Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2016, 17:47:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kale direklerini okuyup üfleyen yok mu çok önemli.derbi kaybetmeyelim yenilgi almayalım duası edip kalelerin içine gömsün...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saha çizgileri ve kaleler acayip heyecanlandırdı yalnız
Maça birkaç saat kala oluşan heyecanın aynısı var şu an  :sevinc
aynen öyle kalbim kıpır kıpır çim kokusu hariç resmen aynı duyguları yaşıyorum dejavu oldum :kop: :kop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı canergiray77

Engelli koltukları üstte ama benim gibi tekerlekli sandalye kullananlar yine prekast yüksekliğinden maçı seyredecek. Bir alt sıradakiler ayağa kalktığında seyretmek platform olmadan imkansız. Olimpiyat Stadı'nda batı tribününde platform vardı mesela rahat izleniyordu ama kale arkası tribünde yine aynı bu kat yüksekliğinde önünde birileri olduğunda izlenmiyordu. Maalesef maça gelenler de gelip önünü kapatıyor ve uyarmadan çekilmiyorlar. Başakşehir Stadı'nda da itfaiyenin bulunduğu yırtığın üstündeydi engelli tribünü ve orada koltuk yoktu. Orada bile gelip önümüzü kapatıyorlardı. Maalesef kenara attılar yine engellileri. Düzayak giriş yapılarak tüm her şey çözülmüş gibi düşünülüyor. Üzülerek görüyorum ki en başından beri "Engelliler için her şeyi düşündük." denilmesine rağmen bu konuda en başarılı TT Arena gibi görünüyor.

tamamen hislerime tercüman olmuşunuz teşekkür ediyorum bir engelliyi ancak diğer engelli anlar en örneği olmuş bu toki arena bile bunu düşünüp tribünleri güzel yerlere koymuş daha yeni girebildim nete yeni fark ettim yazıyı @Yiğit . abi senin bahsettiğin o yüksek dediğin koltuk refakatçi koltuğu sanırım her engelli o koltuğa oturamaz sıkıntılarından dolayı en örneği ben o koltuklara oturamam akülü sandalyemden başka kısaca özetlemek gerekirse buna çözüm bulunmaz vodafone arena da engelliler rahatça maç izleyemecek tıpkı inönüde ki gibi hadi orası eski bir yapıydı ancak böylesi yapılırdı burası yeni yapı ve çözüm 0 şuanlık @Yunus 
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı safakseref

Yeni açık kale direkleride gelmiş.Onuda akşama kadar montajlarlar :super: :super:

zemindeki dikine çizgiler simetrik bi hal almış. kare desenli olacak çim.

Çevrimdışı rubi_tobin

2012 sezonu kale ağlarında armamız vardı
çok güzel duruyordu
Zamanını hatırlamıyorum ama 3-4 sene önce olabilir yönetmelik değişti artık  filelerde arma logo renk v.s. kullanılamıyor.
Sadece beyaz olabiliyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı kyiv

Mabette artık son düzlükteyiz.Tek eksik buranın hakkını küfür etmeden, sahaya yabancı madde atmadan her daim takımına destek verecek taraftar ve taraftarından aldığı enerjiyi sahaya yansıtacak futbolcular.

Çevrimdışı Radlig

Şu neden arma yok hiçbiryerde diyenlere neden tepki gösteriliyor anlamıyorum. Yabancı biri gelse dışardan stada baksa Vodafone stadı yapmış bu takıma vermiş der. Çokmuş zor Vodafone arena yazısının yanına Beşiktaş logosunuda koymak. Neyse sabredin diyenler çoğunlukta sabredelim bakalım. 1 hafta sonra stad açılacak ozaman veririz tepkimizi eğer hala yoksa.
Saçma sapan konuşmayın ya. Allianz Arena'nın neresinde Münih amblemi var?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal66

Hakan Gundogar twitterdan paylasti on numara duruyor 👂

Biraz daha koyu olması gerekmiyor mu?

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence ledler biraz daha yaklaştırılıcak gözüme çok uzakta geldiler

Çevrimdışı rubi_tobin

tamamen hislerime tercüman olmuşunuz teşekkür ediyorum bir engelliyi ancak diğer engelli anlar en örneği olmuş bu toki arena bile bunu düşünüp tribünleri güzel yerlere koymuş daha yeni girebildim nete yeni fark ettim yazıyı @Yiğit . abi senin bahsettiğin o yüksek dediğin koltuk refakatçi koltuğu sanırım her engelli o koltuğa oturamaz sıkıntılarından dolayı en örneği ben o koltuklara oturamam akülü sandalyemden başka kısaca özetlemek gerekirse buna çözüm bulunmaz vodafone arena da engelliler rahatça maç izleyemecek tıpkı inönüde ki gibi hadi orası eski bir yapıydı ancak böylesi yapılırdı burası yeni yapı ve çözüm 0 şuanlık @Yunus 
Çözülecek bu sorun, öyle böyle çözülecek. Hatta çözmezler ise elimizden geleni ardımıza koymayız, düzelttiririz.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

ysariusta

• Ziyaretçi

İlk maçını izle sonra bakalım. dediğin gibi senin durumunu bizim anlamamız çok mümkün görünmüyor. @canergiray77

Çevrimdışı mehmetcan1903

yarım saat önce lig tv hesabı paylaştı güncel olmasada bugüne ait fotoğraflar  :lol:

Çevrimdışı Erçin

Saçma sapan konuşmayın ya. Allianz Arena'nın neresinde Münih amblemi var?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu üslubunla cevap vermeye değmezsin.  :)

Çevrimdışı sosyalkartal

ledler zemin sulanırken ıslanmasın diye duvara yaklaştırıldı kaynak hibrit çim  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

ysariusta

• Ziyaretçi

Kale direklerini okuyup üfleyen yok mu çok önemli.derbi kaybetmeyelim yenilgi almayalım duası edip kalelerin içine gömsün...
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozguralem

Yeni oldugum icin bilemiyorum.stad acilisi icin taraftar hazirliklarini nerden takip edebiliriz?birde stadin icinde cok amacli kullanim imkanlari olmasina ragmen stad önü etkinlikler olacak mi?yeni dönemde daha bir aile ortaml olusturacak aktiviteler olacak mi?

Çevrimdışı bhdr

Ben de bugün stada girmek şerefine nail oldum ve hala bacaklarım titriyor diyebilirim. Muhteşemden daha muhteşem bir anıt bir şaheser gerçekten öyle. Ve diğer bütün arkadaşların dediği gibi resimler sadece fikir veriyor fakat içeri girdiğinizde başınız dönüyor. :) Bunları sadece içimdeki Beşiktaş aşkıyla yazmıyorum inanılmaz anlatılmaz bi his. Görmek yaşamak gerek. O heyecanla çekebildiğim 1 kaç fotoğrafı paylaşmaya çalışıcam eğer becerebilirsem bakalım.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@canergiray77
bilemiyoruz bunu çözüm sıfır demek şu an için iddalı olur.
bence önce bir maç seyredilmesi lazım. Ben bu detayın atlanabileceğini düşünmüyorum.
Tutki dediğin gibi emin ol bütün yaz bunun mücadelesi verilir. Şimdiden peşin konuşmamak
gerekiyor engelli tribünü ta en baştan projeye konmuş bir konu. sonradan aaa unuttuk burada
seyretsinler denmiyor. esas sorun o engelli tribün alt katta iniş çıkışlar acil durumda boşaltım
daha ciddi durum sadece asansörle yapıldıysa deprem anında asansörler devre dışı maç seyretmekten önce
düşünülmesi gereken çok daha önemli konular var.

Çevrimdışı can1903

@Efe @FARUK Şeffaflardan haber varmı? Çalışma yok galiba.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

ki bu kalelerde 2006de voodoo büyüsü cıkmıs:))  düşünün yani :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bhdr

Çevrimdışı aek

Çizgiler bitince orta saha yuvarlağının yamuk olduğunu ilk kim idda edicek çok merak ediyorum :naughty:

Çevrimdışı bhdr

Ba arada saat 15 civarı