Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir

vip ve 1903 tribünündeki biletler de tükenmiş :ishock:

Çevrimdışı Kemal

Maça gidenlerin ensesinede geçici dövme vodafone amblemi yaparlarsa hiç sasirmam .

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@tangaz abi senin dediğin gibi 2 gün bile önce başlasalar şuan taşları cilalıyorlardı olsun yine bence yetişecek pazartesiye :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cursedofdragon

ya millet şunu anlamamış halen biz burda neden ağ koyuldu neden cam oldu demiyoruz neden aynı anda 2 si oldu diyoruz.

Normal'de 1 tane olur ya tel örgü koyarsın biz tel örgü yerine cam yaptık bu file neye gerek illa koyulacaksa üst kata koyulabilirdi millet aşağıya uçmasın diye.

2 metre cam yapıldı ya 2 metre onun önüne file çekildi.

20 milyon TL'lik müthiş bir güvenlik sistemi yapıyoruz hatta hiç koymamız bile gerekiyor inşallah bu hatalarından vazgeçerler.

Çevrimdışı eagleizm

Vodafone Red Lounge alani derken  :alala:
Bu alanlarin isim hakkını ayrıca pazarlamayacakmıydık?Yeni bir anlaşma yaptığımız da sanmıyorum  :by2:
Arkadaşlar bu nereye Vodafone yazılmışla aynı şey değil.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çevrimdışı sallapati

Ya arkadas bu klubun formasinda colaturka milangaz lar yaziyordu.. Vodafone heryerde yazabilir sorun yok.. Adamlar simdiye kadar belki tvye 50-100 milyon liralik reklam verdiler Besiktasla ilgili..daha once hicbir kurum boyle birseye cesaret edemedi.. Ulker 3 takima sponsor oldu..avea keza oyle.. Ttnet 3 klube..  3 buyuklerden 1ine sponsor olup tvlerde bangir bangir bu takimin propagandasini yapmak her babayigidin harci degil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milletin tepkisi onları tel örgü gibi algıladığı için değil. Hem siyah file hem 2 metre kale arkasına cam koymak gibi saçma sapan bir duruma. Asıl sen burada herkesin gayet haklı olduğu bir tartışmayı @kutalmis.pinar  'in üstüne yıkmaya çalışıyorsun. Adam onları yanlış görmüş olabilir ama herşeyin bir üslubu var bu şekilde elestiremezsin.
sağolda konu kapandı artık :) :)

Çevrimdışı Mustafa UZUN

1 saat önce atılan soyunma odası fotoğrafı

ben ilk başta bazı üyelere karşı beğendim demiiştim soyunma odasını ama aşırı sade olmuş maça 2 gün var ne incelik yapılabilir ki :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Fikret

İşte benim lafım bunlara....
Sanırım "Marka nasıl yaratılır?" üzerine seminer düzenleyen bir arkadaş.... Ve Avrupa' da yaşıyor. Bütün statlara da girip çıkmış tahminen : )) Ama ifadeler çok irite edici !!! Y
Bu kadar Beşiktaşlıyı rahatsız ederek mi marka yaratılır?
Açtık baktık Emirates'e.

Çatıda hayvani bir reklam zaten yok.
Dışarıdaki her reklamın yanında arsenalli oyuncu fotosu yada amblem var. Reklam boyutları amblem ve fotoğraflardan küçük.

Bizde her tarafta vodafone yazıyor.
Vodafone siyah-beyaz dolu yerlere dahi inatla kırmızı logo koyuyor.

Bunun adı çirkinliktir.
Sadece ben değil çok kişi rahatsız. Bu kafayla markayı daha iyi yere konumlandıramazsın.

Ayrıyeten burada tepkiyi gösterdikçe düzeliyor bazı şeyler.
Yapmaları gereken belli. Her teklamın yanında Beşiktaşla ilgili birşey olmalı. Bu stad billboard değil. Beşiktaşın yanındayız mesajı Beşiktaş adı kullanılmadan verilmez.

Son kulübe vs reklamları tepki çekti, çekecek. O yazı artı değil eksi yazacak hanelerine.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Beyler stad açılıyor yahu stad !!!
Anlamsız tartışmalar,gerilim,sponsora yüklenmeler...ne gerek var.Sakin olun.

Kazasız belasız açıverelim stadımızı ,coşkumuzu yaşayalım. Sonrasında elbet istediğimiz düzeltmeleri yaparız.
Özellikle başkanın stad üzerine nasıl titrediğini görüyoruz.Ben rahatım şahsen :) Sadece sabır :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Ya arkadas bu klubun formasinda colaturka milangaz lar yaziyordu.. Vodafone heryerde yazabilir sorun yok.. Adamlar simdiye kadar belki tvye 50-100 milyon liralik reklam verdiler Besiktasla ilgili..daha once hicbir kurum boyle birseye cesaret edemedi.. Ulker 3 takima sponsor oldu..avea keza oyle.. Ttnet 3 klube..  3 buyuklerden 1ine sponsor olup tvlerde bangir bangir bu takimin propagandasini yapmak her babayigidin harci degil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş yapmasınlar koymasinlar demiyoruz bizimde armamiz olsun diyoruz . Kedi yollarının ortasına neden konulmadi daha kulüp amblemi boşluk olan yere . Orayada kırmızı nokta gelirse alın burdan yakın

Çevrimdışı attila_metu

Yedek kulubelerinin ustundeki vodafone yazisi benim cok hosuma gitti.
Stadda begenmedigim tek uygulama kale arkalarinda ag varken cam korkuluklar konmasi.
Bir de dunyada suana kadar kale arkalari yarim reklam panosu gormus olmasam da yavasta endiselenmeye basladim. Bilemiyorum belki son gun halledeceklerdir. Cunku hizli bir islemdi.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çevrimdışı smhkcr

:claps: :claps: :claps: :claps:

Adam farkında değil ki Olimpiyat Stadı' nda kulübelerin arkasında 2 senedir aynı şey var. Eleştirecek işte, yazı olsun...

Aynen katılıyorum, sayfalarca aynı muhabbet. Hem deniyor ki Türkiye'de yapılan en iyi sponsor anlaşması ondan sonra da deniyor ki her yerde Vodafone yazısı var. Yahu verilen parayı falan geçtim adamlar tabiki de stadın içinde kendi reklamlarını yapacaklar. Zaten stat içinde reklamlarını yapabilecekleri iki yer vardı ikisine de koymuşlar. Bunda bu kadar şaşırılacak ne var anlamıyorum. Ayrıca proje daha maket aşamasındayken de herkes önceden o amblenlerin nerelere geleceğini biliyordu. Şimdi niye bu kadar uç tepkiler veriliyor?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gorgaze

Yarım saat önce.Vodafone cep merkezi bayii ve son sürat taş dizim çevre düzenlemesi :icool: :D

tarihi kulenin yanındaki prekast izleri kapatılıyor  :halay: 
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Antremanı bugün saat 19:03'te BJK TV'den naklen yayınlanacak arkadaşlar.

Çevrimdışı Fikret

ya millet şunu anlamamış halen biz burda neden ağ koyuldu neden cam oldu demiyoruz neden aynı anda 2 si oldu diyoruz.

Normal'de 1 tane olur ya tel örgü koyarsın biz tel örgü yerine cam yaptık bu file neye gerek illa koyulacaksa üst kata koyulabilirdi millet aşağıya uçmasın diye.

2 metre cam yapıldı ya 2 metre onun önüne file çekildi.

20 milyon TL'lik müthiş bir güvenlik sistemi yapıyoruz hatta hiç koymamız bile gerekiyor inşallah bu hatalarından vazgeçerler.
Bırakın hocam takmayın.

Bazısı burada kraldan çok kralcı.
Biz tepkimizi koyarken: " daha mı iyi bileceksiniz yea"
Tepkimiz sonrası yanlış düzeltilince: "boşuna laf ettiniz"

Bunun içinde imza kampanyası oluşturalım, sosyal medyada yazalım düzeltilir.
Vodafone a da uyarıda bulunmak gerekli. Reklamını Beşiktaş ismi yada logosuyla bütünleştirmeli.

İlk maça olmaz ama sonrasında bunları sağlayacaz. Buradaki kraldan çok kralcıları boşverin. Hakaret küçükseme falan takılmayın.

Çevrimdışı Kemal

Ben çatıya yeni açık üstüne ve kapalı üzeri kedi yolları arasındaki boşluk olan yere tam ortaya 2 amblem koyulur kulüp arası diyordum ama hiç umudum yok artık

Çevrimdışı Ozzie

Ya birader iyi ki bi sponsporluk anlaşması yaptık oldu olacak klübün ismi vodafonespor olsun armamıza da vodafone logosu ekletelim? Bu ne yahu ülker de fenerbahçe ile yaptı 90M luk anlaşma ama sadece isim hakkı değişti ülker tadı oldu her tarafa reklam yapmadılar.Ayrıca o yedek klübesi ne öyle ya ön tarafta 1metreden anca görülecek küçücük bi armamız var arkasında görmemiş gibi kocaman vodafone yazmışlar.YETER GINA GELDİ :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
ŞAMPİYON KARTAL YAZDIRACAĞIZ

Çevrimdışı ozan062

antrenman saat 20:00da yani fenerle aynı anda baslıcak:D sanıyorum ligtvden kimse vermez dolayısıyla kendi kanalımızda izleriz tahminim tabii basına acık olursa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...