Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483703 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

aspor da büyük numaralar dönüyor.. küfür yazacağım kendimi tutuyorum.. BJK-BURSA maçı gündüz oynanabilir deniyor.. saha dışı hertürlü pisliği yapmaya başladılar

bende izliyorum gs-fb maçı için söylüyorlar :)

Çevrimdışı Akın

Statlarda zemini genellikle boydan 18 (18x6metre=108metre) parçaya bölerler. Bu iplerden zemin sanki 22 parça yapılmış gibi. Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Kaya kartalı verelim :)

Siyaha yakın rengi, kanat içi beyazlığıyla tam aradığımız cinsten :)
Hem de yerli, en büyüklerinden ve en hızlılarından.

Dağlarda yaşarmış, tek eşlilermiş, dalışa geçtiklerinde saatte 320ye ulaşırmış hızları,
bu ne arkadaş, Hakkinen zor çıkıyordu düzlükte o hıza.

bu olur işte bu kartala BERKUT deniyor Türk halkları arasında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

bende izliyorum gs-fb maçı için söylüyorlar :)

yarın bir açıklama yapılacakmış.. kalan haftalar gündüz saatlerinde oynanabilir diyorlar.. ulan 40 yılın başında bir şampiyon olacağız nerdeyse ligi iptal edeceksiniz...
hepinizi üstüste koyup Şampiyon olacağız!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vay Amerikan ajanı vay  :D
Yok be abi en sevdiğim Kartal turu bu benim

Diğer Türlere Gore hem Daha Asil duruyor hem de daha sevimli ve sempatik

Hem siyah hem de beyaz renge aynı anda sahip tek Kartal turu bence bizi en iyi yansıtan Kartal turu bu Kartaldir.. :tabe:

Hele birde kırmızı başlı kartal varki aman Yarabbi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

yarın bir açıklama yapılacakmış.. kalan haftalar gündüz saatlerinde oynanabilir diyorlar.. ulan 40 yılın başında bir şampiyon olacağız nerdeyse ligi iptal edeceksiniz...
gündüz olunca dezavantajımız ne @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serdar

Umarım şeffaf olur kulübe...

Bende şeffaflıktan ziyade çift sıra olmasını çok isterim.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 13:45:38
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Kapalı Üst Orta da set olduğuna göre, yerine oturarak maç izlemek fln hayal diyebiliriz sanırım...

Bildiğin tribün olucak. Misssss :)

Keşke o merdivenleride kaldırsalar. Çünkü öyle yada böyle kullanılmayacak o merdivenler. Merdivenler boş ta kalmayacak.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı castoridae

Sahaya gelen yedek kulübesi koltuklarını bana gösterecek bir yardımsever arıyorum. Ben beceremedim bir türlü bulmayı.
Teşekkürler.

Çevrimdışı Erdem Çözer

çimleri şekillendirmek için ip çekildiğini hiç görmedim ve zaten sahayı eşitte bölmemiş..

edit: yani ışıklandırma için olması çok daha mantıklı
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 13:49:14 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Yok be abi en sevdiğim Kartal turu bu benim

Diğer Türlere Gore hem Daha Asil duruyor hem de daha sevimli ve sempatik

Hem siyah hem de beyaz renge aynı anda sahip tek Kartal turu bence bizi en iyi yansıtan Kartal turu bu Kartaldir.. :tabe:

Hele birde kırmızı başlı kartal varki aman Yarabbi :bandit:
Esprik yaptım memlekette işine gelmeyince herkesi amerikan ajanı yapıyorlar ya .... :evillol:

Çevrimdışı Oktay

gündüz maçıdan niye korkuyosun anlamadım...ben şahsen senede 3-4 maç gündüz oynanmasından yanayım , onunda ayrı bir zevki ayrı bir tamaşası var

Çevrimdışı idil

Sahaya gelen yedek kulübesi koltuklarını bana gösterecek bir yardımsever arıyorum. Ben beceremedim bir türlü bulmayı.
Teşekkürler.

Ben de artık birileri gönderse diyorum  :alala:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Teşekkürler.

başka bir yerde gördük ve neresi olduğunu paylaşamıyoruz..

Çevrimdışı Kalyoncu

Teşekkürler.
Bende görmedim hiç foto felan önceden ahmetx paylaşmıştı o zamanlardan biliyom ama gelenleri görmedim herkes iyi olmuş kötü olmuş diyo ama foto yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 13:48:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
çimleri şekillendirmek için ip çekildiğini hiç görmedim ve zaten sahayı eşitte bölmemiş..
her kareye ışık vurduruyorlarmış diye söylendi ışık ayarı için deniyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Teşekkürler.
işte bu

Çevrimdışı OrkunCoskun

gündüz olunca dezavantajımız ne @sallapati

Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi ve bizim açılış maçımız. Pazartesi sabahı herkes işte abi dezavantajın daha büyüğü varmı sabah nasıl gelsinler ?

Çevrimdışı castoridae

başka bir yerde gördük ve neresi olduğunu paylaşamıyoruz..
Hah şimdi oldu, desenize malum site diye. Yarım beri 10 sayfa geri 10 sayfa ileri yapmaktan mause tekerleğini bozdum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

her kareye ışık vurduruyorlarmış diye söylendi ışık ayarı için deniyor...

ben de tam mesajımı bu yönde editlemiştim :)

Çevrimdışı Kuntz

Yedek kulübesi koltukları mir'in mod 401 numaralı koltukları değil miydi? Değişti mi o?

Çevrimdışı ahmetx

Bursa maçı 11 Nisan Pazartesi ve bizim açılış maçımız. Pazartesi sabahı herkes işte abi dezavantajın daha büyüğü varmı sabah nasıl gelsinler ?
hafta sonları gece maçları yaz hariç nasıl saçmalıksa cuma ve pazartesi gündüz maçı da saçmalık.