Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468196 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

stadın acılması deilde catı bitiyo ya ona sevınıom ben  :D :D :D :D :D :D anamızı ağlattı bea bu nasıl bi deyimse artık...
çatının ne kaldırılması, ne uzun oluğu ne kısa oluğu ne semeri ne uzun membranı ne kedi yolu hiçbiri bekletmedi kanser etmedi şu şeffaflar bizi yedi bitirdi ama onlarda artık sabah bitiyor :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: cidden doğru bi lafmış stad inşaatının  %50'si çatıdır diye çok doğru  :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tangaz

Abi o kadar kalabalıklar ki nasıl kaybolacaklar ben bilmiyorum. bugün bir foto vardı B harfini bulana kadar beynim döndü. Heryer işçiydı :))))

ben o fotoda sadece S harfini gördüm hatta bir ara Necmi abi birisine arkada koskoca K harfini görmüyormusun die mesaj attı ben hala o K harfini arıyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

şaka maka yarın resmi açılış var. umarım yarın resmi açılış sonrası belediye işcileri aynı tempoda pazartesi saat 4e kadar çalışırlar. şahsi fikrim yarın açılışla birlikte hepsi ortadan kaybolur :)
yarın açılış 6'da bitse sonraki gün 4'e kadar 22 saat var 22 saatte çok iş yapılır çevre düzenlemesi artı artıkların temizlenmesi toplanması bile yapılır :ok:

Çevrimdışı 34BJK64

Vay be. Büyük gün geldi çattı. Sonunda mabede kavuşuyoruz.  :sevinc
BEŞİKTAŞ JK

Vay be. Büyük gün geldi çattı. Sonunda mabede kavuşuyoruz.  :sevinc
Aynen nurtopu gibi stadımız oldu :evillol:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

İçim kıpır kıpr beklediğimin ötesinde bir anıt yapı resmen herşey muazzam Türkiyede tartışmasız en iyi.
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

çatının ne kaldırılması, ne uzun oluğu ne kısa oluğu ne semeri ne uzun membranı ne kedi yolu hiçbiri bekletmedi kanser etmedi şu şeffaflar bizi yedi bitirdi ama onlarda artık sabah bitiyor :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: cidden doğru bi lafmış stad inşaatının  %50'si çatıdır diye çok doğru  :biggrinking:

Şaka maka kaç ay oldu be. Az mı bekledik kaç santim kalktı çatı diye :))) az mı damacanalar girmedi o kalkan araya d

Çevrimdışı tangaz

iyiki Beşiktaşlıyım.

NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Şaka maka kaç ay oldu be. Az mı bekledik kaç santim kalktı çatı diye :))) az mı damacanalar girmedi o kalkan araya d
sonradan gelen semerlerde bayağı sıkmıştı bizi :) :D

İçim kıpır kıpr beklediğimin ötesinde bir anıt yapı resmen herşey muazzam Türkiyede tartışmasız en iyi.

Boğazın ortasına saray yaptık daha iyisi yok kardeşim.

Boğazın ortasına saray yaptık daha iyisi yok kardeşim.

Bugün artık BÜYÜK GÜN! İYİ GECELER BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI VE FORUM AHALİSİ :icool: :uyucam:

Çevrimdışı kryhrglu

sonradan gelen semerlerde bayağı sıkmıştı bizi :) :D
Pm'ye bakma şansınız varmı acaba bir soru sorucaktımda

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ooooo son baslık, 1000'de yerimizi alalım :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı tangaz

iyiki Beşiktaşlıyım.

Farkında olmadan 1000.sayfanın ilk mesajını ben atmışım anlamlı güzel yazmışım.

iyi geceler yatın uyuyun yarın büyük gün uykunuzu alıp kalkın  :bandit:

iyiki Beşiktaşlıyım.

Şaka maka 1000 sayfa oldu. İtiraf ediyorum 1000. Sayfanın ilk girdisini gözlüyordum 10 saniye içinde sağolsun @kutalmis.pinar ve @tangaz abimiz iki girdi yapmışlar sağolsunlar d d d d.

Ha bu arada @Efe 1000 sayfa olmadan stat biter diyordu o son şeffaf takılmadı bitmiş sayılmaz teknik olarak haberin olsun kardeşim d d

Şaka maka stat da bitti yarın sabah okulun salon futbolu turnuvası var erken kalkıcam saat 2 olmuş hadi iyi geceler Beşiktaş ahalisi.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tarihi gün geldii çattı be bitti ulan bitti be
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Özay

Bizim reklam panolarının ekranları aşırı iyi. Bildiğin yüksek çözünürlüklü efektleri gösteriyorlar. Diğer stadların panolarına bakın aşırı fark var.

Çevrimdışı Fikret

iyi geceler herkese,kartal yuvasının çıkartmış olduğu ve 11 nisan günü satışa çıkacak olan nostaljik formalar bütün kartal yuvalarında satılacak mı ? örneğin ben şuan karabükteyim.buradaki kartal yuvasından alabilecek miyim formayı ? teşekkürler.
Onu bir tek Karabük Kartal yuvası bilir. yani hali hazırda gelen ürün yoksa ne kadar bekleneceğini belki merkez biliyordur.
Valla stad ve Beşiktaş'taki ana kartal yuvalarında bile hangi formalar kaç adet olur görecez.
30 ve 40ları beğendim ben. Kalitesi-dokusuna ve üreticisine bakıp alabilirim. yani düzgünse en az 1 diyeyim. :lol:

twitter'da böyle diyor:
Nostalji formalarımız, 11 Nisan’dan itibaren Vodafone Arena ve tüm Türkiye’deki Kartal Yuvası mağazalarında!
https://twitter.com/bjkkartalyuvasi?lang=tr

Çevrimdışı OnizukaSensei

Uykum gelmiyor yahu :) Pek yazmam ama sürekli takip ediyorum. Acaba yeni bir fotoğraf gelir mi diye sürekli yeniliyorum sayfayı :D Harika oldu stadımız inşallah gitmekte en kısa zamanda nasip olur  :)

Çevrimdışı can1903

Tarihi gün 11.04.2016'dır. Haydi eyvallah. SON 1!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yusuf koca