısaca burayı var edenlere ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Bu asla bir veda değil, gün güneşe yürüme günü. Yarın inşallah hepinizle ayrı ayrı tanışma görüşme şansım olur.