Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476756 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

kaza ve 40cm olayı olmasaydı ikince devre biz stadımızda oynuyor olacaktık.
şeffaf membranlar olmayacaktı, 126 ek semer kaynatılmayacaktı....

Abi ordaki farkın 40 cm olmadığıyla alakalı bir çok yerde "söylentiler" okudum ama gerçekten 40 cm miydi bilmiyorum.4-5 metre falan diyenler vardı bilmiyorum :/

Çevrimdışı Koa_lAA

en çok foto yedek kulübelerinden geliyor  :D

hocam iş yerinden senin yüklediğin fotoların hiçbiri gözükmüyor...

faruk arkadaşın fotolar gözüküyorda nedense senin yüklemeler gözükmüyor... mahrum kalıyoruz gün boyu..

mesela tabela falan demişsiniz ama luk at dı tabeleaa diyemedik :/

Çevrimdışı Emre.Guler

hocam iş yerinden senin yüklediğin fotoların hiçbiri gözükmüyor...

faruk arkadaşın fotolar gözüküyorda nedense senin yüklemeler gözükmüyor... mahrum kalıyoruz gün boyu..

mesela tabela falan demişsiniz ama luk at dı tabeleaa diyemedik :/

Aynen bende yüklediğin resimleri görsem bile indirip photoshopa alamıyorum :)

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı ahmetx

Bilgisyara yükleyip filigranlı koyayım o zaman .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Abi ordaki farkın 40 cm olmadığıyla alakalı bir çok yerde "söylentiler" okudum ama gerçekten 40 cm miydi bilmiyorum.4-5 metre falan diyenler vardı bilmiyorum :/

benim duyduklarım:
Aslında 'bir Numaranın' Eski açığın çatısız projeleri baz alarak neden oraya kolonlar dikildi sorusuyla başlamış ve o bölüm mühürlenmiş.
Çatılı projelerin onaylanmış olması gerçeğinden dolayı başka bir bahane, yani 40cm olayı ortaya atıldı. (bahane mi, yoksa bir kusurmu neyse işte).
Bu da Stadın zaman planlamasını etkiledi. Belki kaza bile olmaz dı..
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

benim duyduklarım:
Aslında 'bir Numaranın' Eski açığın çatısız projeleri baz alarak neden oraya kolonlar dikildi sorusuyla başlamış ve o bölüm mühürlenmiş.
Çatılı projelerin onaylanmış olması gerçeğinden dolayı başka bir bahane, yani 40cm olayı ortaya atıldı. (bahane mi, yoksa bir kusurmu neyse işte).

anıtlar kuruluna bir sürü laf ettik halbuki adamların tek diktesi kuleler ve duvardı , asıl sorun başka taraftan çıkarıldı .

Çevrimdışı ers1903

Stadın oradan geçtim trafik pert her tarafta çalışma var ,her yer toz toprak :)

Çevrimdışı osvaldo nartallo

ilk maça baya sayıda yabancı gazeteci bekliyorum. özellikle Vodafone pr için gerekli çalışmaları yapmıştır. sonuçta bu marka tüm dünyada var olan bir marka.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Fatih

Bu cimler silindir tarafindan ne zaman ezilecek? Hibritin toprak altinda iyice kaynasmasi mi bekleniyor, noluyor?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı iyimserure

sanki maçı kendisi anlatıcak :D

işte milletimiz sırf laf olsun diye saçma sapan şeyler soruyor saçma sapan şeylere bahane buluyor ondan sonra eleştirmeyelim mi diyor :D

