arkadaşı diye kimse yapılan yanlışı savunmaz daha doğrusu savunmaya hakkı olmaz, birde bunuda varsayımlarla yapmaya kalkarsa ciddiyeti kalmaz, arkadaşa laf söyleyen olmadı ben fikrimi söylerim bana en çok kendi fikrini söyleyebilir, beni haksız duruma düşürmeye çalışmaz kaldıki burda o çimlerin üstüne vbasılmasını kabullenecek birileri olduğunu sanmıyorum ne zaman birisi bunu dile getirir kuyruk acısı olanlar hemen itiraz etmeye başlarlar beyefendi kendisinin arkadaşıymış kullandığım sıfat hernekadar yanlışta olsa karşı tarafın tutumu yüzünden hakettiğinde sabitim artık. sizinde olayları komplike düşünmemenizi bazen en basiti seçeneğin gerçeğin ta kendisi olduğunu bilmenizi isterim. alakasız biryerede duruyorsa bunun arkasında çok birşey aramayın poz vermiş olay bitti
yapılan yanlışı eleştirmek farklı bir şey hakaret farklı bir şey yaptığın her şeyden önce buraya saygısızlık
eleştiriyi doğru üsluplada yapabilirsin öyle değilmi. Biz burda küfür ve hakarete izin vermiyoruz.
Çime basma olayına gelince stadyumlarda yeşile basmak yasaktır. bunu sadece çim olarak düşünmeyin bırakın resim
çektirmeyi her hangi bir nedenden izinsiz suni çim kısma bile giremezsin ama bizim ülkemizde Bursa stadında göründüğü
gibi piknik bile yapılıyor. Büyük ihtimal stad açılıp çalışmalar bittikten sonra bizim stadımızdada yeşile basmak yasak olacak
şu andada bütün sis personeli stadyumda çalışıyor bir sıkıntı olsa zaten müdahale ederler. Bu onların garantisinde bir iş
riske atabileceklerini bile düşünmek abesdir.
Genele konuşuyorum arkadaşlar biraz üslubunuza dikkat edin karşınızda muatap aldığınız bilgisayar değil Bazen karşınızdakininde
bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve en az sizin kadar Beşiktaşı sevdiğini unutuyorsunuz.