Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467551 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı semihflz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
https://twitter.com/katiltt/status/718936612407742464

Cirkin ve itici olmus. Kartal yuvasi ic dekorasyon olarakda sinifta kalmis. Heryer simsiyah ve kirmizi cizgiler sanki korku filmi. Biraz daha profesyonel yapilabilirdi. Sonucta birseyler satacaksin, magaza biraz daha aydinlik ferah ve sempatik olmasi gerekiyordu. :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 02:19:26 basel1903 ]

Çevrimdışı Anıl

Vay be İnönü yıkımı, hafriyatı, wowturkey, donanımhaber derken buraya geldik ve 9. kez 1000. sayfaya geldik. 11 Mayıs 2013'te İnönü'yü kapatmıştık. Tam 35 ay sonra 11 Nisan'da Vodafone Arena'yı açacağız. Açıldıktan sonra en kısa sürede şampiyonluk kutlaması yapılan stad olarak tarihe geçecek inşallah :super:

Çevrimdışı SoYKaN

Aranıza 5 inci başlıkta katıldım.. Dolu dolu 3 başlık bitirdik... Bu başlıkta 1000 . sayfada yerimizi aldık... İnanın bu sene Şampiyonluktan ötesi kesmez bizi.. 3 senedir stadsız göçebe gibi bir ordan bir oraya savrulduk... 3 senedir de yoğun hakem hataları bizi buldu... Ama artık bitti şükür...

Bundan sonra içerde ; taraftar baskısıyla ile bozulan bir rakip ve hakemlerle oynayacağız.. Bu çukurdan sağ çıkacak takım yok...

Tüm Beşiktaş camiasının göz aydın...  hayırlı uğurlu olsun...

Çevrimdışı eronimo18

Kesinlikle !

:ok:

Konu disi icin kusura bakmayin ama bursa macinda takim sahaya artik BEYAZ FORMA SIYAH SORT ile cikmali

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!
HADİD - 20

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Muhtemelen konuşulmuştur ama yeni açıkta kale arkası ledler neden yarıda bırakıldı özel bir sebebi var mı?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pazartesi umarim bilic ve carvalhal'da gelirler, BJK t. Direktörü olarak agzi acik hayranlikla gs tribünlerini izledikleri günü unutamiyorum, gelsinlerde dünyanin en atesli tribünü görsünler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Bekrakn

iyi geceler ahali, yarın büyük gün...

özellikle sizin koltuklardan güncel görüntü @canergiray77 , @Yiğit  (umarım seni yanlış hatırlamıyorumdur, bir yiğit vardı ama sendin galiba o yanlış mention atttıysam kusura bakma :) )

Çevrimdışı AhmetY

Pazartesi umarim bilic ve carvalhal'da gelirler, BJK t. Direktörü olarak agzi acik hayranlikla gs tribünlerini izledikleri günü unutamiyorum, gelsinlerde dünyanin en atesli tribünü görsünler.
Bilic gelemeyecekmiş başkanımız Lig TV'ye verdiği röportaj sırasında söyledi. Sebebi de Manchester ile kupa maçı varmış telefonla arayıp durumu belirtmiş ama illa bigün gelir hatta o bize gelmeden önce de nasıl bi  taraftarımız olduğunu çok defa görmüştür futbolla çok alakalı biri çünkü  :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cirkin ve itici olmus. Kartal yuvasi ic dekorasyon olarakda sinifta kalmis. Heryer simsiyah ve kirmizi cizgiler sanki korku filmi. Biraz daha profesyonel yapilabilirdi. Sonucta birseyler satacaksin, magaza biraz daha aydinlik ferah ve sempatik olmasi gerekiyordu. :bandit:
bence hoş bi hava katmış ben begendim
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Bekrakn

Stadın önündeki yazının farklı açıdan görüntüsü. yarım ama fikir verir umarım

Bilici bilmiyorum ama Carvalhal gelecek.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 02:28:52 kutalmis.pinar ]

Saha ici ledlerin yarim kalma sebeplerinden biri loca katlarında olduklarindanda ola olabilir..

bence hoş bi hava katmış ben begendim

Su örnekteki gibi ferah ve aydinlik bir sey bekliyordum.

Su örnekteki gibi ferah ve aydinlik bir sey bekliyordum.
buda guzelde senin dediğin kadar kasvetli bir ortamda yok

Çevrimdışı Kemal

Bilic gelsin be herif uçakta yattı kalktı 2 yıl

Çevrimdışı gurol_1903

Çevrimdışı raichu

Muhtemelen konuşulmuştur ama yeni açıkta kale arkası ledler neden yarıda bırakıldı özel bir sebebi var mı?
ahmet abi anlaşma öyleymiş dedi anlaşma tam olarak nasıl bilmiyoruz ama kalan kısım adidasın falan karton reklamı olacak herhalde

Çevrimdışı HollandaKartali

Bu tarihi ikiz kuleler ne işe yarıyor arkadaşlar? Çanak anteni falan var. Beşiktaş'a mı ait orası? İçinde ne var? Küçücük camlarıyla zindanı falan andırıyor.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı 38life

Bu adamın hakkını nasıl ödeyeceğiz?.. :(