Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483128 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Sergenyalcın

Geçen hafta bjk.org sitesi çatı için Işık oyunları montajı yapılıyor demişti galiba boş çıktı o haber

Çevrimdışı ozankarakoc

Reklamda var açılışa gelir mi acaba?  :)

Geçtiğimiz günlerde Vodafone Arena'nın iç mekanları için bazı büyük afişler tasarladım. Şu an baskıdalar... Sürpriz olsun, açılıştan sonra paylaşacağım ;) (Gerçi muhtemelen açılıştan önce biriniz mutlaka stada gidip fotoğrafını çekip buraya koyacaksınız ama, neyse! :))

Bir tanesinin ilk versiyonunda beyaz başlı bir kartal kullanmıştım arkaplanda... Kulüpten uyarı geldi, 'aman bu çok önemli, sakın beyaz başlı kullanmayın, bizim kartalımız siyah başlı, kara kartaldır' dediler :) 33 yıllık Beşiktaşlıyım, bunu bilmiyordum, kendimden çok utandım. Şimdi görüyorum ki reklam filmimizde bile o kartaldan var. Demek ki o kadar da büyük bir suç işlememişim heheh... Bilgilendireyim dedim, benim gibi bu konuda bilgisi olmayan sevgili kardeşlerimi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı nusretaslanturk

elfçe mellong yazıyor dost anlamına geliyor :D :D :D
:D :D moria gibi stad yaptık bogazın kenarında  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı memo

merhabalar, daha once sorulduysa kusura bakmayin - fotolarda eski acigin koselerinde gorunen beyaz silindir yapilarin ne oldugunu biliyor muyuz? bir ara dolmabahce tarafina heykel konulacagi konusuluyordu da, bunlarin icerisinden boyle bir surpriz cikar mi, yoksa bunlar sadece reklam panosu falan olarak mi kalacak  :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Geçtiğimiz günlerde Vodafone Arena'nın iç mekanları için bazı büyük afişler tasarladım. Şu an baskıdalar... Sürpriz olsun, açılıştan sonra paylaşacağım ;) (Gerçi muhtemelen açılıştan önce biriniz mutlaka stada gidip fotoğrafını çekip buraya koyacaksınız ama, neyse! :))

Bir tanesinin ilk versiyonunda beyaz başlı bir kartal kullanmıştım arkaplanda... Kulüpten uyarı geldi, 'aman bu çok önemli, sakın beyaz başlı kullanmayın, bizim kartalımız siyah başlı, kara kartaldır' dediler :) 33 yıllık Beşiktaşlıyım, bunu bilmiyordum, kendimden çok utandım. Şimdi görüyorum ki reklam filmimizde bile o kartaldan var. Demek ki o kadar da büyük bir suç işlememişim heheh... Bilgilendireyim dedim, benim gibi bu konuda bilgisi olmayan sevgili kardeşlerimi...

bu konuyu geçenlerde bir arkadaş güzelce açıklamıştı.. kulübün de özen göstermesi çok güzel  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Buuru

Bir insaat muhendisi olarak bu cevre duzenlemesi pazartesiye nasil yetisecek hala anlamis degilim... yanlis gormediysem konteynerler bile duruyo bekleyip gorcez 🤔 birde sorum olacak kuleler dis tarafta kufeki islerini sonrayami birakacaklar acaba? Eski stadda kolonlari ve testere kirisleri guzelim kulelere yaslamislar:/
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 21:13:17 Buuru ]

Çevrimdışı emrecakmak

Geçen forumda konusu geçmişti bunun amerikan kartalı anadolu kartalı falan diye :) Vodafone a bizim kartal bu değil dememişlerdir tabii  :D

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 00:07:08 Kuarejzmaaa ]

Çevrimdışı tangaz

Bir insaat muhendisi olarak bu cevre duzenlemesi pazartesiye nasil yetisecek hala anlamis degilim... yanlis gormediysem konteynerler bile duruyo bekleyip gorcez 🤔

tümü yetişmez, muhtemelen bazı yerler reklam panosu vb ile örtülür taraftarların rahatça geçebileceği giriş yolu koridorları falan oluşturulur ve 11Nisan böyle kotarılır. bir sonraki maç olan 30 Nisanda ise tamamlanmış olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Buuru

tümü yetişmez, muhtemelen bazı yerler reklam panosu vb ile örtülür taraftarların rahatça geçebileceği giriş yolu koridorları falan oluşturulur ve 11Nisan böyle kotarılır. bir sonraki maç olan 30 Nisanda ise tamamlanmış olur.
30 nisana yetisecegi konusunda hem fikiriz. Yalniz bu ulkemizin hastaligi bu gune kadar tamami ile bitmis bir isi hic teslim etmedim(: hep biseyler eksik olur(:

Çevrimdışı tangaz

30 nisana yetisecegi konusunda hem fikiriz. Yalniz bu ulkemizin hastaligi bu gune kadar tamami ile bitmis bir isi hic teslim etmedim(: hep biseyler eksik olur(:
biliyorum yani tahmin ediyorum (ben de bir mühendisim :))
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Buuru

Çevrimdışı Yiğit

Engelli biletim yüklendi açılışa geliyorum çok mutluyum

Çevrimdışı cursedofdragon

kupalar dizilmeye başlanmış çok güzel :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçen forumda konusu geçmişti bunun amerikan kartalı anadolu kartalı falan diye :) Vodafone a bizim kartal bu değil dememişlerdir tabii  :D

Aa, ben o muhabbeti nasıl kaçırmışım ya :) Teşekkürler hatırlattığınız için.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı celiker1

Pazartesi takım otobüsü Barbaros'tan stadyuma ne kadar sürede gidebilecek bakalım.Takım otobüsü tahminimce normalinden 1 saat erken çıkacaktır yola.Barbaros'tan stada gitmeside 1 saate yaklaşır👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı alcoholocaust

eski ve yeni açığın üstüne de birer beşiktaş arması çok hoş olmaz mıydı ya?