Arkadaşlar,
Öncelikle stadımızın yapımında azıcık da olsa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Forumda, her gün bizleri fotoğraflarla, özel haberlerle, önemli bilgilerle haberdar eden herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bir de aklıma takılan bir husus var. Belki bana öyle geliyor ama bazılarınızın yazdıklarından sanki stadın inşası bitti; forumun da misyonu tamamlandı gibi bir algı oluştu bende.
Burayı takip etmeye başladığımdan beri dikkatimi çeken en önemli şey, her görüşten insan olduğu hâlde herkesin birbirine saygılı davranması. Herkesin kırıcı olmamak için azami çaba sarfetmesi. Sonuçta herkesin Beşiktaş ortak paydasında buluşması.
Okuduğum kadarıyla, bugünkü protokol açılışıyla ilgili sosyal medyada yaratılmaya çalışılan suni infiale burada rastlamadım. Kimse kimseye düşmanlaşmadan fikrini yazdı. Bu, mevcut koşullarda az rastlanan bir durum.
Bu forumda güzel bir topluluk bir araya geldi. Bu sinerjinin muhafaza edilmesi, ileriye götürülmesi gerekiyor. Stadımızın inşasını buradan takip ettik. Bitişini her yerden önce burada kutladık. Bundan sonraki galibiyetlerimizi, şampiyonluklarımızı, yenilgileri (Allah asgarisini versin), hüsranlarımızı (Allah göstermesin), sevincimizi, hüznümüzü de hep burada paylaşalım. Zira geleceğe giden yolda stadyum ilk adım. Bu adımı hayırlısıyla sağlam attık. Ama Messi'nin de dediği gibi asil maç sindi...