Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Tribünleri ayıran tel örgüler yerine cam takıldığı yazılmış ama kaç sayfa geri gitti bulamadım fotoyu  :alala: rica etsem biri paylaşabilir mi söz konusu fotoyu çünkü benim için en hassas noktalardan biri o ve dünkü fotolarda  cama geçmek bi yana kapalı - yeni açık alt kata da tel örgü takıldığını gördüm sanki  :alala:

Çevrimdışı cessolupus

2. skorbordda kalkıyo suan periscopda canlı yayın var

Çevrimdışı idilahmet

Allahım şu mutlu haftayı bu akşam taçlandıralım da stad açılına kadar içimizdeki heyecan artarak devam etsin  :)

amin inşallah  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/716999973179498497

İkinci skorboard çekilmeye başlamış ayrıca kat arası LED ler deneniyor sanırım

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 17:47:58 Emre.Guler ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Allahım şu mutlu haftayı bu akşam taçlandıralım da stad açılına kadar içimizdeki heyecan artarak devam etsin  :)
Amin maça 2 saat kaldı yenip puan farkını açarak feneri psikolojik baskı altına almalıyız.Onların bizi alamadığı gibi :icool: :icool: Haftaya stad açılışı çok daha fazla anlam kazanır bu akşamki galibiyetle :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı sbrhrzmn

Çevrimdışı idilahmet

Tribünleri ayıran tel örgüler yerine cam takıldığı yazılmış ama kaç sayfa geri gitti bulamadım fotoyu  :alala: rica etsem biri paylaşabilir mi söz konusu fotoyu çünkü benim için en hassas noktalardan biri o ve dünkü fotolarda  cama geçmek bi yana kapalı - yeni açık alt kata da tel örgü takıldığını gördüm sanki  :alala:

817.sayfadaydı

Çevrimdışı sallapati

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/716999973179498497

İkinci skorboard çekilmeye başlamış ayrıca kat arası LED ler deneniyor sanırım

ledleri çalıştırmışlar.. mavi ekran vermiş  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı murat şavklı

arkadaşlar konu dışı için kusuruma bakmayın ama yardıma ihtiyacım var ilk maça girebilmek için matematiğin anasını ağlatıyorum şu an.  hangi taraftar grubu hangi tribünde ya da blokta olucaktı. bununlar ilgili bişeyler dolaşmıştı forumda ama bulamadım. acil lazım

Çevrimdışı raichu

Takıldı eski açık skorbord :ishock:
Eyvallahhh :ishock: :ishock: Vaybe artık saha maç oynanabilir görüntüye kavuştu,Yedek kulübelerinin montajıda bitti sayılır :super: :super:

ledler direk fatal error :evillol:
  :evillol: :evillol: ilk başta skorbordlarda 404 not found vermişti :lol: :lol:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Bugün stadtaydım.2-3 saat gezdim.Stadın içi inanılmaz inanılmaz inanılmaz. İnce işçilik mevcut şartlar sabit kalmak kaydıyla en az 2 yıl..Çevre düzenlemesinin bitmesi için bir o kadar daha ekibin girmesi lazım.. Videodaki misafir ispanyadan.Real sociedad sportif director yardımcısı.Yanındaki menajer Bayram Bey.Brezilyada bizim işlere bakıyormuş.Hatta Gökhan Keskin gittiğinde birlikte maçlara gidiyorlarmış..Bugün 2 futbolcumuzu izlemeye gelmişler.Stadı gezdirende Başkanın sağ kolu Engin Şen.(Kendisini bir gün buraya davet ettim soru cevap şeklinde bir kaç saat görüşebiliriz.tabi forum  yönetimi izin verirse).Saha maç yapmaya an itibariyle hazır..Şu bir gerçekki  mevcut koşullarda (yani parasızlıkta) mucize çıkartılmış.Stadın içi bildiğiniz avm olmuş..ŞİMDİLİK BU KADAR..

Bu arada loca ledlerde 1 haftada numaralı bitmez.Eski açık bitirilir çünkü yetişmesi çok zor bu tempoyla.Kapalı daha dün bitti eski açık bugün başladı eski açığın bitişide Çarşamba akşamı bulacak :bandit: :bandit:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Armamızın tahmini takılacağı kapalı çatı boş yerde 3 gün içinde  ışıklandırma takılmış gibi acaba yeri burası mı olur :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bir süreliginede olsa stad icin düsünceleri bir kenera bırakıp herkesin osmanlıspor icin dua etmesini rica ediyorum. :pray:
Aynı sekilde simdi Besiktas icin rica ediyorum  :ok:

Çevrimdışı SilverArrows

Hocam katılmamak elde değil PL'de kale arkaları çok güzel görünüyor. Bizde ise saçma sapa pankartlar, brandalar ve kartonlar asıp bütün görüntünün içine ediyorlar. Özellikle Stamford Bridge çok hoş görünüyor.

Bugün stadtaydım.2-3 saat gezdim.Stadın içi inanılmaz inanılmaz inanılmaz. İnce işçilik mevcut şartlar sabit kalmak kaydıyla en az 2 yıl..Çevre düzenlemesinin bitmesi için bir o kadar daha ekibin girmesi lazım.. Videodaki misafir ispanyadan.Real sociedad sportif director yardımcısı.Yanındaki menajer Bayram Bey.Brezilyada bizim işlere bakıyormuş.Hatta Gökhan Keskin gittiğinde birlikte maçlara gidiyorlarmış..Bugün 2 futbolcumuzu izlemeye gelmişler.Stadı gezdirende Başkanın sağ kolu Engin Şen.(Kendisini bir gün buraya davet ettim soru cevap şeklinde bir kaç saat görüşebiliriz.tabi forum  yönetimi izin verirse).Saha maç yapmaya an itibariyle hazır..Şu bir gerçekki  mevcut koşullarda (yani parasızlıkta) mucize çıkartılmış.Stadın içi bildiğiniz avm olmuş..ŞİMDİLİK BU KADAR..
Yuh yahu 2 yıl daha ince işçilik sürermi.Sanki biraz atılmış gibi geldide..Ben şahsen yeni sezonda bütün ince işçiliklerin biteceğini düşünüyorum yani daha yeni sezona 4 buçuk ay var rahat bitirilebilir.Şuan bile %90'ı bitmiş gözüküyor fotoğraflarda..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

takım dün stada geldiğinde , orta sahada toplanmışken bir anda hoparlörlerden şu parça çalsa fena mı olurdu  :bawling: :bawling: :bawling:  motivasyonun  kralı

Dünyanın en etkileyici futbol teması valla müthiş. Tüylerim tiken tiken :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

Bu stadta quaresma fena oynar demedi demeyin :super: :super: :halay: :halay: :ishock: :ishock: