Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484756 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Arthur

Ali fuat duatepe twitter

skorboard kaldırılmış olabilir mi acaba? Kalenin hemen arkasında görünmüyor. Kadraja da girmemiş olabilir tabii ki  :alala:

Scoreboard lar kalkmadıkça yanların sunu cımlerıde yapılamıyor doğal olarak led panellerde yapılmıyor zıncırleme Zaman kaybedılıyor
Skorbordların bugün gün boyunca testleri yapılmıştır.Yarın çok büyük ihtimal kalkış olur :biggrinking:

Çevrimdışı murat_

Saçma sapan konuşma diyip Allianz Arena örneği veriyorsun çatıda koskocaman Allianz'da yazmıyor napıcaz şimdi ?
hadi canim eminmisin yazmadigina bilgisahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz cumlesi tam senin gibi konusanlar icin soylenmis...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı cursedofdragon

skorboard kaldırılmış olabilir mi acaba? Kalenin hemen arkasında görünmüyor. Kadraja da girmemiş olabilir tabii ki  :alala:

güzel yakalamaşsın :D

Çevrimdışı cadavra

kalkıyor :D
foursquare
Haydi bakalim nice zaferlere şahit olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Unalll

Abilerim rıdvan akar statta en büyük Beşiktaş lı Atatürk posterininde asılacağını söylemişti sizce nereye asılır en güzel köşeye asmak lazım bi arma birde bu önemli

Çevrimdışı Arthur

kalkıyor :D
foursquare
Sorumun cevabı bu olmalıydı  :ishock:
Bu arada şeffaflar 20 olmuş  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı raichu

hadi canim eminmisin yazmadigina bilgisahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz cumlesi tam senin gibi konusanlar icin soylenmis...
Allianz Arena nın çatısının üstünde Allianz yazısı yok bence kendi öğütünü dinlemelisin hocam

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 19:54:19 raichu ]

Çevrimdışı emrevolkan

biri çıkıp ceza sahası uzak olmuş demicek mi  :busted_cop: :ebebe:

Artik buna da denmez heralde :) Yedekler nerede isinacak ? Foto muhabirleri nerede olacak vs vs vs :) Afedersiniz tukurseler ust direkten seksin istiyolar sanirim :)

Çevrimdışı Tolga

Ceza sahası çizgileri de çizilmiş oh be sonunda çok şükür stat bitiyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Allianz Arena nın çatısının üstünde Allianz yazısı yok bence kendi öğütünü dinlemelisin hocam

bence de dinlemeli ama zaten normalde çatıda olmaz.. konumu itibariyle tepeden çok görüneceği için vodafone çatıdan da istemiş olmalı.. Allianz'da da benzer bir durum olsa onlar da isterlerdi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

ysariusta

• Ziyaretçi

bence de dinlemeli ama zaten normalde çatıda olmaz.. konumu itibariyle tepeden çok görüneceği için vodafone çatıdan da istemiş olmalı.. Allianz'da da benzer bir durum olsa onlar da isterlerdi :)
Yalnız bence istedikleri gibi olmadı. Çatının bombeler okunurluğu azaltıyor. Tam tepeden olmadıkça Vodafone yazısı net okunmayacak. Vazgeçseler keşke

Çevrimdışı Viviano

[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 20:29:29 Viviano ]

Çevrimdışı Efe

mebranlar 20 guzel yarin 23 24 olurlar skorboartlarda yarin catida artik bi numarali vip koltuklar kaldi bozuk goruntu veren onlarda hafta ici hallolur artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

Yav belki tepki çekecem ama demem lazım son zamanlarda bir şeyin bu kadar kalkmasını heyecanla beklemedim  :iblush: hazırım atabilirsiniz beni sayfadan  :iblush:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kale direkleri saha çizgileri filan beni çok heyecanlandırdı. Resmen stadımız bitiyor. Bayramlık çocuklar gibiyim içim içime sığmıyor. Vay be fore kazın testere kirişi derken nerelere geldik :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ersoy

Ciddi ciddi bitiyor stad açılış yaklaştıkça heyecan da artıyor. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı iyimserure

eyvah çatı muhabbetinden sonra yeniden "kalkma" esprisi hortlayacak galiba!!!! :by2: