Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Daha kalkacak herhalde degil mi. oldukca asagida duruyor su haliyle..
Daha kalkmıycak kalkma imkanı yok :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Hayir asagida biraz daha kalkicak montaji bitmemis ama belki su saatlerde biter.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı mülkübey

Skorboard yükselmiş 👏👏👏 bu güzel haftasonu cok guzel ayların yılların baslangici olur inşallah
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı mertkan

http://www.facebook.com/Belestepe/videos/1137566962941141/  ilk meşela yandı  :steamed: :steamed: :halay:

Arkadaşlar bu olay bugun yaşandı. Birkaç kendini bilmez ayı içeri bunları soktu. ve o ana kadar görevliler her içeri girmek isteyeni kırmayıp güler yüzle  20'şer 20'şer içeri alıyordu. Ancak bu zatlar içeride meşale yakınca tüm kapılar kapatıldı ve tüm görevliler çok kızgındı belli ki amirlerinden azar işitmişlerdi, vatandaşlar da kadın çoluk çocuk taa nerelerden gelmişler içeri giremeyip geri döndüler. Şimdi dönüp bakınca yazık diyorsunuz işte bu başkalarının hakkını gasp etmektir stadın daha kurdelası kesilmemiş adamlar içeri yanıcı madde sokuyor koltuklara basıyor. böyle herifler bu stada girmesin diyorum başka bişey demiyorum. not: çok güzel ailece arkadaşlarıyla gelip hayranlıkla stadı izleyen koltuklarda oturup stadın dolu halini gözünde canlandıran, fotoğraflar çektiren o kadar çok kişi vardı ki bu insanlıktan nasibini almamışların yanında onları es geçmeyelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Cüneyt niye senli benli konuşuyor başkanla ya :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkan da Cüneyt diyo :D
Arkadaşlar herhalde

Barcelona gibi turist turu düzenlenecekmiş stada... Sarayla görüşme halindeyiz dedi Başkan.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Hayir asagida biraz daha kalkicak montaji bitmemis ama belki su saatlerde biter.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha kalkacaksa neden takıldı diyor kardeşim :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Kemal

Allahım çok mutluyum lütfen bozulmasın Yarabbim .

Çevrimdışı Erhan

İnşallah skorbordun kaldırış videosu çekilmiştir merak ediyorum doğrusu

İkinci skorbordda yarın kalkar yarın hibritte bitecek.Yedek kulübesi büyük ihtimal yarın başlar montajı en fazla 3 gün :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Orhan

Fikret başkan sanimi bir insan.Karsisindaki insana o rahatligi veriyor ama Cuneyt Ozdemirin sen li konusmasini hakli cikarmaz.Sonucta televizyon karsisinda Besiktas baskanina boyle hitapta bulunamaz kimse.

Çevrimdışı ers1903

Skorbord alçak kalmamış mi ? :) yeni açık üst son 5-6 sıra ilerisini gorebilirmi ? :)

Bu arada açılış eski açık terasta olacakmış.Saha içi sadece gezilecekmiş :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Orhan

Ama Cok guzel bir belgesel olmus roportaj tadinda izlemeyenlerin izlemesini oneririm.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Başkanı dinkerken çok duygulandım. Arkadaki hummalı çalışmayı görünce mğthiş heyecanladım ve şunu düşündüm, dikkatli olun emekçi kardeşlerim. Sizin birinize zarar geleceğine biz statsız kalalım sorun değil. İnşallah kazasız belasız açalım şu stadı.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı mülkübey

Belgesel cok etkileyiciydi.Emeği geçenlere teşekkürler
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★