Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

senden benden aldığı vergilerle kaldırım yapmak bunu da son güne bırakmak mı emek??? stadı mühürlerken de eleştirdim kaldırımı geciktirirken de eleştiririm.

ankarada yaşayanlar bilirler, bizden asfalt parası isteniyor. daire başına 700-1500 TL arası bedeller tebliğ ediliyor ödemeyenlere icra geliyor bu ülkede. neyin emeği ???

o yüzden 3 tane kaldırım taşını son 3 güne bırakan kimse teşekkürü falan hak etmiyor...

çok yaşa topbaş şükranlarımı sunuyorum!!!

aynen @tangaz  abi.. biat kültürü almış yürümüş.. adamların görevi bu.. 120 milyon euroluk yatırım yapıyoruz.. bir zahmet 3-5 kaldırım , 3-5 ağaç koysunlar...

onu da Fikret Orman yapardı ama onların arazisi olduğu için dokunamıyor....

bu arada tribüne neden sportoto nun sponsor olduğunu söyleyim..Ordan gelecek para güvenlik sistemine harcandı... yani devlet sadece kendisine çatlak bir ses çıkmasın diye yatırım yaptı..

tam big brother evi oldu stat.. bundan hiç hoşnut değilim açıkçası.. Avrupada olsa güvenlik için derdim ama bizim ülkede malesef bizden olmayanın passolig ini bloklayalım mantığı üzerine kurulmuş...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fearlesspirate

Ben gopromuda,çıbığımıda nikon d90 ımuda  getiriyorum izmirden :)

Bende getirmeye karar verdim gibi :) ama cubuğa ses çıkarabilirler, biraz araştırdım örneğin konya stadında filan yasakmış haberiniz olsun

Çevrimdışı Efe

o kale arkaları tel örgü olursa vallahi çok üzülüm ben de gördüm şimdi 1 tane tel örgü takmışlar yapmayın ya :( sabah sabah üzdü
cagdisi ya o kapilar ne oyle gercekten bunlari kim yapitirdiysa stadin icine etti cok sinirliyim aslında dunden beri 20 milyonu çope atmisiz demekki paralar gitmis nasil olsa tellimiz var cekeriz demisler adamlara bak yali yaptik yali diyor baskan baskanim yalida deniz manzarasina tel orgu cekildigi nerde gorulmus kaldirin sunlari lutfen :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Malum sitede
abi sadece tribün merdivenlerinin sahaya çıktığı yerlere üstünde tel örgü olan kapılar takılıyor. baktım şimdi bende kapı sadece onlar geri kalan bölümlere cam takılacak..yerleştirilen çubukların belli zaten cam için dizayn edildiği çok bariz zaten, yan taraflarında mandalları var.

Çevrimdışı zayyef

Belediye yapması gerekeni geciktirerek, son güne bırakmıştır. Bunun için teşekkürü hak etmiyor bence.

Yalnız teşekkür etmek de kimseden bir şey eksiltmez. Teşekkür etmek sonuçta olumlu bir eylem. Bir zararı yok. Sonrasında tepki olarak yazılanlarsa hamasetten öteye gitmiyor.

Siyaseti hayatın bir parçası olarak görüyorsanız, siyasetinizi yapın. Ama siyaseti hamasetle karıştırmayın. Tepki olarak yazılanların hemen hepsi alaycı, küçümseyici, değersizleştirici, hasmane bir dille yazılmış çünkü.

Pozitif olalım arkadaşlar. Zor bir şey değil. Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda hiç değil. Neticede, Beşiktaş okyanusunda her çeşit insan var.

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar özellikle vlogger'lar aktif youtube kullanıcıları. Maça giderken şöyle güzel canlı yayın yapsanız semtten veya üsküdardan motora binerken başlayıp, önce semte ardından Ağaçlı yola ardından stada kadar. Stada gitme şansı olmayanlar için çok güzel olur.
valla kendim amator sekilde gün boyu fotoğraf video çekip paylasmayi düşünüyorum , umarim orda olmayanlara bi nebze o havayi yasatiriz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

tamam engel koyun ona da tamam ama lüten cam olsun ya, tel örgü olmasın  :bawling: juve kale arkaları cam.....

anlatamiyoruz ki adamlar dışarıya bakmiyor ille engel koyacaksan koy juvenin ki gibi ama onun 2 katindan fazla şuan konanlar bide telli kapi valla komedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

tamam engel koyun ona da tamam ama lüten cam olsun ya, tel örgü olmasın  :bawling: juve kale arkaları cam.....

yalnız juventusun APORLORLERİ de bizim taktıgımız hopörlörlere benzio aynısı herhalde ayrıca bizim stad mimari acıdan daha iyi bee 2.kat kısmı kötü duruyor bana göre.

foursquare
güneş tam tepeden vurduğu için şekiller az belli oluyor ama yinede güzel gözüküyor kare kare çim şekilleri :ok:

Çevrimdışı sallapati

cam da olmasın tel örgü de olmasın..  boydan boya görünmez file çekin yeterli.. adam fileyi yırtana kadar güvenlik müdahele eder zaten

yalnız juventusun APORLORLERİ de bizim taktıgımız hopörlörlere benzio aynısı herhalde ayrıca bizim stad mimari acıdan daha iyi bee 2.kat kısmı kötü duruyor bana göre.
Cidden yeni farkettim hoparlörler aynı :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre, bilet bulabildin mi?
Satışa çıkar çıkmaz abandim ama sistem almadı maalesef alamadım abi :bawling: :bawling:

Ama Maç günü sabah erken saatlerden itibaren Stad çevresinde olacağım maçı da Çarşı da izlerim..

Bu arada maça gidemeyip Biletini devretmek isteyen olursa talibim karaborsa olmadığı sürece Ücreti önemli değil...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

abi sadece tribün merdivenlerinin sahaya çıktığı yerlere üstünde tel örgü olan kapılar takılıyor. baktım şimdi bende kapı sadece onlar geri kalan bölümlere cam takılacak..yerleştirilen çubukların belli zaten cam için dizayn edildiği çok bariz zaten, yan taraflarında mandalları var.

inşallah!!! lütfen tel olmasın ya, lütfen!! hemen müdahele etmeliyiz aksi halde
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

aynen @tangaz  abi.. biat kültürü almış yürümüş.. adamların görevi bu.. 120 milyon euroluk yatırım yapıyoruz.. bir zahmet 3-5 kaldırım , 3-5 ağaç koysunlar...

onu da Fikret Orman yapardı ama onların arazisi olduğu için dokunamıyor....

bu arada tribüne neden sportoto nun sponsor olduğunu söyleyim..Ordan gelecek para güvenlik sistemine harcandı... yani devlet sadece kendisine çatlak bir ses çıkmasın diye yatırım yaptı..

tam big brother evi oldu stat.. bundan hiç hoşnut değilim açıkçası.. Avrupada olsa güvenlik için derdim ama bizim ülkede malesef bizden olmayanın passolig ini bloklayalım mantığı üzerine kurulmuş...

Aynen öyle özellikle tribün gruplarının gözlerini boyuyorlar.

Fikret Ormanın artık koltuğundan biraz kayıp merdivenlere basan insanların telefonuna mesaj gönderilmesi mevzusu bile bana göre acayip gereksiz ve insanları baskı altına almak için olduğunu düşünüyorum.

İnsanlar maçlara deşarj olmak için, Beşiktaşı desteklemek için, haftada bir kere de olsa bütün keşmekeşin içinden çıksınlar diye gidiyorlar. Sen orada onlara şöyle yapma böyle yapma, merdivene basma, birilerinin hoşuna gitmeyen tezahüratlar yapma dersen onları daha çok provoke etmiş olursun.

Tabiki küfürlü tezahürat olmasın bir dünya kadın var çocuk var orada. Tabiki küfürlü tezahürat yapan taraftara yaptırımlar olsun ceza verilsin ama sen 10 tane adam küfür ediyor diye bütün tribünü kapatıyorsan burada sıkıntı var.

Çok basit ya 10 tane karşı takım taraftarı yan yana bilet alsa 90 dakika küfür etse haftaya bütün tribün kapanıyor. Bu kadar aptalca bir sistem olabilir mi. Rant meselesine hiç girmiyorum bile.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 13:12:31 commandante ]

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı aşığımsana

Vodafone Arena'daki müsabakalar kapsamında da Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağı'ndan Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak. Trafik akımı Akaretler Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine verilmeyerek Süleyman Seba Caddesi'nden Bayıldım Caddesi'ne, stadyum arkasına yönlendirilecek.
Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesi'ne kadar trafiğe kapatılacak. Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesi'nden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine sevk edilecek
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Iskece_Kartali

buyrun resim bu tel örgü kapılar...

Kale direkleri niye cikarildi acaba bilen var mi? Daha dogrusu komple kaleler cikarilmis. Benim gozler mi bozuldu acaba?

Çevrimiçi COB

Ben güvenlik sisteminden aşiri derecede memnunum.  Stadimiz yokken bile küfür edip ceza aliyorduk. Birileri deşarj olacak diye fatura kulübe çikmamali.

Oraya içki içip ego tatmin etmek için değil, Adam gibi destek vermek için gelmeli taraftar. Özellikle bayan ve çocuk taraftarlarinin da bu sayede artacağini düşünüyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

sadece kapılara takılmış işte, tamamına yapacak olsalar herhangi bi sıra gözetmeden direk takarlar heralde,, sağda solda boşta yatan tel örgüde gözükmüyor..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

çagdisi görunutuyu stadmiza reva gorduler yazik gunah valla :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

evet statlar neredeyse aynı... juvede kat aralarında led yok bu bizde büyük artı, en begendiğim özelligi de cam detaylarıydı... bize de uygulandı çoğu o yüzden çok mutluyum... şu kale arkaları ve çıkış kapısı üzeri yerler de cam olsa tadından geçilmeyecek..

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar sadece kapılara tel örgü kondu.. diğer yerler cam olacak.. tel örgü sisteminden işaretlediğim kısımlar olmaz....camlar o işaretlenen yerlerdeki mandallardan sıkıştırılıp altlı üstü konacak.. nerden biliyosun derseniz inşaatçıyız o kadar da bilgimiz olsun...
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimiçi COB

Bu arada 3 tane şeffaf kalmiş. Bugün bitermi acaba?