Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kuntz

Bence bu ipler güzel durmamış, sökülüp şeffaf olanların takılması lazım :D :D

İplerden önce kale direklerine el atsınlar. Onlar niye şeffaf değil? :D :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

ipler çimlere şekil vermek içinmiş

sanırım o da kendi tahminini yazmış çünkü ipler saha çizgileri içini eşit bölmüyor.. kale önleri çok ince kalıyor ve böyle bir şekillendirme hiç görmedim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana kalırsa yedek kulübeleri şeffaf olmaz. Fikret Orman kesin reklam almıştır.  :kop:

yanlış hatırlamıyorsam yedek klubelerinde kaplama reklam tarzı şeyler olmayacaktı :)

Çevrimdışı Tolga

febeyi yarışta tutmak için ligtv her yolu dener. bir maç (gs-fb) reyting kaybı yaşarlar ama kalan haftalara reyting umutlarını korurlar...
her şeyi beklerim bunlardan...
Haftalık programlarda son dönemde değişiklikler oldu tamam da çok fazla da değişiklik yapacaklarını sanmıyorum özellikle de saat konusunda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

açılış maçımızın pzt öğlen oynanması avantaj mı.. bilet alan çoğu insan gidemez @ahmetx  , keza gs-fb maçına çarşamba 16.00da kaçbin taraftar gidebilir
ben maçımızın hafta içi olduğunu unutmuşum  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Yedek kulübesinin koltukları şeffaf olmayacakmıydı ??????  :outtahere: :outtahere:

Çevrimdışı kartalpençesi

çerçevesi böyle mi kalacak? keşke siyah kaplama yapsalardı
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

yanlış hatırlamıyorsam yedek klubelerinde kaplama reklam tarzı şeyler olmayacaktı :)
aynen
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

mebranlarin kac oldugunu bilen var mi goren oldu mu :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

çerçevesi böyle mi kalacak? keşke siyah kaplama yapsalardı
Giydirme yapilacaktir ancak ilk maca yetismeyebilir sonraya bırakılmıştır

Çevrimdışı tangaz

Haftalık programlarda son dönemde değişiklikler oldu tamam da çok fazla da değişiklik yapacaklarını sanmıyorum özellikle de saat konusunda.

@Tolga sen dürüst ilkeli ve temiz bir lig paralelinde düşünüyorsun çünkü Beşiktaşlısın ama karşındakiler bildiğin bizans tohumu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın bile maç oynanabilir nerdeyse stad ALLAHIM ÇOK MUTLUYUMM :sevinc :sevinc
Şeffaflardanda bugün güzel sonuç bekliyorum 27 olması makuldür. :ok: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben amblem olarak kendi coğrafyamızda yaşayan Kara Kartal'ın kullanılmasından yanayım.Bu paylaşımı Hiç kimseyi yermek için yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Kara kartalın Beşiktaşımız ile özdeşleşme hikayesi daha önce aşağıdaki gibi kaleme alınmış.

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, 1940-41 sezonuna gençleştirilmiş ve yenilenmiş kadrosuyla girer. Haftalar ilerledikçe puan farkını açan Beşiktaş, ligde liderliğini sürdürmektedir. Bitime 5 hafta kala rakip Süleymaniye’dir. 19 Ocak 1941 Pazar günü Semih Duransoy’un hakemliğini yaptığı Şeref Stadı’ndaki maça Beşiktaş şu kadro ile çıkar: Faruk, Yavuz, İbrahim, Rıfat, Halil, Hüseyin, Şakir, Hakkı, Şükrü, Şeref, Eşref. O sezon bütün maçlarda olduğu gibi, Takımımız yine muhteşem bir oyun ortaya koyar. Maçın ikinci yarısının ortalarıdır. Beşiktaş takımı farklı önde olmasına rağmen rakip kaleye bitmek tükenmek bilmeyen hücumlar gerçekleştirmektedir. İşte o sıralarda Beşiktaş’ın akın yönü olan Şeref Stadı’nın Atatürk panosu bulunan tarafındaki tribününden bir ses yükselir: “Haydi Kara Kartallar. Hücum edin Kara Kartallar”… Şeref Stadı’nı dolduran binlerce taraftar ve maçı takip eden gazeteciler, çınlayan sesle donup kalmıştır. Son derece isabetli bir benzetmedir o anda yapılan. O sezon rakiplerini ezip geçen Beşiktaşlı futbolcuları “Kara Kartaldan, oynadıkları futbolu “Kara Kartal gibi hücum etmekten başka bir şekilde tarif etmek mümkün değildir. Tribünlerden gelen sesin sahibi Mehmet Galin isimli bir balıkçıdır.

