Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Birincisi aradım öğrendim fotodaki kişi arkadaşım değilmiş benzettim. Yarın bende stadta olucam saha içinden foto paylaşırım ben çimlerin üzerindeyken :) Giremeyen basamayan çatlasın bu konuda burada kapansın

Çevrimdışı Viviano

Stad müthiş oldu müthiş. Lütfen artık neden şurda logo yok neden şurda logo var diye mızmızlanmayın ve bu stadın keyfini çıkarın.

Çevrimdışı Emre.Guler

Reklamın içinde damacanayı beklemedim desen yalan olur :)

Çevrimiçi Necmi

arkadaşı diye kimse yapılan yanlışı savunmaz daha doğrusu savunmaya hakkı olmaz, birde bunuda varsayımlarla yapmaya kalkarsa ciddiyeti kalmaz, arkadaşa laf söyleyen olmadı ben fikrimi söylerim bana en çok kendi fikrini söyleyebilir, beni haksız duruma düşürmeye çalışmaz kaldıki burda o çimlerin üstüne vbasılmasını kabullenecek birileri olduğunu sanmıyorum ne zaman birisi bunu dile getirir kuyruk acısı olanlar hemen itiraz etmeye başlarlar beyefendi kendisinin arkadaşıymış kullandığım sıfat hernekadar yanlışta olsa karşı tarafın tutumu  yüzünden hakettiğinde sabitim artık. sizinde olayları komplike düşünmemenizi bazen en basiti seçeneğin gerçeğin ta kendisi olduğunu bilmenizi isterim. alakasız biryerede duruyorsa bunun arkasında çok birşey aramayın poz vermiş olay bitti
yapılan yanlışı eleştirmek farklı bir şey hakaret farklı bir şey yaptığın her şeyden önce buraya saygısızlık
eleştiriyi doğru üsluplada yapabilirsin öyle değilmi. Biz burda küfür ve hakarete izin vermiyoruz.
Çime basma olayına gelince stadyumlarda yeşile basmak yasaktır. bunu sadece çim olarak düşünmeyin bırakın resim
çektirmeyi her hangi bir nedenden izinsiz suni çim kısma bile giremezsin ama bizim ülkemizde Bursa stadında göründüğü
gibi piknik bile yapılıyor. Büyük ihtimal stad açılıp çalışmalar bittikten sonra bizim stadımızdada yeşile basmak yasak olacak
şu andada bütün sis personeli stadyumda çalışıyor bir sıkıntı olsa zaten müdahale ederler. Bu onların garantisinde bir iş
riske atabileceklerini bile düşünmek abesdir.
Genele konuşuyorum arkadaşlar biraz üslubunuza dikkat edin karşınızda muatap aldığınız bilgisayar değil Bazen karşınızdakininde
bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve en az sizin kadar Beşiktaşı sevdiğini unutuyorsunuz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok bekledik be abi! #EveDönüyoruz

Ulan valla helal olsun tüyler tiken tiken adamlar halimizi çok iyi gözlemlemişler be :kop: :kop: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

ben ne yazıkki reklamı beğenmedim. tamam harika olmuş ama artık biraz daha stattan bahsetsinler,stat bitti içerden çeksinler reklamı. mesela toki arena reklamında cem yılmaz oynamıştı tamamen stat içindeydi,statın özellikleri esprili bir şekilde anlatılmıştı. bu reklama bakınca 15 20 sanıye stat ıcı gosterılıyor. sankı hala beklemeye devam edıcez gıbı bır tema verılmıs.
stad bitmedi kardeşim , reklam çekiliyor video yapılıyor hala daha şeffaflar eksik mesela görüntüler de
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Bu fotoğraftan da anlaşılacağı gibi, yeni açık en üstte maç seyredecek taraftarlar , eski açık tarafındaki scoreboard u göremeyecek.

Ancak eski açık tarafında tam tersi bir durum söz konusu. Çünkü eski açık tribünü yükseltilemediği için en üst sıralardaki taraftarlar yeni açıktaki scoreboard u rahat görebilecek.

İşin tuhaf tarafı, eski açığın alçak olması dezavantaj dan avantaj a dönüşmüş oldu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:evillol:

Çevrimdışı cadavra

Birincisi aradım öğrendim fotodaki kişi arkadaşım değilmiş benzettim. Yarın bende stadta olucam saha içinden foto paylaşırım ben çimlerin üzerindeyken :) Giremeyen basamayan çatlasın bu konuda burada kapansın
kendini montajlarsın sen :D :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

ben ne yazıkki reklamı beğenmedim. tamam harika olmuş ama artık biraz daha stattan bahsetsinler,stat bitti içerden çeksinler reklamı. mesela toki arena reklamında cem yılmaz oynamıştı tamamen stat içindeydi,statın özellikleri esprili bir şekilde anlatılmıştı. bu reklama bakınca 15 20 sanıye stat ıcı gosterılıyor. sankı hala beklemeye devam edıcez gıbı bır tema verılmıs.

Hocam malesef sizinle aynı görüşte değilim . Biz stadyumsuz kaldığımız için Vodafone hep    VEFA üzerinde durdu ve bizi inşaatın başından itibaren  kopmamamızı sağladı . Hep biz buradayız mesajı verdi . Gs farklı bir arazide stad yaptığı için onların açısından sadece stad değişikliği oldu gibi bir şey . Bizim için 3 yıl sonra sevgiliye kavuşmak gibi bir şey ve doğal olarak duygusallıkta üst seviyede oluyor

Çevrimdışı Efe

Ulan valla helal olsun tüyler tiken tiken adamlar halimizi çok iyi gözlemlemişler be :kop: :kop: :claps: :claps: :claps:
sadece bizim siteye baktiysalar bile yetmistir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bugun yeniinonu gelmedi beee :(
Olsun yarın gelir ve şeffafın bitişe yakınını  saymış oluruz.Bugün 9 kaldıysa yarın 5 kalır :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Librarius

sende belkilerle o elemanın orda olmasını haklı bir amacı olduğunu iddia etmeyer devam edebilirisn

Kardes ne gerek var bu sert mesajlara. Sanirim kotu bir gun geciriyorsun...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı nusretaslanturk

22 yaşındayım hayatımdaki en güzel reklamlardan biri değil birincisi heleki müziğin ağır ritmi hüzünlendirdi ama artık beklemek yok 4 gün sonra #EVEDÖNÜYORUZ :halay: :halay:
Bu arada ofisinden stad gözüken arkadaş çok şanslıymış :super: :super:
hoca cidden yaş 22 mi senin :) @kutalmis.pinar

Çevrimdışı Furkan Sarper

Hocam malesef sizinle aynı görüşte değilim . Biz stadyumsuz kaldığımız için Vodafone hep    VEFA üzerinde durdu ve bizi inşaatın başından itibaren  kopmamamızı sağladı . Hep biz buradayız mesajı verdi . Gs farklı bir arazide stad yaptığı için onların açısından sadece stad değişikliği oldu gibi bir şey . Bizim için 3 yıl sonra sevgiliye kavuşmak gibi bir şey ve doğal olarak duygusallıkta üst seviyede oluyor

e tabi orası öyle,izleyen herkesi derinden etkiliyor bu reklamda ama işte benim bu reklamdan beklentim biraz daha iç tarafın vurgulanmasıydı. sizde haklısınız stat daha bitmedi eksiklerimiz var görsel olarak. başka reklamlara artık :)

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Çok güzel reklamlar çekildi gerçekten

İçlerinde beni en çok etkileyen "temelinde aşk var" reklamı oldu.
Hala ara ara izlerim.çok şükür o temele bir şeyler katabildik :)

Ledlerde reklam akışı herzaman hoşuma gitmiştir.İnönüdeyken sadece 3 büyükler arasında bizde yoktu ama şimdi loca ledleri bile var :biggrinking:

https://www.instagram.com/kutalmis.pinar/
instagramda denk geldi bu profil seninse daha genç gösteriyorsun
kardeşim o tabletteki ınstagram bana kayıtlı  ne paylaşsa benim ınstagramda çıkıyor :icool:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Çok güzel reklamlar çekildi gerçekten

İçlerinde beni en çok etkileyen "temelinde aşk var" reklamı oldu.
Hala ara ara izlerim.çok şükür o temele bir şeyler katabildik :)

Ben de aynı şekilde en çok o reklamı seviyorum. Hatta az önce bir daha izlemiştim üstüne bu mesajı gördüm :)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı nusretaslanturk

kardeşim o tabletteki ınstagram bana kayıtlı  ne paylaşsa benim ınstagramda çıkıyor :icool:
ailenin en küçük çocuğu olarak, hep bir küçük kardeşim olsun istemiştim :D şu an vazgeçtim  :kop: :kop:

Çevrimdışı Emre.Guler

kendini montajlarsın sen :D :D
Yok bu sefer gerçek olacak

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi