Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484908 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

akşam başladığı turu tamamlamış kibrit makinası yarın kalan son 3-4 turunu atmaya başlayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Bilen yok mu ? O sahadaki reklam panolarinin gercek yeri mi cok geride duruyor cunku ?
Bence ileri alinacak onlar tac cizgisin 1 2 metre gerisine falan. Top toplayicilar ve güvenlik gorevlileri için panolar ile tribun arasinda yer olmasi gerek cunku

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

akşam başladığı turu tamamlamış kibrit makinası yarın kalan son 3-4 turunu atmaya başlayacak
gecede devam ediyor hiç durmuyorki dediğim gibi pazar günü en geç 12 ye kadar işini bitirecek.
bu arada şeffaflar çok yavaş ilerliyor. birde reklam tabelaları yetişecek gibi durmuyor

Çevrimdışı Rache

@scvkdzc @kartalyani instagram hesaplarından alıntıdır.
Vincin scoreboardları koltuk üstlerine koyması eğer direk kaldırma işlemi yapılsa scoreboard sağa sola sallanır koltuklara değer LED'ler zarar görür diye mi böyle yapıldı sizce

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Necmi abi şimdi veya ileride türübün önlerine tel örgü gelecek mi ?bilgin var mı ?

Çevrimdışı raichu

gecede devam ediyor hiç durmuyorki dediğim gibi pazar günü en geç 12 ye kadar işini bitirecek.
bu arada şeffaflar çok yavaş ilerliyor. birde reklam tabelaları yetişecek gibi durmuyor
üst katlar hayatta yetişmez bence 1 gün 5 metre ilerliyor 1 gün hiç takmıyorlar
maç oynansın da kayseri maçına kadar hallolur çoğu şey  :bandit:
ben en çok çatıyı merak ediyorum şeffaflar yetişse bile membran aralarını yapıştırmayacaklar mıydı gece çekimlerinde görünüyor hep araları boş  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi şimdi veya ileride türübün önlerine tel örgü gelecek mi ?bilgin var mı ?

:dontknow: gelmeyecek diyorlar.

Çevrimdışı cisse557

Normal soru soran adamlarla niye dalga geçer gibi konuşmaya başladınız onu anlamadım. Stadın ışıkları tam açılmamış olabilir, henüz ayarlanmamis olabilir ama su anki görüntü karanlık. Bırakın da insanlar rahatlıkla stat karanlık görünüyor diyebilsin. Maç günü ışıl ışıl olacağını düşünüyorum oldu ya tribünler karanlık oldu o zaman ne diyeceksiniz?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

üst katlar hayatta yetişmez bence 1 gün 5 metre ilerliyor 1 gün hiç takmıyorlar
maç oynansın da kayseri maçına kadar hallolur çoğu şey  :bandit:
ben en çok çatıyı merak ediyorum şeffaflar yetişse bile membran aralarını yapıştırmayacaklar mıydı gece çekimlerinde görünüyor hep araları boş  :alala:
valla membran aralarının yapıştırılacağı herhangi bir yetkili ağızdan söylenmiş bir şey değil
belkide bitti. burda sadece fikir yürütüyoruz 11 nisan yağmurlu olacağı için direk uygulamalı öğreniriz.

Çevrimdışı raichu

valla membran aralarının yapıştırılacağı herhangi bir yetkili ağızdan söylenmiş bir şey değil
belkide bitti. burda sadece fikir yürütüyoruz 11 nisan yağmurlu olacağı için direk uygulamalı öğreniriz.
hem zemin hem çatıyı test edeceğiz yani  :D
ne bileyim abi sular direk oluklara yönlendirilse bile aradan akar gibi bakalım  :D

Çevrimdışı Efe

şeffaflar ortalama 3 gidiyor en kötü 1 haftaya biter abi ama reklam panolarının hafta içi hızlanması gerekecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

cevaplar için teşekkür ederim çok yardımcı oluyosunuz ayrıca stand up yapmayı falan denemelisiniz :')
güzel kardeşim kusura bakma keyfimiz yerinde biraz takılıyoruz, ışıklar tabi ki güçlenecek ve aydınlattıkları alanlara göre ayarlanacaklar, başkanın açıklaması var gündüz maçı gibi olacak diye

Çevrimdışı ilhancelebi

@Necmi abicim bazi arkadaslarda sordu ama bir cevap goremedim forum icinde, TV anlatimi icin gerekli olan oda nerde olacak?

Çevrimdışı RevivaL

@Necmi abi Sis'in işi hibritten sonra bitiyor mu tamamen ?

Çevrimiçi Necmi

şeffaflar ortalama 3 gidiyor en kötü 1 haftaya biter abi ama reklam panolarının hafta içi hızlanması gerekecek
@Efe başlayalı kaç gün oldu şeffafların bölelim bakalım ortalama üçmü :alala:
orda bir sıkıntı var ya malzeme gelmiyor yada başka bir şey.  yoksa yapım hızları büyüklerle nerdeyse aynı

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi Sis'in işi hibritten sonra bitiyor mu tamamen ?
1 hafta bakım çalışması yaparlar yarın gece işi bitirirlerse süper olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasankavraz

Sıs çadırı göremedim foto da bitti mi de

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rache

Yanlış hatırlamıyorsam 21 martta şeffaflar başladı bir tane takıldı 25 İ gibi 2. Takıldı.rivayete göre malzeme beklediler ki Nasıl planlama yapıyorlar.  Uzun lafın kısası dağcılara puanım 10 üzerinden 4 . Tüm membran serimi için

Çevrimdışı Efe

@Efe başlayalı kaç gün oldu şeffafların bölelim bakalım ortalama üçmü :alala:
orda bir sıkıntı var ya malzeme gelmiyor yada başka bir şey.  yoksa yapım hızları büyüklerle nerdeyse aynı
26.03 te başlamışlar 2.yi takmaya bugün 25 olması gerekirdi ama 2 gün malzeme beklediler malzeme geldikten sonra aynı şekilde devam ediyorlar abi haftaya bugün bitireceklerdir açılış gününe kalmaz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Balkondaki ledlerin yetismeyecegine emin misiniz ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Sıs çadırı göremedim foto da bitti mi de

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarın ve pazarteside kibrit makinası çalışır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kryhrglu

Spikerlerin maç anlatacağı bölüm tam nerede olacak? Bilen varmı acaba?

Çevrimdışı RevivaL

1 hafta bakım çalışması yaparlar yarın gece işi bitirirlerse süper olacak
Yarın biter bence. Gece skorbord dedik ama  o da yarına kalacak. Pazartesiye mükemmel gireceğiz