Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470386 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

inşallah bende korkmaya başladım yarında takılmazsa olmazsa  :bawling: :bawling:
Birisi yanlış hatırlamıyorsam reklam panoları için reklam verildi onun için ledler yetişecek demişti. Ben ona güveniyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

arkadaşlar 15 sayfa okuyarak geldim.iki konuya takılmışız.
1-kale arkası tel örgüler:onlar tel örgü değil file.bunun yapılma sebebi güvenlik ama sahaya biri girmesin bir şey atılmasın güvenliği değil.taraftar güvenliği.taraftarı gelen sert toplardan koruma amaçlı yapılıyor.
2-vodafone reklamları:yav kusura bakmayın ama bu parayı veren firma istediği yere reklamını asar.10 çeşit sponsor alıp her yere farklı amblemler koydurup stadı formula 1 pilotu tulumuna çevirmektense tek sponsor ile bütünlük sağlanmış durumda.gayette karizmatik duruyor adamların logolarıda isimleride.

birde akşama antrenmanı sahada olacak,bilginize.

Çoğu taraftar farkında değil ama bu koyulaştırdığım yer çok önemli aslında. Şu an statta Vodafone yazan her yer reklam alanıdır, oralarda Vodafone yazmasa başka bir firmanın ismi yazacak. Bence bir bütünlük olması çok daha şık.

İkincisi tel örgü, cam, file vs. bunlar stadın temelinde yok. Bursa maçında denenir, beğenilmez ve tepki alırsa değiştirilmesi 3 gün. Yok stadın içine ettiler, yok berbat oldu, stat çöp oldu... Abartmayın.

Üçüncüsü birkaç sayfa geride Vodafone'un verdiği paralar 2-3 sene sonra komik kalacak diyen arkadaşlar vardı. Şu an Bundesliga'da bile sponsorlardan bizim kadar para alan bir takım yok. Buna ek olarak iş alemindeki herkes bilir ki uzun dönemli sözleşmeler her zaman kısa dönemlilerden daha mantıklıdır. Allah korusun, 3 sene sonra GS gibi orta sıralara oynamayacağımızın garantisi yok, böyle bir durumda Vodafone'un verdiği paranın çeyreğini alamazsın sponsorlardan. Rakipler senelerce forma önüne sponsor bulamadı. Hala THY, Ülker, Türk Telekom gibi devlet destekli firmalardan besleniyorlar.

Vodafone'a şükredin demiyorum, daha iyisini istemek her zaman hakkımız. Ama realiteden uzaklaşmamak lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Al bende de o kadar! Tiklamayla para kazanmayi dusunen renkliler gibi olmak istiyor bu genc arkadaslar. Kac kere gordunuz tvlerde donsun boyle harika reklamlari. Elbette Vodafone kazaniyor ancak Besiktas'ta buyuyor bu sayede. TV'de donen reklamlari kac cocuk ic cekerek gormustur bir dusunun. Kac yeni kan kazanmistir Besiktas. Ulker biskuvi reklamlari olsaydi cok daha iyi olacakti sizin icin sanirim.

+1903

Reklamlarda hep klübün en büyük unsuru olan taraftar ve geçmişimize dönük objeler var. Harika işler ortaya çıkarılmışken takım şampiyonluğa giderken sponsor tartışması çok uzadı. İnşallah @FARUK güncel diye gelir hemen :D

Çevrimdışı Kemal

Ulan vodafone git birazda gücünü Aziz Yıldırım da kullan , lobilerini kes , telefonlarını dinle tape şeklinde piyasaya pompala, ensesine kırmızı nokta amblem bas da biraz işe yara :)

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Stat çevresi acayip kalabalik, ozellikle eski acik arkasi ve numarali tarafinda çok sayida işçi var, bir o kadar da çalışma izleyen taraftar, maç günü gibi, formasini giyen çoluk çocuk gelmis, eski açik arkasinda ortaligi toparlamaya baslamislar , bir kepce insaat artiklarini bir kamyona yukluyordu, numarali tarafi ve kapali kisminda taş döşeme çalışmalari devam ediyor. Yeni açik kismina gidemedim maalesef, vaktim kısıtlıydı. Bir de kartal yuvasina urun gelmeye baslamis.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone olmasa su an eski stadimizda oynuyorduk beyler.. Ya da kazlicesmede

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

@sozkul  moderasyon aldığında hiç bir mesajı yönetici denetiminden geçmeden sisteme düşmez sizler göremezsiniz.

