Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fikret

Ben çatıya yeni açık üstüne ve kapalı üzeri kedi yolları arasındaki boşluk olan yere tam ortaya 2 amblem koyulur kulüp arası diyordum ama hiç umudum yok artık
Kamuoyunu oluşturacaz koyduracaz.

Bu arada antremana taraftar alınacak mı acaba?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

ag cekmisler bide tel cam koyuyorlar batirdilar gibalde kale arkalarini :steamed:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Ya arkadaş yapmasınlar koymasinlar demiyoruz bizimde armamiz olsun diyoruz . Kedi yollarının ortasına neden konulmadi daha kulüp amblemi boşluk olan yere . Orayada kırmızı nokta gelirse alın burdan yakın
Tepeye konacak dendi.. Yetismemis olabilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ayberk

Vodafone logolarından rahatsız olanları bunlar da rahatsız ediyor mu?

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Stadımız yarın açılıyor ve ŞAMPİYONLUĞA odaklanmak gerekirken orda vodafone varmış şurda amblem varmıs tartışmaları uzayıp gitmesin. Beşiktaş çıkıp BEŞİKTAŞ gibi oynasın. Artık tek isteğimiz ŞAMPİYONLUK. Ayrıca bencede kale arkasında hem cam hem ağ olmayacaktır farklı bir durum olabilir bekleyip görücez birde bilmediğim için soruyorum o ağın kareografi ile bir alakası olabilirmi ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

antrenman saat 20:00da yani fenerle aynı anda baslıcak:D sanıyorum ligtvden kimse vermez dolayısıyla kendi kanalımızda izleriz tahminim tabii basına acık olursa
açık açık bjk tvde yayınlanacak :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cursedofdragon

antrenman saat 20:00da yani fenerle aynı anda baslıcak:D sanıyorum ligtvden kimse vermez dolayısıyla kendi kanalımızda izleriz tahminim tabii basına acık olursa

BJK TV verecek antremanı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

ag cekmisler bide tel cam koyuyorlar batirdilar gibalde kale arkalarini :steamed:
Büyük ihtimalle taraftar isyan bayrağını çekince düzeltecekler :tabe: Zamanla yarıştıklarından şimdilik elden bir şey gelmiyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca hem ağ ve hem de cam koyma işini gerçekten kim düşündü çok merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı remiles

stadın ana renkleri siyah, beyaz, gri ve tabii ki çimin rengi yeşil. yedek kulübesine o kadar büyük ve kırmızı bir yazı gelince kötü durmuş. siyah, beyaz ve gri karışımı bir logo yapmaları gerek oraya. ve biraz daha küçük.

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaş Antremanı bugün saat 19:03'te BJK TV'den naklen yayınlanacak arkadaşlar.

Süper :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Aynen kanka

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı smhkcr

Kardeşim marka yaratmıyor adamlar. Zaten Vodafone devasa bir marka : )))

Vodafone Manchester United' ın en efsane zamanında sponsoru idi ve kendileri sözleşmelerini 2 yıl erken feshettiler : ) Champions League sponsorlarından olmak için... Bırak markalarını istedikleri yere konumlandırsınlar  : ))))

Bu kadar Beşiktaşlıyı rahatsız ederek mi marka yaratılır?
Açtık baktık Emirates'e.

Çatıda hayvani bir reklam zaten yok.
Dışarıdaki her reklamın yanında arsenalli oyuncu fotosu yada amblem var. Reklam boyutları amblem ve fotoğraflardan küçük.

Bizde her tarafta vodafone yazıyor.
Vodafone siyah-beyaz dolu yerlere dahi inatla kırmızı logo koyuyor.

Bunun adı çirkinliktir.
Sadece ben değil çok kişi rahatsız. Bu kafayla markayı daha iyi yere konumlandıramazsın.

Ayrıyeten burada tepkiyi gösterdikçe düzeliyor bazı şeyler.
Yapmaları gereken belli. Her teklamın yanında Beşiktaşla ilgili birşey olmalı. Bu stad billboard değil. Beşiktaşın yanındayız mesajı Beşiktaş adı kullanılmadan verilmez.

Son kulübe vs reklamları tepki çekti, çekecek. O yazı artı değil eksi yazacak hanelerine.

Çevrimdışı ilhancelebi

Fenalık geldi Vodafone takıntınızdan. Siz verseydiniz 150 Milyon doları, her yere logo koysaydınız. Hafriyattan beri saçma sapan yorumlar okumaktan bıktım, Allah' tan mabet bitti....
Al bende de o kadar! Tiklamayla para kazanmayi dusunen renkliler gibi olmak istiyor bu genc arkadaslar. Kac kere gordunuz tvlerde donsun boyle harika reklamlari. Elbette Vodafone kazaniyor ancak Besiktas'ta buyuyor bu sayede. TV'de donen reklamlari kac cocuk ic cekerek gormustur bir dusunun. Kac yeni kan kazanmistir Besiktas. Ulker biskuvi reklamlari olsaydi cok daha iyi olacakti sizin icin sanirim.

Çevrimdışı Gürcan

Suandan itibaren yapcak bisey yok. Bu sezon insallah sampiyon olalim kutlamalar bitsin yeni sezona kadar gerekli duzenlemeler yapilacagi inancini tasimaktayim. Super dedigimiz yerler var son dönemeçte batirdigimiz yerler var bence insallah yazin duzelir

Çevrimdışı Efe

yanliz cevre duzenlemesinde ne yardirdilar be kufekicilerde iyi yardirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca hem ağ ve hem de cam koyma işini gerçekten kim düşündü çok merak ediyorum.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir deyip ikisini de yapmışlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı empisayn

taraftar alınacak mı akşam antremana ?

turnikelerin önünde beklemeye çıkıcam varsa şuan :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu led panolar böyle kalmaz herhalde.
inşallah bende korkmaya başladım yarında takılmazsa olmazsa  :bawling: :bawling:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kemal

Başkan bugün kapalı kedi yolu üzerine tam ortaya kulüp armasini koymalı bugün

Çevrimdışı ERAYHAN

abi benim için sorun vodafone logosu değil beşiktaş logosu(arması) vodafonun zaten hakkı kendi logosunu koymak okadar para reklam ona itirazım yok tek sorun bizim yönetim bjk armalarını neden koymadı hala.

Çevrimdışı Tolga

En kötü karar kararsızlıktan iyidir deyip ikisini de yapmışlar.
Sezon sonu tekrar gözden geçirilir diye düşünüyorum ama ne gerek vardı yani şimdi böyle birşeye.

Çevrimdışı Necmi

İzlenmek ve moderasyona alınmak arasından ne fark var, izlenirken  seni izliyorum hareketlerine dikkat et diye bir mesaj mı geliyor.
@sozkul  bunun sizlerle ilgisi yok size görünmüyor zaten genelde renkli olduğundan şüphelendiğimiz
yada forumu trolleme amacı taşıdığına inandığımız ve karaborsa vs gibi amaçlar taşıdığına inandığımız insanları izlemeye alırız buda bir yöneticinin dikkatini çektiyse diğer yöneticilerde bu kişiye dikkat etsin demek içindir. Birde bir kişi çok küfürlü konuşuyor yada forumun diğer üyelerine sarıyorsa izlemeye alıyoruz devam ederse duruma göre moderasyon no post yada vahim durumsa ihraç gelir.
Forumun sağlıklı yürümesi için gerekli bir durum bu bunuda bir tek yöneticiler dışında izlenen kişi bilir. izlerken rencide etmeyiz sonuçta yanılabilirizde.