Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SilverArrows

Yarın açılışta da antrenman yaptırabilirler. Oyuncularda orada olacak çünkü.

Çevrimdışı iasonion

birşey sorucam bu tribün ayrımlarındaki yerler neden tek katlı değil üstlerinden atlıyıcak halimiz yok zaten tek katlı cam yapsalardı keske, birde su kale arkalarındaki demir kapılar cam olsaydı , stad ayrıntılarla güzeldir , kaba inşaatta iyi gittik ayrıntılarda bocalıyıyoruz.

Erayhan yasin kucuk herhalde sen hic Inonu'de maca gelmedin :D

Ben soyleyim, bunun iki kati yukseklikte sivri demirliydi Inonu'de tribun aralari, ona ragmen otoban gibiydi..
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı ahmetozgurak

http://www.youtube.com/watch?v=i2vpFH7Lc0g&feature=youtu.be

video hızını 0.5 yapın giriş müziği budur işte.az biraz senfonik davullar güçlü vursun.başta çalan sanırım gayda.işte bu olum yaaaaa
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Antrenman için küçük kaleler ve  zemin şeklinin mükemmelliği :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ERAYHAN

Erayhan yasin kucuk herhalde sen hic Inonu'de maca gelmedin :D

Ben soyleyim, bunun iki kati yukseklikte sivri demirliydi Inonu'de tribun aralari, ona ragmen otoban gibiydi..
aynen abi nasip olmadı bana :) tek kat yapıp polis koysalar aralara o olmazmı?

Çevrimdışı cadavra

aynen başka bi amacı olamaz getirmelerinin :halay: :halay: bu arada belalın şeffaf bitiyor son 3 akşam bitecek @cadavra  :D
paramı hazır ettim sadaka verecem valla bitsinde şu çatı bıktık usandık 2 gun sonra stad acılacak çatıda hala mebran sayıyıoruz gecen sene nisan ayında kaba inşaat bitti öyle bi şey ki aradan 1 yıl geçti stadı acıcaz hala tam tamamlanmadı yahu.

Çevrimdışı Efe

çatida yapistirma islemide tum hiziyla suruyor çevre düzenlemesi tüm hiziyla suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

paramı hazır ettim sadaka verecem valla bitsinde şu çatı bıktık usandık 2 gun sonra stad acılacak çatıda hala mebran sayıyıoruz gecen sene nisan ayında kaba inşaat bitti öyle bi şey ki aradan 1 yıl geçti stadı acıcaz hala tam tamamlanmadı yahu.
  :kop: :kop: :kop: 1 sene çatı 1 ayda şeffaf kanser etti  :lol: :lol:

Çevrimdışı heart

çatida yapistirma islemide tum hiziyla suruyor çevre düzenlemesi tüm hiziyla suruyor

abi kale arkalarında ki demirlere ne diyorsun?
başında beri file dendi şimdi neden böyle yapılıyor ?  :s20:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Ilk yazilan Vodafone da e harfi düzgün olmamis. e nin sonu kesilmis, yirtilmis veya kirismis

Çevrimdışı heart

abi kale arkalarında ki teller hakkında ne düşünüyorsun ?
başından beri file olacak denildi şimdi tel çekiyorlar.  :s20:

eski açıkta olağanüstü çalışma ilan edilmiş orda bayağı ilerleme var takım otobüsünün gireceği tünel hazırlanıyor hızlı ve verimli gidiyor çevre düzenlemesi :biggrinking: :biggrinking:

Ilk yazilan Vodafone da e harfi düzgün olmamis. e nin sonu kesilmis, yirtilmis veya kirismis
hiç dikkat etmedim ama büyük bir sorunda teşkil etmiyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

abi kale arkalarında ki demirlere ne diyorsun?
başında beri file dendi şimdi neden böyle yapılıyor ?  :s20:
gecen sayfalarda soyledim rezil ettiler kale arkalarini en on 5 sîra bloke mac galan seyredilmez çagdisi uygulama 20 milyon tl guvenlik sistemi yapilmis ama hala tel cam vs ile seyir zevki kisitlaniyor inonude kale arkalari bazi bolumlerde cok daha yakindi ve onunde hic bisey yoktu bu nasi lbi zihniyet  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

geçenlerde yine sordum sanada cevap alamadım veya verdiysende göremedim bu yapıştırma dediğin suyun oluklara gıtmesını saglayan kar yagıdıgında eriten parcalar mı ?