Eleştir güzel kardeşim eleştirde senin maç anlatım yeri ile ne işin var :D

o zaman ben otoparka arabamı da koymayacağım, otoparkla da ilgilenmeyeyim, hatta oradaki restoranları kullanmak gibi bir niyetim de yok onu da boş vereyim, ben biletimi numaralıdan aldım açık tribün falan da beni ilgilendirmez, yedek kulübelerine futbolcular oturacak nasıl yaparlarsa yapsınlar, çimde futbolcular oynayacak ister hibrit olsun ister çayır... öyle mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

benim duyduklarım:

inşaatın bilgi panosunda da eski açık çatısız görünüyor.. belli ki o kısım hep sıkıntılıydı neyse ki öyle veya böyle bir şekilde kapatabildik
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

geçici değil diyorlar abi.
stad çatılarındaki ses sistemleri çok büyük olmuyor , bizdekiler açılış için getirildi zannedersem @cursedofdragon

Çevrimdışı İhsan

Bu cimler silindir tarafindan ne zaman ezilecek? Hibritin toprak altinda iyice kaynasmasi mi bekleniyor, noluyor?

neden ezilsin  :alala:
gerçekten böyle bir işlem daha olacak mı?
Sadece biçilir herhalde.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brci

Senelerce kaptanlık yaptığı,şampiyonluk yaşadığı takımın stadının açılışına rakip olarak gelmek ... Ah Sivok kadere bak .

Çevrimdışı osvaldo nartallo

kare desen sahada iplerin dizilme şekline göre mi yapılacak, bilen var mı arkadaşlar?

öyleyse kareler çok küçük oluyor ve saha içindeki çizgilere tam denk gelmiyorlar gibi..
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ozan062

Günaydın @Emre.Guler ;

Abi senin iyi niyetli ve yapıcı olduğunun farkındayım, konu seninle alakalı değil yani. Sadece bu mesajın özelinde genel birşey söylemek istiyorum;

Değerli arkadaşlarım, forumdaşlarım;

Stadın açılışına atarsa 5 gün kaldı. Gerçekten artık yapıcı ve yumuşak dahi olsa eleştiri okumak istemiyorum. Eminim benim gibi bir sürü arkadaşım da var. Bi tatlı keyfimiz var, onu sıkmayalım artık. Çoğunuzun yapıcı ve mükemmeliyetçi olduğunu biliyorum. Hepimiz stadımızın, yuvamızın mükemmel olmasını istiyoruz. Bunun tabii ki farkındayım. Sadece artık eleştiri veya eleştiri ile birlikte öneri getirmeyelim artık. Keyif almaya bakalım. Çünkü şu saatten sonra hiç bir faydası olmayacak.İlk maçtan sonra zaten fazlası ile dile getireceğiz eksikleri. Şimdilik ara verelim lütfen.

usta sezonlar boyu 3 senedir zaten sürekli insanlarımız bu kafadaydı aman diyim yani lütfen:) istemek herkesin hakkı ama burada zaten toplasak 900 günde 50gün saldırılar eleştiriler olmustur kalanında hep hersey on numaraydı :)) bu gorevi arada ben üstlendim çnk herkes olana eyvallah diyor bu heleki stadı biz yapıyorken yani baskaları finanse etmiyorken istemek en doğal hakkımız:)

hem bak baskan diyor etraftan gelen yorumları dinleyip fikir değiştiriyor yani hiç olmadıgı kadar eleştiri olacakki birseyleri hemencecik değiştirelim
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 11:18:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

neden ezilsin  :alala:
gerçekten böyle bir işlem daha olacak mı?
Sadece biçilir herhalde.

Cizgi olusturmak icin silindir ile ezilecek diye biliyorum. Suan ki ipler onun icin yapilmadi mi zaten?  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı martin40

Bence bir blokda çikartilip, sonradan parça parça monte edecekler ses sistemleri.

Çevrimdışı Erdem Çözer

stad çatılarındaki ses sistemleri çok büyük olmuyor , bizdekiler açılış için getirildi zannedersem @cursedofdragon

geçici için uğraşmazlar bence ve çatıda asılacakları yere bakarsan tam orada ışıklara ara verilmiş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Koa_lAA

numaralı çatıyada vodafone amblemini koymuşlar sanırım... projede de karşılıklı her iki tarafada vodafone mu yazacaktı ?