Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476350 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfunyasar

dün akşama kadar ölüyordum heyecandan. sağolsunlar hatırlattılar beşiktaşlıyız olm biz her şey çok güzel olamaz. :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı mülkübey

Yok bu resime bakinca bana biraz basit geldi ama gayet güzel duruyomus diger fotografa bakinca.

Ben beğendim.

:lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı BlackEagle26

Şu soyunma odasının fotoğrafını atarmısınız bulamadım. Hergün her sayfayı okuyan ben bugün hem şampiyonlukla ilgili olumsuz yazıları okumamak için hemde yoğun olduğumdan dolayı giremedim
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 16:57:33 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı tangaz

Yedek kulübesini,
Soyunma odasını
Vodafone yazısını,
pikselleri
Merdiven renginii beğenmiyorsak,
 çok iyi bir stad yaptığımız anlamına gelir.  :claps:

Her stad yapanın sorunları bu olsa öpüp başına koyar.

@ihsan abi, piksel demişken ben piksel tasarımı değiştirildiğinden beri güzel buluyorum stad yeşillenince daha da güzel buldum akşam ışıklar yandığında ise harika göründüklerini düşünüyorum. @ahmetx duymasın da :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Biraz önce Fenerbahçeli biri açılış maçımızı bana 1500 tl'e satmak için mesaj attı.

Başka sözüm yok revamı bu.Yönetim'i suçlamıyorum ama çok yanlış bir politika izledik.
burda kulübün yaptığı yanlış nerde anlamadım. Biletleri Beşiktaşlılar alsın diye
yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Bieti her şeyden önce bjk passolig sahiplerine sattılar.
Diğer yandan önce kombinelilere sonrada Beşiktaşın iki senedir maçlarına gidenlere sattılar.
Kulübün renkli ölçerimi var. bilet konusunda belki eleştirilecek bir çok şey var ama bunlardan biri
kulübün Beşiktaş taraftarını gözetmediği olamaz oldukçada iyi gözettiler. Demekki Beşiktaşlı biri biletini
renkliye satmış kulüp buna ne yapsın. @RQ7_351903 satıştaki en doğru politikayı işleme soktu.
Kombine almamış daha bir kere Beşiktaş maçına gitmemiş birinin söz hakkı olamaz elbette öncelik bunlara verilecek.
bakın @FARUK adanada oturuyor ama öncelik hakkıyla biletini aldı @ALI RIZA  Diyarbakırda oturuyor
oda öncelik hakkıyla aldı. Onlar oralarda otururken Beşiktaş maçı izleyip öncelik haklarını almışlar
İstanbulda oturan insanın konuşmaya hakkımı var.

Çevrimdışı ozan062

@ihsan abi, piksel demişken ben piksel tasarımı değiştirildiğinden beri güzel buluyorum stad yeşillenince daha da güzel buldum akşam ışıklar yandığında ise harika göründüklerini düşünüyorum. @ahmetx duymasın da :evillol:

ben su yeşilleşme işini bir adım ileri götürdükleri yedek klubesinin merdivenlerine kadar ilerletmelerine bayıldım bi ara ahmet hocam paylasmıstık içimden dedim imkansız bu diye:))

bi baktım harbiden bize uyarladılar yani bazı seylerde evet hayalkırıklıgı oldu ama bazılarındada hakikaten aştılar kendilerini mesela bu yeni grafiti konusuda efso
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı srncby1903

eleştirenlerin bişeyide beğendim dediğini görmemekten olabilir mi acaba hep eleştiri var bişeyide beğendim dediklerini görmedim onlar her beğenmedim dediklerinde tam tersini yazacağımı daha önce söylemiştim sadece kendi beğendikleri şeylerin doğru olan olduğunu zannediyor bunu yazan arkadaşlar koltuklar bence o paylaşılan koltukara 10 basar yarış arabasınamı  takıyor yedek kulubesine takıyoruz  :icool:

ben genel anlamda KOSKOCA BESIKTAS in bir stadin icine hapsedilmesine karsiyim ... yeni stada ihtiyacimiz vardi yapildi sayin baskan a tesekkur ederim ... fakat nedenini bilmedigim bir sekilde cok fazla abartiliyor stad konusu dolasiyla elestiri de begeni de abarti oluyor ...

takimin kurtulusu olarak stad goruluyor ancak stadin kurtulus olmadigini gs kulubu en yakin ornek olarak gozumuze sokuyor bakin diyor bizde yeni stad yaptik sampiyonda olduk sampiyonlar liginede gittik ama cok kotu durumdayiz ...

ayrica yeni stadimiz yuzunden camia olarak  kasimpasa maci es gecildi nasil olsa yeneriz denildi ne yazik ki hep beraber izledik bu takimada yansimis ...

hakli oldugun konu ise su elestirmek icin elestirenlerde yok degil ... ama her BESIKTAS taraftarinin yeni stad ile alakali hayalleri var olacaktir da benimde vardi koltuk olarak yikildi bu pixel i gorunce  :) sizler forum yoneticisiniz ama bence tarafsiz olmaniz lazim sizi oldukca tarafli buluyorum bu dosthane elestirimi de yanlis anlamazsiniz diye umuyorum  :)

Çevrimdışı Efe

bu forumdaki her Beşiktaşlı Bjk passolig kart alsın maça gelmese dahi takıma parasal olarak destektir kartlar 300 bine dayandı kısa sürede 500 bin yapmak lazım e bilet değişmeyecek takıma destek şart
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berkayyalcin963

Soyunma odasi les gibi olmus o kartalyuvasindaki yer daha mukemmel
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı RQ7_351903

burda kulübün yaptığı yanlış nerde anlamadım. Biletleri Beşiktaşlılar alsın diye
yapmaları gereken her şeyi yaptılar. Bieti her şeyden önce bjk passolig sahiplerine sattılar.
Diğer yandan önce kombinelilere sonrada Beşiktaşın iki senedir maçlarına gidenlere sattılar.
Kulübün renkli ölçerimi var. bilet konusunda belki eleştirilecek bir çok şey var ama bunlardan biri
kulübün Beşiktaş taraftarını gözetmediği olamaz oldukçada iyi gözettiler. Demekki Beşiktaşlı biri biletini
renkliye satmış kulüp buna ne yapsın. @RQ7_351903 satıştaki en doğru politikayı işleme soktu.
Kombine almamış daha bir kere Beşiktaş maçına gitmemiş birinin söz hakkı olamaz elbette öncelik bunlara verilecek.
bakın @FARUK adanada oturuyor ama öncelik hakkıyla biletini aldı @ALI RIZA  Diyarbakırda oturuyor
oda öncelik hakkıyla aldı. Onlar oralarda otururken Beşiktaş maçı izleyip öncelik haklarını almışlar
İstanbulda oturan insanın konuşmaya hakkımı var.
Farkettiysen Yönetimi suçlamıyorum diye bir abre kullandım abi.

- İzmir'de oturuyorum 2 yıl için de 14 tane maça gittim sadece lig'de.

Bugün'de saçma bir Passolig hatası yüzünden biletimi alamadım sabahtan beri bir yerimi yırtıyorum değil 10 en az 100 kere blokları tek tek gezdim.Ama saçma bir hata yüzünden biletimi alamadım İçinden çekilen parayla kaldım ortada.

Burada kendimin'de suçlu olduğunu sanmıyorum bence en mantıklısı maçtan en fazla 1-2 saat önce aktarım yapılması.

Çevrimdışı BlackEagle26

Niye kimse soyunma odasının fotoğrafını atmak istemiyor çok mu kötü ?  :eyes  :alala: :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

artık piksele lafım olmaz,yapıldıktan sonra sevmek durumundayız artık bizim evimiz orası @tangaz üstad.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Niye kimse soyunma odasının fotoğrafını atmak istemiyor çok mu kötü ?  :eyes  :alala: :bawling:
burada yok çünkü başka sitede :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetcan1903

soyunma odasının asma tavanı dışında gerisi çok basit.. geçenlerde soyunma odası diye kartal yuvasından fotoğraf paylaşılmıştı şuan o fotoğraf bu soyunma odasından bin kat daha güzel yetişecek diye acele acele yapıldı soyunma odasına ayrıca özen gösterilmeliydi.. arma falan hiç birşey yok ayrıca içerdeki havuz için kullanılan desenli taşların modası geçeli yıllar oldu  :s20: şahsen kırmızı tahtadan koltuk, kırmızı led, siyah dolaplar ve tavanda kocaman Beşiktaş amblemi olması daha güzel olurdu  :alala:

Çevrimdışı Efe

ben genel anlamda KOSKOCA BESIKTAS in bir stadin icine hapsedilmesine karsiyim ... yeni stada ihtiyacimiz vardi yapildi sayin baskan a tesekkur ederim ... fakat nedenini bilmedigim bir sekilde cok fazla abartiliyor stad konusu dolasiyla elestiri de begeni de abarti oluyor ...

takimin kurtulusu olarak stad goruluyor ancak stadin kurtulus olmadigini gs kulubu en yakin ornek olarak gozumuze sokuyor bakin diyor bizde yeni stad yaptik sampiyonda olduk sampiyonlar liginede gittik ama cok kotu durumdayiz ...

ayrica yeni stadimiz yuzunden camia olarak  kasimpasa maci es gecildi nasil olsa yeneriz denildi ne yazik ki hep beraber izledik bu takimada yansimis ...

hakli oldugun konu ise su elestirmek icin elestirenlerde yok degil ... ama her BESIKTAS taraftarinin yeni stad ile alakali hayalleri var olacaktir da benimde vardi koltuk olarak yikildi bu pixel i gorunce  :) sizler forum yoneticisiniz ama bence tarafsiz olmaniz lazim sizi oldukca tarafli buluyorum bu dosthane elestirimi de yanlis anlamazsiniz diye umuyorum  :)
KOSKOCA BEŞİKTAŞ diyorsunuz işte bu stadı yapmasa batmıştı stadın  abartıldığı falan yok şuan stad projesi konusundayız ne konuşacağız başka stadın öne çıkarılıp takıma yansıdığına hele hiç katılmıyorum geçen haftada stad vardı ondan öncede takım stada taraftara yönetime bakmaz şampiyonluk istiyorsa çıkar yener daha önce çokça yaptığı gibi eleştirme konusunda şu var her eleştiri yapan kendisinin söylediğinin kesin doğru olduğu dayatmasını yapmak istiyor mesjlerinda şu olmalıydı bu olmalıdı diyor hayır yapılanın iyi olduğunu söyleyenede direk karşı mesaj yazıyorlar dayatma yapıyorlar biz bişey söyledik mi siz dayatma yapıyorsunuz diyorlar şunu söyleyene kimse bişey demiyor ya bu koltuklar iyi ama ben bunları daha çok beğendim kimse bişey demiyor ama gidip koltuklar çok kötü çatı çok kötü soyunma odası çok kötü böyle olmalıydı dersen o olmaz sen hiç bişeyi beğenme beğenenede laf söyle bide direk yok arkadaş buna izin vermem stada da laf söyletmem en iyisi yapıldı çünkü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

üstad öyle deme yaa para iyidir  :money:
tr de yedek kulübeleri süpermarket camı gibi oluyor reklamlarla ,hiç sevmiyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YavuzK

soyunma odasının asma tavanı dışında gerisi çok basit.. geçenlerde soyunma odası diye kartal yuvasından fotoğraf paylaşılmıştı şuan o fotoğraf bu soyunma odasından bin kat daha güzel yetişecek diye acele acele yapıldı soyunma odasına ayrıca özen gösterilmeliydi.. arma falan hiç birşey yok ayrıca içerdeki havuz için kullanılan desenli taşların modası geçeli yıllar oldu  :s20: şahsen kırmızı tahtadan koltuk, kırmızı led, siyah dolaplar ve tavanda kocaman Beşiktaş amblemi olması daha güzel olurdu  :alala:

Tamamiyle katılıyorum bence de cok güzel olurdu

Çevrimdışı sosyalkartal

Ben basın toplantısının yapıldığı salondan fotoğraflar istiyorum geçmiş sayfalarda bununla ilgili bir fotoğraf var mı  :iblush:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

Soyunma odasi les gibi olmus o kartalyuvasindaki yer daha mukemmel

soyunma odalarını bende beğenmediğimi ifade etmiştim ama leş kelimesi yakışmamış dilersen düzeltebilirsin kelimeyi  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Demek malum sitede :D bende burda fotograf bekliyorum :evillol:

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

karaborsanın önüne geçilmesi için yapılması gereken aslında çok basit. sonuçta passo sistemi bir nevi bankacılık sistemi. takası yapacak iki kişi birbirlerini eşlerler sistem üzerinden. bileti alacak kişi bilet parasını kartına yükler. o para diğer karta aktarılır, diğer karttaki bilet de parayı verene aktarılır. gerekirse de arz-talep dengesi olayında en fazla bilet fiyatının %15 (misal) fazlasına satılabilir denir. bu durumda passo sistemi işlem parası keser, kulüp de işlem parası keser. bunun dışında herhangi bir takasa izin verilmez.
burada tek sorun maça gerçekten gidemeyip arkadaşına bedelsiz takas yapacaklar ne yapar... kafayı buna yoramadım henüz...

Çevrimdışı Serdkar

@Necmi Abi
Dün Tff Yetkiler gelmis Stadyuma.. Problem cikmismi haberiniz varmi ? Stadyum hala Tff resmi olarak degistirilmedi...

Çevrimdışı onurturan

Allah seni niitmiye  :kop: sabahtan beri 888 oldum foto ararken  :kop: durun biraz geliyom simdi..

Çevrimdışı ahmetx

Kim ne derse desin müthiş stadımız oldu , @martin40 orda sorun bakın ne diyecek  :evillol: Bazı ayrıntılarda daha iyi olabilirdik ama genel resme baktığımızda çok iyi bir stad oldu . uluslarası forumda San mames gibi stadları olan Bilbaolu bir arkadaş Çatı , Çim ve led bannerlara hayran mesela  :super:

Çevrimdışı Ensar

Demek malum sitede :D bende burda fotograf bekliyorum :evillol:
yaw baktım kimse ses etmiyor dedim bari ben söyleyeyim millet  çatladı :D

Allah seni niitmiye  :kop: sabahtan beri 888 oldum foto ararken  :kop: durun biraz geliyom simdi..
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !