Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yapılmışı var

aynımı  bari sen söyleme şunu. o çatının yapım tekniği bursa stadına ancak örneklenir.
bizde çatı gerilen halattan on metre yukarda ve ters üçgen yapıyor. uçtan yukarı doğru şişirilip
dışa doğru akıntı verilmiş ve dıştan çatıyı sabitleyen hiç bir destek yok tamamen ters mühendislik yapılmış ve bu noktada ben daha benzerini göremedim
senki en ince noktasına kadar araştıran insan bazen senin yerine başkası yazıyor sanıyorum. :alala:
iyi bakarsan o çatının ağırlığı bizim çatı ağırlığı gibi değil o sabit sistem halatlar gerilip sabitlenmiş
ve yükü taşıması için gene sabit noktadan üçgenler çekilmiş ve gördüğüm kadarıyla ciddi bir çelik iskelet yok @ahmetx

Çevrimdışı fburkay

Ertem şener az önce staddan periscope yayını yaptı bu saatte bile çalışma var. Bu arada içeride nasıl bir ambiyans varsa, adamın heyecandan eli ayağı titredi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ertem şener az önce staddan periscope yayını yaptı bu saatte bile çalışma var. Bu arada içeride nasıl bir ambiyans varsa, adamın heyecandan eli ayağı titredi.

https://www.periscope.tv/w/1mnxeeXkNbAxX
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Lodbrok

Günaydın herkese.Öncelikle forumu uzun zamandır takip ediyorum özellikle son 1 ay her gün girip o gün yazılan yorumları tek tek okuyorum.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Sessiz olarak okudum sadece şuana kadar ama bugün yorum yapma gereği duydum.Sizden iki ricam olacak.

1)Fenerbahçe zaten puan kaybedecek kalan maçlarda biz takıma tam destek olalım özelikle sosyal medyada.Çünkü maça giden adam zaten tek başına küfür bile etse sesini duyuramaz ama sosyal medyada futbolcularımıza yoğun küfürler ediliyor.Bizim oyuncularımız malesef bu durumdan etkileniyor.Özellikle Olcay,Töre vb... Bunlara engel olalım futbolculara destek mesajları yazalım.

2)Fenerbahçe malum sitesi her maçtan önce algı peşinde Rıza Çalımbay'ı her gün yazdı yazdı basın ele aldı ve kaybettik.Aynı durumu bizim Aykut Kocaman için yapmamız şart.Bu yüzden bu olayla alakalı yorumlarınızı #KocamanYatış hastaginde yazarsanız sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

Günaydın herkese.Öncelikle forumu uzun zamandır takip ediyorum özellikle son 1 ay her gün girip o gün yazılan yorumları tek tek okuyorum.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Sessiz olarak okudum sadece şuana kadar ama bugün yorum yapma gereği duydum.Sizden iki ricam olacak.

1)Fenerbahçe zaten puan kaybedecek kalan maçlarda biz takıma tam destek olalım özelikle sosyal medyada.Çünkü maça giden adam zaten tek başına küfür bile etse sesini duyuramaz ama sosyal medyada futbolcularımıza yoğun küfürler ediliyor.Bizim oyuncularımız malesef bu durumdan etkileniyor.Özellikle Olcay,Töre vb... Bunlara engel olalım futbolculara destek mesajları yazalım.

2)Fenerbahçe malum sitesi her maçtan önce algı peşinde Rıza Çalımbay'ı her gün yazdı yazdı basın ele aldı ve kaybettik.Aynı durumu bizim Aykut Kocaman için yapmamız şart.Bu yüzden bu olayla alakalı yorumlarınızı #KocamanYatış hastaginde yazarsanız sevinirim.
Konunun yeri burası değil kardeşim bu arada hoş geldin
bunu futbol başlığında paylaş burdan biraz sonra silinecek.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın bahtı kara kartallar.

Öyle kötü uyandım ki güne ne işe gitmek istedim ne yataktan çıkmak. Sonra aklıma stadımız geldi, az da olsa keyfimi düzeltti.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı fevzikececi

Dün ilk defa stada girme şansım oldu.

Öncelikle herkesin söylediğini tekrar gibi olacak ama bin kere söylense yetmez; açık tribünden içeri girip aşağı bakınca hiç bir stadyumda olmayan bir ambiyans buluyorsunuz karşınızda. İngiltere, İspanya dahil çok güzel statlar gezdim ama böylesi ihtişamı bir old Trafford bir de Santiago Barnebeu'da hissetmiştim.

İçeride her şey çok iyi durumda. Şöyle söyleyeyim, bu memlekette çok maça gittim, geçen sene gittiğimiz Ankara Yenişehir Stadı'nda olduğu kadar işler bitmiş. Orada da bilenler bilir, toz toprak içinde debelenip içeri gidiyorduk. "Bitti" denilen pek çok stada göre daha iyi durumda gördüm stadı.

Ancak dışarıda ciddi bir kaos var. Bugünden itibaren geceli gündüzlü çalışmayla ancak bir yere gelebilir.

Benim stada gitme sebebim dün bazı arkadaşların fotoğrafını koyduğu ayırıcılara takılan pleksilerdi. Stadı ne kadar beğendiysem pleksileri o kadar beğenmedim. Rezalet olmuş. Biz yazılı olarak şikayetimizi verdik. Bu sezondan ziyade önümüzdeki sezona yetişeceğini düşünüyoruz. TOKİ Arena'da da benzer durumlar yaşanmış ve sonrasında düzeltilmişti.

Bunların ötesinde stadyumda bir Emirates havası aldım ve beni çok mutlu etti. Gerçekten o kalitede bir yapı olmuş.

Bir kötü not, tıpkı İnönü'de olduğu gibi kapalının önüne demirleri yığmaya devam ediyorlar maalesef, ilk kontrol noktası için. Epey çirkin olmuş.

İçeri girince bin foto çekerim diyordum ama sadece pleksi ve selfie çekmişim. Yeni bir şey yok o yüzden yollamıyorum. Kapalı'daki arkadaşları çok kıskandığımı söyleyeyim. Her yer çok iyi ama kapalının açısı bu stadı gerçek bir cehenneme çevirecek kadar güzel..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2016, 08:28:41
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yine son haftalar yine eller ayaklar dolaşmalar.
bursa maçı iyi ki vodafoneda başka statta olsa o maçta giderdi.
artık çökecez hakemede bursayada baskının kralını rakibe yapmalıyız.
lay lay lom gollerden sonra olsun...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı bürküt

Çevrimdışı yigitcan1903

3 sene oldu hala aynı saçma panik
Yok ya maç bitti mi futbolcular gibi anında unutmak en iyisi
Sallamayacam ben de bundan sonra
Yenerse sevinirim
Bizimki can değil mi,her sene aynı çile

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mrtylvz

günaydın herkese bol ledli günler diliyorum  :ebebe:

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Siyahı yaşayıp Beyazı arayan koca yürekli Kara Kartallar.
Moral bozmaya gerek yok. Sezon sonu Siyahı hatta kap karayı tüm Beşiktaş düşmanlarına biz yaşatacağız.
Bize düşen umudumuzun bekçisi, boğazın bembeyaz incisinde o kupayı hakkımızla oynayıp şerefimizle kaldıracağımız güne inanmak.
Hala Türkiye'nin en iyi oynayan takımına ve belkide dünyanın sayılı en iyi stadına sahibiz.
Bırakın moral bozmayı üzülmeyi yakınmayı. Asıl şimdi onlar düşünsün...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2016, 09:14:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yedek kulübesinin üstüne kapıyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı ers_an

Günaydın arenacılar. Ense kararmayacak. Merak etmeyin renklilerin son çırpınışları. O cehennem çukurundan kim gelse kurtulamayacak. Son 6 gencolar!!

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı osvaldo nartallo

ledler baya ilerlemiş.
sanki yeni açık skorbordunun tam arkasında tribünün en üstünde duranlar eski açıktaki skorbordu göremeyecekler gibime geldi. Bilgisi olan var mı?
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

aynımı  bari sen söyleme şunu. o çatının yapım tekniği bursa stadına ancak örneklenir.
bizde çatı gerilen halattan on metre yukarda ve ters üçgen yapıyor. uçtan yukarı doğru şişirilip
dışa doğru akıntı verilmiş ve dıştan çatıyı sabitleyen hiç bir destek yok tamamen ters mühendislik yapılmış ve bu noktada ben daha benzerini göremedim
senki en ince noktasına kadar araştıran insan bazen senin yerine başkası yazıyor sanıyorum. :alala:
iyi bakarsan o çatının ağırlığı bizim çatı ağırlığı gibi değil o sabit sistem halatlar gerilip sabitlenmiş
ve yükü taşıması için gene sabit noktadan üçgenler çekilmiş ve gördüğüm kadarıyla ciddi bir çelik iskelet yok @ahmetx
Yanlış anlaşılma olmuş galiba ,çatı sistemi bizimkiyle aynı değil senin dediğin gibi Bursayla aynı zaten , benim kastettiğim çatı iskeletini önden kolonlarla örttüler bizde böyle yapabilirdik , aslında onlarda da çatı bizimki gibi çelik kolonlar üzerinde duruyor içerdende led panellerle örttükleri için görünmüyor. @Necmi abi .

[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 09:44:58 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın arkadaşlar, moral bozmak yok , halen lideriz sıkıntıya gerek yok. Bu hafta bayramımız tadını çıkaralım. Ahh bide maçı kazanaydık iyiydi ya sağlık olsun.

Çevrimdışı SilverArrows

Açılış maçında yenilmeyiz umarım. Çok kötü olur.

Çevrimdışı ahmetx

yedek kulübesinin üstüne kapıyorlar...
yedek kulübeleri siyah malzemeyle kapanıyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serdar

Bu ne arkadaş ya , stad bitti konu bitti biz daha şimdi yavruluktan çıktık, şimdi halay çekerdim ama keyfim yok

Çevrimdışı ahmetx

Dün ilk defa stada girme şansım oldu.

Öncelikle herkesin söylediğini tekrar gibi olacak ama bin kere söylense yetmez; açık tribünden içeri girip aşağı bakınca hiç bir stadyumda olmayan bir ambiyans buluyorsunuz karşınızda. İngiltere, İspanya dahil çok güzel statlar gezdim ama böylesi ihtişamı bir old Trafford bir de Santiago Barnebeu'da hissetmiştim.

İçeride her şey çok iyi durumda. Şöyle söyleyeyim, bu memlekette çok maça gittim, geçen sene gittiğimiz Ankara Yenişehir Stadı'nda olduğu kadar işler bitmiş. Orada da bilenler bilir, toz toprak içinde debelenip içeri gidiyorduk. "Bitti" denilen pek çok stada göre daha iyi durumda gördüm stadı.

Ancak dışarıda ciddi bir kaos var. Bugünden itibaren geceli gündüzlü çalışmayla ancak bir yere gelebilir.

Benim stada gitme sebebim dün bazı arkadaşların fotoğrafını koyduğu ayırıcılara takılan pleksilerdi. Stadı ne kadar beğendiysem pleksileri o kadar beğenmedim. Rezalet olmuş. Biz yazılı olarak şikayetimizi verdik. Bu sezondan ziyade önümüzdeki sezona yetişeceğini düşünüyoruz. TOKİ Arena'da da benzer durumlar yaşanmış ve sonrasında düzeltilmişti.

Bunların ötesinde stadyumda bir Emirates havası aldım ve beni çok mutlu etti. Gerçekten o kalitede bir yapı olmuş.

Bir kötü not, tıpkı İnönü'de olduğu gibi kapalının önüne demirleri yığmaya devam ediyorlar maalesef, ilk kontrol noktası için. Epey çirkin olmuş.

İçeri girince bin foto çekerim diyordum ama sadece pleksi ve selfie çekmişim. Yeni bir şey yok o yüzden yollamıyorum. Kapalı'daki arkadaşları çok kıskandığımı söyleyeyim. Her yer çok iyi ama kapalının açısı bu stadı gerçek bir cehenneme çevirecek kadar güzel..

sizin loca vardı değil mi ? Bir de pileksi fotosunu koyarsanız seviniriz.