Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476368 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

kare desen sahada iplerin dizilme şekline göre mi yapılacak, bilen var mı arkadaşlar?

öyleyse kareler çok küçük oluyor ve saha içindeki çizgilere tam denk gelmiyorlar gibi..
ipler saha aydınlatma testleri için çekildiğini söylemişti forumda birisi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Cizgi olusturmak icin silindir ile ezilecek diye biliyorum. Suan ki ipler onun icin yapilmadi mi zaten?  :alala:

@Fatih
Araştırdım :
Çimler biçilirken aynı aletin silindirleri çimi ezeyir. Biçme ve ezme yönüyle zeminde çizgi ve kare görüntüleri oluşuyor.  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Bence bir blokda çikartilip, sonradan parça parça monte edecekler ses sistemleri.
Bu şekilde yukarı çekilip kedi yoluna montajı yapılır bence kedi yolundan aşağı sarkar scoreboard gibi

Çevrimdışı osvaldo nartallo

ipler saha aydınlatma testleri için çekildiğini söylemişti forumda birisi .
evet, mantıklı...
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

geçici için uğraşmazlar bence ve çatıda asılacakları yere bakarsan tam orada ışıklara ara verilmiş..
çatıya  o kısımlara enlemesine monte ederler diyorsun yani  :bandit: @Erdem Çözer
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

numaralı çatıyada vodafone amblemini koymuşlar sanırım... projede de karşılıklı her iki tarafada vodafone mu yazacaktı ?

Evet @Koa_lAA
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Güncel

günaydın @FARUK ,
Senin aslında bir bilgisayar yazılımı olduğun, Cyborg olduğun yönünde söylentiler var  :alala:
insanlar bazen tartışırken bazen sabırsızlıkdan çatlarken sessizce gelip " Güncel" die 2-3 foto atıp alın susun, sakin olun beyler, konulu bir EFSANE olduğun söyleniyor. Aslı var mı?  :D

Teşbihte hata olmazmış, şahsım adına bir kere daha teşekkür ediyorum  :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

çimi eğri çizmişler @FARUK

hakikaten aut çizgisinde küçük bir kusur var değil mi? @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih

@Fatih
Araştırdım :
Çimler biçilirken aynı aletin silindirleri çimi ezeyir. Biçme ve ezme yönüyle zeminde çizgi ve kare görüntüleri oluşuyor.  :tabe:
O zaman suan cimler fark etmesekte bi sekilde bicimlendiriliyor. Tesekkurler abi.  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Senelerce kaptanlık yaptığı,şampiyonluk yaşadığı takımın stadının açılışına rakip olarak gelmek ... Ah Sivok kadere bak .
Arkadaşım konu dışı yazmayın ya kaç kere söylendi  :steamed:

Çevrimdışı Ali Aba

arkadaşlar konu dışı için şimdiden özür dilerim cüzdanımı kaybettim içerisinde passoliğimde vardı hem benim hemde eşimin tekrar nasıl çıkara bilirim passomu

Çevrimdışı Erdem Çözer

çatıya  o kısımlara enlemesine monte ederler diyorsun yani  :bandit: @Erdem Çözer

yok dikey takarlar diyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Loca katları arasına konan led panolar gerçekten çok güzel oldu.

Özellikle maç sırasında daha da hoş gözükecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Barış1903

yok dikey takarlar diyorum

Onu dikey takarlarsa baya baya evde ki sinema sistemi gibi olur ortada ekran falan. Yaza açık hava sineması güzel gider 10 liradan  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

Evet @Koa_lAA

maça giden herkese zorunlu vodafone amblemi dövmesi falan yapmasalar bari.. tam ense köküne doğru :D

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 Rıdvan Akara tweet, kulübe mail atmalısın o kısma sizin için rampa yapılması için.
rıdvan akar Abi'miz bilet olayından sonra Twittere girmiyor 😮 kac kez dm attım dönmedi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Karabay

Led panellerin tribüne çok yakın olduğunu söyleyen arkadaşlar için iyi bir resim olmuş. Zaten orada insanların dolaşmasına gerek yok. Belirli aralıklarla güvenlik ve top toplayıcılar otursun yeter. Bu mesafede bunun için yeterli gibi.

Çevrimdışı FARUK

günaydın @FARUK ,
Senin aslında bir bilgisayar yazılımı olduğun, Cyborg olduğun yönünde söylentiler var  :alala:
insanlar bazen tartışırken bazen sabırsızlıkdan çatlarken sessizce gelip " Güncel" die 2-3 foto atıp alın susun, sakin olun beyler, konulu bir EFSANE olduğun söyleniyor. Aslı var mı?  :D

Teşbihte hata olmazmış, şahsım adına bir kere daha teşekkür ediyorum  :friendship:
Ben geçen sene tribünden fotoğraf ile ispatlamıştım abi o şüpheler artık daha çok @Çağrı üzerine  :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Led panellerin tribüne çok yakın olduğunu söyleyen arkadaşlar için iyi bir resim olmuş. Zaten orada insanların dolaşmasına gerek yok. Belirli aralıklarla güvenlik ve top toplayıcılar otursun yeter. Bu mesafede bunun için yeterli gibi.

keşke imkan olsa da tribünlere yapışsa.. yakın olmasının neyinden şikayet edildi tam olarak?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Güncel koltuk sayısını bilen var mı ? 43 bin oldu mu ?
Resmi olarak belli değil hala
Sayanlar oldu onların dediklerine göre 41 bin civarı

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı panic13

usta sezonlar boyu 3 senedir zaten sürekli insanlarımız bu kafadaydı aman diyim yani lütfen:) istemek herkesin hakkı ama burada zaten toplasak 900 günde 50gün saldırılar eleştiriler olmustur kalanında hep hersey on numaraydı :)) bu gorevi arada ben üstlendim çnk herkes olana eyvallah diyor bu heleki stadı biz yapıyorken yani baskaları finanse etmiyorken istemek en doğal hakkımız:)

hem bak baskan diyor etraftan gelen yorumları dinleyip fikir değiştiriyor yani hiç olmadıgı kadar eleştiri olacakki birseyleri hemencecik değiştirelim

Abi 3 yıl için bişey diyemem de 5 günde bişey değişmez. Artık pozitif yorum zamanı :D 5 gün yaa, keyfimize bakalım ya :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Ben geçen sene tribünden fotoğraf ile ispatlamıştım abi o şüpheler artık daha çok @Çağrı üzerine  :)

Ben @Çağrı ile yazışıyorum, bot gibi durmuyor. Kullandığı kelimeler sıradan insanın kullanacağı gibi :D Yoksa... Yeni nesil terminatör mü adam :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari