Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484810 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aoguzd

Stad yapılırken duyduğum en büyük korku insanların koltuğunu sahiplenip başkalarına kullandırmayacak olmasıydı. Şu yazılanları gördüm ve ne yazık ki bunu yapmayı düşünen insanlar gerçekten varmış. Tiyatro, sinema değil ki bu, vip gibi yerlerde olmadığın sürece gidersin tribüne boş bir yere oturursun. Gerçekten her maç aynı koltuğu kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Arkadaşlarımla gideceğim maçlar olacak başka biri de benim koltuğumu kullansın sıkıntı değil.

Umarım stad açılınca böyle insanlar türemez. Çünkü bunun bir sonraki evresi de 90 dakika oturup sessizce maçı izlemektir. Umarım gs,fb gibi olmayız. Beşiktaş taraftarı her zaman ateşli olmuştur, umarım hiçbir zaman da sönmez.

Bilet fiyatları artık kategorilere göre belirleniyor. kapalı üst tribünde 2000 tl'ye de kombine var 2750 tl'ye de. 2000'lik kombine alan adam gidip lönk diye 2750'lik oturması terbiyesizlikten ve gaspçılıktan başka bişey değildir. herkes kendi seçtiği koltuğa oturmalı, ben bu düşüncedeyim ve yeni türemedim. 23 yıldır şeref bey stadının havasını soluyorum.

Çevrimdışı cn

biraz kafamızı dağıtalım haydi  :lol:

http://www.decathlon.com.tr/air-basic-yastik-id_8055369.html 
bu yastıktan alırsak yumusacık olur koltuklarımız arkadaşlar , loca keyfi kadar olmasada ona yakın olur :)
bu arada şişme oldugu için katladıgınızda arka pantolon cebinize bile sığıyor, hatta bunlardan logolu halde klüp bastırsa ya ii gelir gelir burdan

Çevrimdışı ihsnozturk

Bilet fiyatları artık kategorilere göre belirleniyor. kapalı üst tribünde 2000 tl'ye de kombine var 2750 tl'ye de. 2000'lik kombine alan adam gidip lönk diye 2750'lik oturması terbiyesizlikten ve gaspçılıktan başka bişey değildir. herkes kendi seçtiği koltuğa oturmalı, ben bu düşüncedeyim ve yeni türemedim. 23 yıldır şeref bey stadının havasını soluyorum.
:ok: :claps:

Çevrimdışı SLYKRT

Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.modern stad yapsan ne olacak bu insanlara yakında ne var ne yok söker giderler.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bazı yazıları hayretle okudum. Afedersiniz ama ne zamandan beri koltuklara basarak maç izlemek kültür haline geldi.

Şu resmi görünce o kadar çok kızdım ki yazık valla diyecek birşey yok.

Neyse nasılsa statta özel kamera sistemi olacak. O zaman da koltuklara bassınlar da göreyim ben.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ebabil

bir daha stada kimseyi almasınlar, iyilik yap kötülük bul. biletler de belli bir tutardan ucuz olmamalı. dağ ayılarıyla aynı mekanı paylaşmak istemiyoruz artık.
kahveyi 10 tl ye satanları şimdi çok iyi anlıyorum. kahve o kadar edeceğinden değil ama ayıları mekanlarına almamak için yapıyorlar bunları.

not: tüm gerçek ayılardan özür dilerim. ayıları çok severim.

Çevrimdışı melyet

buraların akıbeti hakkında bilgisi olan varmı böylemi kalacak
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Efe

buraların akıbeti hakkında bilgisi olan varmı böylemi kalacak
oralar son yapilacak bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Evenf

Bu stada bir de Emirates deki gibi koltuklar isteniyodu... Heralde koltukları derisini yuzup cüzdan falan yaparlardı... Neyse arkadaslar stadda artık kalabalıgız... Böyle durumlarda lütfen sesinizi korkmadan yukseltin... Bilincli insanlarımız bu insan musvettelerine gereken cevabı orda verecektir... Zaten bu kişilerin stada zarar verdigi tespit edilirse passoliglerini de iptal ederler...

Çevrimdışı iilkerr

Herkes statta yanindakini uyarsa bile asil is tribun liderlerine dusuyor. Setlere kimler cikacaksa mac oncesi koltuklara cikmayin diyecek. Bastirmayacak.

Bu isin kulturle de bi alakasi yok ki. Eskiden alan dar oldugu icin mecburen bir ayagimizi koltuga digerini de ondekinin sırt kismina basiyorduk. Mecburiyettendi yani. Her mac donusu ayaklarimin alti ortadan ikiye ayriliyodu. Simdi rahat rahat duruluyor stadlarda. Hem boyle kultur mu olur yav manyak miyiz kendimize aci cektirecez bos yere. Saglik-temizlik acisindan anlatmaya gerek de yoktur. Hey allahim.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı melyet

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı okkybjk

Bazıları basanları tanıyorum demiş! O zaman versin adını soyadını direk iptal edilsin kombinesi! Daha stad açılmadan emsal olur ve bi daha kimse yeltenemez bile ayağıyla korkuluklara-koltuklara basmaya...
İnsan gibi maç izlemeyi hayal bile ettirmiyorlar be...

Çevrimdışı Tuğrul

11 nisan gelir içimizdeki vikingler stada girer arbede cıkarır kufurlu tezeharuat yapar rakıbı ve hakemı baskı altına almak yerıne lay lay lom yaparlar.
bir an önce bu taraftar profılınden kurtulmamız kabuk degıstırmemız lazım.
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı onurist

Baktıkça dalıyorum stadın ilk inşaat hallerinde nereden nereye tuğla tuğla ivme ivme bu kadar güzelleşebilir bir stad...sayın fikret orman başkanımızada çok teşekkür ederim hak etti bu teşekkürü ilk zamanlarda mualiftim ama şimdi onun yanındayım stada kattıkları dik duruşu karizması tam bir beşiktaş başkanı artık...bu arada bu eserle ne kadar gurur duysak az..artık her sene en büyük favoriyiz ligde söylim..stad oynamıyor diyenler var maçı ama bu stad hem oynar hem oynatır..rakiplere kolaylık versin allah..dipnot çimler enfes süper harika on numara 5 yıldı

Çevrimdışı ihsnozturk

11 nisan gelir içimizdeki vikingler stada girer arbede cıkarır kufurlu tezeharuat yapar rakıbı ve hakemı baskı altına almak yerıne lay lay lom yaparlar.
bir an önce bu taraftar profılınden kurtulmamız kabuk degıstırmemız lazım.

Hatta küfürlü tezahürattan ceza alır seyircisiz maç oynarız bursa gibi..

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar eleştiri yaparken biraz dikkat edelim kendimize haklı yada haksız olabilirsiniz önemli değil o koltuklara basan çocukların çoğunu tanıyorum sizin birçoğunuz belkide sıcak evinde maçları izlerken o çocukların hepsi -10 derece olimpiyata gitti başakşehire gitti takımı yanlız bırakmadılar hiçbir maçta
İşin bu tatafından bakarsak dediğine ek olarak ankaraya 4 sefer gitmişliğim var.o maçlara gitti diye basma özgürlüğü varsa o zaman benimde o koltuğa basanları eleştirme hakkım var.tezin doğruysa elimizde balyoz ile koltuk kırma hakkı için ne lazım :D

Çevrimdışı Kartal Ç

Yönetim tribünler arası demir bariyerleri kaldırıp yerine cam panel koyma fikrinden vazgeçsin bence.
Hatta aynı tribünde fiyat farkı olan bloklar arasına da demir bariyer koysunlar anca öyle öğrenecek bu taraftar bazı şeyleri.

Belli ki çok kaçak geçiş olacak. Belli ki kale arkalarından ve tribün kenarlarından daha ucuz biletleri alıp tribün ortalarındaki daha pahalı koltuklara yerleşme niyetinde olanlar var bolca.
Daha ucuz bileti alıp daha pahalı koltuğa oturmaya çalışmak, ses eden olursa kavga çıkarmak, adam toplayıp sindirmek demek gaspçılıktır hırsızlıktır düpedüz suçtur suç.
Kültür kelimesi içi boşaltıp suça bahane edilemez. Bir yerde kültür olabilmesi için önce orada medeniyet olacak ki, o medeniyetten kültür ortaya çıksın.

Çevrimdışı SuperBJK

hadi geçtim her şeyi. Kirlensin benim üstüm, başım, pantolonum.
Peki yazık değil mi bu insanlara ?
Sen tertemiz oturasın diye kırk bin küsür koltuğu tek tek elleriyle siliyorlar !
Peki ya yönetim ? Aynı şekilde tertemiz oturun diye paralar harcıyorlar !
Hani nerede şimdi o Beşiktaşlılık ahlakı ? Şu ahlak kavramını kafanızda sınırlandırıp yalnızca hakaret olarak algılamaktan vazgeçin.
Tutturulmuş bir kültür meselesi uzayıp gidiyor.
Bu emeklere ahlaksızlık yapamazsınız ! Bırakın basmayı yazı yazmayı, yerlere bir iğne çöp dahi atamazsınız.
Herkes toplum kurallarına uyacak. Bunun sporu, futbolu, tribünü, kültürü yok.
Bu denli yanlış olan bir şey bile savunuldu ya pes artık...

Çevrimdışı Evenf

Keşke bilet fiyatları biraz daha pahalı olsaydı taraftarı ayırt edicilik acısından... Bak Fenerbahce' ye... Adamların stadında boyle soyler oluyo mu? Millet colugu cocugu alıp gidiyo maca... Biz de halkın takımı ayagına semtle alakası işsiz lümpen adamları stada zarar verirken gormek zorunda kalıyoruz...

Çevrimdışı Doberr

Arkadaşlar bu koltuk meselesinde haklı olabilirsiniz fakat diyelim kombine sahibi olmayan bir arkadaşınız veya ailenizden birisi sizin olduğunuz tribünden bilet aldı. Birlikte gidip birlikte döneceksiniz maça ve ayrı ayrı mı oturmayı kabullenebilecek misiniz? Aynı blok içerisinde bile olsa yanınızdaki koltuklarda da kombineli birileri olursa ne yapacaksınız?

Çevrimdışı serti67

Hey gıdı Efe ben mire yavaş derken bana kızıyodun sole böle dıe bak hala bıtıremedıler 7gun var sen 1ay once bıtrırler dıodun :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar bu koltuk meselesinde haklı olabilirsiniz fakat diyelim kombine sahibi olmayan bir arkadaşınız veya ailenizden birisi sizin olduğunuz tribünden bilet aldı. Birlikte gidip birlikte döneceksiniz maça ve ayrı ayrı mı oturmayı kabullenebilecek misiniz? Aynı blok içerisinde bile olsa yanınızdaki koltuklarda da kombineli birileri olursa ne yapacaksınız?

O zaman yanyana alacak başka çare yok. Biz beraber oturalım diye yanımdaki adamı yerinden mi edeyim?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı carsi

güzel kardeşim, ne güzel evladınızla beşiktaş'ın stadında maç izleyebilecek günler nasip olmuş. kimi stada gelemiyor, kimi evli değil, kimi evli ama maça götürebileceği bir çocuğu yok. evladınızın hatrı için bile o stada gözünüz gibi bakmanız gerekir. ben öyle yapmaya çalışıyorum daha stada girmeden. siz niye bu kadar savunma gereği hissettiniz bu koltuğa, demire basan arkadaşları açıkçası anlayamadım, siz de bugün oğlunuzla stada girmiş olabilirsiniz ama yapılan eleştirileri üzerinize alınmanıza gerek yok. tabi siz de koltuğa basmadıysanız. bastıysanız da hata etmişiz deyip bir dahakine basmazsınız olur biter.

bir de maçı ayakta izlemek ile koltuğa basarak izlemek aynı şey değil. ayakta durmanın normali betona basarak ayakta durmak. biz de çoğu maçın büyük bölümünü ayakta izliyoruz ama betona basarak. tuvalete girip çıktığı ayakkabısıyla koltuğa da basan adama eleştirinin en şiddetlisini yapmak lazım ki biz de oğlumuzla maça gittiğimizde oğlumuz mikrop yuvası olmuş koltuğa oturmasın. stadın korunması gereği bir yana, bir baba olarak sizin de kendiniz ve oğlunuzun sağlığı için bizimle aynı tarafta olup eleştirileri anlamaya çalışmanızda yarar var.

bundan sonrasını genele hitaben yazıyorum:

tribün kültürü diye bu forumda ve diğer sosyal medya mecralarında ısrarla savunulan bazı hareketleri özetlemek gerekirse;

- koltuğa çıkarak maç izlemek,
- ayakta maç izlemek,
- bir grup bir arada oturup bağırabilme için başkasının koltuğuna oturmak, hatta bunun için şiddet kullanabileceğini beyan ederek insanları tehdit etmek.
- küfürlü tezahüratın tribün kültürünün bir parçası olduğu.

kimse kusura bakmasın da bu tribün kültürünü tarihe gömemezsek beşiktaş'ın stadında 2-3 sezon sonra ailesiyle maç izleyecek çok az insan kalır, 20 bin kişilere maç oynamaya başlarız, beşiktaş da bu şekilde büyüyemez.
Değerli büyüğüm siz bi birey olarak eleştiri hakkınızı gayet makul kelimeler seçerek vede özetleyerek kullandınız.
 "Fotoğrafta oğlumda bende yokum" ve koltuklarada çıkmadım çıkmadık orda kimi bayanlarda kimi kız çoçuklarıda çıktı bizzat şahit oldum "Belkide hayatında İlk defa stada girmiş insanlar vardı eşiyle çoçuğuyla ve haliyle heyecanları gözlerinden okunuyordu insanlara bu kadar tepki hak revamıdır. Bu linç kampanyası nedir hiç mi koltuğua çıkmadınız yada yağmurlu havada kaç kişi o koltuklara oturdu ? Benim tepkim ordaki insanlara vede Beşiktaş sevgisinden şüphem olmayan insanlara verilmiş maksadını aşan kelimelere bunları teker teker yazmak istemiyorum 5-6 sayfa geriye dönüp görebilirsiniz. Anlamadığım bi şekilde Genel bi yargıya varan insanların kaçı o havayı teneffüs edip insanları bu denli bi şekilde küfür noktasına getirip ayrıştırıyor ? Buna kimin ne hakkı var. Burda kaçınız koltuklara çıkıp pınarbaşı yapmadınız, yeni ve o havayı solumayan jenerasyon hariç. Özetle oradaki insanların saygısı yok belki koltuklara çıkarak ortaya koydular. Ülkemizde son zamanlarda o kadar Sapkınlık, haysiyetsizlik, (Hakaret Yasak)₅, oldu emin olun bi kaç kişi haricinde bu kadar tepki görmedi Keşke toplum olarak bi koltuğa sahip çıkabildiğimiz kadar Geleceğimiz olan nesle'de sahip çıkabilsek Stada ilklerin heyecanını yaşarak giren insanlarada makul küfür hakaret tehdit içermeyen mesajlarla tepki gösterebilsek.
Kalın sağlıcakla

Çevrimdışı serti67

Bırazda burukluk oluyor ınsanda burda ılk günden berı forumda olan yazan okuyanlar tartışanlar arkadaşlık Kuran'lar var sonradan katılanlarda dahıl bıtmesıne cok sevındıgımız gıbı bu sohbet Nasıl devam edıcek nerde devam edıcek dıe düşünmeden edemıyoruz bır statlıkmıydı sohbetler merak edıyorum çünkü yüz yüze gelmesemde çoğunuzla sohbetımız oldu forum vasıtasıyla umarım bır sekılde dıologlar devam eder
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı OrkunCoskun

Arkadaşalar yeter artık uzatmayalım. Taraftarlarımız bir hata yaptı tepkileri gördüler birdaha yapmayacaklardır ben eminim. 5 sayfadır aynı muhabbet.