Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

açılış maçı için stadda organizasyon olacak mı yoksa normal bi mac havasında sadece taraftarın coşkusu mu olacak ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SuperBJK

Avrupa'da şöyle böyle oluyorlar ilgili olarak fotoğrafları tekrar paylaşıyorum. Stat logosu yerine sponsor logosu kullanılması da bu örnekler de ve diğer sponsorluklarda da hep böyle..

Formada almıyorsunuz herhalde çünkü formalarımızda renkleri değişti..

Yani yapılan Türk veya ortadoğu kafası falan değil.. ama senin kafan aynen öyle.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Türk ve ortadoğu kafası!

edit: bu arada Emirates'de o yazıdan 6 tane, Signal'de 4 tane var..

Kimin hangi kafada olduğunu yargılayacak insan sen misin abi ?
Nasıl sözler bunlar ya !
Herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda ?
Fikirlerinize ters düşen biri varsa hemen linçe kalkışıyosunuz.
iyice çığırdan çıktı bilgi sahibi olanlar, bravo valla...

Çevrimdışı Alpersa

bastığı yer oyun sahasının içi değilsede doğal çim, işi olmayan adamın oraya kadar gitmeside saçma
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimdışı Emre.Guler

bastığı yer oyun sahasının içi değilsede doğal çim, işi olmayan adamın oraya kadar gitmeside saçma

Bu kadar hassassa futbolcularda sahaya çıkmasın o zaman :) çimler bu kadar hassas olsa emin olun kimseyi sokmazlardı oraya. Ben eski inönüde pankart yapmaya giderken bile sahaya bastırmıyorlardı. Bu çimler kalitesiz olsa kimse basamaz oturmadan merak etme

Çevrimdışı Erdem Çözer

Nasıl sözler bunlar ya !

arkadaşa kendi üslubuyla cevap verdim.. kimseyi linç etmedim ve benim gibi düşünmek zorundasın demedim..

sen haddini fazlasıyla aştın zaten.. yok sponsorunuzla aşk yaşayınlar falan o yüzden daha fazla zorlama istersen.. forumda bunları yazmak kolay yüz yüze de söylemeni çok isterim!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Alpersa

he onu dşyorum bende futbolcular çıkmasın ne işleri var bunun gibi mallar eller çepte güneş gözlükleriye poz versin diye yapıldı orası çünkü
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimdışı Ensar

Periscopedan bakmaya saymaya calistimda yanlis saymadiysam 9 seffaf kalmis.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah doğrudur saydığın çünkü tahminimde akşama kadar 9 şeffaf kalmasıydı.Yeniinönü gelirse sayarız tam :D

Çevrimdışı SuperBJK

arkadaşa kendi üslubuyla cevap verdim.. kimseyi linç etmedim ve benim gibi düşünmek zorundasın demedim..

sen haddini fazlasıyla aştın zaten.. yok sponsorunuzla aşk yaşayınlar falan o yüzden daha fazla zorlama istersen.. forumda bunları yazmak kolay yüz yüze de söylemeni çok isterim!

En başından beri " Abi " diyorum sana abicim.
Hiç kimseye hiç bir zaman da saygısızlık yapmadım.
Dövceksin sanırım beni yüz yüze gelsek...
O zaman ben " kıvırarak " kaçıyorum  :by2:

Çevrimdışı raichu

Nasıl sözler bunlar ya !
iyi diyorsun da kardeşim sende seni eleştiren ilk kişiye (43 yaşındaki ihsan abi) sponsor aşığı demiştin onu ne yapacağız  :bandit:
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 18:44:23 raichu ]

Çevrimdışı Emre.Guler

he onu dşyorum bende futbolcular çıkmasın ne işleri var bunun gibi mallar eller çepte güneş gözlükleriye poz versin diye yapıldı orası çünkü

Mal dediğin kişi benim arkadaşım dikkatli cümle kuralım lütfen o zaman senin mantığınla çimlere basan herkes mal
Ayıptır ya bu kadar büyütülecek bir şey değil

Çevrimdışı Ensar

Biraz önce paylaştığım videodan ekran görüntüsü aldım.Hem eski açık kapalı köşede hem yeni açık kapalı köşede saha içi ledler oval :sevinc :sevinc

Çevrimdışı raichu

açık adresler felan ne bilim :D
"maç çıkışına gelin" ler başlar birazdan  :evillol:

Çevrimdışı Alpersa

belli zaten bir bağ olmaza bu kadar savunmacı olunmaz afferim arkadaşına böyle devam etsin nasılsa sen varsın kollar korursun muhtaç oldukça, ayrıca o fotoğraftakilerin orda olmalarının bir amacı var hoş bunu sende biliyorsun ama amaç olayı çarpıtmak tabi olmadı arkadaşım çarpmadı olay

Çevrimdışı Mehmet92

https://twitter.com/FrenzziiiBull/status/717728427076411392

Açılışa amokachi de geliyormuş en sevdiğim eski Beşiktaşlı :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

En başından beri " Abi " diyorum sana abicim.
Hiç kimseye hiç bir zaman da saygısızlık yapmadım.
Dövceksin sanırım beni yüz yüze gelsek...
O zaman ben " kıvırarak " kaçıyorum  :by2:

alakası yok sadece buradan yazdığın şeyleri yüz yüze olsak söyleyemezsin dedim.. sponsorunuzla aşk yaşayın gibi ifadeler yeterince saygısızca.. bu kadar yaş farkına rağmen abi de demeseydin bari.. neyse kişisel tartışmayı daha fazla uzatmayalım..

Çevrimdışı Emre.Guler

belli zaten bir bağ olmaza bu kadar savunmacı olunmaz afferim arkadaşına böyle devam etsin nasılsa sen varsın kollar korursun muhtaç oldukça, ayrıca o fotoğraftakilerin orda olmalarının bir amacı var hoş bunu sende biliyorsun ama amaç olayı çarpıtmak tabi olmadı arkadaşım çarpmadı olay

İyide o elemanında orda olmasının bir amacı var dün paylaşmıştım çıkış tüneline graffiti yapacak ekipten bir arkadaş o taslaklarınıda yayınlamıştım vodafone arena çizimide olacak graffiti icinde belki stadtaki bir ayrıntıya bakıyor duvara aktarmak için belki amacı o :) savunmak gibi bir niyetim yok nereden baksan 6-7 yıldır görmedim elemanı. Çim konusunda aşırı hassassınız onu anlatmaya çalışıyorum o çimlerin üzerinde makine ile gezildi çizgi çekmek için:) şekil vermek içinde silindir geçecek o kadar dandik bir çim değil yani

Güncel. Skorbordların çerçevesi kaldırılacak mı? :alala:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

açık adresler felan ne bilim :D
@Ensar  Sen uzaktasın sanma , hangi piramittesin onu söyle  :)
Spor ayakkabıları ile olmak kaydı ile çimlerin oturması için özellikle üzerine basılması öğütlenir diye biliyorum . Forum gerçekten atar gider, gırla gidiyor  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

"maç çıkışına gelin" ler başlar birazdan  :evillol:

abartmayın arkadaşlar klavyeden herkes kolayca atıp tutuyor, yüz yüze söyleyemezsin dedim sadece.. o tip olaylarla benim alakam olmaz tam tersi karşı dururum..