Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485008 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Cem_

Misafir tribününün yüzde 5 olacağını kabul ederek fotoğraflardan yaptığım sayım sonucu (yanılma payı olabilir)

404. blok :616
 405. blok :571
 406. blok :908
    TOPLAM:2.095

STADYUM KAPASİTESİ: 41.900 çıkıyor.

bilmiyorsan konuşmayacaksın fener 90 M almadı bu bir ikincisi biz bildirimleri artı kdv olarak veriyoruz
Fener'in anlaşmasının içeriği iyi okunmalı. 90 m içinde sırt reklamı ve stadtaki bazı reklam yerleri de dahil. Biz sırt için yıllık 3,6 mio USD alıyoruz . Bizim anlaşma daha büyük. Fb çeşitli laf oyunları ile sanki daha iyiymiş  gibi algı yapıyor .

Çevrimdışı Sergenyalcın

Scoreboard çatıda olacağı için yağmur yağdığı zaman ne olacak onu merak ediyorum bozulmasın :D ?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

1 saat önce Instagram'dan :) Saha içindeki ve tribündeki ledlerde ilerleme var Kapalı bitti sayılır :ok: :ok:

herkes denizbank tarafını çekip duruyodu taraftarlar diğer taraftan alındığı için bayadır şöyle bi foto görmedim gerçekten bu tribün şahane. Vodafone Arena Beşiktaş yazan tribün gerçekten çok güzel olmuş ledler eklenince.

Çevrimdışı Özay

hangi resmi belgeden bahsediyorsun ilk borsaya bildirdikleri 90 M a anlaşma sağlanacağını söylediklerimi
o ise o değişti sonra fener parayı peşin istediği için o anlaşma rafa kalktı ve yerine daha düşük bir anlaşma yapıldı.
hatta devlette ülkerden anlaşma nüshalarını istedi diye haber yapılmıştı.

E yeni rakamlar kaç o zaman?

Çevrimiçi ergin

stadın açılmasına 9 gün kaldı. ama maç yapılmaya uygun olup olmadığı 3 gün sonra gün sonra denetlenecek. yani 2 gün içerisinde soyunma odaları, yedek kulübeleri, basın tribünü, zemin, skorbordlar, taraftar giriş turnikeleri hazır olmalı ve güvenlikle ilgili bazı prosedürler yerine getirilmiş olmalı.
reklam panolarının ve şeffaf membranların denetimde kontrol edileceğini sanmıyorum ama görünüşe göre her ikisi de maça kadar yetiştirilir. Çok şükür başkanlık için aday olmaya çekinilen, kulübe kayyum atanılacağı dedikodularının olduğu, kapıya haciz kamyonlarının geldiği bir dönemden sonra bugünleri de gördük
ben eleştirel yaklaşan arkadaşlara biraz daha sabırlı olmalarını rica edeceğim. her yerde vodafone yazıyor Beşiktaş arması orada yok, burada yok diye üzülen yada sitemde bulunan arkadaşlar var. vodafondan para akışını başlatabilmek için o yazıların yazılması lazımdı. üzerinde arma olmazsa Beşiktaşlı olduğumuz vodafone yazısından mı anlaşılacak gibi sitemler var. benim adım sadece evimin kapısında yazıyor. evin içinde ise hiç bir yerde isim yazmaz ama gelen her misafir benim eşimin ve kızımın o evde yaşadığı bilir ve hisseder.
buradan, içerde arma olmasını istemediğim anlaşılmasın. ben de kediyolunda boş bırakılan kısımda armamızın olmasını, çatıda Beşiktaş yazmasını çok istiyorum. çatıya isim yazılması ekonomik sebeplerle mümkün görünmüyor ama arma konusunun kısa sürede halledileceğini düşünüyorum. yukarıda dediğim gibi arma olmaması stat açılışına engel değil. sadece öncelikler para akışını hızlandırmak ve stadı bir an önce açmak üzere belirleniyor.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

umarım yanılırım ama stadın saha aydınlatması tatminkar olmayacak arkadaşlar. konya stadındaki ışık ve aydınlatma mevcut yeşilimsi bi ton. ayrıca ligtv yayını o basın tribünü en kalttan yapılırsa tvden o kadar ihtişamlı görünmeyecek stad örneğin tt arena gibi ambians olmayacak gibi.

tt arena ambiyansı rezalet ötesi nasıl beğeniyorsunuz? Tribünler çok uzak kamera yayını çok uzak ve tepeden yapılıyor Lig tv nin zoom ayarı iyi olmadığı içinde kötü görüntü var.. Araya sızmış bi Gsli olarak görüyorum şuan seni.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

tt arena ambiyansı rezalet ötesi nasıl beğeniyorsunuz? Tribünler çok uzak kamera yayını çok uzak ve tepeden yapılıyor Lig tv nin zoom ayarı iyi olmadığı içinde kötü görüntü var.. Araya sızmış bi Gsli olarak görüyorum şuan seni.
bencede kötü tokinin ışıklandırması ve kamera uzaklığı falan
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı burakkk1903

Demir korkulukların sadece dikey parçaları kalmış diğerlerini sökmüşler

Allaha şükür cam takılır inşallah 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı gostung

Scoreboard çatıda olacağı için yağmur yağdığı zaman ne olacak onu merak ediyorum bozulmasın :D ?

inönü'de ne oluyordu? :)

Çevrimdışı serti67

Cızgılerde cekıldı uzaklıkları ölçen arkadaş çıkmadımı daha yanlar kale arkası uzaklık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Unalll

Yeni oldugum icin bilemiyorum.stad acilisi icin taraftar hazirliklarini nerden takip edebiliriz?birde stadin icinde cok amacli kullanim imkanlari olmasina ragmen stad önü etkinlikler olacak mi?yeni dönemde daha bir aile ortaml olusturacak aktiviteler olacak mi?

https://www.facebook.com/events/850180251710539/ buradan takip edebilirsin hatta yardım da edebilirsin daha şuana kadar hiçbir yönetici idareci vb kişilerden destek almadan yapıyorlar tamam yönetimin işi bu değil ama taraftarımızla bir bütün olmalı en azından bu çalışmalara yardım etmeli her ne kadar çArşı grubunu sevmesede ve uzun zamandır maça gelmeselerde  mesela ultraslanın kareografi için yönetimden bi miktar para aldığını biliyorum

Cızgılerde cekıldı uzaklıkları ölçen arkadaş çıkmadımı daha yanlar kale arkası uzaklık
çıkar abi merak etme :) :)

Çevrimdışı burakkk1903

Hiç bişey olmaz Merak etme üzerinden direk yağmur almaz membran var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı raichu

necmi abi görmesin

Çevrimdışı samet-53

Allaha şükür cam takılır inşallah 👍🏽

İlk maç için alt katlar cam olacakmış, Kayseri maçına bütün tribünlerin bütün ayrımları cam olacak deniyordu. 
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı raichu

ölçücümüz kim
benn sayıcıyım valla görevimi laikiyle yerine getiriyorum  :evillol:

Çevrimdışı serti67

çıkar abi merak etme :) :)
ondan şüphem yok yaa forumdan kaçarımı bır mılım yamukluk varsa onu bıle buluruz 😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı selcukarslan

Sefa; FEDA diyip vefa gösterenlerin hakkıdır.

Çevrimdışı selim

biri çıkıp ceza sahası uzak olmuş demicek mi  :busted_cop: :ebebe:

Çevrimdışı serti67

Scoreboard lar kalkmadıkça yanların sunu cımlerıde yapılamıyor doğal olarak led panellerde yapılmıyor zıncırleme Zaman kaybedılıyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS