Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Abartmayla ne ilgisi var. Ben tasarımcıyım, büyük kurumların çoğunda (gerçekten büyük olanlarda) her zaman bir head of design vardır. Bu kişiler kurumun bulunduğu kategori farketmeksizin, binaların, dükkanların, pazarlama ve internet ayaklarının, eğer bir spor klübüyse store'larda satılan tişörtlerden tutunda stadyum tasarımına, tribün ayrımlarındaki tabelaların tipografisine kadar karar verirler.

Ayrıca bu koltuklar kalite itibariyle ülke standartlarına göre iyi olsada en iyisi değil kardeşim; dünyada seating konusunda en iyi markalardan birisi recarodur, arsenal, barcelona real madrid inden tut bütün statlarda bu koltuklar kullanılıyor. Başıma bişey gelmeyecekse şahsi olarak ben de beğenmedim ve fikrimi beyan ediyorum. Stadımı ve takımımı seviyorum :) kimse merak etmesin.

güzel yazmışsın, kale direklerini bile ingiltereden getirdik benchde koltuklar bence de recaro olmalıydı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

elestiriye tahammulumuz kalmamis insanlarin begenmedikleri seyleri soyleme hakki yok mu ? evet genel anlamda yeni evimiz guzel fakat bazi seyleri begenmemis olabilir insanlar bende pixel mevzusunu begenmemistim mesela ... bakiyorum bir elestiri geliyor hemen altina sert bir yorum sen daha iyisini yap ... parasini sen ver gibi ... yani o zaman bu forum da elestiri olmayacaksa neden bu baslik altinda toplaniliyor oyleyse ...

eskiye oranla daha bi ılımlılar cnk sonuca yakınız ya onun getirdiği bir huzur ,,yoksa bu tepkiler hiçbirsey bir sene oncesine git keserler biçerlerdi :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

elestiriye tahammulumuz kalmamis insanlarin begenmedikleri seyleri soyleme hakki yok mu ? evet genel anlamda yeni evimiz guzel fakat bazi seyleri begenmemis olabilir insanlar bende pixel mevzusunu begenmemistim mesela ... bakiyorum bir elestiri geliyor hemen altina sert bir yorum sen daha iyisini yap ... parasini sen ver gibi ... yani o zaman bu forum da elestiri olmayacaksa neden bu baslik altinda toplaniliyor oyleyse ...

eleştirenlerin bişeyide beğendim dediğini görmemekten olabilir mi acaba hep eleştiri var bişeyide beğendim dediklerini görmedim onlar her beğenmedim dediklerinde tam tersini yazacağımı daha önce söylemiştim sadece kendi beğendikleri şeylerin doğru olan olduğunu zannediyor bunu yazan arkadaşlar koltuklar bence o paylaşılan koltukara 10 basar yarış arabasınamı  takıyor yedek kulubesine takıyoruz  :icool:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 16:46:07 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Soyunma odasının resmini bir tek ben mi bulamadım haber sitesine bakıyorum yok :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Biraz önce Fenerbahçeli biri açılış maçımızı bana 1500 tl'e satmak için mesaj attı.

Başka sözüm yok revamı bu.Yönetim'i suçlamıyorum ama çok yanlış bir politika izledik.

Çevrimdışı Efe

Biraz önce Fenerbahçeli biri açılış maçımızı bana 1500 tl'e satmak için mesaj attı.

Başka sözüm yok revamı bu.Yönetim'i suçlamıyorum ama çok yanlış bir politika izledik.
1500 se iyi 7 bine satanlar var yapacak bişey normal bilette olsa e bilette olsa karaborsanın önüne geçmek zor devir işlemini bu 3 maçta kaaldırmaları gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

yahu ne Fenerbahçesi? Daha önce bilet alanlar ve kombine sahipleri değil mi öncelik? Demek ki Beşiktaş lı Fenerliye satmış yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Serdkar

resmini direkt ridvan akar yola ... iptal edilsin biletleri böyle karaborsacilarin

Çevrimdışı Efe

yahu ne Fenerbahçesi? Daha önce bilet alanlar ve kombine sahipleri değil mi öncelik? Demek ki Beşiktaş lı Fenerliye satmış yapacak bir şey yok.
bjk passolig alıp maça gitmişse almıştır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RQ7_351903

1500 se iyi 7 bine satanlar var yapacak bişey normal bilette olsa e bilette olsa karaborsanın önüne geçmek zor devir işlemini bu 3 maçta kaaldırmaları gerekiyor
Aynen öyle abi.E bilet zaten hiçbirşeyin önüne geçemiyor, sadece extra para ödüyoruz bankalara.

Çevrimdışı tangaz

zeki biriymiş bugünleri düşünüp bu işten iyi para kaldırırım deyip geleceğe yatırım yapmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Efe

zeki biriymiş bugünleri düşünüp bu işten iyi para kaldırırım deyip geleceğe yatırım yapmış  :D
onu düşünmemiştir bi fb bi bjk almıştır arkadaşıyla mesela liverpool maçına gelmiştir o yüzden önceliklidir  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim bencede gerekli merciilere bildir şahsın adını soyadını paylaş stada girmeye kalkışırsa en azından kulübün de haberi olsun

Çevrimdışı RQ7_351903

onu düşünmemiştir bi fb bi bjk almıştır arkadaşıyla mesela liverpool maçına gelmiştir o yüzden önceliklidir  :ok:
Hem fb hem bjk alınıyormu ya  :alala:

Çevrimdışı tangaz

orası belli olmaz herşey beklerim renklilerden bizans oyunlarını papazın çayırında öğrenenlerden herşey beklenir  :ok:

Çevrimdışı İhsan

Yedek kulübesini,
Soyunma odasını
Vodafone yazısını,
pikselleri
Merdiven renginii beğenmiyorsak,
 çok iyi bir stad yaptığımız anlamına gelir.  :claps:

Her stad yapanın sorunları bu olsa öpüp başına koyar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

yedek kulübesinin arkasına reklam almasınlar ,  ben başka bir şey istemiyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Aynen öyle abi.E bilet zaten hiçbirşeyin önüne geçemiyor, sadece extra para ödüyoruz bankalara.
aslında herşeyin önüne geçebilirler mesela kara borsanın sadece maç saatinden 3 saat önce devir açılsın karaborsa falan kimse yapamaz ama yapmıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

passolig buna nasıl imkan tanıyor yani adam  Besiktasın hiçbir macına giremezki o passoyla dolayısıyla nasıl ona aktarılabiliyor çözemiyorum işte birseyi yaparken tam yapmıyorlar sacmalıyor sonra efenim niye tam randımanlı calısmıyor sistem ee işte sizin yüzünüzden

Çevrimdışı Yankee

Fikret Orman bu'na çok üzüldü  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yedek kulübesini,
Soyunma odasını
Vodafone yazısını,
pikselleri

aynen abi bunları bile beğenmiyorsak mükemmel bi stad yapmışız demektir  bundan ötesi harbi saray
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yedek kulübesini,
Soyunma odasını
Vodafone yazısını,
pikselleri

aynen abi bunları bile beğenmiyorsak mükemmel bi stad yapmışız demektir  bundan ötesi harbi saray
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

üstad öyle deme yaa para iyidir  :money:

Çevrimdışı İhsan

Bazı Firmalar çalışanlara BJK pasolig kartı olmak şartıyla bilet veriyor.
FBliler bjk passokartı çıkarttıysa almış olabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

valla bütün olimpiyat maclarında vodafone yazıyordu o değişmediyse ki değişmemiştir aynen devam:)