Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu Stadla karşılaştırdığımızda Bizim stadımız Daha azamtli sanki! Haksızmıyım.
aha, garamanlı buldum forumda..nöürünğğğ bizim oğlan

Çevrimdışı Fikret

Bu Stadla karşılaştırdığımızda Bizim stadımız Daha azamtli sanki! Haksızmıyım.
Tek eksiğimiz hidrolik portatif tribün.
Bazı konularda daha iyi sayılabiliriz.

Juventus az şampiyonlu görmedi bu stadyumda.

eski stadlarına göre kapasitesi daha düşüktü ama işlerine yaradı.

Çevrimdışı GD8

Antreman saat 20:00 de Bjktv de
Kanalımızda spiker söyledi ...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek eksiğimiz hidrolik portatif tribün.
Bazı konularda daha iyi sayılabiliriz.

Juventus az şampiyonlu görmedi bu stadyumda.

eski stadlarına göre kapasitesi daha düşüktü ama işlerine yaradı.

Belki ileride o da olabilir neden olmasın bu stat da mantıklı yapılabilecek ne varsa hepsini yapabiliriz. Juventusun stadındaki juventus armasi da çok güzel inşallah bizde  de olur aynısı. Onun dışında bizim kat düzeni daha güzel, cimler daha güzel, çatı daha güzel, ambıyans daha güzel bizimki çok daha iyi yani :)))

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fikret

başkan dedi ligtv de burası tiyatro alanı değil hoplayacaksın zıplayacaksın. otur yerinde diye bir şey yok dedi.

inşallah kale arkalarında kapalı üst de vs gelip oturayım maçımı izleyeyip diyecekler olmaz.
Maçı ayakta izlemeye eyw ama koltuklara çıkılmamalı.
Birde herkes yerine geçmeli diye düşünüyorum.
Kavga gürültü olmaması için dikkat edelim yerimize.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı berkotistis

Antrenman basına kapalı falan değil.  Bjk tv 20.00 da yayınlayacakmış. Muhabir dedi.

Çevrimdışı 1903efe

arkadaşlar bjk tv vermiyo şuan antremanı , kesin olarak vericekmi eminmiyiz ??

Çevrimdışı Fikret

Belki ileride o da olabilir neden olmasın bu stat da mantıklı yapılabilecek ne varsa hepsini yapabiliriz. Juventusun stadındaki juventus armasi da çok güzel inşallah bizde  de olur aynısı. Onun dışında bizim kat düzeni daha güzel, cimler daha güzel, çatı daha güzel, ambıyans daha güzel bizimki çok daha iyi yani :)))
Çatıda fark yok bence ama geri kalanda bende subjektif olacam Beşiktaş diyecem :lol:
Hidrolik portatif seneye olr belki.
Şu camları da kaldırabilirsek çok iyi olur.
Hepsi zamanla önce kazasız belasız bursa maçına gidelim de.

3 yıl oldu g.birliği maçında en son gaz yemiştim dolmabahçede beşiktaşta maçkada...
Bu sefer bir olay olmasa bari.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

arkadaşlar bjk tv vermiyo şuan antremanı , kesin olarak vericekmi eminmiyiz ??

Saat 20:00'da verecekmiş.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

Çatıda fark yok bence ama geri kalanda bende subjektif olacam Beşiktaş diyecemHidrolik portatif seneye olr belki.

3 yıl oldu g.birliği maçında en son gaz yemiştim dolmabahçede beşiktaşta maçkada...
valla bende bundan korkmuyor değilim. o gün nişanlımı getirdim yanımda birşey olmaz burda merak etme dedim 5 dakikaya olay çıktı dehşet şekilde biber gazı yedik telef olduk :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çatıda fark yok bence ama geri kalanda bende subjektif olacam Beşiktaş diyecem :lol:
Hidrolik portatif seneye olr belki.

Kaldırırız demir telleri nasıl kaldırdık camlar da kalkarlar inanalım yeter @Fikret kardeşim.

Bir konudısı yapıp bugünlük forumla vedalasayım. Zamanında bizle Feda diye dalga geçen GS nin şu haline sevinsem mi, fener maçında bu kadroyla nasıl puan çıkaracaklar üzülsem mi bilemiyorum yemin ederim d d d.

Çevrimdışı Sarp

Şu ledler sahaya felaket bir hava kattı!!
Birde yanlış mı gördüm reklam geçişlerinde en uçta kartal mı koymuşlar ?  :)

Çevrimdışı gostung

tam tur dönmesinden vazgeçtik tam kale arkasının ortasında bitti yarısı şimdi köşeye kadar sabit kıpırdamayan saçma sapan birşey olucak yeminle bütün tadım tuzum kaçtı bir kale arkaları bide bu hareketsiz reklam panoları  :s20: :bawling:

benim de bütün tadım tuzum kaçtı. 3 senedir bu led panoları bekliyorum. onlar kale arkasında bittikten sonra ne stadın ne şampiyonluğun anlamı var.
açılışa da gitmiyorum.. kapalı üst kombinem satılıktır. lanet olsun böyle stada. yazık.

Çevrimdışı MUTE

Beşiktaşlı futbolcular saat 20.00'de Vodafone Arena'ya çıkıyor. İdman BJK TV'den canlı olarak yayınlanacak.