Voleci Şeref lakabıyla maruf Şeref Görkey’in voleyle attığı 3 muhteşem gol ve kaptan Hakkı’nın, Şakir’in ve Şükrü’nün birer golüyle sahadan 6-0 galip ayrılırlar.

Bu maçın ardından, Beşiktaş’ın sembolü “Kara Kartallar” olmuştur.

Demek ki neymiş? Kara Kartal’mış. Amerikan Kel Kartalı değilmiş. Rahmetli Mehmet Galin heyecanla altını çizerek kartallar değil kara kartallar diye bağırmış.

Kartal asalettir. Kartal özgürlüktür. Bir çok kabile ve devlet bayraklarında kartala yer vermiştir.

Allah’ın yarattığı kartallar arasında ayrım yapacak halimiz yok fakat nasıl Bozkurt Türk milliyetçilerinin sembol hayvanıysa Amerikan Kel Kartalı da Amerikan milliyetçiliğinin sembol hayvanıdır.

Oysa Beşiktaş’ın simgesi olan Kara Kartal, Anadolu coğrafyasında sıkça görülen bir hayvandır. En son Bolu’nun Gerede ilçesinde canlı olarak gözlerimle gördüm. Hatta Anadolu da halk arasında karakuş derler.

Antikapitalist oluşumuzla övündüğümüz taraftarımız neden Amerikan milliyetçiliğinin sembolü Amerikan Kel Kartalını pankartlarda, bayraklarda kullanır?

19.03.1903 – 19.03.2015 Kara Kartal’ım 112 yaşında.. Amerikan Kel Kartalı değil!!!

http://www.birgrupyazar.com/turkiyenin-kara-kartali/
Yahu ne alakası var Amerikan milliyetçiliğine ozentiyle falan..

Kişisel gorus diyelim.

Bizim rengimiz SİYAH-BEYAZ , Asıl ve Sempatik bir kulübüz

Amerikan Kartalı Siyah-Beyaz , En Asil ve Sempatik Kartal türü

Bu nedenle bizi en iyi anlatan ve yansıtan Kartal turu Amerikan Kartalır bana göre Altını çiziyorum BANA GÖRE ....
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 14:21:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

@Tolga sen dürüst ilkeli ve temiz bir lig paralelinde düşünüyorsun çünkü Beşiktaşlısın ama karşındakiler bildiğin bizans tohumu...
Hayır abi bu lig de neler döndüğünün bende farkındayım ama akşam maçlarını bırakıp hafta içi maçlarını gündüz oynatacaklarını da hiç sanmıyorum. :)

Hafta sonu maçlarını gündüz oynatsalar keşke şahsen çok isterim.

Çevrimdışı Tarık16

yedek kulübelerinin üstünde vodafone yazacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı tangaz

Hayır abi bu lig de neler döndüğünün bende farkındayım ama akşam maçlarını bırakıp hafta içi maçlarını gündüz oynatacaklarını da hiç sanmıyorum. :)

Hafta sonu maçlarını gündüz oynatsalar keşke şahsen çok isterim.

ben tüm maçları değil ama gs fb maçını fenere avantaj sağlasın die gündüz oynatırlar diyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Yahu ne alakası var Amerikan milliyetçiliğine ozentiyle falan..

Kişisel giriş diyelim.

Bizim rengimiz SİYAH-BEYAZ , Asıl ve Sempatik bir kulübüz

Amerikan Kartalı Siyah-Beyaz , En Asil ve Sempatik Kartal türü

Bu nedenle bizi en iyi anlatan ve yansıtan Kartal turu Amerikan Kartalır bana göre Altını çiziyorum BANA GÖRE ....
şu muhabbeti kapatacakmısınız yerimi burası. Bütün işiniz sayfayı trollemek :bandit:

Çevrimdışı Tolga

ben tüm maçları değil ama gs fb maçını fenere avantaj sağlasın die gündüz oynatırlar diyorum
Neyse konu dışına çok çıkmayalım ama o maçın gündüz oynanmasını Gs istemez bence.

Çevrimdışı mutixls

tüm ışıkları açmışlar, gündüz ayar yapılabiliyorsa bence de saha içi çizgiler ışıklar için

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 14:26:05 sallapati ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu muhabbeti kapatacakmısınız yerimi burası. Bütün işiniz sayfayı trollemek :bandit:
:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Sa abiler ben ikinci oncelikten tekli bilet almayi dusunuyorum yani 8 nisanda satisa cikacak sizce forumun bulundugu 121. Blokta bos yer kalirmi o zamana kadar