stadın açılmasına 9 gün kaldı. ama maç yapılmaya uygun olup olmadığı 3 gün sonra gün sonra denetlenecek. yani 2 gün içerisinde soyunma odaları, yedek kulübeleri, basın tribünü, zemin, skorbordlar, taraftar giriş turnikeleri hazır olmalı ve güvenlikle ilgili bazı prosedürler yerine getirilmiş olmalı.
reklam panolarının ve şeffaf membranların denetimde kontrol edileceğini sanmıyorum ama görünüşe göre her ikisi de maça kadar yetiştirilir. Çok şükür başkanlık için aday olmaya çekinilen, kulübe kayyum atanılacağı dedikodularının olduğu, kapıya haciz kamyonlarının geldiği bir dönemden sonra bugünleri de gördük
ben eleştirel yaklaşan arkadaşlara biraz daha sabırlı olmalarını rica edeceğim. her yerde vodafone yazıyor Beşiktaş arması orada yok, burada yok diye üzülen yada sitemde bulunan arkadaşlar var. vodafondan para akışını başlatabilmek için o yazıların yazılması lazımdı. üzerinde arma olmazsa Beşiktaşlı olduğumuz vodafone yazısından mı anlaşılacak gibi sitemler var. benim adım sadece evimin kapısında yazıyor. evin içinde ise hiç bir yerde isim yazmaz ama gelen her misafir benim eşimin ve kızımın o evde yaşadığı bilir ve hisseder.
buradan, içerde arma olmasını istemediğim anlaşılmasın. ben de kediyolunda boş bırakılan kısımda armamızın olmasını, çatıda Beşiktaş yazmasını çok istiyorum. çatıya isim yazılması ekonomik sebeplerle mümkün görünmüyor ama arma konusunun kısa sürede halledileceğini düşünüyorum. yukarıda dediğim gibi arma olmaması stat açılışına engel değil. sadece öncelikler para akışını hızlandırmak ve stadı bir an önce açmak üzere belirleniyor.