Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi ve bizim açılış maçımız. Pazartesi sabahı herkes işte abi dezavantajın daha büyüğü varmı sabah nasıl gelsinler ?
Gelir kardeşim niye gelmesin.

Açılış tarihi açıklandıktan sonra Haftalar öncesinden pazartesi günü için İş yerlerinden izin alan on binlerce insan var , Yine Ogün İşe okula gitmeyecek binlerce kişi olacaktır oglenden itibaren semt ve stad etrafi senlenmeye ve kalabaliklasmaya baslar ama ben bu maçın akşam oynanmasindan yanayım , Çünkü Işık oyunları havai fişek gösterileri falan görsel sowlar yapılması açısından :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı castoridae

Ben koltukları çok beğendim, rengi mat, amblemler güzel olmuş. Sade ve şık.
Ama ısıtma yok sanırım. Mustafa pektemek işte bunu beğenmedi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

gündüz olunca dezavantajımız ne @sallapati

açılış maçımızın pzt öğlen oynanması avantaj mı.. bilet alan çoğu insan gidemez @ahmetx  , keza gs-fb maçına çarşamba 16.00da kaçbin taraftar gidebilir

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Bunu tek gecerim Asaleti yeter beee hem siyah hem beyaz :busted_cop:

Fotoğraftaki Amerikan kartalı. Bizim taraftarımız sihah beyaz olduğu için Amerikan kartalını seviyor ama Beşiktaş'ın sembolü kartal değil kara kartal. 10-15 sene önceye kadar görsellerde sadece Anadolu kartalı kullanılırdı.
Ben her zaman sembol olarak kara kartalı tercih ediyorum.  :)

Çevrimdışı Kartal66

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Eminim daha önce konuşulmuştur. Kaçırdığım için tekrar soruyorum.

1. Saha içinde ki beyaz çizgiler yeterince koyu değil gibi geldi bana. Çizgilerin üzerinden tekrar geçilecek mi?
2. Yayıncı kuruluş için kamera noktası tam olarak nerde? (Resim ekleyebilirmisin)

Ayrıca yedek kulübesinin resimlerini paylaşırsanız çok seviniriz. Teşekkürler.

Çevrimdışı Serdar

taze

@Emre.Guler  şu resimdeki arkadaşı öylece kaldırıp , kedi yolundaki aydınlatmaların arasına koyar mısın ? Arma mı arma işe  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ErsinA.

Selamlar bursa macina bilet aldim bana 2. Sıra 17. Koltuk düstü resimde isaretleme sansiniz varmi.

Siyah nokta senin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya millet ortaya bir şet atıyor hemen panik
Hafta içi gündüz falan olmaz,saçmalamasınlar
Hafta sonu olacaksa eyvallah,gayet güzel olur

Çevrimdışı Deadam

Panik yok arkadaşlar pazartesi günü gündüz maçı oynatmaya kimsenin tapası yemez.

Başta yayımcı kuruluş istemez. zaten programda onun isteğine göre ayarlanıyor.

Ancak bir pazar maçının 16:00 da oynanması güzel olur nisan ayında
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fotoğraftaki Amerikan kartalı. Bizim taraftarımız sihah beyaz olduğu için Amerikan kartalını seviyor ama Beşiktaş'ın sembolü kartal değil kara kartal. 10-15 sene önceye kadar görsellerde sadece Anadolu kartalı kullanılırdı.
Ben her zaman sembol olarak kara kartalı tercih ediyorum.  :)
Ben tam tersi olarak hem Siyah hemde beyaz renge sahip olması , Çok Asil ve sempatik olması nedeni ile bizi en iyi yansıtan Kartal türünün Amerikan Kartalı olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi fikrim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yedek kubelerinin koltuklarıyla birlikte montajı bugün gece olmadı en beç yarın biter.Hibrit bitti.Skorbordun biri kalktı diğeri bugün kalkacaktır.Şeffaflar hafta sonuna kadar bitirilir.Mükemmel bir son haftaya girdik :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Tolga

Hafta içi gündüz maç oynanmaz merak etmeyin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tangaz

Hafta içi gündüz maç oynanmaz merak etmeyin :)

febeyi yarışta tutmak için ligtv her yolu dener. bir maç (gs-fb) reyting kaybı yaşarlar ama kalan haftalara reyting umutlarını korurlar...
her şeyi beklerim bunlardan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

işte bu

Oh be gördük sonunda :D Değişmiş. Bu daha şık ve asil durmuş.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 14:04:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Uzun süredir yoğunluktan yazamıyorudum, tribün ayrımlarında tel örgüden vazgeçilmesine ve skorbordların çatıya alınmasına çok sevindim.  :halay:

Bu arada bir şey merak ettim her sene çatıya 2 skorbord eklesek kaç senede 360'ı tamalarız acaba  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı castoridae

Ben amblem olarak kendi coğrafyamızda yaşayan Kara Kartal'ın kullanılmasından yanayım.Bu paylaşımı Hiç kimseyi yermek için yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Kara kartalın Beşiktaşımız ile özdeşleşme hikayesi daha önce aşağıdaki gibi kaleme alınmış.

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, 1940-41 sezonuna gençleştirilmiş ve yenilenmiş kadrosuyla girer. Haftalar ilerledikçe puan farkını açan Beşiktaş, ligde liderliğini sürdürmektedir. Bitime 5 hafta kala rakip Süleymaniye’dir. 19 Ocak 1941 Pazar günü Semih Duransoy’un hakemliğini yaptığı Şeref Stadı’ndaki maça Beşiktaş şu kadro ile çıkar: Faruk, Yavuz, İbrahim, Rıfat, Halil, Hüseyin, Şakir, Hakkı, Şükrü, Şeref, Eşref. O sezon bütün maçlarda olduğu gibi, Takımımız yine muhteşem bir oyun ortaya koyar. Maçın ikinci yarısının ortalarıdır. Beşiktaş takımı farklı önde olmasına rağmen rakip kaleye bitmek tükenmek bilmeyen hücumlar gerçekleştirmektedir. İşte o sıralarda Beşiktaş’ın akın yönü olan Şeref Stadı’nın Atatürk panosu bulunan tarafındaki tribününden bir ses yükselir: “Haydi Kara Kartallar. Hücum edin Kara Kartallar”… Şeref Stadı’nı dolduran binlerce taraftar ve maçı takip eden gazeteciler, çınlayan sesle donup kalmıştır. Son derece isabetli bir benzetmedir o anda yapılan. O sezon rakiplerini ezip geçen Beşiktaşlı futbolcuları “Kara Kartaldan, oynadıkları futbolu “Kara Kartal gibi hücum etmekten başka bir şekilde tarif etmek mümkün değildir. Tribünlerden gelen sesin sahibi Mehmet Galin isimli bir balıkçıdır.

Voleci Şeref lakabıyla maruf Şeref Görkey’in voleyle attığı 3 muhteşem gol ve kaptan Hakkı’nın, Şakir’in ve Şükrü’nün birer golüyle sahadan 6-0 galip ayrılırlar.

Bu maçın ardından, Beşiktaş’ın sembolü “Kara Kartallar” olmuştur.

Demek ki neymiş? Kara Kartal’mış. Amerikan Kel Kartalı değilmiş. Rahmetli Mehmet Galin heyecanla altını çizerek kartallar değil kara kartallar diye bağırmış.

Kartal asalettir. Kartal özgürlüktür. Bir çok kabile ve devlet bayraklarında kartala yer vermiştir.

Allah’ın yarattığı kartallar arasında ayrım yapacak halimiz yok fakat nasıl Bozkurt Türk milliyetçilerinin sembol hayvanıysa Amerikan Kel Kartalı da Amerikan milliyetçiliğinin sembol hayvanıdır.

Oysa Beşiktaş’ın simgesi olan Kara Kartal, Anadolu coğrafyasında sıkça görülen bir hayvandır. En son Bolu’nun Gerede ilçesinde canlı olarak gözlerimle gördüm. Hatta Anadolu da halk arasında karakuş derler.

Antikapitalist oluşumuzla övündüğümüz taraftarımız neden Amerikan milliyetçiliğinin sembolü Amerikan Kel Kartalını pankartlarda, bayraklarda kullanır?

19.03.1903 – 19.03.2015 Kara Kartal’ım 112 yaşında.. Amerikan Kel Kartalı değil!!!

http://www.birgrupyazar.com/turkiyenin-kara-kartali/

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

gündüz maçıdan niye korkuyosun anlamadım...ben şahsen senede 3-4 maç gündüz oynanmasından yanayım , onunda ayrı bir zevki ayrı bir tamaşası var

Hafta içi gündüz maçı oynanırsa kaç bilet satabilirsin?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 14:06:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı blackeagle05

Yeni ip teorileri var mı  :D

Bence bu ipler güzel durmamış, sökülüp şeffaf olanların takılması lazım :D :D
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı capo di capi

Bana kalırsa yedek kulübeleri şeffaf olmaz. Fikret Orman kesin reklam almıştır.  :kop:
Süleyman Seba Ölümsüzdür