Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SERDEM

Beyler bilmiyorum söylendi mi. Memran aralarının çoğu kapatılmış.

Çevrimdışı Efe

stad bitti fikret başkan kilo almaya başladı sağlığı gayet iyi görünüyor bi ara baya zayıflamıştı sıkıntıdan tüm ipler elimizde artık son 7 mabede son 1
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı RevivaL

Pazartesi günü Şeref Bey'i galibiyetle Şereflendirmemiz lazım. 3 yıldır bizi bekliyor

Çevrimdışı metin tan

konu dışı totem yaptım fb yenilmiş.

artık futbolcularımız ve taraftar maça daha rahat çıkacak çok şükür. stada gidecek taraftar da zevkten dört köşe olacak büyük ihtimal, çok kıskanıyorum gidenleri. en azından baskı olmayacak. keyfini çıkarın. bu arada internetten ligtv si olup da maça gidecek varsa talibim tek maçlık :D kahvelerde sürünmeyelim bir mekan bile yok adam akıllı yaşadığım yerde. :ebebe:

Çevrimdışı battal

geçen hafta takım stadı ziyaret etti fener osmanlıya takıldı.bu hafta statta antrenman yaptı konyaya yenildi.fener maçları oynaırken takım stadı mutlaka ziyaret etsin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

açılışa lider geliyoruz açılıştan sonra 6 puan fark olacak hafta içi bu 6 puan korunacak ve kalacak 6 hafta :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zorhba

Konu disi icin kusura bakmayin ama bursa macinda takim sahaya artik BEYAZ FORMA SIYAH SORT ile cikmali

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

Çevrimdışı İhsan

Kale arkaları şampiyonluk yolunda alınan bir mağlubiyet gibi koydu...
Ne yapılması gerektiğini bilmiyoruz gibi aklımıza geleni yaptık.

Öyle ki Konya galibiyeti bile moralimi düzeltmez....
 :bawling:

Biraz düzeldi gibi  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

takım sahaya alışık nevzat demirden gayeet iyi uyum sağlamışlar pazartesi bence sezonun en önemli maçına çıkacağız fb yi psikolojik bitirmek lazım artık adamalar zaten kötü biz kazanalım son darbeyi gs indirecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoktum bi süre zemine kafalar takılmış galiba bunu hiç beklemiyodum Stresten herhalde

Çevrimdışı Efe

Biraz düzeldi gibi  :evillol:
yok be abi gerçekten çok kötü oldu hele ağ çekmeleri iyice bitirdi beni ağ yüzünden maç seyredemeyeceğiz adam akıllı öndekiler pert zaten ağı çekiyosun neden öne demir cam koyuyorsun çok garip doğrusu hiç yakıştırıyorlar mı acaba yalıya  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

takım sahaya alışık nevzat demirden gayeet iyi uyum sağlamışlar pazartesi bence sezonun en önemli maçına çıkacağız fb yi psikolojik bitirmek lazım artık adamalar zaten kötü biz kazanalım son darbeyi gs indirecek

Kasimpasa macini kaybetmeseydik 9 puan olabilirdi adamlar direkt duser havlu atardi...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı zorhba

Kasimpasa macini kaybetmeseydik 9 puan olabilirdi adamlar direkt duser havlu atardi...
Gecmise takili kalip ic gecirmemek lazim onumuzdeki tarihi maca odaklanip parcalamaliyiz.

Son hafta şampiyonluk maçına çıkacaz Konya'da zor bir maçtan sonra şampiyon olucaz gibi hissediyorum. Konya deplasmanı şuanda şükrü Saraçoğlundan sonraki en zor deplasman ligde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi geceler kardeşilerim abilerim nasılsınız ,

Çok mutluyum son 2 gün sonunda bitti.

Durursa burda dursun kalbimm...

Çevrimdışı İhsan

yok be abi gerçekten çok kötü oldu hele ağ çekmeleri iyice bitirdi beni ağ yüzünden maç seyredemeyeceğiz adam akıllı öndekiler pert zaten ağı çekiyosun neden öne demir cam koyuyorsun çok garip doğrusu hiç yakıştırıyorlar mı acaba yalıya  :D

@Efe
İşin espirisi bu. Bence çok kötü şu anda
Ya sade cam yana sadece file diyorum.
Come to Beşiktaş

Ağ sorun değil de kale arkalarina o demirler hiç olmadı. Millet maç seyretmeye geliyor seyir zevkini düşürmemek lazım. Hele şu Bursa maçı bitsin elimizden geleni yapıcaz bunların kaldırılması için.

Çevrimdışı underworld

Yarın da bi antrenman daha şart.
Futbolcular iyice stadi benimsemeli

Çevrimdışı YavuzK

Kale arkalarindaki ağdan kimse yakınmasın gercekten dikkatli bakmazsan gözukmez bile. Bursanin acılışına gitmiştim yarim saat sonra falan ağ oldugunu gordum. Tvden zaten hic gozukmez ağ olduğu.

Çevrimdışı Anıl1903

https://twitter.com/VodafoneArena/status/718871552171843585
Stadımız genel itibariyle heybetli zaten ama eski açık tarafından bakıldığında acayip güzel gözüküyor :bandit:

2 gibi stadın orda biraz tur attım.. bazı yerler yetişmeye bilir ama cok önemli degil baya baya cevre düzenlemesi ilerlemiş..

Ortalıgı karışık gösteren palet de duran taşlar ve atılması gereken çöpler.. Artık bu gece çöpe atılması gereken tüm herşeyi kaldırıp atsınlar..

Palet teki taşlarıda sanırım eski acık kapalı tarafında reklam panosunu kaldırmamışlar oraya yıgıp giriş cıkış yaptırmıcaklar mac sonrası devam edecekler gibi..

Çevrimdışı YavuzK

Kale arkalarindaki ağdan kimse yakınmasın gercekten dikkatli bakmazsan gözukmez bile. Bursanin acılışına gitmiştim yarim saat sonra falan ağ oldugunu gordum. Tvden zaten hic gozukmez ağ olduğu.

Hatta şu görüntüyüde ekliyim. Cok dikkatli bakmazsaniz goremezsiniz.