Çevrimdışı Ozzie

Mesela çatı için her 2 tarafa vodafone yazmak abesliktir..Bi tarafa Vodafone diğer tarafa arena yazarsın yada bir tarafa vodafone ve amblemi diğer tarafa Beşiktaş yazıp yanına da amblemini koyarsın 2güç birlikte gibi gösterirsin..Ama şuan turist biri stadın dışında olsa stadın Beşiktaşa ait olduğunu bile anlamaz.Neyse çatı oldu artık tamamda şu dışarıya ve kedi yollarına bi Arma koyun arkadaş lütfen ya..
ŞAMPİYON KARTAL YAZDIRACAĞIZ

Çevrimdışı kutalmis.pinar

yanliz cevre duzenlemesinde ne yardirdilar be kufekicilerde iyi yardirdi
eski açığa bayağı önem vermişler belli orda bugün çok iyi ilerleme oldu ki daha gecede çalışılıcak.Sabah biterse şaşırmam :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonu tekrar gözden geçirilir diye düşünüyorum ama ne gerek vardı yani şimdi böyle birşeye.
İşte atalar boşa dememişler acele işe şeytan karışır diye. Son günlerde beğenmediğimiz her şey zamanla yarıştığımız için yapılmak zorunda. Beğenmeme gibi bir lüksümüz yok çünkü yetişmesi lazım. Ama sene sonu bunlar değiştirilecektir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çok kalabalık ekiple çalışıldığındanda olabilir bugün bayağı yol katedildi eski açık çevre düzenlemesinde :ok:

Çevrimdışı ibrahimktkc

Açık kalan kolonlar da küfeki ile kaplanıyor...

Çevrimdışı Necmi

abi izlendim mi fişlendim mi bende anlamadım o yüzden hiç cevap vermeyim ben buna.. :)
izlenmiyorsunda fişlenmedinde avatarın uygun değildi kaldırana kadar moderasyona alındın
bu nedenle moderasyona alınanın mesajları onaylanmaz ama biz görürüz. avatarının değişmesinden sonra seni normale döndürmüşler.
kimseyi fişlemeyiz izlenmenin amacı bak yanlış yoldan gidiyorsun doğru yola gir demek.
devam ettiğinde moderasyon gelir. gene ısrarda no post :D  @nusretaslanturk

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Açık kalan kolonlar da küfeki ile kaplanıyor...
siteye ilk üye olduğumda bilgisizlikten hep soruyordum kolonların ön yüzü niye küfekisiz diye :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı koray1903

bir GSM şirketinin reklamlarında tüylerinizin diken diken olacağını düşür müydünüz hiç? ben düşünmezdim. susun la artık vodafone a çamur atıp durmayın. atanlara da kimse cevap vermesin abi. zevkle takip ettiğim foruma artık her girdiğimde moralim bozuluyo. YETER!!!

Çevrimdışı ahmetx

Yedek kulübelerinde hiçbir şey yazmasın diyordum ama siyah üzerine beyaz vodafone yazısı kırmızı logosu çok yakışmış . :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

vip ve 1903 tribünündeki biletler de tükenmiş :ishock:
ordan da rahat 500 bin tlyi askin para gelmistir iyi para kazandi 10 gun kulup mac gunu satislarda iyi olursa kisa sureli borclar kapanmis olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SuperBJK

:ssss: Vodafone candır. Yönetim takmazsa biz takacağız o armayı. Kaç para huleyn bir tabela.  :money:

Çevrimdışı BabaEren

Anladığım kadarıyla Vodafone karşı şiddetli bir reaksiyon var. Nedeni Logoları, öncelikle Vodafone Dünyanın en büyük telekominikasyon firmalarından biri belkide birincisi. Bir İngiliz firması. Yani Futbol'un beşiği olan ülkenin firması. Bu şirketin Dünyanın dört bir yanında yatırımları var. Tabii sponsorluklarıda var. Dünya çapında bilinen bir firma. Bu firma muhtemelen en büyük sponsorluk antlaşmasını bizimle yaptı. Eğri oturalım doğru konuşalım BİZİM İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BAŞKASI YOK. Lakin Beşiktaş'ımızda Dünya için ne bir Mancester United,ne Arsenal,ne Barcelona, Real Madrid, Bayer Munih,Milan değil hatta Lazio, Porto,Bruges,Anderleth bile değiliz henüz. Tanınmıyoruz!! Bu sponsorluk en tanınan kulüpler seviyesine çıkartmak için yapılan bir Proje. Buna taraftar olarak taş koymayalım. Uyanık olalım aslolan Beşiktaş'ın çıkarları. Çıkarlarımız neyi gerektiriyorsa yapılmalıdır.

Çevrimdışı empisayn

atlandı sanırım ama bir daha sorayım .

Antremana taraftar alınacak mı kısa bir süre de olsa *
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar sadece file olursa kapılar nasıl yapılıyor örnek paylaşabilir misiniz?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Aykan19o3

Bakın Bayern'in ismi ya da logosu var mı ortalıkta?

Çok ufak noktalara takılıyorsunuz ki ileride düzenlemeler yapılacaktır zaten.