Çevrimdışı Efe

geçenlerde yine sordum sanada cevap alamadım veya verdiysende göremedim bu yapıştırma dediğin suyun oluklara gıtmesını saglayan kar yagıdıgında eriten parcalar mı ?
bence duz kesilmis mebran parcalari yanlara yapistiriliriliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bertanb

Burada stad açılıyor arkadaş,stadın keyfine sürmek varken
burada siyaset yapan (buarada çok ağır kelime kullanacağım ama foruma saygısızlık olmasın diye içimden okuyorum)
BEŞİKTAŞ taraftarında sağcı kadar solcu var solcu kadar sağ görüşlü var
İktidarı seven kadar sevmeyen var sevmeyen kadar seven var
her insan senin sevdiğini sevecek diye bi kural yok
yeter kesin artık siyasi megolamanlığı
aslolan BEŞİKTAŞ sa BEŞİLTAŞ lı gibi davranın her kesime saygılı olun
başlatmayın siyasetinize!!!!! :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

:claps: :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Rache

Ben mi yanlış görüyorum çatıdaki sağ Vodafone yazısında E harfi diğer harflerle aynı hizada değil sol taraftaki E harfi ise ya kısa ya da yamuk. Siz be düşünüyorsunuz arkadaşlar

Çevrimdışı Popular Demand

Canlı yayın araçları falan hazır bayram yeri gibi stat çevresi. Maç günü gibi diyelim :)
          [img width=41

Çevrimdışı heart

gecen sayfalarda soyledim rezil ettiler kale arkalarini en on 5 sîra bloke mac galan seyredilmez çagdisi uygulama 20 milyon tl guvenlik sistemi yapilmis ama hala tel cam vs ile seyir zevki kisitlaniyor inonude kale arkalari bazi bolumlerde cok daha yakindi ve onunde hic bisey yoktu bu nasi lbi zihniyet  :bandit:

ah be niye böyle yaptılar ?
bulunduğum şehirden dolayı ne kombine alıyorum ne de maçlara geliyorum ama beni bile dertlendiriyor.
oradan kombinesi olan adamları düşünemiyorum bile.

hiç dikkat etmedim ama büyük bir sorunda teşkil etmiyor :bandit:

Sonucta hatali ve düzeltilmesi gerekiyor :)

Çevrimdışı ahmett.67

Ey büyük Beşiktaş taraftarı; Yeni stadımızda, eşyaya saygılı olalım, koltukları kırmayalım, lavobaları, kapıları derdest etmeyelim, küfür etmeyelim, sahaya atlamayalım, yenilince bile oyuncularımızı alkışlayalım, yuhlamayalım. Orada Onları kaybetmeyelim.Yarın o oyuncular yine lazım olacak.  Yönetime , futbolcuya sin kaflı  protesto etmeyelim, olaya kızsak da mizahi yaklaşalım. Sigara içmemeye özen gösterelim, bazen kale arkaları hariç, maç seyrederken ayağa kalkmamaya dikkat edelim (pozisyon gereği hariç), sarhoş stata girmeyelim, birbirimize dalmayalım, saygılı olalım, kendi koltuklarımıza oturmaya çalışalım... Aklıma ilk gelen bunlar. Ne dersiniz bunları yapabilir miyiz. :tabe:

Çevrimdışı tangaz

inönü ve sivri uçlu demir parmaklıdan bahsediliyor. söylenenler doğru. ama orada 20 milyonluk güvenlik sistemi yüz tanıma sistemi vbvb yoktu. böyle çağdışı ve çirkin ayırım materyallerine bence de gerek yoktu. basamak da duran adamı tespit ediyorsun da tribün değiştiren sahaya atlayanı mı tespit edemiyorsun muhteşem yüz tanıma sistemi sadece basamaktakilere duyarlı bir sistem galiba  :alala:

yüz tanıma + güvenlik sisteminin ne olduğunu @sallapati  iyi yakalamış.

bir de kızdığım nokta şu neden kale arkaları sadece ya her yere yap ya hiç yapma. ucuz bilet alan potansiyel suçlu ama maraton numaralı tribün değil. neden? çok para verdi koltuğu değerli o koltuğu kaybetmek istemeyeceği için sahaya girmez !!!

birde birileri hamaset yapıldı vbvb demiş eleştirisel mesajlarımız için. hamaset arapça bir kelime olup yiğitlik cesaret kahramanlık anlamları taşır. mecazi veya ikincil anlamlarını mesaj sahibinin mesajı için kullanıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Ey büyük Beşiktaş taraftarı; Yeni stadımızda, eşyaya saygılı olalım, koltukları kırmayalım, lavobaları, kapıları derdest etmeyelim, küfür etmeyelim, sahaya atlamayalım, yenilince bile oyuncularımızı alkışlayalım, yuhlamayalım. Orada Onları kaybetmeyelim.Yarın o oyuncular yine lazım olacak.  Yönetime , futbolcuya sin kaflı  protesto etmeyelim, olaya kızsak da mizahi yaklaşalım. Sigara içmemeye özen gösterelim, bazen kale arkaları hariç, maç seyrederken ayağa kalkmamaya dikkat edelim (pozisyon gereği hariç), sarhoş stata girmeyelim, birbirimize dalmayalım, saygılı olalım, kendi koltuklarımıza oturmaya çalışalım... Aklıma ilk gelen bunlar. Ne dersiniz bunları yapabilir miyiz. :tabe:
cık :) keske böyle olsa
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !