Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485844 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

ben demistim nisanda biyer diye sonra fikrim degisti 19.03 olur diye sonra mayis dedim en son 11 nisanda karar kildim :lol:

hepsini söylemişsin sonunda tutturmuşsun buda bir başarı :D  :evillol:

Çevrimdışı brci

Ortaya yuvarlak çizilecek mi yoksa böyle mi kalacak ?

sen mi yamuk dedin lan  :D  bi arada çatıya yamuk diyordun   :sevinc

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ortaya yuvarlak çizilecek mi yoksa böyle mi kalacak ?

Orta yuvarlak var aslında ama şeffaf olduğu için görülmüyor.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı T.Yapici

abicim 4 Nisan'da vizelerim başlıyor şuan ders çalışıyor olmam gerek ama forumu takip etmekten derse başlayamıyorum  :ebebe: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Ogün

BİTİYOR BEEE! ALLAAAAH!!
O değilde bu Vodafone yazısını alttan kırmızıyla aydınlatacaklar galiba, mükemmel duracak. :sevinc

Çevrimdışı Rache

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Yok be ben demedim fvbkjffdjv
sen mi yamuk dedin lan  :D  bi arada çatıya yamuk diyordun   :sevinc

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Orta yuvarlak var aslında ama şeffaf olduğu için görülmüyor.
çok şükür şeffaf bi şey yapıldı demek kjfdkadjfh

Çevrimdışı mertkan

Herhalde birileri bizim gibi açılış müziği veya gol sonrası müzik, gol anonsu vs. düşünüyordur değil mi arkdaşlar:)

Çevrimdışı ddc1979

Yanlıs anlamayın ama icimde bildigin cocugunu buyutup murvetini goren ebeveyn gururu ve huznu var. Gozlerimizin onunde buyudu gitti resmen. Bu forum icin lk zamanlar bayagi zor olacak bize .
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ozan062

sanırım orta tarafta bi yamukluk gorucez cnk farugu paylastıgı son fotoda karsı kalenin orda çizgilerde bi yamukluk goruluyor yani bu ortasahadaki yuvarlaklarada sıraat edicektir:D zamanla çimler oturacaktır şişliği inecektir veyahut bunların tek sebebi ısıkların verdiği bir yanılgıdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cadavra

Skorboarddan foto lazim kaldirilisi bitmiş olabilir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

scorboardın canı sıkılmış benm burdaki cakma ç.imleri serin ben sonra havaya kalkıcam demiş adamı tribünlere almıslar hehehe

Çevrimdışı acan07

bu son foto , yeniaçık enüstten mi yoksa kedi yolundanmı çekilmiş acaba ? ? . yeni açık en üstten çekilmiş ise ordan rakip kaleciye uçarlar  :halay: :halay: :halay: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı iyimserure

Arkadaşlar, biliyorum vodafone arena'yı beğenmeyeni eleştireni hemen linç etmeye kalkıyorsunuz ki bence bu forumun en kötü özelliği bu ama yine de stadımızla ilgili eleştirmek istediğim noktaları belirtmek istiyorum

1. baştan beri çatının şeffaf olacağı söylenip taraftarın kandırılması ve sonunda çatıya pazarcı brandası gerilmesi
2. pikseller berbat görünüyor ve her tarafta sponsor ismi var, tamam para önemli ama tribünler berbat olmuş
3. zemin en baştan beri ekme olacak dendi sonra serme çim yapıldı ki ben kesinlikle ilk maçta zeminde kalkmalar olacağını düşünüyorum, bu konuda SİS'e hiç güvenmiyorum
4. her tarafta vodafone yazısı var stadın beşiktaşa ait olduğunu söylemeye bin şahit ister
5. efe devamlı kafadan bir şeyler sallayıp bizi yanlış bilgilendiriyor
6. aktar ismail diye bir adam vardı ona çok yanlış yapıldı
7. çevre düzenlemesinin bitmesi daha 2-3 yıl alır
8. içerideki işler en az 9 yıl daha sürer

Çevrimdışı cn

arkadaşlar lütfen biriniz cevap verin ( konusu bura değil biliyorum ama nereye danışırım onuda bilemiyorum ) ; 11 nisanda  bütün gün karnaval yerine döner değil mi   beşiktaş,çarşı,sahil tarafları ? ankaradan geliyoruz ona göre planlarımızı yapıcaz ?

scoreboard tribünde koltukların üzerine alınmış hem yeni açıkta ki hem eski açıkta ki.

Zeminde bütün çizgiler çizilmiş orta yuvarlak dahil :)

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sbrhrzmn

yanlış alarm. Skorbordlar yerlerine değil kale arkası tribünlere konulmuş. Muhtemelen kale arkası suni cimlerinin yerleştirilmesi için alanı boşalttılar

Çevrimdışı sosyalkartal

ortaya yuvarlak da çekilmiş acil güncel fotosu istiyorum  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ebabil

Arkadaşlar, biliyorum vodafone arena'yı beğenmeyeni eleştireni hemen linç etmeye kalkıyorsunuz ki bence bu forumun en kötü özelliği bu ama yine de stadımızla ilgili eleştirmek istediğim noktaları belirtmek istiyorum

1. baştan beri çatının şeffaf olacağı söylenip taraftarın kandırılması ve sonunda çatıya pazarcı brandası gerilmesi
2. pikseller berbat görünüyor ve her tarafta sponsor ismi var, tamam para önemli ama tribünler berbat olmuş
3. zemin en baştan beri ekme olacak dendi sonra serme çim yapıldı ki ben kesinlikle ilk maçta zeminde kalkmalar olacağını düşünüyorum, bu konuda SİS'e hiç güvenmiyorum
4. her tarafta vodafone yazısı var stadın beşiktaşa ait olduğunu söylemeye bin şahit ister
5. efe devamlı kafadan bir şeyler sallayıp bizi yanlış bilgilendiriyor
6. aktar ismail diye bir adam vardı ona çok yanlış yapıldı
7. çevre düzenlemesinin bitmesi daha 2-3 yıl alır
8. içerideki işler en az 9 yıl daha sürer

eleştiriye linçle karşılık verilmesini sevmem ama sizinki tam linçlik olmuş  :evillol:

Çevrimdışı castoridae

El clasico'yu izliyorum da, skorboard'dan maç yayını da gösteriliyor, çıkış tüneli falan muazzam gerçekten. Bizde de mümkünse kesinlikle böyle olmalı, ambiansı geçtim hakem acayip baskı altında kalır.

Çevrimdışı aziz1903

Isik oyunlari yapilmaz diyenlere suan alasi yapiliyor acilis muazzam olacak 👍

Çevrimdışı ozan062

eleştiriye linçle karşılık verilmesini sevmem ama sizinki tam linçlik olmuş  :evillol:

araya bi şaka karıştırmıştır :))