Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi maç kaç kaç bakamıyorum şu an heycandan,stad konusuna yapışıp kaldım :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma'nın kafası benim geleceğimden daha parlak :D

Cemil abinin göbeği, Boyko'nun boyu, Başkanın ingilizcesi :D :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AhmetY

berabere bitti allahım çok şükür geliyoruz ulaaaaaan

Çevrimdışı Efe

mac bitti  :halay: vodafone gol gol gol şampiyonluk geliyor :evillol: konu disi olmasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet-53

Cemil abinin göbeği, Boyko'nun boyu, Başkanın ingilizcesi :D :lol: :lol:

Cemil baya zorlanmış o şekilde durmak için göbek tartıyo tabi aşağı doğru :D   :lol: :lol:
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

Burda bazı insanlara şaşırıyorum,bu stada girip koltuklara basanlara yazı yazanlara meşale yakanlara atıp tutuyorsunuz.o arkadaşların yaptıkları toplumun aynası şeklinde hanginiz içtiğiniz sigarayı yere atmıyorsunuz hanginiz çöpünüzü yere atmıyorsunuz hanginiz evde dahi olsa maç seyrederken çoluğunuz eşinizin yanında küfür etmiyorsunuz,hanginiz yayalara araç kullanırken yol veriyorsunuz vb....avrupalıların stadda izlediği gibi maç izlemek istiyorsunuz anlamak güç bu ülke bu millet renösansı reformu  yaşamadan mücadele vermeden tepeden inme demokrasiye geçti ....daha istekleriniz yerine gelmesi için bunun için stad kültürüde dahil 600 yıl var(kültür olarak... teknolojik olarak değil) ....oyüzden atıp tutmayın birbinizide gaza getirmeyin...ve beşiktaş sevginizin önüne geçmesin bazı duygularınız... :ebebe:

bireysel küfür her ülkede var ve onun dışında yazdıklarının hepsini yapıyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ddc1979

Her fener maçında stadta görevliyim. Ne zaman sonuna kadar kalsam fener bi şekilde gol atıyordu. Bu akşam yeter artık deyip 60. Dakikada çıktım... Totem tuttu :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Anıl1903

@kkuirrsaalti fotoğraflar harika,eline sağlık.Takımımızın saha içinden çekildiği fotoğraflarda stad ve tribün ambiyansı muhteşem :halay:

Çevrimdışı SoRe

yere çöp atmıyorum
sigara içmiyorum
evde maç izlerken küfür etmiyorum
yayalara yol veriyorum

eee ne oldu şimdi ?
    :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: ozaman beklicen senin dışında kalanlarında senin gibi olmasını

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bir süreliginede olsa stad icin düsünceleri bir kenera bırakıp herkesin osmanlıspor icin dua etmesini rica ediyorum. :pray:

DUALAR İCİN TESEKKURLER BEYLER  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı tangaz

Her fener maçında stadta görevliyim. Ne zaman sonuna kadar kalsam fener bi şekilde gol atıyordu. Bu akşam yeter artık deyip 60. Dakikada çıktım... Totem tuttu :)

üstad rapor falan al o günlerde gitme bize de haber ver rakip takıma iddaa oynayalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KONU DIŞI
Yarın yenersek puan farkı 6 olacak ve Vodafone Arena'ya liderliği garantilemiş olarak döneceğiz :ishock: :ishock: :halay: :halay: :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kartal Ç

Cnntürkte stadla ilgili program başladı. İlgilenenlere duyrulur.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Nisan 2016 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem  'e teşekkür ederiz.

bunlar mutluluğun resimlerimi yoksa benmi çok mutluyum  :halay: :halay: :halay:

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 21:15:32 emrecakmak ]

Çevrimdışı eniscan667

Çevrimdışı Yasin02

İlk skorbord tamam

işte bu be osmanlıdan sonra bugün aldığım 2. güzel haber :D hibritte son turlarında nasıl uyuyacağım bu gece bilemiyorum :D  :ishock:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Tolga

Oh be skoreboard da yerine konmuş ne güzel bir akşam :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı iasonion

İlk skorbord tamam

Daha kalkacak herhalde degil mi. oldukca asagida duruyor su haliyle..
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Hayatımdaki en güzel haftasonlarından biriydii :halay: :halay: 5 Nisan itibariyle maç oynanır hale geliyor staddd.Haftaya açılışşş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl1903

Güzel haberler gelmeye devam ediyor.Şampiyonluğumuzu da bu coşkuyla kutlama dileğiyle  :super: :super: :super: