Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İhsan

3 Yıl önce tepki verilmediğini kim söyledi ?
Siz memnunsanız halinizden o sizin sorununuz
3 Yıldır belli olması neyi değiştiriyor ?
Beşiktaş'ın stadında Beşiktaş'tan çok sponsorunun logosu arması ismi geçmesi sizi memnun ediyosa çok ilginç.

@SuperBJK Beğenirsin beğenmezsin görüş farklılığı der geçeriz, ama 3 Yıldır belli olması şu anda Süpriz olmaktan çıkdığını da unutmayalım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SuperBJK

kıvırma şimdi numaralıya Vodafone yazılmasından bahsetmişsin sürpriz olarak  :olmaz

Kıvırdığım falan yok. Şu arma isteğimize tepki veriyosunuz ya yemişim sponsorunuzu. İstediği yere koysun para vermiş etmiş benim sitemim yönetime. Koyacaz yapacaz diyorsun ama sürpriz gibi bekletiyorsun. Çık açıkla şuraya arma gelecek şuraya isim gelecek de. Stadın her yerinde bunu yapabilecek yerler var. Ama hiç bir şey net değil haftaya netleşecek. 4 köşelerdeki Vodafone Arena tabelaları ne peki ?
Tamam anladık Vodafone un logosu belli çatıya yaptılar gördük. Fakat 4 Köşedekiler Vodafone değil Vodafone Arena. Bari stat logosu koy. Neyse abi ben arma istiyorum diye kıvıran adam da oldum sorun yok. Siz sponsor aşkınızla yanıp tutuşabilirsiniz.

Çevrimdışı İhsan

Foursquare

Gölgelere bakılırsa güncel değil  :D
Foto Saat 13 civarı olması lazım

Valla kafayı yemeye az kaldı :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

şeffaflar son 12
2 saat önceki fotoğraf bu.Eminim ki 10 olmuştur akşama kadar 9'a iner :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yigitcan1903

Niyeeeeee?????? :s20: :s20:
Pankart asılır oraya
Taraftarla papaz olurlar
Tek sıra yeter
Belki sonra giydirme yapılır sadece

Çevrimdışı İhsan

5 gün var. Kapalıya bi arma koymaya yeltenmiyorlar. İlk maçta olmayacaksa ne zaman olacak?
2. veya 3. maçta  :icool: Bilemedin yeni sezonda :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SuperBJK

@SuperBJK Beğenirsin beğenmezsin görüş farklılığı der geçeriz, ama 3 Yıldır belli olması şu anda Süpriz olmaktan çıkdığını da unutmayalım.

Sürprizden kastımı az önce belirttim kıvıran adam oldum. Bir daha belirtiyorum. Beşiktaşın arması gelecek diyorlar ama " gelecek " ten ibaret kalıyor. Nereye nasıl ne zaman gelecek hepsini sürprize bırakıyorlar. Var mı daha sponsor aşıkları ?

Pankart asılır oraya
Taraftarla papaz olurlar
Tek sıra yeter
Bencede oraya giydireme yapılacak :icool:

Çevrimdışı Arthur

2 saat önceki fotoğraf bu.Eminim ki 10 olmuştur akşama kadar 9'a iner :ok:
Geçmiş sayfalara baktım @FARUK paylaşmış zaten. Özür dilerim. Ben led panellerin oval olduğunu arkadaşlar görsün istedim.

Çevrimdışı Viviano

Reklam panoları köşeleri oval olursa benden mutlusu olmaz :lol:
İşte o zaman tam bir premier lig stadyumu olur.

Çevrimdışı mülkübey

bazılarına her yerinde Beşiktaş yazan maket vereceksin. 500 milyonda borç takacaksın. Mutlu gezecekler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kıvırdığım falan yok. Şu arma isteğimize tepki veriyosunuz ya yemişim sponsorunuzu. İstediği yere koysun para vermiş etmiş benim sitemim yönetime. Koyacaz yapacaz diyorsun ama sürpriz gibi bekletiyorsun. Çık açıkla şuraya arma gelecek şuraya isim gelecek de. Stadın her yerinde bunu yapabilecek yerler var. Ama hiç bir şey net değil haftaya netleşecek. 4 köşelerdeki Vodafone Arena tabelaları ne peki ?
Tamam anladık Vodafone un logosu belli çatıya yaptılar gördük. Fakat 4 Köşedekiler Vodafone değil Vodafone Arena. Bari stat logosu koy. Neyse abi ben arma istiyorum diye kıvıran adam da oldum sorun yok. Siz sponsor aşkınızla yanıp tutuşabilirsiniz.

1.kusura bakma ama şu an daha da beter kıvırıyorsun.. arma istediğin için kıvıran adam olmadın neye sürpriz dediğini herkes okudu..
2.4 köşedeki tabelalarda baştan beri belliydi.. adam tabi ki stadın her yerinden isminin görünmesini isteyecek.. bir kaç mesaj önce emirates'i tekrar paylaştım.. stat çevresinde 6 noktada isimleri yazıyor..
3.Beşiktaş armalarının da nereye konulacağı belli.. projeyi adam gibi incelersen görürsün.. projede olmayan, ek olarak çatıya da asılacak diyorlar.. bekleyip göreceğiz..

son cümlenle ilgili de cevap verirdim ama o bu foruma yakışmaz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Geçmiş sayfalara baktım @FARUK paylaşmış zaten. Özür dilerim. Ben led panellerin oval olduğunu arkadaşlar görsün istedim.
Önemli değil  :D

Çevrimdışı İhsan

Pankart asılır oraya
Taraftarla papaz olurlar
Tek sıra yeter

Önerim var:
Led yapalım oraya. Pankart asmak isteyenler, pankartın asmak istediği bölümü kiralasın ve istediğini orada ledlerle yazalım  :evillol:
Nasıl fikir ama  :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 16:22:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bazılarına her yerinde Beşiktaş yazan maket vereceksin. 500 milyonda borç takacaksın. Mutlu gezecekler.
:lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

bence kim parayı basarsa yazmalı adını vodafone sportotodan denizbanktan çok çok çok fazla verdi isterse duvarlara da yazsın hiç gocunmam gayet de şık olmuş.. stadda 41903 koltukla yedek kulübelerinde iç kısımda duvarlarda vs. yine eski açıkta kocaman olacak ora bitince yeter de artar bile..

15 dakika önce Instagram'dan. Eğer yeniyse ledler numaralıya halen tam başlamamış niye durdurlarki? :bandit: :bandit:

Çevrimdışı raichu

:kop: :kop:

Önerim var:
Led yapalım oraya. Pankart asmak isteyenler, pankartın asmak istediği bölümü kiralasın ve istediğini orada ledlerle yazalım  :evillol:

:Sevinc Vodafone app yapsin.. oraya birseyler yamak icin taraftar msj atsin... hem para hem msj¨¨¨¨     :halay: :halay:

Önerim var:
10 numara fikir abi :tabe: :tabe:

Çevrimdışı İhsan

@Arthur burada bir kural olduğunu öğrendim 
@FARUK 'un yayınladığı foto Faruk bir sonrasını yayınlayana kadar en güncelidir. :D
@Emre.Guler 'in yayınladığı foto ise bir hafta sonra ancak güncel oluyor  :kop:
Come to Beşiktaş