Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekesicil

skorbord'un yanindaki iki siyah seyler ne?

Çevrimdışı Emre.Guler

kendini montajlarsın sen :D :D
Yok bu sefer gerçek olacak

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dededenmiras

ben ne yazıkki reklamı beğenmedim. tamam harika olmuş ama artık biraz daha stattan bahsetsinler,stat bitti içerden çeksinler reklamı. mesela toki arena reklamında cem yılmaz oynamıştı tamamen stat içindeydi,statın özellikleri esprili bir şekilde anlatılmıştı. bu reklama bakınca 15 20 sanıye stat ıcı gosterılıyor. sankı hala beklemeye devam edıcez gıbı bır tema verılmıs.

Reklam mükemmel olmuş bence. Taraftarın 3 senelik bekleyişi özetlenmiş. Kalbimize dokundu. Cem Yılmaz'lı reklam bu reklamla aynı seviyede bile değil. Basit ve özensiz bir reklam o.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 20:21:04 dededenmiras ]

Çevrimdışı furkankaya1903

Pazar günkü protokol açılışı saat 16:30 da yapılacakmış. TRT Haber de altyazı geçti

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı berkayyalcin963

Vay anasini beeeee hava yagmurlumu acilisita
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı ekesicil

Bunlardan bahsediyosak, evet.

evet onlari diyorum. Ilginc ya ilk kez böylesini gördüm ama güzel durmuyor bence

Çevrimdışı tangaz

http://www.youtube.com/watch?v=LJILmYJi-0s&feature=youtu.be

@FARUK bir kere daha sağol, çok şey paylaştın burada, bilgilendirdin yeri geldi bizleri ama hiç biri beni bu denli duygulandırmamıştı. Mabedimizden tekrar seslerin yükseldiğini görmek paha biçilmez  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşım Canada milli takımı maçına gitmiş atibayı izlemek için bizde sakat çok :))bende üst taraftaki membranları görünce bir bakayım dedim stadın adı vancouver BC place stadyumu ve ışık oyunlarıda yapmışlar ve gerçekten daha müthiş gözükmüş bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim belki forumda tansiyonda düşer bu arada

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

@FARUK bir kere daha sağol, çok şey paylaştın burada, bilgilendirdin yeri geldi bizleri ama hiç biri beni bu denli duygulandırmamıştı. Mabedimizden tekrar seslerin yükseldiğini görmek paha biçilmez  :claps: :claps: :claps:
Rica ederim hep severek, isteyerek yaptım
Aynı duyguları, heyecanı yaşayan sizlerle anlam kazandı bu süreç.

Bu arada güncel sayılır :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Rica ederim hep severek, isteyerek yaptım
Aynı duyguları, heyecanı yaşayan sizlerle anlam kazandı bu süreç.

Bu arada güncel sayılır :)
Kalan 10 membran.3 tane takılmaya devam ederse günde Cumartesi bitiyor :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Turco

bu hoparlörleri dikey değil de yatay şekilde koyamıyorlar mı ? kedi yolu çizgisine monte etseler göze bile batmaz.

ledler harika olmuş keşke üst sıraya da döşeseler beton görüntüsünden kurtuluruz. oraya pankart asılacak demeyin pankartlar altta ki locaların görüşünü engellerse tek pankart koydurmazlar oraya. asılacak pankartlar ince uzun olup locaların görüşünü kapatmazsa sorun olmaz ama öbür türlü astırmazlar.

ailenin en küçük çocuğu olarak, hep bir küçük kardeşim olsun istemiştim :D şu an vazgeçtim  :kop: :kop:
Bu yazdığın komik değil artık karşılıklı münakaşa bitsin :steamed: :akuma:

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Ledler bu gecede çalışacaktır.Yarın öğlene doğru yarılanabilir numaralı :D :icool:

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

bu hoparlörleri dikey değil de yatay şekilde koyamıyorlar mı ? kedi yolu çizgisine monte etseler göze bile batmaz.

ledler harika olmuş keşke üst sıraya da döşeseler beton görüntüsünden kurtuluruz. oraya pankart asılacak demeyin pankartlar altta ki locaların görüşünü engellerse tek pankart koydurmazlar oraya. asılacak pankartlar ince uzun olup locaların görüşünü kapatmazsa sorun olmaz ama öbür türlü astırmazlar.
Ben şahsen oraya Vodafone yazısı giydirmesi yapılacağını düşünüyorum.Ama olmayadabilir :eyes

Çevrimdışı SoRe

ses sistemi stadın kalıcı ses sistemi degil arkadaşlar bu belli oluyor siz çatıdakilere odaklanmışınız ama kale arkasında sagında solunda iki kare hoperlör de var bunlar büyük ihtimal açılışa özel gelmiş...trt galiba 1 ay önce stad gezizinde ses sistemi denendigi bir videyo vardı zaten...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

saha içi  Ledler oval.. kesinleşti  :halay:
Orada çıkış kapısı olmadığı içinmi oval acaba. Yoksa heryer ovalmi olacak.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı emrecakmak

Reklamda var açılışa gelir mi acaba?  :)

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Bence o büyük hoparlörler protokol açılışı için sonra kalkarlar bence.
La Vittoria Sara Nostra!