Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484162 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iilkerr

sonuna gülen suratlar koyacaktım unuttum  :evillol: :evillol:

şöyle derin bir nefes alıp gerildim, tam lince başlayacaktım ki senmişsin. profil fotondaki sırıtışını görüp ben de sırıttım ''ulen abi allah iyiliğini versin''  dedim :D :D

Çevrimdışı iyimserure

şöyle derin bir nefes alıp gerildim, tam lince başlayacaktım ki senmişsin. profil fotondaki sırıtışını görüp ben de sırıttım ''ulen abi allah iyiliğini versin''  dedim :D :D
:ok:

Çevrimdışı Kuntz

Arkadaşlar, biliyorum vodafone arena'yı beğenmeyeni eleştireni hemen linç etmeye kalkıyorsunuz ki bence bu forumun en kötü özelliği bu ama yine de stadımızla ilgili eleştirmek istediğim noktaları belirtmek istiyorum

1. baştan beri çatının şeffaf olacağı söylenip taraftarın kandırılması ve sonunda çatıya pazarcı brandası gerilmesi
2. pikseller berbat görünüyor ve her tarafta sponsor ismi var, tamam para önemli ama tribünler berbat olmuş
3. zemin en baştan beri ekme olacak dendi sonra serme çim yapıldı ki ben kesinlikle ilk maçta zeminde kalkmalar olacağını düşünüyorum, bu konuda SİS'e hiç güvenmiyorum
4. her tarafta vodafone yazısı var stadın beşiktaşa ait olduğunu söylemeye bin şahit ister
5. efe devamlı kafadan bir şeyler sallayıp bizi yanlış bilgilendiriyor
6. aktar ismail diye bir adam vardı ona çok yanlış yapıldı
7. çevre düzenlemesinin bitmesi daha 2-3 yıl alır
8. içerideki işler en az 9 yıl daha sürer

Sonuna açılış günü kesinlikle yıkılır falan da yazsaydınız tam olurdu :D Zaten Sis olayını gördüm. İroni değilse durum kritik dedim :D Allah'tan ironiymiş :D

Çevrimdışı ensdndr

dur ben onu kaldırayım tamamen. herşeyi eleştiren tipleri hicvedeyim dedim ama biraz gerçekci olmuş galiba  :iblush:
Seni tanımasam, 3 yıldır yapmadığımı yapıp kayıtsız sektirecektim :))))
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ozguralem

dur ben onu kaldırayım tamamen. herşeyi eleştiren tipleri hicvedeyim dedim ama biraz gerçekci olmuş galiba  :iblush:
Ben yeni oldugum icin yanlis anlayanlardanim.:) hatta bi yuhh cektim.;)

Çevrimdışı Aydemir54

Arkadaşlar, biliyorum vodafone arena'yı beğenmeyeni eleştireni hemen linç etmeye kalkıyorsunuz ki bence bu forumun en kötü özelliği bu ama yine de stadımızla ilgili eleştirmek istediğim noktaları belirtmek istiyorum

1. baştan beri çatının şeffaf olacağı söylenip taraftarın kandırılması ve sonunda çatıya pazarcı brandası gerilmesi
2. pikseller berbat görünüyor ve her tarafta sponsor ismi var, tamam para önemli ama tribünler berbat olmuş
3. zemin en baştan beri ekme olacak dendi sonra serme çim yapıldı ki ben kesinlikle ilk maçta zeminde kalkmalar olacağını düşünüyorum, bu konuda SİS'e hiç güvenmiyorum
4. her tarafta vodafone yazısı var stadın beşiktaşa ait olduğunu söylemeye bin şahit ister
5. efe devamlı kafadan bir şeyler sallayıp bizi yanlış bilgilendiriyor
6. aktar ismail diye bir adam vardı ona çok yanlış yapıldı
7. çevre düzenlemesinin bitmesi daha 2-3 yıl alır
8. içerideki işler en az 9 yıl daha sürer

Benimde hayalimdeki gibi olmadı ama sen sayfayı trollemeye gelmişsin gibi geldi.

Çevrimdışı iyimserure

Ben yeni oldugum icin yanlis anlayanlardanim.:) hatta bi yuhh cektim.;)
anlaşılsın diye sonunda iyice uçtum ama olmadı, neyse şu basın locası olayını bilen yok mu?

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

abi ben mobilim profil resmin filan gözükmüyo acayip gerçekçi olmuş valla iyi inandım tebrikler trolledin :) ayrıca renkli gibisin sözüm için de özür dilerim :\
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı iyimserure

abi ben mobilim profil resmin filan gözükmüyo acayip gerçekçi olmuş valla iyi inandım tebrikler trolledin :) ayrıca renkli gibisin sözüm için de özür dilerim :\
:serefe:

Çevrimdışı furkan_reis

bir yandan forumu bir yandan da el clasicoyu takip ediyorum. adamların reklam panolarındaki görseller muhteşem. bir ara maçı bıraktım reklam efektlerini izledim, hem yüksek çözünürlüklü hem de grafikler oldukça iyi. sonra ülker ve toki arenaya baktım tam anlamıyla rezalet. acaba reklam veren firmalardan mı kaynaklanıyor yoksa led reklam panellerinin kalitesizliğinden mi anlayamadım.  :alala:

he bir de, nou campta tam orta saha çizgisinin hizasında reklam panelinde Liga BBVA yazıyor. acaba bizde de büyk puntolu BEŞİKTAŞ yazsa güzel olmaz mı? ya da böyle bir şey yapılabilir mi acaba, çok güzel olurdu :)
tek gerçek BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı Erhan

@scvkdzc @kartalyani instagram hesaplarından alıntıdır.

Çevrimiçi Necmi

anlaşılsın diye sonunda iyice uçtum ama olmadı, neyse şu basın locası olayını bilen yok mu?
bende aktara kadar ne oluyor dedim aktarı okuyunca sola baktım kim yazmış diye :D :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yalçın

Arkadaslar konudisi icin kusura bakmayin; yardiminiza ihtiyacim var. Kombinesi olanlar bu tek maclik bilet satisindan da satin alabiliyor mu bilginiz var mi? Yani soyleki: Ben kombine sahibiyim. Uc maclik bilet de aldim. Fakat kuzenim icin bu mac icin bilet almak istiyorum kendi adima bu olabiliyor mu? Ozelden de cevap yazabilirsiniz. Tesekkurler simdiden.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

silinebilir. (foto eklenmiş)
Bu resimde alt loca katı tamamen kaybolmuş. maç esnasında alt localar görünmeyecek gibi duruyor :alala:

Çevrimdışı Musa1903

Işıkları açmadıkları için mi böyle yoksa maçtadaböyle olcak mı çok soluk gözüküyor

Çevrimdışı iyimserure

Işıkları açmadıkları için mi böyle yoksa maçtadaböyle olcak mı çok soluk gözüküyor
aha hadi beyler alın sopaları dayak var!!  :lol: :lol:

Çevrimdışı mert_

Bu resimde alt loca katı tamamen kaybolmuş. maç esnasında alt localar görünmeyecek gibi duruyor :alala:
aynen necmi abi, bir de alttaki loca koltukları normal tribündeki gibi beyaz koltuk ağırlıklı olsaydı mükemmel olacaktı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı David Gilmour

yav daha inşaat halindeyken ne güzel hep canlı yayın vardı ordan takip ederdik noluyor ne bitiyor diye keşke devam etseydi
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı Emre.Guler

arkadaşlar lütfen biriniz cevap verin ( konusu bura değil biliyorum ama nereye danışırım onuda bilemiyorum ) ; 11 nisanda  bütün gün karnaval yerine döner değil mi   beşiktaş,çarşı,sahil tarafları ? ankaradan geliyoruz ona göre planlarımızı yapıcaz ?
Klüp bir organizasyon yaptimi bilemem ama mac günü haftaiçi oldugundan gunduz vakti pek hareket olmaz tahminim.  Aksam kalabalik arttjkca taraftar kendi kendine bile olsa karnaval yerine çevirir orayı. Maca giremeyecek olanlar bile oralarda olacaktır ben kendimden biliyorum :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

yok böyle olacakmış romantik ortamda maç yapıcaz :)

Çevrimdışı Sezer94

Bilen yok mu ? O sahadaki reklam panolarinin gercek yeri mi cok geride duruyor cunku ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

skorboartlar bizi trollüyor galiba ne zaman kaldıracaklar bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Musa1903

yok böyle olacakmış romantik ortamda maç yapıcaz :)

cevaplar için teşekkür ederim çok yardımcı oluyosunuz ayrıca stand up yapmayı falan denemelisiniz :')