Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

@ozankarakoc eline sağlık çok güzel olmuş... keşke quaresmanın biraz daha saçlı fotosunu koysaydın.. kafaya takar şimdi çingene  :D :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fikret

Kaldırırız demir telleri nasıl kaldırdık camlar da kalkarlar inanalım yeter @Fikret kardeşim.

Bir konudısı yapıp bugünlük forumla vedalasayım. Zamanında bizle Feda diye dalga geçen GS nin şu haline sevinsem mi, fener maçında bu kadroyla nasıl puan çıkaracaklar üzülsem mi bilemiyorum yemin ederim d d d.
arkadaş arasında dalgasını geçen geçsin de stadımızda pankart falan olmasın gs'ye karşı.
onların komidin muhabbeti tarihlerinde utanç olarak kalsın.

Çevrimdışı ozan062

evveett kale arkasındaki o beyaz direkler varya aslında aralarında cam var fakat biz ayırt edemiyoruz neden çnk

şeffaflar :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Aydınlatmaların hepsi ayarlanmış ve açılmış sanırım saha süper aydınlık gözüküyor :super: :super:

Çevrimdışı asyakartalı

maçtan önce kale arkalarından kapalıya geçmek için o tellerden rahatlıkla atlıyacak en az 100 kişi tanıyorum diyenler  :busted_cop:

Çevrimdışı gostung

az daha sana güle güle diyordum madem burdada işin yok diyecektim :D
@gostung  insan yazdıklarına biraz gülücük falan koyar insan gerçek sanıyor. :bandit:

abi isterse o led panolar yerine musamba olsun ben uyku uyuyamiyorum ilk defa bir haftasonu bitsin diye iple cekiyorum:)
okadar cok lanet olsunlu yaziklar olsunlu sey okuduk ki. geyik olsun diye yazdim:)

Çevrimdışı idil

Herkese güzel yorumlar için teşekkürler :) Nefesimle tezahüratlara destek veremeyeceğim ama, soyunma odasında bir futbolcuya minicik bir motivasyon katkım olursa daha ne isterim :)

İdil Hanım; o 4 çalışmanın yer alacağı duvarların, tribün girişlerinin arasındaki duvarlar olduğu ve bütün o alanı çevreleyeceği söylenmişti. Aslında 5 metreye 3 metre çalışmıştım, duvarlara komple giydirme yapılsın diye ama sanırım yetişmemiş... Ekteki gibi de bir fotoğraf var konum ile ilgili. Stada yaklaşık 12 bin kilometre uzakta olduğum için gidip bakamıyorum :) Yanlış bir yerden söz ediyorsam lütfen düzeltin.

Teşekkürler!

elinize sağlık en kısa zamanda stadı ziyaret etme şansınızın olması dileğiyle  :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

az daha sana güle güle diyordum madem burdada işin yok diyecektim :D
@gostung  insan yazdıklarına biraz gülücük falan koyar insan gerçek sanıyor. :bandit:
gercek olmadigina nasil inandin @Necmi abi  :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı YavuzK

Çevrimdışı fatihkmkc

Hello, it's me

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Emre Keşküş

Saat 18.00'de stada gittim stadın çevresinde olağanüstü bir çalışma vardı, fakat maç günü dahil stada giriş çıkışlara dikkat edelim hala çok eksik var. Çekebildiğim kadar fotoğraf çektim, birkaçını paylaşıyorum, diğerlerini @Necmi abiye özel mesajla göndereceğim.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı gostung

gercek olmadigina nasil inandin @Necmi abi  :biggrinking:

az kalsin ucuyormusum sanirim haberim yok :)

Çevrimdışı ZEKI

ısıklandirmada ayarlamalarda bitmis harika gorunuyor led panaller vs..

Çevrimdışı Samet_

Fileler müthiş ya tottenhamınki gibi aynı  :)

Çevrimdışı s4rc4stic