Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yanlış alarm. Skorbordlar yerlerine değil kale arkası tribünlere konulmuş. Muhtemelen kale arkası suni cimlerinin yerleştirilmesi için alanı boşalttılar
Monte edileceği yerin tam altına yani izdüşümüne konulmuştur
Tribünün önünden direk yukarı çekemezler.
Çatının tam ucu çünkü orası

Çevrimdışı ozan062

saha bıraz kucuk mu ne  :D :biggrinking: :sevinc

dimi sadece bana oyle gorunmuyor :)) yani baya bi küçük yav çok şirin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı iyimserure

eleştiriye linçle karşılık verilmesini sevmem ama sizinki tam linçlik olmuş  :evillol:
sise güvenmiyorum falan yazdım onları neden kırmızı çizmedin?  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

takımın antreman yapma olasılığı çok kuvvetli artık ben 4ünde ilk antrenmanımızı bekliyorum burda  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı raichu

dimi sadece bana oyle gorunmuyor :)) yani baya bi küçük yav çok şirin
büyü ihtimal yerden kazanmak için kriterlerin alt limitine yakın yapılmıştır ölçmek lazım  :bandit:

Çevrimdışı iyimserure

tribünler sahaya çok yakın olmuş, plansızlık had safhada  :D

Çevrimdışı Kartal1903

Monte edileceği yerin tam altına yani izdüşümüne konulmuştur
Tribünün önünden direk yukarı çekemezler.
Çatının tam ucu çünkü orası

aynen öyle tasıcak halatlar gerılmıs sabaha kalkar gıbı
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan062

büyü ihtimal yerden kazanmak için kriterlerin alt limitine yakın yapılmıştır ölçmek lazım  :bandit:

ve buı çizgilerdende anlasılıyorki çnk çizgiler aslında çok net değil yani

ışıklarda tam kapasiteyle çalışmıyor cok belli ben artık sıradaki hamle onu goruyorum:)

Çevrimdışı Kartal1903

hazırlayın metrelerı  :D :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı GörkemGörkem

çıkış müziği video yaptım birtane çoğunuz duymamışınızdır bu müziği...umarım beğenirsiniz
www.youtube.com/watch?v=Z5zh6ktjdTc&feature=youtu.be
çıkış müziği video yaptım birtane çoğunuz duymamışınızdır bu müziği...umarım beğenirsiniz
Sade müzikten ziyade taraftarında eslik edebilecegi bir parca olmalı en uygunuda bu gözüküyor
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 21:39:14 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı mertkan

Arkadaşlar stada ziyaretler hangi saatlerde bilen var mı pazar da vatandaşlara açık mı? bilenler bişey yazsa :)
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 21:38:47 mertkan ]

Çevrimdışı raichu

ve buı çizgilerdende anlasılıyorki çnk çizgiler aslında çok net değil yani

ışıklarda tam kapasiteyle çalışmıyor cok belli ben artık sıradaki hamle onu goruyorum:)
ışıkların yönü de ayarsız, bi ayar çekerler

Çevrimdışı ozan062

şuan yayınlanan barca real maçına bakanlar dik ve geniş çekimi istememin nedenini daha iyi anlayacaktır. öyle bir reji var ki sahadaki 20 futbolcu kadrajda. bir anlayın ne demek istediğimi öyle suçlayın.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı enderersoy15

we are the champions cikis parcasi bu olsa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SERDEM

Dünyada gitmeyi planladığın en iyi yerlerden biri olur şüphem yok

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Arkadaşlar, biliyorum vodafone arena'yı beğenmeyeni eleştireni hemen linç etmeye kalkıyorsunuz ki bence bu forumun en kötü özelliği bu ama yine de stadımızla ilgili eleştirmek istediğim noktaları belirtmek istiyorum

1. baştan beri çatının şeffaf olacağı söylenip taraftarın kandırılması ve sonunda çatıya pazarcı brandası gerilmesi
2. pikseller berbat görünüyor ve her tarafta sponsor ismi var, tamam para önemli ama tribünler berbat olmuş
3. zemin en baştan beri ekme olacak dendi sonra serme çim yapıldı ki ben kesinlikle ilk maçta zeminde kalkmalar olacağını düşünüyorum, bu konuda SİS'e hiç güvenmiyorum
4. her tarafta vodafone yazısı var stadın beşiktaşa ait olduğunu söylemeye bin şahit ister
5. efe devamlı kafadan bir şeyler sallayıp bizi yanlış bilgilendiriyor
6. aktar ismail diye bir adam vardı ona çok yanlış yapıldı
7. çevre düzenlemesinin bitmesi daha 2-3 yıl alır
8. içerideki işler en az 9 yıl daha sürer
k.bakmada sen biraz renkli gibisin?
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı iyimserure

şaka bir yana bu basın locaları olmayacak mı bizim statta? maç nereden anlatılacak?  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kale fileleri keşke beşgen şeklinde olsaymış
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

sonuna gülen suratlar koyacaktım unuttum  :evillol: :evillol:
yazını degistirebilirsin.Yoksa çoğu kişi yanlış anlıycak
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı iyimserure

dur ben onu kaldırayım tamamen. herşeyi eleştiren tipleri hicvedeyim dedim ama biraz gerçekci olmuş galiba  :iblush: